‘Het AL-omvattende Hart’

Volle Maan in Boogschutter 4 juni 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,4 minuten leestijd

In dit artikel lees je over de innerlijke en wereldse processen rondom de volle Maan in Boogschutter van zondag 4 juni 2023. Er zijn ongelofelijk omvattende krachten bezig vanaf de laatste nieuwe Maan, om de dualiteit en Matrix op te lossen. Lees in dit artikel waar we dat kunnen ervaren en wat die krachten zijn. Het hart speelt op vele niveaus haar hoofdrol in een grote transformatie. Het artikel staat weer bol met interessante informatie en inzichten voor je persoonlijke proces. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond? Open dan de pdf boven aan deze pagina.

Grote omvattende transformaties

Vanaf de nieuwe Maan in Stier is een bijzonder proces gestart van bevrijding van ons bewustzijn uit de dualiteit van de Matrix. Ik heb rond deze nieuwe Maan ook mijn online workshop gegeven: ‘SCHEPPINGEN EN ZO…’, waar ik mijn levenswerk met deelnemers heb gedeeld. Dit gaat over onze oorsprong en dat waar ons bewustzijn in gevangen zit en waar we nu weer uit bewegen. In deze online workshop is met de groep deelnemers een energetische bevrijding ontstaan op persoonlijk, maar zeker ook op collectief niveau, die nog steeds doorwerkt. Er komen in kortere workshopmomenten nieuwe workshops in een serie van 3 of 4 momenten. Waarom deel ik deze informatie? Omdat de nieuwe Maan een enorme omvattende activatie heeft gegeven en nog bezig is om het verleden van de manipulaties zichtbaar te maken en ook waar we midden in zitten met ons bewustzijn. In deze maand waarin de nieuwe Maan werkzaam is, wordt enorm zichtbaar en voelbaar wie wij eigenlijk in Wezen zijn en wat ons doel is in deze Schepping.

Essentiële patronen zien

Door de huidige activatie van zeer grote kosmische spelers (Zie artikel nieuwe Maan), zoals de supercluster ‘Shapley Attractor’ waar alles omheen draait (zelfs het Super Galactisch Centrum en de ‘Great Attractor’ draaien hier omheen), wordt er iets enorm omvattend opgelost en zichtbaar in ons, maar ook in de wereld. Daar heeft mijn online workshop aan bij mogen dragen en daar ben ik dankbaar voor, want er valt heel veel op zijn plek nu voor mij en vele anderen. Tijdens de meditatie van mijn nieuwe Maan webinar, was de gelaagdheid zeer goed voelbaar van grote omvattende bewustzijnslagen die nu in ons aankomen, zichtbaar worden en integreren. Het resultaat zorgt ervoor dat je met meer gemak door transformaties heen gaat en eigenlijk de grotere patronen in jezelf aan het oplossen bent, die maar steeds blijven herhalen. (Groot vierkant: zuidelijke Maansknoop conjunct Shapley attractor in Schorpioen 6de huis oppositie noordelijke Maansknoop in Stier conjunct Jupiter 12de huis. Vierkant Venus in Kreeft conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Leeuw 3de huis conjunct IC, conjunct Mars en zwarte Maan in Leeuw 4de huis. Oppositie Pluto in Waterman retrograde 9de huis conjunct MC. Groot Driehoek: Venus in Kreeft conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Leeuw 3de huis conjunct IC, conjunct Mars en zwarte Maan in Leeuw 4de huis driehoek Cheiron in Ram 12de huis driehoek Maan Out of Bounds (OOB) conjunct Great Attractor en gelukspunt in Boogschutter 7de huis.)

Herhaling van patronen

De herhaling van het overlevingsmechanisme en de kosmische wond zijn er, omdat de patronen in je dagelijks leven op alle andere multidimensionale lagen van de Schepping aanwezig zijn. Wel minder zwaar en heftig als in een 3D leven, maar de oorsprong ligt in hoe jouw Goddelijke Wezenlijke essentie in de afscheiding (polariteit en dualiteit) gewond is geraakt (zien we terug in Cheiron en het overlevingsmechanisme Priapus) en dat herhaalt zich dus steeds in iedere laag van jouw bestaan en bewustzijn in het dagelijks leven en dus ook in andere dimensies. We krijgen nu dus de mogelijkheid om op essentiële omvattende niveaus te helen, waardoor we uit de mechanismes kunnen stappen en de Wezensessentie bevrijden. Alles wat ik aanbied is hier op gebaseerd, en werkt op deze omvattende bewustzijnslagen. Dit biedt je nu dus de kans om zicht te krijgen op die essentiële patronen, deze te doorbreken en jezelf te bevrijden hieruit. We nemen nu dus de snelweg naar bevrijding. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven: ‘Essentiele patronen zien’.)

Collectieve bevrijding

Het zichtbaar maken van patronen van manipulatie en wat ons gevangen houdt in de Matrix, is in het collectief ook bezig zichtbaar te worden en wordt ook multidimensionaal ontmanteld. Ook al is het allemaal praktisch nog niet zichtbaar, het is achter de schermen al bezig uit elkaar te vallen. We zien her en der wat ‘lijken uit de kast vallen’ rondom de corona periode en wat zich toen heeft afgespeeld. In Nederland zijn er twee wetten die nog snel zijn aangenomen, vlak voor het vertrek van de oude zittende leden van de 1ste kamer (nieuwe pensioenwet en de pandemiewet). Dit zal meer mensen bewust maken van vreemde zaken die er nu allemaal spelen. Alles wat er nu speelt is opgezet om het opengaan van het natuurlijk oorspronkelijk bewustzijn te stoppen of te vervormen. Maar de krachten die nu bezig zijn het bewustzijn te bevrijden uit de Matrix, zijn te groot om dit nog te stoppen. Uiteindelijk vindt het bewustzijn altijd wegen om zich te bevrijden. Ook wanneer het eerst ‘fout’ dreigt te gaan. Soms is het ‘fout’ gaan nodig om alles in de openheid te brengen. In de grotere omvattendheid zijn donker en licht niet afgescheiden en werken ze in een dans samen. Ik hoop dat ik je hiermee kan laten zien dat niet altijd alles is wat het lijkt en dat je mag vertrouwen op de grotere omvattende krachten die hier nu alles aan het ontmantelen zijn. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven: ‘Essentiele patronen zien’.)

Ware Scheppingskracht

Het gaat dus om herstel van jouw Scheppingskracht in deze Schepping en bevrijding uit de Matrix. De essentie van ware Scheppingskracht komt via unieke ervaringen in jouw binnenwereld, die maakt dat jij jouw unieke weg kan vinden, door samen te werken en alles te ont-moeten in jouw bestaan, met plezier en vanuit je hart. Het hart is de aangever van jouw unieke kwaliteit en wat jouw weg en bijdrage is in het geheel. Dit genereert enorme vreugde en is altijd verbonden met synchroniciteit. De Bronstroom inspireert ons bijna heel 2023 om deze ware Scheppingskracht in onszelf te vinden. Dit gaat vele malen verder dan wat ons verteld is in docu’s zoals ‘The Secret’ en andere oude vormen van Scheppen, wat allemaal Scheppingsmethodes zijn die bij Schepping in de buitenwereld en de Matrix horen. We ontdekken nu onze ware multidimensionale Scheppingskracht en die ligt in de ervaring in jouw binnenwereld en je laat leven wie je in Wezen bent en het grootste plezier en gedragenheid brengen. De sleutel is naar binnen gaan en wat je ervaart serieus nemen. Tijdens mijn meditatiewebinars en online workshops kan je hierin begeleiding vinden om deze multidimensionale binnenwereld te openen en te ervaren en te herstellen oftewel herinneren. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven: ‘Essentiele patronen zien’.)

ZIJN met wat er IS

Al deze grote krachten en integraties die bezig zijn, zorgen ervoor dat het zowel geestelijk als lichamelijk extra heftig is. Je wordt als het ware met je neus in de essentie geduwd, zodat je kan zien wat het patroon is en om een keuze te kunnen (of moeten) maken om deze patronen te stoppen. Misschien is wanhoop, de enorme intensiteit en het niet meer kunnen bevatten met je verstand juist nodig om je over te kunnen geven aan de grotere krachten die nu voor je werken. Dus ik wens je toe dat je de magie van het grotere geheel kan toelaten. Deze grote krachten van buiten de Matrix en Schepping zijn alleen beschikbaar vanuit onvoorwaardelijkheid. Dat betekent niet slachtoffer zijn van wat er is, maar zien en het laten ZIJN wat er IS. Dan geef je ruimte aan je Goddelijke Zelf om door je heen te werken en het op te lossen. Deze patronen die nu worden ontbonden zijn niet op te lossen vanuit de wil of door actie te ondernemen. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven: ‘Essentiele patronen zien’. Mars conjunct zwarte Maan in Leeuw 4de huis in Groot Driehoek met Cheiron en OOB Maan in Boogschutter.)

 Onwetendheid en misleiding

Er is nog een kleine kanttekening die ik mee wil geven: onwetendheid, misleiding, gezichtsbedrog en het verdraaien van waarheid is waardoor we gevangen geraakt zijn in de Matrix en andere vormen van afscheiding. Uiteindelijk is dit ook allemaal de bedoeling geweest om het evenbeeld van God te worden, van de Bron. Dat is veel te ver doorgeschoten, dat was volgens mij niet nodig geweest, maar wie ben ik om de grotere krachten in twijfel te trekken. De ervaring van gevangenschap en de factor tijd, zijn veel intenser dan dat vanuit bewustzijn en de grote omvattende Scheppingen kon worden overzien. De misleiding waarmee de afscheiding kon ontstaan is iets dat nog extra aandacht nodig heeft in ons. Het kan dus zijn dat je in deze periode van het huidige proces, nog stukjes in jezelf tegen komt die verbonden zijn met verslavingen of patronen waarin je misleiding, verdoving, en stroperige of mistige energie creëert, waardoor je je ogen sluit en bewustzijn niet meer toelaat. Het zien en erbij aanwezig zijn met liefde voor jezelf, maakt dat ook dit stukje stroperige Neptuniaanse verslavingsenergie (multidimensionaal) mee kan gaan in de transformatie de komende tijd. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven ‘Essentiele patronen zien’. Uranus conjunct Mercurius in Stier sextiel Neptunus in Vissen. Groot driehoek en Venus in Kreeft maken een driehoek verbinding naar Neptunus in Vissen 11de huis.)

Facetten van het hart verbonden in eenheid

Het uit de Matrix en de afscheiding bewegen wat nu bezig is, heeft een bijzonder effect op het hart. Je kan de afgelopen weken vanaf de nieuwe Maan ontregelingen hebben ervaren van je hart op verschillende niveaus, zoals hartritme verstoringen, pijn in het hart enz. Het hart is alle niveaus aan het integreren. Dus alle onderdelen van het hart worden verbonden in een groter geheel. Dan heb ik het over de 5de hartkamer (zie artikel nieuwe Maan) als Goddelijk Centrum van het fysieke, stoffelijke hart, het hartchakra (christusbewustzijnsniveau), het hoger hart de thymus (zetel van de Ziel en multidimensionale bewustzijn) en het kosmische Hart, de Godsvonk (centrum van je Goddelijke Zelf). Dit proces is al langer geleden gestart, maar vanaf de nieuwe Maan in Stier is dit in een bewuste versnelling gekomen. Wat ik aangereikt kreeg in mijn eigen proces, was dat het proces start in de 5de hartkamer in het fysieke hart. Dit spelden knopje van het vacuüm van de 5de hartkamer in de vorm van een pentagon-dodecaëder, zit in het fysiek hart en genereert een enorme warmte. Die verspreid zich vervolgens door het lichaam heen. Het tot nu toe ontbrekende stukje: dat het fysieke in ons nu ook op multidimensionale lagen aan het open gaan is, dat is de sleutel die alles compleet gaat maken. Dit herstelt de kleinste deeltjes in jou die vast zitten in de Matrix, zoals atomen en DNA tot aan het meest omvattende deel van jou: het AL-Bewustzijn. Het hart speelt hierin vanaf de nieuwe Maan een hoofdrol als centrum van wie wij in Wezen ZIJN. Tijdens mijn meditatie-webinar worden er nog meer tools aangereikt met de frequenties van de mineralen om deze bruggen van binnenuit te laten ontstaan. (Zie astrologische verwijzingen in alinea hierboven ‘Essentiele patronen zien’. Volle Maan Out of Bounds (OOB) conjunct Great Attractor in Boogschutter 7de huis. )

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:
**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de volle Maan op zondag 4 juni 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-4-juni-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energielichamen en breng je jezelf in evenwicht. Dit speciale webinar is voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Het is een heerlijke zachte liefdevolle energie van heelheid en eenheid waar je begeleidt wordt om je te openen van binnen uit en te ontspannen en te ZIJN met alles wat in jou IS. : https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-zo-11jun23/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 18-5 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update woensdag 14-6 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Het AL-omvattende Hart’

4 Gedachten

 1. Maya zondag 4 juni 2023 om 19:52- Beantwoorden

  Dankjewel lieve Manuela,
  voor dit prachtige en zo diepgaand en betekenisvolle artikel van dit moment in Ons Bestaan.

  Zeer ontroerd, bijna geen woorden ..
  Deze duiding is van zo een groot belang,

  ..
  Het is mijn wens dat het vele, vele mensen zal bereiken.
  Dat mensen de tijd en de ruimte kunnen vinden.

  Ik wens het iedereen zo toe.
  Bevrijding.
  Bevrijding.
  Door Bewust Zijn.

  Hartelijk dank Manuela.
  Maya.

  • Manuela van der Knaap zondag 4 juni 2023 om 22:55- Beantwoorden

   Geen woorden meer <3 Dank je lieve Maya <3

 2. Avia zondag 11 juni 2023 om 22:23- Beantwoorden

  Wow, bijzonder om te lezen.
  Nu snap ik de onverklaarbare verdriet en emotionele onrust die ik afgelopen week heb beleefd. Bedankt Manuela

  • Manuela van der Knaap dinsdag 13 juni 2023 om 11:52- Beantwoorden

   Fijn dat het je helderheid en inzicht heeft gebracht over je innerlijke situatie.

Plaats een reactie