Elektromagnetische update ma 27-2 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

26 minuten leestijd

Kort: Een MEGA grote zonnestorm (kp-7), GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, Protonenstorm, extreem hoge zonnewind en zonnestorm, magnetisch veld enorm verstoord. En er zijn periode met elektronencrashes. Verder zijn er geen verstoringen. Hieronder uitleg waarom de zonnevlammen zo heftig aanvoelde de laatste dagen. Lees meer hieronder…

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij.

Heb je veel aan deze elektromagnetische updates, dan ontvang ik met veel dankbaarheid een HARTdonatie, zodat dit werk gratis aangeboden kan blijven worden: https://inzichten.com/hartdonaties/

SITUATIE ZATERDAG 25-2: Als veroorzaker van de huidige mega zonnestorm en waarom het toen zo heftig was: Zaterdag waren er meerdere grote M-Klasse zonnevlammen, waarvan eentje rond 16:30 uur M-1 op de aarde gericht en nog een super grote bijna X-klasse zonnevlam rond 20:30 uur M-6.35. Die laatste was een heel EVENT en dus een hele grote zonnevlam, bijna een X-klasse zonnevlam. Deze laatste kwam vanaf de zijkant van de Zon. Deze zonnevlammen hadden erg veel effect op ons energielichaam en met pittige symptomen. Misschien heb je het ook gemerkt, dat je heftiger reageerde dan normaal? Dat komt omdat vanaf vrijdag avond Protons van de Zon op aarde aankwamen en deze dus de hele tijd verhoogd waren ook nog op zaterdag. Zaterdagavond tijdens de grote M-Klasse zonnevlam rond 20:30 stegen de Proton metingen naar heftige waarden en daarom was de impact zo groot. De protons zijn de hele zaterdag tot maandag ongeveer 1:00 uur nog boven de protonstorm grens en dat betekent dat er echt tot in het fysieke proton deeltjes aankomen in ons lichaam. Normaal gesproken met een zonnewind kan je mogelijk ook deeltjes voelen, maar dat is dan op hogere frequentie niveaus van het energielichaam. Pas rond 20:00 uur lijkt het erop dat de protonstorm op de grens van storm komt en daar nog wel even blijft. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Voor meer informatie over de situatie van het weekend met de grote zonnevlammen: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-za-25-2-zo-26-2-vooruitzichten-week/

Situatie maandag 27-2: De zonnewind loopt vanaf zondagavond op en dan begint de zonnestorm al met kp-5. De beschermende magnetosfeer van de aarde reageert heftig op de zonnewind en laat zelfs periode met kp-7 zien. Dat is echt een zeer intense zonnestorm. Dat is maandagavond wanneer ik dit schrijf nog bezig. Elektrische apparaten kunnen hinder ondervinden van een zonnestorm en dienst weigeren en storing geven. oude apparaten kunnen sneller kapot gaan tijdens een grote zonnestorm.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense zonnestorm ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterkt de zonnestorm dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

Wil je de beelden zien van deze grote zonnevlammen van zaterdag 25-2 : https://www.youtube.com/watch?v=UWzZWlb14H8

ANDERE VERSTORINGEN: Het magnetisch veld was de afgelopen dagen best flink verstoord. En tijdens de zonnestormen is het echt enorm verstoord. Voor mensen met een aardingslaken is het beter om deze dus even uit te pluggen tot de verhoogde zonnewind voorbij is. Mijn persoonlijke ervaring is dat met deze omstandigheden de onrust en verstoring van de aarde via het aardingskoord binnenkomen bij jezelf tijdens de slaap. Maar doe je eigen onderzoek hiernaar.

En er zijn zondag en ook maandag 27-2 elektronencrash actief en dat is ook een reactie op de zonnewind verhoging en de zonnestorm. Tijdens een elektronencrash kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt en zie je situaties vaak te zwaar en negatief. Dus ook met de psyche is het intens en zwaar.

❤️

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Afb: Deze foto is gemaakt door Shawn Malone gemaakt vanuit zijn achtertuin in Marquette Michigan on Lake Superior.

