Elektromagnetische update wo 15-2 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22 minuten leestijd

Kort overzicht: M-klasse zonnevlammen, een GROTE ZONNEVLAM ALERT en pittig hoge X-raylicht niveau (hoge C-klasse), zeer hoge X-ray pieken, korte pittig hoge zonnestorm (bijna kp-7), elektronencrash, flink verstoord magnetisch veld en een andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Lees meer in het artikel hieronder. Er staat uitleg onder de afbeeldingen met symptomen…

❤️

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij.

Het grote verschil met afgelopen week is dat er een situatie was tegen zonnestorm aan en in de ochtend tussen 9:00 en 10:00 uur was er een korte periode van pittige zonnestorm tegen kp-7 aan (kp-6,667). Dit keer was de zonnewind dichtheid wel verhoogd en dus eindelijk weer een ‘echte’ zonnestorm en bijna zonnestorm. De laatste maanden hadden was de zonnewind dichtheid steeds laag wanneer en verhoging was van de zonnewind en dat is alleen zo bij mildere zonnestormen of verhoogde zonnewind. Wat vooral zonnewind dichtheid heeft de grootste impact. Dus deze was wel goed voelbaar en het kan dus zijn dat er een enorme moeheid voelbaar is. Komt natuurlijk ook doordat er al een week pittig hoge zonnevlammen actief zijn.

Er waren ook zeer hoge X-ray pieken rond de 120 p/cm3 in de nacht rond 3:00 uur en opnieuw tussen 7:00 en 10:30 uur. Dit kan uitgestelde symptomen geven als reactie van het moeilijk kunnen verwerken van het zeer hoge X-ray licht. De symptomen zijn divers. Lees meer in het artikel onder de afbeelding.

Nog steeds is het X-raylicht constant heel erg hoog (hoge C-klasse) en ook is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (M-Klasse 50%), maar het hoeveelheid grote zonnevlammen neemt af en ook de dreiging van de % kans op grote zonnevlammen zakken steeds meer af. Er zijn veel C-klasse zonnevlammen en een paar hogere zonnevlammen (M-Klasse). De kans op grote X-klasse zonnevlammen is nog steeds verhoogd vandaag op 10% kans. Overigens was het zaterdag het meest heftig met een veel M-klasse en ook een hogere X-klasse zonnevlam.

Dit is echt weer zo’n periode met diepe innerlijke licht activaties, net als in december en ook in januari hadden we zo’n periode.Het is heel pittig, maar dient een doel om ons te verrijken en er komen ook goddelijke coderingen mee met de Zon voor het opbouwen van de nieuwe energielichamen en fysieke lichaam. Mijn meditatie webinars helpen je extra om de frequenties te integreren en in evenwicht te brengen. Maandag is er weer een. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-20-februari-2023/

Het magnetisch veld was heel erg verstoord vanaf 3:00 uur en dat is in de middag nog bezig. Dit komt door de verhoogde zonnewind in combinatie met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Voor mensen met een aardingslaken is het beter om deze dus even uit te pluggen tot de verhoogde zonnewind voorbij is. En er is vanaf 8:00 uur een elektronencrash actief en dat is ook een reactie op de zonnewind verhoging en de zonnestorm.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/jouw-unieke-bijdrage-in-het-leven/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld tot heftig) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Het grote verschil met afgelopen week is dat er een situatie was tegen zonnestorm aan en in de ochtend tussen 9:00 en 10:00 uur was er een korte periode van pittige zonnestorm tegen kp-7 aan (kp-6,667). Dit keer was de zonnewind dichtheid wel verhoogd met hoogste verstoring rond 7:15 met ong. 30 p/cm3. (zie grafiek hieronder) en dus eindelijk weer een ‘echte’ zonnestorm en bijna zonnestorm. De laatste maanden hadden was de zonnewind dichtheid steeds laag wanneer en verhoging was van de zonnewind en dat is alleen zo bij mildere zonnestormen of verhoogde zonnewind. Wat vooral zonnewind dichtheid heeft de grootste impact. Dus deze was wel goed voelbaar en het kan dus zijn dat er een enorme moeheid voelbaar is. Komt natuurlijk ook doordat er al een week pittig hoge zonnevlammen actief zijn.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NU NIET AAN DE ORDE-ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK. (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus er is een gemiddelde intensiteit. Dit keer was de zonnewind dichtheid wel verhoogd met hoogste verstoring rond 7:15 met ong. 30 p/cm3. De zonnewind snelheid was binnen normale waarden (350 km/sec). Die komt meestal pas later in de verhoging. Maar omdat er geen verhoogde zonnewind verwacht wordt voor de komende dagen, verwacht ik dat de zonnewind snelheid laag zal blijven.

(Symptomen zonnewind : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. Die is op woensdag 15-2 verwacht met een zeer milde situatie tegen zonnestorm aan (kp-4). Daarna weer rustig.

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze vooruitzichten laten hier ook zien dat dinsdag en ook woensdag er een situatie zal zijn tegen zonnestorm aan.

Afb: De zonnewind is binnen normale waarden en waarschijnlijk ook de komende week, maar met zoveel zonnevlammen die de komende dagen op de aarde zullen staan tijdens hun explosies, kan dat zomaar weer wel aan de orde zijn en dat er dan ineens heftige zonnestorm is. Dus houd de updates in de gaten.

Afb: Dit is een overzicht voor de komende dagen voor de zonnewind. Deze is mild en niet verhoogd, maar dat kan zomaar weer veranderen met zoveel zonnevlammen die op de aarde gericht staan, dus houd deze updates in de gaten op Telegram en Facebook dagelijks en een paar keer per week op de website.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Deze is mild en af en toe tegen zonnestorm aan (kp-4).

❤️

2. X-RAY PIEKEN (intens)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Er waren zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond de 120 p/cm3 in de nacht rond 3:00 uur en opnieuw tussen 7:00 en 10:30 uur. Tussen 22:00 en 02:00 was de ACE satelliet offline. In die tijd waren er zeer waarschijnlijk ook nog hoge X-ray pieken. Maar dat is niet te achterhalen.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van woensdag 15-2 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rood kruisje) DIE ZIJN ER NIET SINDS EEN PAAR DAGEN. (Er staan dus GEEN gaten in de corona op de aarde gericht.) De rode pijlen geven de zonnevlekken aan die de grote zonnevlammen (M-klasse) op dit moment produceren. Deze staan allemaal NIET op de aarde gericht en het is dus puur X-ray licht dat bij ons binnenkomt.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: NIET AAN DE ORDE, Gaten staan NIET op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Nog steeds is het X-raylicht constant heel erg hoog (hoge C-klasse) en ook is er een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (M-Klasse 50%), maar het hoeveelheid grote zonnevlammen neemt af en ook de dreiging van de % kans op grote zonnevlammen zakken steeds meer af. Er zijn veel C-klasse zonnevlammen en een paar hogere zonnevlammen (M-Klasse). De kans op grote X-klasse zonnevlammen is nog steeds verhoogd vandaag op 10% kans. Overigens was het zaterdag het meest heftig met een veel M-klasse en ook een hogere X-klasse zonnevlam.

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor woensdag 15-2. Er staan een paar grote zonnevlekken op de aarde gericht en dus is de kans op hoge zonnevlammen groot.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor woensdag 15-2. Het is pittig met al dagen M-Klasse zonnevlammen. Vooral zaterdag was het heftig met veel hogere M- en X-klasse zonnevlammen, dus de kans op hoofdpijn en andere ongemakken was zaterdag zeer groot aanwezig. Als je lekker in je vel zat, dan kan het ook juist een heerlijk stroom gegeven hebben van lichtheid en blijdschap.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op woensdag 15-2. De M-Klasse zonnevlammen zijn de hoogste. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op woensdag 15-2 met een 50% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 10% kans op grote X-klasse zonnevlammen. De X-ray zonnevlammen zijn uit de hoge rode %, dus alles neemt wat af komt in wat normalere activiteiten. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en dit gaat nog wel een paar dagen door.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Er komt weer een nieuwe zonnevlek vanaf de achterkant van de Zon in het zicht vanaf de aarde. De verwachting is dat de heftige situatie nog wel even door zal gaan.

Afb: Dit is een overzicht voor de komende dagen voor de zonnevlammen. De verwachting is de GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT nog wel even doorgaat.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (INTENS) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er is een elektronencrash doordat de verhoogde zonnewind vanaf 8:00 uur actief. en kan nog wel even doorgaan op deze woensdag.

(Symptomen voor een elektronencrash: WEL AAN DE ORDE. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten laten zien dat de elektronen het zelfde blijven. En vanaf vrijdag zal het verder zakken en dus vanaf dan geen elektronenstorm meer volgens dit overzicht. Maar de vooruitzichten kloppen de laatste weken niet zo goed. Dus ik ben benieuwd wat het zal gaan worden.

(symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (FLINK VERSTOORD)

Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde. Vanaf 3:00 uur in de nacht was het magnetisch veld van de aarde flink verstoord.

Het magnetisch veld was heel erg verstoord vanaf 3:00 uur en dat is in de middag nog bezig. Dit komt door de verhoogde zonnewind in combinatie met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Voor mensen met een aardingslaken is het beter om deze dus even uit te pluggen tot de verhoogde zonnewind voorbij is.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Vanaf vrijdag 10-2 is er weer een HCC en dan is de aarde dan weer een week in de andere magnetische verbinding zijn met de Zon. en beginnen de milde symptomen dus weer. De aarde kan in die periode ook minder goed zonnestormen verwerken en dus dan is de kans op zonnestormen groter voor een week. (Milde symptomen : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren.) Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen VANAF VRIJDAG 10-2: De symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op maandag 20 februari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-20-februari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 maart 2023: donderdag 2 maart 2023: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-2-maart-2023/

❤️

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update di 14-2 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update do 16-2 & BIJGESTELDE VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update wo 15-2 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie