Elektromagnetische update di 14-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

28 minuten leestijd

Kort: Nog steeds een protonenstorm, Zon zeer actief aan de achterkant, hoge X-ray pieken, zonnewind verhoogd met milde zonnestorm, elektronencrash en magnetisch veld verstoord. En er is nog steeds een situatie waarin de aard magnetisch verbonden is met de noordpool van de Zon (HCC) en daardoor kan de aarde minder goed verstoringen verwerken. Lees direct hieronder de korte uitleg(samenvatting) over de algehele situatie.

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij.

Heb je veel aan deze elektromagnetische updates, dan ontvang ik met veel dankbaarheid een HARTdonatie, zodat dit werk gratis aangeboden kan blijven worden: https://inzichten.com/hartdonaties/

******

KORTE UITLEG OVER DE ALGEHELE SITUATIE: De Zon is aan de kant die wij zien erg rustig, met alleen maar kleine C-klasse zonnevlammen. Dit komt omdat de Zon super actief is aan de achterkant van de Zon, waar wij het niet zien. Maandag was er een zeldzame super explosie aan de achterkant van de Zon (3000 km/sec. en 360 graden uitbarsting) en dit veroorzaakte op aarde een protonenstorm (verder geen X-raylicht verhogingen). Een protonenstorm kan voor black-outs zorgen rond de polen en voelt voor ons mensen als een heftigere variant van een zonnestorm, omdat het deeltjes zijn die veel fysieker binnenkomen. De Protonstorm wordt alleen rond de polen gemeten, maar als je hooggevoelig bent, dan voelt het als een grovere en heftigere zonnestorm en flink heftig. Op diepe lagen worden blokkades losgemaakt en je kan je er knap brak van voelen. Maar ja, het dient een hoger doel, omdat het blokkades in beweging zet en dus in een hogere trilling brengt, waardoor er hoger bewustzijn en een hogere trilling kan worden ervaren tot in het lichaam. Deze protonenstorm kan dagen duren en is gestart op maandag 13-3-2023 rond 8:30 uur en is op dinsdagavond nog steeds actief. VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN: De hoge zonnevlammen worden weer rond zaterdag 18-3 verwacht, wanneer de actieve zonnevlekken weer aan onze kant van de Zon zichtbaar zijn.

Heftige zonnestormen die door scheuren in de beschermende magnetosfeer komen, kunnen rond de zonnewende, vooral in het voorjaar, extra heftig zijn en plotseling optreden. Dan zien we hoge zonnestorm (kp-6 + ). Dit ontstaat door de hoek van de zonnewind op de beschermende magnetosfeer van de aarde tijdens de zonnewende (Equinoxen). Op dit moment is dit NIET aan de orde. VERWACHTINGEN ZONNESTORM: Afgelopen weekend zijn er een aantal C-klasse zonnevlammen geweest die op de aarde gericht waren en die zijn op deze dinsdag, woensdag en misschien ook nog voor donderdag verwacht. Vooral woensdag 15-3 wordt aangegeven als een dag met meerdere zonnestormen die aankomen op aarde. Dit kan een gecompliceerde situatie geven die dan heftig oploopt, maar het is moeilijk te voorspellen en kan ook erg meevallen. Door de hoek van de zonnestormen op de beschermende magnetosfeer rond de zonnewind is de situatie extra hooggespannen en kan het ook uit de hand lopen vooral woensdag. Of heel erg meevallen.

Verder was het magnetisch veld verstoord tijdens de zonnestorm tussen 3:00 en 14:30 uur. En waren periode met hoge X-ray pieken. De zonnewind dichtheid was tussen 2:30 en 9:00 uur verhoogd en in die periode was er een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4 met kort kp-5), maar erg mild. Voor de komende nachten worden er periode met zonnestorm (kp-5) verwacht in meerdere golven. Dat kan ook dat dit niet in de nacht gebeurd, maar overdag. De timing is hierbij vaak een grote gok. En er was een elektronencrash tussen 4:30 en 12:00 uur en dit maakt dat je mogelijk alles zwaarder ziet dan het is. Voor zowel de psyche als het lichaam is een elektronencrash zwaar. Lichamelijk voelt het alsof je lood in je schoenen hebt en je maar moeilijk vooruit komt. De harde ruis die je mogelijk hoort is van de zonnestorm die onderweg zijn naar de aarde en de protonenstorm die bezig is sinds maandag.

CONCLUSIE: Het is dus vooral intens omdat er een protonenstorm bezig is, de elektronencrash maakt het zwaar en de hoge X-ray pieken geven een hoogfrequente mix in het geheel. De harde ruis die je mogelijk hoort is van de zonnestorm die onderweg zijn naar de aarde en de protonenstorm die bezig is sinds maandag. Veel mensen hebben hoofdpijn of zijn grieperig. Geef jezelf de ruimte om dat wat er losgetrild wordt aan blokkades ook op te ruimen in je energielichaam en daardoor je bewustzijn te verruimen. Het magnetisch veld maakt mogelijk dat je aarding wisselend goed of niet goed is en niet zo stabiel dus. Voor woensdag 15-3 mogelijk een intense dag met meerdere periode met zonnestorm en protonenstorm.

*******

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense zonnestorm ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterkt de zonnestorm dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

Wil je de beelden zien van deze grote zonnevlammen van zaterdag 25-2 : https://www.youtube.com/watch?v=UWzZWlb14H8

❤️

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven. 💞✨

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Mijn laatste YouTube video over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek. TIJDEN IN DE GRAFIEK +1 VOOR ONZE TIJD.

Er is een milde situatie van bijna zonnestorm (kp-4), tussen 3:30 en 11:00 uur en tussen 13:30 en 16:00 uur. De hoogste verstoring was rond 6:30 en 7:00 uur met kp-4,667. (tegen kp-5 aan). Maar de situatie is mild.

Wat op dit moment de situatie is die extra aandacht vraagt zijn de scheurtjes in de beschermende magnetosfeer van de aarde, die rond deze periode rond de Equinoxen makkelijk ontstaan en daardoor komen de deeltjes van zonnewind heftiger binnen in onze atmosfeer en veroorzaken pittige extra hoge zonnestormen. Dat is ieder jaar het geval rond de Equinoxen (voor- en najaar zonnewende). Dit ontstaat door de hoek van de zonnewind op de beschermende magnetosfeer van de aard tijdens de Equinoxen. DIT IS NU NIET AAN DE ORDE, MAAR KAN MOGELIJK ONTSTAAN OP WOENSDAG 15-3.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Kp-6 is heftig en Kp-7 is zeer heftig. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje en dus er is een gemiddelde intensiteit.

De zonnewind dichtheid is verhoogd, tot maximaal 27 p/cm3 rond 7:50 uur. De intensiteit was merkbaar tussen 2:30 en 9:00 uur.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NU NIET AAN DE ORDE- (op maandag 13-3 wel) ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK. (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: dit is het overzicht voor de zonnestorm condities voor de komende week. Vooral voor woensdag en donderdag is er de mogelijkheid tot een grote zonnestorm, vooral doordat er meerdere stormen met elkaar kunnen botsen en omdat de beschermende magnetosfeer van de aarde kwetsbaar is rond de zonnewende en snel scheurtjes kan krijgen.

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. Er wordt voor woensdag 15-3 2 zonnestormen verwacht. Een in de nacht en mogelijk nog een in de avond of in de nacht van woensdag op donderdag. Er zijn meerdere golven van CME die onderweg zijn naar de aarde vanuit verschillende hoeken. Dit kan ook botsingen veroorzaken en super zonnestormen en dan ook nog de scheurtjes in de beschermende magnetosfeer, dat is wel een cocktail voor vuurwerk.

Omdat er nu rond de lente Equinox scheurtjes in de beschermende magnetosfeer kunnen komen, kan het zo maar zijn dat er wel zonnestorm is, omdat ‘normale’ zonnewind door de scheurtjes dieper de atmosfeer binnenkomt en dus zonnestorm veroorzaakt.

Afb: lange termijn vooruitzichten voor de Kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm.

Afb: Ook deze vooruitzichten laten een milde zonnestorm zien voor de komende dagen. maar de tweede lancering van plasma die waarschijnlijk woensdagavond of in de nacht naar donderdag aankomt staat er niet bij en wordt door andere experts wel aangegeven als potentieel zonnestorm (kp-5).

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor woensdag 15-3 en donderdag 16-3 worden er zonnestormen verwacht.

❤️

2. X-RAY PIEKEN (intens)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Er waren periode met hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit was rond 00:30 met onge. 120 p/cm3 & rond 6:30 uur ong. 90 p/cm3 & rond 18:00 uur met ong. 85 p/cm3.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (MILD TOT HEFTIG) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van dinsdag 14-3 en laat de gaten in de corona van de Zon zien, er zijn er nu twee, waarvan eentje gedeeltelijk op de aarde gericht staat. De harde ruis die je mogelijk hoort is van de zonnestorm die onderweg zijn naar de aarde en de protonenstorm die bezig is sinds maandag. De rode pijl laat zien welke zonnevlek de kleine C-klasse zonnevlammen produceert op de aarde gericht. (zie lijst zonnevlammen hieronder).