IN NEDERLAND WORDT ER OOK GEMELD DAT ZONDAGAVOND EN NACHT PRACHTIGE VERGEZICHTEN MET NOORDERLICHT TE ZIEN WAREN. Met de huidige zonnestorm van maandagavond is dit zeker ook mogelijk.

❤️

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Mijn laatste YouTube video over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (ZEER INTENS) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek. TIJDEN IN DE GRAFIEK +1 VOOR ONZE TIJD.

Er is een ZEER HEFTIGE ZONNESTORM ACTIEF. De zonnewind loopt vanaf zondagavond 26-2 op en dan begint de zonnestorm al met kp-5. De beschermende magnetosfeer van de aarde reageert heftig op de zonnewind en laat zelfs periode met kp-7 zien. Dat is echt een zeer intense zonnestorm. Dat is maandagavond wanneer ik dit schrijf nog bezig. Elektrische apparaten kunnen hinder ondervinden van een zonnestorm en dienst weigeren en storing geven. oude apparaten kunnen sneller kapot gaan tijdens een grote zonnestorm. Ook de zonnewind snelheid is extreem hoog rond 850 km/sec.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Kp-6 is heftig en Kp-7 is zeer heftig. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is oranje met een puntje rood en dus er is een zeer hoge intensiteit met een heftige zonnestorm actief.

De zonnewind snelheid liep heftig op vanaf 13:00 uur naar rond de 850km/sec. Je herkent deze hoge zonnestorm doordat er veel licht in de cellen voelbaar is. Je hoort de deeltjes ook razen in je oren en voelt ze in je hele lichaam.

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus er is een gemiddelde intensiteit. De hoogste piek was rond 5:30 uur met ongeveer 30 p/cm3. Dat is best goed voelbaar met symptomen. De andere verhogingen zijn zeer milder.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NU NIET AAN DE ORDE- ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK. (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. We zien een fikse zonnestorm vooral actief in de nacht. Maar de praktijk blijkt het op maandag de hele dag vanaf de zondagavond al zonnestorm te geven. Voor de avond en nacht is er nog steeds pittige zonnestorm in de verwachting. De lange termijn verwachtingen laten ook voor dinsdag nog een heftige zonnestorm zien. Ik verwacht alleen in de nacht en ochtend. (zie grafiek lange termijn vooruitzichten hieronder.)

Afb: lange termijn vooruitzchten voor de Kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm.

Afb: Ook deze vooruitzichten laten het binnenkomen van een zonnestorm zien en de verwachting is flink verhoogde zonnewind op maandagavond. Dat is de normale termijn voor het onderweg zijn van CME deeltjes in de vorm van zonnewind.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Deze is pittig voor de komende dagen (tot kp-6 dat is zeer hoge zonnestorm). Dus ik denk dat we dinsdagochtend over de top heen zijn en dat er daarna nog wat lagere zonnestorm of tegen zonnestorm aan zal zijn.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (MILD TOT GEMIDDELD) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van maandag 27-2 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes) (Er staan dus GEEN gaten in de corona op de aarde gericht.)

(Symptomen gat in de corona van de Zon: NIET AAN DE ORDE. jE HOORT WEL DE HOGE RUIS/FLUITEN, OMDAT DIT DE ZONNESTORM IS. Gaten staan deels op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Protons maandag 27-2. Met een protonenstorm. De protonen zijn vanaf maandag 27-2 officieel uit stormlevel, maar zijn nog steeds erg hoog en zeker goed voelbaar.

SITUATIE TIJDENS PROTONENSTORM ZONDAG EN MAANDAG: De reden dat we vanaf vrijdagavond 24-2 rond 22:00 uur meer last hadden van de verstoringen was omdat de protonenmetingen verhoogd waren. Dat bleef de hele zaterdag 25-2 zo en toen de hele grote zonnevlam M-3.7 deeltje kwamen rond 21:30 uur kreeg je het mogelijk wel benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor maandag 27-2. De AR3234 staat op de aarde gericht en is de zonnevlek die nu de zonnevlammen produceert, dit zijn kleinere C-klasse zonnevlammen.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor maandag 27-2.

Er zijn na de grote zonnevlam van afgelopen zaterdag 25-2 rond 20:30 met een M-6.35 geen hoge zonnevlammen meer geweest. Er staat een zonnevlam op de aarde gericht AR3234 en die produceert de kleinere C-Klasse zonnevlammen. Toch heeft deze grote zonnevlek wel de potentie om een hoge zonnevlam te produceren met 30% M-Klasse en 10% X-klasse.

Er was een vreemd dip van 15 minuten rond 6:05 tot 6:20 uur. Wat dit precies is, dat is niet helder. Kan zijn dat er iets (een planeet of UFO LOL) tussen de satelliet en de Zon is gekomen.

SITUATIE VAN AFGELOPEN WEEKEND VOORAF GAAND AAN DE ZONNESTORM: Zaterdag waren er meerdere grote M-Klasse zonnevlammen, waarvan eentje rond 16:30 uur M-1 op de aarde gericht en nog een super grote bijna X-klasse zonnevlam rond 20:30 uur M-6.35. Die laatste was een heel EVENT en dus een hele grote zonnevlam, bijna een X-klasse zonnevlam. Deze laatste kwam vanaf de zijkant van de Zon. Deze zonnevlammen hadden erg veel effect op ons energielichaam en met pittige symptomen. Misschien heb je het ook gemerkt, dat je heftiger reageerde dan normaal? Dat komt omdat vanaf vrijdag avond Protons van de Zon op aarde aankwamen en deze dus de hele tijd verhoogd waren ook nog op zaterdag. Zaterdagavond tijdens de grote M-Klasse zonnevlam rond 20:30 stegen de Proton metingen naar heftige waarden en daarom was de impact zo groot. De protons zijn de hele zaterdag nog boven de protonstorm grens en dat betekent dat er echt tot in het fysieke proton deeltjes aankomen in ons lichaam en ook apparaten reageren flink met storing op protonenstorm. Normaal gesproken met een zonnewind kan je mogelijk ook deeltjes voelen, maar dat is dan op hogere frequentie niveaus van het energielichaam. Pas rond 20:00 uur lijkt het erop dat de protonstorm voorbij is.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op maandag 27-2. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor zonnevlammen. Er is dus een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT actief met 65% kans op een M-Klasse en 15% kans op een X-klasse zonnevlam. Maar wat vooral voor apparaten en toch ook voor ons mensen heftig is, dat is de protonenstorm, die zondag actief was. Deze zakte op zondagavond 26-2 rond 22:00 uur. naar de grens van storm. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Er komen weer een nieuwe zonnevlekken vanaf de achterkant van de Zon in het zicht vanaf de aarde. Zie rode pijl.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (neutraal) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

De elektronen zijn neutraal, dus de afgelopen dagen geen elektronenstormen of elektronencrashes. Er was een kort moment op zaterdag 25-2 rond 18:00 uur dat de situatie tegen elektronenstorm aan.

(Symptomen voor een elektronencrash: WEL AAN DE ORDE. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten zijn dat de elektronen heftig gaan stijgen de komende dagen naar elektronenstorm. Maar de vooruitzichten kloppen de laatste weken niet zo goed. Dus ik ben benieuwd wat het zal gaan worden.

(symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE (misschien vanaf dinsdag 28-2): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

4. MAGNETISCH VELD AARDE (HEFTIG VERSTOORD)

Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde.

Vanaf 20:00 uur zondagavond is het magnetisch veld zeer ernstig verstoord. Dit komt door de heftige zonnestorm (kp-7).

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Vanaf vrijdag 10-2 is er weer een HCC en dan is de aarde dan weer een week in de andere magnetische verbinding zijn met de Zon. en beginnen de milde symptomen dus weer. De aarde kan in die periode ook minder goed zonnestormen verwerken en dus dan is de kans op zonnestormen groter voor een week. (Milde symptomen : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren.) Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen VANAF VRIJDAG 10-2: De symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op maandag 20 februari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-20-februari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 maart 2023: donderdag 2 maart 2023: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-2-maart-2023/

❤️

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update za 25-2 & zo 26-2 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetische update di 28-2 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update ma 27-2 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie