‘Het cadeau van diepe transformatie’

Nieuwe Maan in Tweelingen 18 juni 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,9 minuten leestijd

Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Tweelingen van zondag 18 juni 2023. Dit is een zeer krachtig keerpunt en diepe transformatie van het energielichaam, je bestaan, heling van het fysieke lichaam en persoonlijkheid. Lees in dit artikel wat de bonussen zijn die we aangereikt krijgen deze maand. Ook in de wereld zien we dezelfde transformatie van de basis van het bestaan, systemen, structuren, bestuur en wankelende leiders. Ik wens je veel leesplezier…

Alles wat onderstreept staat in het artikel, dat zijn linken met artikelen of video’s erachter.

Verandering in de maatschappij

Deze nieuwe Maan in Tweelingen van zondag 18 juni 2023 is zeer krachtig en laat de processen zien voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan. Er is een intense activatie zichtbaar voor de maatschappij. Op persoonlijk niveau laat deze horoscoop een duidelijke transformatie zien naar autonomie, dus in de maatschappij op eigen benen gaan staan. Het voelt voor mij als een startpunt voor grote veranderingen. Dat hoeft niet te betekenen dat dit zichtbaar is of wordt in veranderingen in de wereld, maar het is een roep tot actie waar iedereen vanuit zijn of haar passie de plek inneemt en de rol in het groter geheel inneemt. (Gecorrigeerde zwarte Maan 2de huis conjunct Venus, Mars en zwarte Maan 3de huis alles in Leeuw. Oppositie Pluto in Steenbok conjunct gecorrigeerde Priapus in Waterman 8ste huis conjunct Priapus in 9de huis in Waterman. Heer van Pluto in Saturnus Stationair conjunct MC 10de huis Vissen. Cheiron in Ram 11de huis driehoek zwarte Maan en Mars in Leeuw 3de huis.)

Wegvallen van oude vormen van bestuur

Pluto is maandag 12 juni 2023 weer teruggegaan naar Steenbok. Dit betekent dat de processen die we sinds 2008 hebben ervaren weer opgepakt worden om nu af te ronden. Dit proces van afronding voor transformaties van alle systemen (structuren), ware autoriteit, autonomie en authenticiteit en met name authentiek leiderschap, zal tussen 12 juni 2023 en 22 januari 2024 op een confronterende manier duidelijk maken wat niet meer zuiver is en dus aan het einde van de cyclus is gekomen. Het nieuwe leiderschap voor het Watermantijdperk dat is begonnen in maart 2023 toen Pluto Waterman in ging, ontdoet zich dus nu en de komende maanden van oude vormen. Het nieuwe leiderschap is niet meer top-down met anderen die voor ons bepalen, met een systeem waarin een leider voor je zorgt. Het Watermantijdperk is een tijdperk waarin we zelfbestuur, vrijheid en gelijkwaardigheid zullen gaan ervaren op alle niveaus van ons bestaan. Dus ook in de wereld. Daarbij zijn de sleutels bewustzijn, eigen verantwoordelijkheid en eerst jezelf zelfstandig maken en dragen, en daarna pas die ander (broeders en zusters). Ook krijgen de nieuwe Watermanstructuren met de platte organisaties, zonder leiders maar vanuit zelfbestuur, een extra boost en vormkracht. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Het grote opschonen

De oude macht en controle in de wereld, maar ook in jezelf, kunnen in deze periode tot 22 januari 2024 extra van zich laten horen, vanuit angst voor vernieuwing, verlies van controle en positie. Er zijn de afgelopen maand in Nederland een paar wetten doorgevoerd, waarmee de controle over de bevolking in Europa en de WHO komt te liggen. Maar met alle krachten die worden uitgezuiverd en de opkomst van het Watermantijdperk zie ik dit alleen maar als triggers om situaties helder te maken en op te schonen. Dat betekent niet dat het niet lastig kan worden, maar zoals ik in mijn online workshop heb uitgelegd, komt de vernieuwing voor het Watermantijdperk voort uit een enorme kosmische beweging van het AL-Bewustzijn, het wisselen van tijdperken en andere knooppunten. Dit is zo ongelofelijk omvattend, dat het niet meer te keren is. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Matrix valt uit elkaar

Het tij is al aan het keren, de duale Matrix is al aan het ontbinden. Misschien heb je al gemerkt dat er enorm diepe innerlijke transformatieprocessen bezig zijn, waarbij intense oude patronen, overlevingsmechanisme en trauma’s weer opspelen. Velen verliezen de moed na zovele jaren inzet voor transformatie van jezelf en je leven. Ik hoor en zie veel teleurstelling, boosheid daarover en het gevoel dat het allemaal voor niets is geweest, wat je hebt geïnvesteerd in jezelf. Maar weet dat het nu anders is en dat wat zich nu meldt echt de diepere lagen en inzichten brengt, vaak vanuit de familielijn, maar ook uit andere multidimensionale delen. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Verbouwing van het energielichaam

De transformatie van structuren is niet alleen hier op aarde bezig, maar omdat de Matrix uit elkaar valt, is er zeker tot de 8ste dimensie verandering aan het voltrekken. In het energielichaam van veel mensen is het nu een chaos. Ook hebben veel mensen ‘last’ van astrale aanvallen. Dit betekent dat je invloeden uit schaduwen van hogere dimensies binnenkrijgt in je energielichaam en dat kan allerlei klachten geven en intensivering van patronen. Door het wegvallen van de Matrix krijgen we als mens een andere verbinding met het multidimensionale. Omdat we tot de 8ste (halverwege) dimensie nog in de Matrix zitten met ons bewustzijn en energie, kunnen ook op de hogere dimensies tot de 8ste problemen, patronen en vaak de oorzaak en basis van de overlevingspatronen liggen. En dat komt nu allemaal vrij en dat bewustzijn en de energie daarvan komen nu in ons energielichaam. Dus dat kan voor velen flinke gevolgen hebben. Het 7 chakrasysteem dat bij de Matrix hoort, begint ook weg te vallen en de opbouw van het multidimensionale energielichaam MOET nu gemaakt worden (herinneren), om de overgang naar het nieuwe en ook de nieuwe kwaliteiten te kunnen dragen. Dat is wat wij al jaren van binnenuit doen in mijn meditatie-webinars en ook de speciale mineralen (kristallen) die ik aangereikt heb gekregen uit het mineralenrijk, zijn een enorme steun om deze transitie te gaan maken met zo min mogelijk ongemak. Vooral de laatste drie mineralen zijn daarin geweldig. De Nieuwe Aarde Kristal, Zeesteen en Technicolor Dreamcoat Crystal zijn daarin op dit moment speciaal voor deze transitie, naast de speciaal geopende Hematiet natuurlijk, dat blijft actueel. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Gevoel en actie in een lijn

Deze nieuwe Maan geeft een extra boost in het vinden van jouw creatieve Scheppingskracht en plek in het geheel. Er is inspiratie vanuit de stroom van de Bron die je begeleidt om jouw unieke kwaliteit ook te gaan communiceren en in woorden uit te drukken. Ook zijn het mannelijke en vrouwelijke krachtig verbonden in jezelf, wanneer je deze stroom van Scheppende inspiratie en creativiteit kan vinden in jezelf. Dit betekent heel concreet, dat je wat je vanbinnen voelt ook kan omzetten in actie. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Goddelijkheid van de materie

De grote transformatie van het energielichaam van onze binnenwereld is ook vanuit de materie (stof) bezig. Voor wie daaraan toe is ondergaat ook de materie van het lichaam nu een grote transformatie. De materie, de stof, begint multidimensionaal te openen en krijgt daarmee de ware Scheppingskracht terug zoals het lichaam bedoeld is, met veel meer mogelijkheden en Scheppingskracht die voortkomen uit het oorspronkelijke AL-Bewustzijn. De materie (stof) komt ook voort uit dat oorspronkelijke AL-Bewustzijn en is dus ook Goddelijke. Deze verandering kan maken dat je aarding is veranderd en dat je nu dus niet meer goed in verbinding kan komen met de aarde. Het Nieuwe Aarde kristal kan je daar dan bij ondersteunen. Want we mogen nu de nieuwe (eigenlijk oorspronkelijke) aardeverbinding buiten de Matrix gaan maken. Dit kristal kan je helpen om je aarding stabiel te verankeren. (Gecorrigeerde zwarte Maan 2de huis conjunct Venus, Mars en zwarte Maan 3de huis alles in Leeuw. Oppositie Pluto in Steenbok conjunct gecorrigeerde Priapus in Waterman 8ste huis conjunct Priapus in 9de huis in Waterman. Zwarte Zon ik Kreeft 1ste huis oppositie Diamant 7de huis Steenbok.)

Diepe heling

Deze maand (nieuwe Maan Out of Bounds OOB) krijgen we de mogelijkheid de transformatie van het lichaam vanuit voeding en een stroom van Bronenergie te gaan maken. De sleutel om het cadeau dat ons nu wordt aangereikt, is jezelf openstellen voor de Goddelijkheid in jezelf en wonderen in je leven. Dit komt naar je toe door vertrouwen te hebben in jezelf, dat ook jij mag bestaan en dus dat ook jouw aanwezigheid is gewenst in het grotere geheel. Het gaat niet om affirmaties, maar om je in alle openheid hiervoor open te stellen en alles wat je tegenkomt dat niet in eenheid is met jezelf en je dus saboteert, te zien en te omarmen. Als het je niet lukt, dan zit je vast in jezelf en in zwaarte, misschien zelfs in slachtofferschap en kan je geen verbinding maken met de eenheid en het grotere overzicht in jezelf, dan zijn mijn meditatie-webinars daarin een mogelijke steun. We kunnen dus zeer grote stappen maken in onze groei en lichamelijke genezing. En ook voor de persoonlijkheid. Dit ontvangen van het cadeau van het Goddelijke in jou, maakt ook dat je jouw plekje in de wereld met veel meer gemak zal vinden, met wat jij kan en mag bijdragen. Het draait om eenvoud, openen en toelaten. Het is allemaal beschikbaar, ook voor jou. Dat is de gift van deze bijzondere maand. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen. En nieuwe Maan in 12de huis. Noordelijke Maansknoop in Stier conjunct Jupiter 11de huis.)

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van zondag 18-6 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-18-juni-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

** Op donderdag 22 juni 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. Zondagavond 11 juni om 19:45 online: De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 22 juni 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-22jun23/

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 15-6 & vooruitzichten
Elektromagnetische update dinsdag 20-6 & vooruitzichten WEEK

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Het cadeau van diepe transformatie’

Plaats een reactie