(Symptomen gat in de corona van de Zon: JE HOORT WEL DE HOGE RUIS/FLUITEN, OMDAT DIT DE ZONNESTORM IS DIE ONDERWEG IS NAAR DE AARDE EN DE PITTIGE PROTONENSTORM. Gaten staan deels op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Protons dinsdag 14-3. De protonen in protonenstorm.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser en grovere deeltjes. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Afb: Dit is de enorme super uitbarsting aan de achterkant van de Zon met 3000 km/sec en 360 graden uitbarsting. Deze veroorzaakte de protonenstorm die vanaf maandag 13-3 rond 8:30 uur actief is en nog dagen kan duren.

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor dinsdag 14-3. De AR3250 staat op de aarde gericht en dit is de zonnevlekken die nu de kleinere C-klasse zonnevlammen produceert. (zie rode pijl).

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor dinsdag 14-3. Er zijn alleen kleinere C-klasse zonnevlammen die nu geproduceerd worden, maar wel de meeste op de aarde gericht. Dit veroorzaakt milde zonnestorm die onderweg zijn naar de aarde. Dat hoor je met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd. Dit komt ook extra heftig door de protonenstorm die nu bezig is.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op dinsdag 14-3. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is het overzicht voor de zonnevlammen voor de komende week. De verwachting is dat op zaterdag 18-3 de grote zonnevlekken weer zichtbaar worden aan onze kant van de Zon. Dit zijn de grote zonnevlekken die vorige week zoveel M-klasse zonnevlammen produceerde en de mega explosie op de achterkant van de Zon op maandag 13-3.

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor zonnevlammen. De zonnevlammen dreiging is zeer laag. Vanaf zaterdag de 18de worden er weer zonnevlekken verwacht die hoge zonnevlammen gaan produceren. Er is nu een protonenstorm bezig en dat is dus die 25% waarschuwing voor verhoogde protonen, die vaak uitmondt in een grote Black-Out (stroom uitval).

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Er komen milde nieuwe zonnevlekken vanaf de achterkant van de Zon in het zicht vanaf de aarde. Zie rode pijl. Dus voor nu niks intens. Rond zaterdag 18-3 worden de grote zonnevlekken weer verwacht aan onze kant van de Zon en beginnen de hoge zonnevlammen weer opnieuw.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er was een elektronencrash actief tussen 4:30 en 12:00 uur. De

(Symptomen voor een elektronencrash: WEL AAN DE ORDE OP DINSDAG 14-3: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten zijn dat de elektronen in elektronencrash blijven de komende dagen. Zie symptomen hierboven.

(symptomen elektronenstorm: NIET AAN DE ORDE. de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

5. MAGNETISCH VELD AARDE (HEFTIG tot mild)

Afb: Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde.

Tussen 3:00 en 14:30 uur was het magnetisch veld verstoord.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

6. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING (MILD)

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC). Vanaf donderdag 9-3 rond 14:00 uur is er weer een HCC en dan is de aarde dan weer een week in de andere magnetische verbinding zijn met de Zon en beginnen de milde symptomen dus weer. De aarde kan in die periode ook minder goed zonnestormen verwerken en dus dan is de kans op zonnestormen groter voor een week. (Milde symptomen : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren.) Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen VANAF DONDERDAG 9-3: De MILDE symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


DEZE SPECIAL WORDT ER EXTRA UITLEG GEGEVEN OVER ‘THE AMAZING TECHNICOLOR DREAMCOAT CRYSTAL’. Dit is het mineraal dat op dit moment goede ondersteuning geeft voor de actuele processen. Dit ligt in lijn met wat je hieronder kan lezen over het loskomen van de Matrix en aarden in je oorspronkelijke natuurlijke aarding. Wanneer je meedoet met het mineraal dat je hebt aangeschaft in mijn webshop, dan ontstaat er een optimale multi-dimensionale verbinding tussen jou en het mineraal. Het mineraal is voor jou al multi-dimensionaal geopend tijdens het selecteren van het mineraal voor jou door Manuela (niet programmeren, maar openen/ontsluiten). Hiermee worden alle multi-dimensionale lagen beschikbaar gemaakt tot in de stof/materie aan toe. Wanneer jij meedoet tijdens een meditatie-webinar bij inzichten.com, dan open jij ook op deze lagen en kan er van binnenuit een optimale verbinding ontstaan tussen jou en het mineraal. Ik ga ook informatie delen over de ervaringen die teruggekomen zijn over het mineraal en eigen ervaringen. De werking die beschreven staat in de webshop, zal tijdens dit webinar extra goed voelbaar zijn. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op woensdag 15 maart 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-15mrt23/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op dinsdag 21 maart 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-21-maart-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update do 9-3 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update wo 15-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update di 14-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie