Elektromagnetische update za 4-2 & zo 5-2 & VOORUITZICHTEN

& verduistering Mars

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,3 minuten leestijd

Verstoringen kort: Diepe elektronencrashes, hogere C-klasse zonnevlammen aarde gericht, gaten in de corona van de Zon aarde gericht, zeer hoge piek zonnewind dichtheid en/of X-ray pieken. Korte periode kosmische stralingsalert en mild verstoord magnetische veld. Lees meer hierover in het artikel hieronder. Daaronder de grafieken met uitleg erbij en symptomen.

Kijk mijn laatste YouTube video met een praktische uitleg over de essentie die in alles terugkomt wat je doet voor je innerlijke groei en processen van en in het komend jaar 2023: https://www.youtube.com/watch?v=9sCtFTGdESE

Kijk mijn YouTube video over de huidige processen uitleg vanuit het grotere kosmische plaatje en de boodschap van de komeet van 27-1-2023: https://youtu.be/goW36OCFu4c

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/herkennen-van-jouw-unieke-handtekening/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

❤️

1. X-RAY PIEKEN (intens)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Er waren opnieuw hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit is al een paar dagen zo. Op vrijdag 3-2: vanaf 4:00 en 10:00 uur met de hoogste van ong.130 p/cm³. Tussen 23:00 en 00:30 & ook nog tussen 10:00 en 14:00 uur was de ACE satelliet offline. In die tijd waren er zeer waarschijnlijk ook nog hoge X-ray pieken. Maar dat is niet te achterhalen.

Zaterdag 4-2: Er waren zeer hoge X-ray pieken tussen 4:00 en 8:00 uur met de hoogste van ong.100 p/cm³. Tussen 23:00 en 00:30 & ook nog tussen 10:00 en 14:00 uur was de ACE satelliet offline.

Zondag 5-2: Er waren zeer hoge X-ray pieken rond 7:30 van ongeveer 90 p/cm3 en rond 9:00 uur van ongeveer 110 p/cm3. De satelliet was niet offline op deze zondag. Bij de andere satelliet metingen en weergave worden deze X-ray pieken eruit gefilterd, maar op deze zondag was er een weergave van rond de 110 p/cm3 rond 9:00 uur in een andere weergave. Dit kan betekenen dat het niet op X-ray licht gaat, maar ook een verhoogde zonnewind dichtheid veroorzaakte. Dus lees de symptomen van de X-ray pieken, maar ook die van de zonnestorm, maar dan een zeer intense hoogte.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van zeer hoge zonnewind dichtheid rond 9:00 uur (UTC + 1 uur). Dit werd waarschijnlijk veroorzaakt door zeer hoge X-ray pieken.

2. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Er waren korte periode met Kp-0 en dus kosmische stralingsalerts. Op zaterdag 4-2: tussen 18:00 en 18:30 & 19:00 en 19:30 & 20:30 en 21:30 uur & op zondag 5-2: tussen 2:00 en 3:30 & 7:00 en 7:30 & 8:00 en 8:30 & 13:30 en 14:00 uur.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: AAN DE ORDE (alleen tijdens rode puntjes/stepen in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een weergave van zeer hoge zonnewind dichtheid rond 9:00 uur (UTC + 1 uur). Dit werd waarschijnlijk veroorzaakt door zeer hoge X-ray pieken.

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is groen dus er is GEEN verstoring en omdat het onder de normale waarde is, hebben we ook af en toe kosmische straling (zie boven).

(Symptomen zonnewind: Niet aan de orde, alleen tijdens de hoge piek zonnewind dichtheid ZEER PITTIG: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de tot dinsdag 7 februari. Het is een milde situatie tegen zonnestorm aan (kp-4) en duurt volgens de verwachtingen tot vrijdag 10-2.

(Symptomen zonnewind: Nu niet aan de orde, maar volgens de verwachtingen wel tussen 7-2 en 10-2 MILD: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit vooruitzicht van de zonnewind door een andere groep wetenschappers zijn van mening dat er WEL verhoogde zonnewind zal zijn op 5 en 6 februari, Tot nu toe hebben we de afgelopen dagen alleen korte hoge pieken gehad, maar geen constante verhoogde zonnewind. Dus dit vooruitzicht klopt (nog) niet. Het kan nog wel zo zijn dat we een verhoging krijgen, maar omdat de andere vooruitzichten niets van een verhoging laten zien, zal het waarschijnlijk bij af en toe een piek blijven.

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van zondag 5-2 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes). Er zijn 2 gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht (nr 74 & 75). De rode pijl geeft een zonnevlekken aan die de hoogste C-klasse zonnevlammen produceerde (C-6.4 dat is een gemiddelde zonnevlam). Dit betekent wel dat de zonnevlammen weer wat hoger oplopen. Aan de achterkant van de Zon zijn nu heftige zonnevlammen werd gemeld door de experts op vrijdag 3-2. (zie foto hieronder van een grote zonnevlam die op de achterkant van de Zon werd gelanceerd.)

(Symptomen gat in de corona van de Zon: Gaten staan op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Aan de achterkant van de Zon zijn nu heftige zonnevlammen werd gemeld door de experts op vrijdag 3-2. Deze foto laat een zeer grote zonnevlam zien die op de achterkant van de Zon werd gelanceerd op 3-2.

Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT meer, de potentiële kans op grote zonnevlam is gezakt naar 5% op M-klasse en 1% kans op X-klasse zonnevlammen. Wanneer de zonnevlekken die nu aan de achterkant van de Zon zeer grote zonnevlammen produceren, volgende week aan onze kant van de Zon zichtbaar zijn, dan is het zeer goed mogelijk dat we weer de volle lading krijgen. Maar we gaan het zien of deze zonnevlekken dan nog steeds zoveel kracht hebben.

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor zondag 5-2. Waar de rode pijl staat dat is de zonnevlek die de hoogste C-klasse zonnevlam produceerde. Het bijzondere is, dat het een zonnevlek is met zeer magere polariteit en dus normaal geen grote zonnevlammen produceert. De zonnevlek AR3207 staat op de aarde gericht en heeft een grotere potentie om hogere C-klasse zonnevlammen te produceren.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor zondag 5-2. Het is mild met de zonnevlammen. De kracht neemt wel weer toe, met vandaag wat grotere C-Klasse zonnevlammen, dus niet extreem hoog.

(Symptomen zonnevlammen mild tot gemiddeld: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op zondag 5-2. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op zondag 5-2 met een 5% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 1% kans op grote X-klasse zonnevlammen. En dus GEEN grote zonnevlam alert.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien (STEREO A). De rode pijl laat zien dat nog weer een nieuwe krachtige zonnevlek bij zal komen die voor een deel al zichtbaar is vanuit de aarde, maar nog meer in petto heeft. De zonnevlekken die nu zichtbaar zijn aan onze kant van de Zon zijn klein en minder complex. Daardoor is er nu geen dreiging van grote zonnevlammen.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (onrustig/wisselend) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

De elektronen lieten ons een elektronencrash ervaren op zaterdag 4-2 tussen7:00 en13:00 uur en op zondag 5-2 tussen 6:30 en 14:00 uur.

(Symptomen voor een elektronencrash: AAN DE ORDE TIJDENS DE ELEKTRONENCRASH ZIE HIERBOVEN. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten laten zien dat de situatie ongeveer gelijk blijft en dat we dus mogelijk meer elektronencrashes kunnen verwacht. Maar de vooruitzichten kloppen de laatste weken niet zo goed. Dus ik ben benieuwd wat het zal gaan worden.

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (zeer mild verstoord)

Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde. Op zaterdag 4-2 is er een wat grotere verstoring in de nacht. En op zondag 5-2 een hele kleine waar de rode pijl staat rond 4:00 uur. De verstoringen zijn daar waar de metingen vreemde pieken en hoeken maken. Normaal horen de metingen in een curve te lopen. (symptomen: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de volle Maan en is op zondag 5 februari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-5-februari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 9 februari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-9febr23/ & maandag 13 februari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-ma-13febr23/

Vorige

Deel deze post op social media

'Herkennen van jouw unieke hand(tekening)'
Elektromagnetische update di 7-2 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update za 4-2 & zo 5-2 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie