‘Leef je bezieling met jouw tribe’ DEEL 2

Maansverduistering in Schorpioen 5 mei 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,7 minuten leestijd

Met dit artikel over de Maansverduistering in bijschaduw in Schorpioen van vrijdag 5 mei 2023 wil ik je inspireren om je bezieling en doel in dit leven te gaan leven en delen met de wereld. Dit is tevens DEEL 2 van de JAARHOROSCOOP van mei 2023 tot mei 2024. Lees in dit artikel hoe deze bezieling je thuis brengt, in verbinding met gelijkgestemden. Ook is er veel spanning en zijn er diepe intense confronterende processen die in de basis veel zichtbaar maken van je eigen schaduwkanten, maar ook vele verbindingen in je leven. Met extra inzicht over de actuele expansie en de keerzijde van spiritualiteit die vanuit wilskracht wordt geïnitieerd. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je dit artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf boven aan deze pagina.

DEEL 1 lezen van de jaarhoroscoop 2023-2024? Over het MAATSCHAPPELIJKE proces: https://inzichten.com/radicale-vernieuwing-en-de-kracht-van-de-bezielde-basis-van-het-leven/

Maansverduistering in bijschaduw

Dit artikel gaat over de maanverduistering in bijschaduw in Schorpioen van vrijdag 5 mei 2023. Deze valt samen met Bevrijdingsdag in Nederland. Het is ook echt een verduistering van innerlijke bevrijding door bewustwording. Een maansverduistering gaat over innerlijke processen, terwijl een zonsverduistering meer gaat over processen in de wereld. Nu ging de zonsverduistering van 20 april 2023 ook over de evolutie van de mens en grote innerlijke ontwikkelingen. We maken als mensheid een enorme grote sprong in onze evolutie op dit moment, liet deze eclips zien. Verduisteringen zijn ankermomenten die een jaar of meer doorwerken. Een maansverduistering wat minder lang dan een zonsverduistering. Deze maansverduistering duurt 4 minuut 21 en daarom werkt deze maansverduistering minimaal 4,5 maand intens door.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

KIJK JE LIEVER EEN VIDEO OVER DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN EN DE TOTALE HYBRIDE ECLIPS VAN 20-4 & JAARHOROSCOOP door Manuela van der Knaap? Op een ontspannen manier gebracht in een podcast met Danny van People United: https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

Praktische informatie

Deze maansverduistering in Schorpioen is er één in bijschaduw en is op het einde rond 21:20 uur pas zichtbaar in Nederland en België. Deze verduistering in bijschaduw is zichtbaar in Afrika, Europa en Azië. Een verduistering in bijschaduw houdt in dat de Maan niet echt verduisterd wordt, maar dat de schaduw van de aarde over de Maan heen valt. Dus je blijft de Maan zien. De energie van zo’n verduistering in bijschaduw is meestal niet zo fijn, omdat de ervaring leert dat de inprent van de frequenties van de eclips niet echt goed diep ontvangen kan worden en dus ook niet echt doorzet. Dus de inwerking en bewustwording blijft dan een soort van hangen. Dit geeft een gevoel van verwarring en onrust. We moeten zelf dus veel harder werken om de inprent te verwerken en te integreren. Het is dus echt nodig om extra aandacht te besteden en naar binnen te gaan rondom deze maansverduistering. Ik organiseer een LIVE (18:30 uur) meditatie-webinar om ondersteuning te bieden. ( Meditatie-webinar : https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ringvormige-maansverduistering-5-mei-2023/ )

Nieuwe inzichten bij de totale eclips

Altijd als een artikel geschreven is, gaan de inzichten en bewustwording voor mij nog door. Het thema van de totale hybride eclips van 20 april 2023 ging over de evolutie van de mensheid, het bouwen van een totaal nieuwe basis voor het leven, jouw persoonlijke kwaliteit en bezieling die daarin hun plek vinden en zien waar je niet voor jezelf kiest. Ook gaat het over het herstel van vertrouwen in jezelf, je lichaam en je bestaan. Pas nadat het artikel al online stond, kreeg ik een rapport te zien dat inzicht geeft in de effecten van vaxen voor het lichaam en het multi-dimensionale energielichaam. Dit rapport zette voor mij de informatie van deze bijzondere totale eclips in een heel nieuw perspectief. Dit kwam omdat dit onderzoek (gedaan door energetische therapeuten) helder maakt dat naar binnen gaan en aandacht geven aan bezieling de sleutel is om energetische schade op te lossen. Dit maakte voor mij inzichtelijk wat zich onder de huid van veel mensen die de prik hebben gehaald, aan het ontvouwen is. Dit laat een wereld zien vol met mensen die hun bezieling en innerlijke verbinding met zichzelf aan het kwijtraken zijn of al kwijt zijn.

Herstel vax-schade door innerlijke aandacht en bezieling

Daarom zijn deze bijzonder totale eclips en bijbehorende maansverduistering zo belangrijk, omdat die het gebrek aan bezieling zo intens voelbaar en zichtbaar maken in jezelf en in je omgeving. Dat gaat het komend jaar dus super duidelijk worden en ook in de wereld zichtbaar worden. Dit onderzoeksrapport laat namelijk zien dat door krachtig je innerlijke verbinding en bezieling in stand te houden, deze verbinding niet te verbreken is en energetische vax-schade en bezieling te herstellen zijn met innerlijke aandacht en helingswerk. Soms overigens met grote moeite. De inzichten die dit rapport mij persoonlijk brachten, maakten mij nog krachtiger bewust van het enorme belang van mijn meditatie-webinars, waar we van binnenuit (niet met geleide meditatie) in overgave gaan naar ons Goddelijke Zelf en zo helen en het nieuwe energielichaam zichzelf ontvouwt. Dit is de sleutel om de innerlijke afscheiding te helen. Het is een enorm rapport, maar zeer de moeite waard om te lezen. Het geeft veel inzicht en bevestiging in zaken die je zelf misschien al had opgemerkt waardoor je dus al enigszins zag wat er gaande is in je omgeving of misschien in jezelf. (Artikel totale eclips 20-4 https://inzichten.com/radicale-vernieuwing-en-de-kracht-van-de-bezielde-basis-van-het-leven/ Link naar energetische onderzoeksrapport: https://veilofreality.com/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/ )

Het herstel van het oorspronkelijke AL-Bewustzijn

Ik wil graag extra onder de aandacht brengen dat ik een vast geloof heb dat het DNA en bezieling van het bestaan altijd wegen zullen vinden om zichzelf te herstellen. Zelf heb ik in visioenen jaren geleden inzicht gekregen in de energetische innerlijke opbouw van het AL-bewustzijn, structuur van de multi-versa, de Schepping(en) en de Matrix. Dit is mijn grote levenswerk (waarmee ik binnenkort naar buiten kom in een online workshop ‘Scheppingen en zo…’) en door deze inzichten en door de ervaringen die we iedere week weer opdoen tijdens mijn meditatie-webinars, is voor mij duidelijk geworden dat ook de stof, de materie, aan het veranderen is en zijn ware bewuste essentie in de materie aan het ontvouwen is. Dus ook als voor mensen die de vax genomen hebben de verbinding met de Geest verbroken is, gaat de verbinding met het AL-Bewustzijn vanaf een andere kant open. We bewegen het nieuwe tijdperk in van Waterman, van bewustzijn en verlichting. Het oorspronkelijke AL-Bewustzijn neemt zijn eigenlijke plek weer in. Dat proces van heel worden met de oorsprong is niet te stoppen. Ik ga hier uitgebreid uitleg over geven tijdens de online workshop ‘Scheppingen en zo…’.

Hippe spiritualiteit

Als het over geïntegreerde bezieling gaat, dan is er in de spirituele scene de laatste tijd nogal wat gaande. Spiritualiteit is een soort nieuwe standaard geworden. Het is een soort van nieuwe mode om aan jezelf te werken, met cacao-, plant- of paddenstoelceremonies of kundalini awakening workshops, die snelle innerlijke groei moeten stimuleren. En dat met een instelling van ‘vandaag een ceremonie en morgen sta ik weer in de kroeg’. Vaak wordt er een keuze gemaakt voor een ‘quick fix groei’ vanuit de wil. Het komt vaak voort uit een gevoel een LichtWezen te zijn en het verlangen om dat te leven en vrij te maken in jezelf. Maar bij alles waar de wil bij betrokken is en we dus keuzes maken voor onze innerlijke groei en welzijn vanuit moeten of willen, begeven we ons op glad ijs. Dan activeer je vanuit de pijn van afscheiding in jezelf (dualiteit), hogere spirituele groei. Zoals bijvoorbeeld gebeurt bij de wereldmeditaties die regelmatig worden georganiseerd, omdat het nu maar eens klaar moet zijn met alle Matrix-schaduw en om het nieuwe tijdperk te stimuleren in de wereld en bij anderen.

Wilskracht in spirituele groei

Wilskracht in spirituele groei en bewustwording is in de periode waarin Pluto in Waterman staat, extra aan de orde. Pluto staat vanaf maart 2023 tot begin 2044 in Waterman (met een korte onderbreking in de zomer en najaar van 2023). In deze periode krijgen we mogelijk meer dwang en drang te zien rondom bewustwording en verlichting en het leven in het licht. Dit gaat om dwang rondom bewustwording en verlichting die je inzet in de richting van de ander of misschien naar jezelf, omdat je het zat bent dat die pijnlijke wond je levensplezier remt enzovoort, enzovoort. Vanuit onze huidige manier van leven in dualiteit lijkt het alsof alles maakbaar is en met een quick fix te organiseren is. Maar het is een illusie en ongelofelijk arrogant om te denken dat verlichting en bewustwording te besturen en te domineren zijn. Vaak worden er harde lessen geleerd en gebeuren er heftige (energetische) ongelukken, tot aan psychiatrische opnames aan toe, die bewustzijn geven op spirituele groei, geïnitieerd vanuit wilskracht en/of dwang. Het is nodig dat er bewustwording komt op dit mechanisme. Deze maansverduistering met de krachtige Uranusenergie van verlichting geeft een extra push hierin. (Pluto in Waterman 3de huis sextiel Neptunus 5de huis. Zon en Uranus in Stier 7de huis als ontvanger van alle kracht van Cheiron in Ram 6de huis conjunct Jupiter in Ram 7de huis conjunct  noordelijke Maansknopen, Mercurius retrograde. Zon conjunct Uranus verbonden met narcisme en denken kosmisch licht en verlichting te kunnen beheersen.)

Rijping en integratie

De problemen zijn niet de bijzondere bewustzijnservaringen die opgedaan worden tijdens deze ceremonies, maar er wordt vaak meer losgemaakt in de psyche dan je aankan en dat moet je dan weer een plekje geven in jezelf en in je dagelijks leven. Bij de integratie ontstaan er vaak problemen, omdat bewustwording een proces van ervaring, inzicht en rijping is. Dit is organisch en een proces van natuurlijke rijping, waar de ene ervaring staat op de schouders van de volgende ervaring, in het proces van bewustwording. Dan val je samen met je bewustwording zodat je het helemaal begrijpt, omdat je het hebt doorleefd en dus ook kan toepassen wat bewust is geworden. Helemaal vanuit eigenaarschap. (Voor astrologische verwijzingen, zie onderaan de alinea hierboven.)

Veilige groei van bewustzijn

Tijdens groei, geïnitieerd vanuit wilskracht en dwang, open je nieuwe ruimtes in de geest die mogelijk nog niet rijp zijn om je te dragen. Er is een ‘Goddelijke’ ordening en divine timing betrokken bij bewustwording, verlichting en heling van wonden. En niet voor niets. Door vanuit wilskracht het heft in eigen handen te nemen, negeer je de natuurlijke ordening en divine timing. En misschien kan je zelfs zeggen dat je ook het goddelijke in jezelf tart. Bewustzijn ontwikkelt zich organisch en in synchroniciteit met de omgeving wanneer die geaard en geïntegreerd is. Als je op die manier geïnspireerd in verbinding bent met je omgeving, dan is er een basis waardoor je helemaal samenvalt met jezelf en ook op een veilige, organische manier de juiste mensen ontmoet. Dan staat alles gereed in een grotere harmonie om je op te vangen met divine timing. Wanneer groei organisch en in zijn natuurlijke cyclus en timing is, dan is groeien in bewustzijn werkelijk veilig en ondersteund door iets wat groter is dan de eigen wil. (Zuidelijke Maansknoop en Maan in Schorpioen 1ste huis oppositie noordelijke Maansknoop in Stier, conjunct Jupiter 7de huis en Cheiron 6de huis beide in Ram. Conjunct Mercurius retrograde en Zon, alles ingaand naar Uranus, alle in Stier 7de huis. Pluto is op 23 maart 2023 naar Waterman gegaan voor de eerste keer tot 12 juni 2023 en opnieuw vanaf 22 januari 2024 tot 20 januari 2044.)

Eerlijk naar jezelf

Deze maansverduistering gaat ook over confrontaties met jezelf en situaties in verbinding met anderen uit je omgeving waardoor ze omhoog komen. Er kan een enorme helderheid komen over al je relaties en wat er nu echt in de basis is of gebeurt. Je kan enorme groei doormaken door deze maansverduistering wanneer je eerlijk durft te zijn naar jezelf. Door op een open manier jezelf onder de loep te nemen kan je loskomen van oude fundamentele patronen die altijd je leven hebben beheerst. (Zuidelijke Maansknoop en Maan in Schorpioen 1ste huis oppositie noordelijke Maansknoop in Stier, conjunct Jupiter 7de huis en Cheiron 6de huis beide in Ram. Conjunct Mercurius retrograde en Zon, alles ingaand naar Uranus, alle in Stier 7de huis. Groot vierkant: Zwarte Maan in 10de huis conjunct MC vierkant Maan in Schorpioen 1ste huis  vierkant Priapus in Waterman 4de huis vierkant Mercurius retrograde, Zon en ingaand naar Uranus.)

Diepe haat

De schaduw die zich meldt met de basispatronen die je gevangen houden in het oude, kunnen diepe haat te zien geven. Diepe haat naar jezelf of in jezelf naar bepaalde situaties of mensen. Het is nodig om die diepe haat, als een signaal van diepe oude pijn, serieus te nemen en te onderzoeken en liefst ook te erkennen en te omarmen, zodat er heling kan komen in jezelf en in de verbinding. Zo’n situatie kan plotseling en schokkend zijn. (Voor astrologische verwijzingen, zie onderschrift alinea hierboven.)

Nieuwe samenwerking

Omdat dit een maansverduistering in bijschaduw is, kan het proces blijven hangen. Dan kan er ook een enorme innerlijke onrust zijn en een gevoel dat er iets fundamenteel mis is of gaat escaleren. Of misschien zelfs een gevoel te gaan sterven, maar in essentie gaat het sterven om diep durven loslaten van je hele bestaan. In de opbouw naar de maansverduistering lieten onze dieren ook een enorme onrust zien en vreemd gedrag. Meestal voelen dieren het al veel eerder wanneer er iets van heftige verstoring in aantocht is. De horoscoop van de totale eclips van 20 april die met deze maansverduistering samen een setje vormt, liet in essentie plotselinge radicale veranderingen zien voor het komende jaar. Deze maansverduistering brengt alle kracht naar de vernieuwing van Uranus, en Uranus is de planeet van o.a. heftige vernieuwing, plotselinge situaties, vrijheid en bewustwording. En dat alles vindt plaats in het dierenriemteken Stier en dus in de fundamentele basis, in dit geval van allerlei verbindingen. Dit kan ook betekenen dat er een scheiding komt of het ontstaan van een plotselinge nieuwe basis, opbouw en verdieping van verbindingen. Maar nieuwe ontmoetingen en het bouwen aan deze nieuwe verbindingen en samenwerking, die gedragen worden door diepe bezieling en iets wat groter is dan de som der delen. (Voor astrologische verwijzingen, zie onderschrift alinea hierboven. )

De traagheid van Mercurius in Stier

Omdat Mercurius retrograde staat in die cluster van krachten waar alles in deze horoscoop naar toestroomt, betekent dit dat er tijdens de verbinding met andere mensen een krachtige communicatie is naar binnen toe, met jezelf. Maar dit betekent ook dat je jouw bezieling en de essentie met meer gemak kan gaan delen met anderen, omdat je het beter kan voelen. Mercurius in Stier staat retrograde 21 april tot 15 mei 2023. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is tijdens een periode van Mercurius in Stier alles wat verbonden is met Mercurius traag, kan zelfs helemaal vastzitten en omgeven zijn met veel miscommunicatie of moeizaamheid. Het kan bijvoorbeeld een eeuwigheid duren om teksten te schrijven, tenzij je diep naar binnen gaat en van daaruit de essentie in haar basis gaat verwoorden. De snelheid kan overal uit zijn en het gevoel geven dat er geen of weinig beweging is. Als dat het geval is, ga naar binnen en kijk of beweeg naar de basis toe van wat er speelt en dan krijg je het weer in beweging vanuit de essentie. Mercurius is onder andere verbonden met communicatie, informatie/data, schrijven, verkeer, vervoer, overdracht, studeren, scholen, handel, handigheidjes, snelheid, wegennetwerk en ook andere netwerken.

Waar jouw unieke kwaliteit stroomt

Deze horoscoop laat opnieuw zien, dat we geïnspireerd worden om onze plek in te nemen in de wereld vanuit onze Wezenlijke bezieling (komt steeds weer terug in de nieuwe en volle Maan horoscopen). Dit is jouw unieke kwaliteit waar jij zo blij van wordt en die je op een magische maar eenvoudige manier, steeds opnieuw uit je hoge hoed tovert. Je wordt uitgenodigd om deze kwaliteit neer te zetten in de wereld. Maar deze kwaliteit die uit je (Goddelijke) Wezensessentie stroomt, kan alleen vanuit vrijheid en op je eigen manier (en dus autonoom) worden neergezet. Dus in bestaande knellende bedrijfsstructuren of dwingende overheidsmaatregelen of -structuren lukt dat eigenlijk nooit. Dan moet jij het systeem dienen en jezelf in de steek laten. Dat is waar de huidige systemen allemaal op gebaseerd zijn. (Achtbaan: Zwarte Maan in Leeuw 10de huis oppositie Priapus in Waterman 4de huis. Zwarte Zon in Kreeft conjunct Mars oppositie Diamant in Steenbok. Cheiron in Ram 6de huis conjunct Jupiter en gelukspunt in Ram, noordelijke Maansknoop, Mercurius retrograde, Zon en Uranus 7de huis in Stier.)

Thuiskomen bij jouw tribe

Maar Goddelijke kwaliteiten kunnen alleen maar tegelijkertijd jezelf en het geheel dienen. Het is een soort van ingebakken in de verbinding met de Goddelijke stroom. Je kan niet meer jezelf in de steek laten, dat is een zeer belangrijke leidraad. Als je je passie en innerlijke stroom volgt, dan is dat wat goed is voor jou ook automatisch goed voor het geheel en alles wat je ontmoet. Wat niet past, dat hoort dan niet in jouw stroom en verbindingen. Dus beweeg mee met waar je een nee of een ja krijgt. Het dient je en laat je zien waar je wel en niet stroomt, waar jouw unieke pad ligt. Zo vind je die nieuwe verbindingen die je in de basis kunnen dragen vanuit vertrouwen en liefde. Dan kom je thuis bij het gezin, de familie, de clan, de tribe van gelijkgestemden waar jij op een natuurlijke manier thuis bent. Waar je je echt thuis voelt en ontvangen wordt door iets wat groter is dan de som der delen. Waar men genoeg heeft aan een paar geïnspireerde woorden, want men spreekt dezelfde taal, heeft dezelfde bezieling. (Zie voor astrologische verwijzingen in de alinea hierboven.)

Volg je inspiratie en bezieling

Ook ik begin aan een nieuw hoofdstuk en mag eindelijk de informatie die jaren geleden begon met visioenen, met een grotere stroom naar buiten gaan brengen. Dit gaat over inzicht over de basis van het leven en bewustzijn, waar deze Schepping en Scheppingen voor bedoeld zijn en de rol van de Matrix en de materie, die diepe heling en inzicht brengen en de Wezensessentie van iedere deelnemer bevrijdt. Wat 25 jaar lang diende als een kapstok voor bijna alles wat ik deed, is rijp om te delen. Eindelijk is het zover en kan ik in een online workshop mijn levenswerk met jullie gaan delen. Ook ik luister naar de innerlijke roep en stroom die nu uit mag gaan stromen. Vanuit die inspiratie en het laten stromen van mijn Wezenlijke essentie komen er ook nieuwe samenwerkingen op gang. Ik wil je graag inspireren om te luisteren naar jouw innerlijke roep en voorrang te geven aan jouw inspiratie en bezieling. Alleen dan kan het grotere Goddelijke plan ontvouwen. Dit is de stroom van de Bron die je van binnenuit inspireert om in actie te komen en je hart te volgen. Het grotere plan ontvouwt van binnenuit voor iedereen persoonlijk. Deze horoscoop van de maansverduistering laat zien dat nu ook de verbindingen tot stand gaan komen waardoor we elkaar gaan versterken in de nieuwe basis die gebouwd wordt. Deze bezieling en inspiratie kunnen je dwars door de chaos van alles wat afgebroken wordt heen leiden, zonder kleerscheuren. Ik wens je toe dat ook jij het komende jaar jouw Wezenlijke essentie met veel voldoening kan leven en delen met anderen. (Link online workshop: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-21-mei-2023/ )

Waag de sprong:  JUMP (Go ahead and jump) van Van Halen: https://www.youtube.com/watch?v=SwYN7mTi6HM

Met liefde en dankbaarheid ontvang ik je hartdonatie: https://inzichten.com/hartdonaties/

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

❤️

LIVE MEDITATIE WEBINAR TIJDENS DE GEDEELTELIJK MAANSVERDUISTERING OP VRIJDAG 5-5 IN BIJSCHADUW. Deze in Nederland en België zichtbaar.
Dit is een soort van half bakken verduistering (dus geen hap uit de Zon van een normale verduistering, maar een mild afzwakken van licht) en daardoor kan de energie die normaal geankerd wordt met een Maansverduistering niet echt lekker landen. Dit betekent dat je zelf dan energetisch en in de psyché harder moet werken om de energie-imprint te verwerken. Daarom organiseer ik een LIVE meditatie om 18:30 uur op vrijdag 5-5 om het proces van integratie van binnenuit te begeleiden. Je bent van harte uitgenodigd (deelname 10 euro). Meer informatie:
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ringvormige-maansverduistering-5-mei-2023/

Eindelijk is het zover en ga ik starten met mijn eerste online workshop met uitleg over de Matrix en de opbouw van Scheppingen. Jarengeleden heb ik (Manuela) tijdens visioenen inzicht ontvangen over de energetische innerlijke opbouw van het universum, de rol van het oorspronkelijke AL-bewustzijn, structuur van de multi-versa, de Schepping(en) en de Matrix. Dit is mijn grote levenswerk. Deze workshop geeft je inzicht in welke reis ons bewustzijn maakt en ook wat er zich nu aan het voltrekken is in deze sleutel tijd. Daardoor ga je beter begrijpen wat het ‘aarden in je oorspronkelijke aarding’ buiten de Matrix echt betekent. Ook gaat het over de Schepping en hoe de Matrix is ontstaan en hoe de materie en de Geest daar allebei hun rol in hebben, verbonden met het oorspronkelijke AL-bewustzijn. https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-21-mei-2023/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 18-4 & vooruitzichten WEEK
Elektromagnetische update woensdag 3-5 & vooruitzichten & SPECIAL OVER DE HOGE ZONNE-ACTIVITEIT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Leef je bezieling met jouw tribe’ DEEL 2

Één gedachte

  1. admin dinsdag 24 oktober 2023 om 16:51- Beantwoorden

    Test

Plaats een reactie