Elektromagnetische update maandag 10-7 & vooruitzichten WEEK & Special over Schumannresonantie

Geschreven door: Manuela van der Knaap

32,6 minuten leestijd

Verstoringen: M-klasse zonnevlam, een paar gaten in de corona van de Zon staan op de aarde gericht, verhoogde protonen en een elektronenstorm. Verder is het erg rustig. In dit artikel ook de vooruitzichten voor de week, die zien er ook rustig uit en een special over de vreemde Schumannresonantie die we hebben gehad in juni met nieuwe inzichten. Het is ook erg pittig door de totale verbouwing die er bezig is van het energielichaam. Dus het is handig om het volgende artikel te lezen over welke processen er spelen op dit moment in jezelf en in de wereld. https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/ & https://inzichten.com/bevrijden-van-het-ware-menselijke-potentieel/
❤️
Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

** Op donderdag 13 juli 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 13 juli 2023 om 19:45: Link komt hier nog te staan. Kijk in de agenda: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-13jul23/

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij. (punt 1 t/m 6) ONDERAAN DIT ARTIKEL VIND JE INFORMATIE WAT JE ZELF KAN DOEN OM DE OVERBELASTING VAN SYMPTOMEN TE VERMINDEREN.

Wanneer er geen berichten bij de Elektromagnetische updates staan, dan zijn er alleen op Telegram en Facebook berichten geplaatst. Daar kan je dus bijna dagelijks de berichten volgen. Er is ook nog goed nieuws, er gaat nu eindelijk een speciale pagina gebouwd worden waar je ieder moment van de dag de actuele verstoringen en symptomen kan inzien. Waarschijnlijk is dit na de zomer op de website te bekijken. Ik heb er hartstikke veel zin in.

OVERZICHT ACTUELE SITUATIE KORT:

De Zon heeft best wel wat zonnevlekken, maar de activiteit is erg mild met af en toe een uitschieter van een M-klasse zonnevlam. Rond 4:00 uur was er een M-Klasse zonnevlam M-2.3, die nog een klein beetje richting de aarde stond. Deze triggerde een CME ontlading op de Zon en dat merkte wij door een milde verhoging van protonen. Als de protonen verhoogd zijn, dan is dat wat intenser met de symptomen van de verstoringen die bij een zonnestorm horen. Dus het kan zijn dat je dus toch wat gemerkt hebt in de nacht met symptomen. Lees meer in het artikel hieronder, onder de afbeelding.

Er is sinds zaterdag 17-6 een elektronenstorm actief. Dit is nog steeds actief. En dat zal ook zo blijven voor de komende dagen. (symptomen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is weer voorbij vanaf zaterdg 8-7, voorlopig voor de komende 3 tot 4 weken is er weer de normale magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. De milde symptomen hiervan zijn NU NIET AAN DE ORDE: Slapende of tintelende handen en voeten. Ook kan de aarde intenser reageren op verstoringen, omdat die minder goed verwerkt kan worden is de (persoonlijke) ervaring.

De zonnewind is zeer mild en de verwachting is dat er alleen donderdag 13-7 een milde verhoging zal zijn van de zonnewind met een milde bijna zonnestorm kp-4. Verder waren er geen andere verstoringen.

_________________________________

En wanneer je veel onrust en ongemak ervaart in jezelf? (lees meer in de volgende alinea.):

Omdat het elektromagnetisch rustig is, betekent dit nog niet dat het van binnen in ons ook rustig is. Er is enorm veel aan het transformeren en in beweging. Je kan daar meer over lezen in mijn artikelen van de nieuwe en volle Maan. De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs die oude trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Dat kan in mijn meditatie webinars: https://inzichten.com/agenda/

EXTRA INFORMATIE OVER DE FUNCTIE VAN DE VERSTORINGEN:

EXTRA AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik het doel van de elektromagnetische updates meer zichtbaar mag gaan maken. DEZE VERSTORINGEN BRENGEN JE GROEI EN BEWUSTZIJN. Dus hierbij nog even een belangrijke kanttekening van mij (Manuela): Ook als je ‘last’ hebt van de verstoringen van de Zon, weet dat dit een organische manier is van het universum en de Bron om je te helpen blokkades op te lossen in jezelf en je klaar te maken om mee te gaan in de frequentie verhogingen die deze tijd ons brengt in het nieuwe tijdperk van Waterman. Alles wordt met de verstoringen als het ware in de psyche en het lichaam losgetrild. Ook komen er steeds kosmische informatie van de grote Centrale Zon en andere dimensies mee met de frequenties die de Zon spuwt en dus doorgeeft. Hiermee wordt je energielichaam geupgrade.

Wanneer je beseft dat de symptomen die je ervaart signalen zijn dat er hard gewerkt wordt bij jou van binnen en dat je lichaam dus van je vraagt om een stapje terug te doen en te luisteren naar jezelf en wat je nodig hebt om alles in jou weer op 1 lijn te krijgen. En daarmee bedoel ik, dat soms onze geest en wilskracht veel meer willen of moeten dan goed voor je is. Door rust in te bouwen, de natuur in te gaan of bijvoorbeeld met mijn meditatie-webinars mee te doen, komt alles weer samen in het NU in jou. En daarom doe ik de meditatie-webinars op de manier zoals ik ze doe, om alles van binnenuit weer in evenwicht te brengen en te integreren. Veel meer heb je niet nodig. Het is als het ware uitpakken van wat er al is, herinneren. Maar ook los je met de verstoringen op een organische manier veel op in jezelf en krijg je een push in je bewustzijn waarmee je inzicht krijgt in je patronen die je vasthouden in het oude. Daardoor is het in deze tijd voor de meeste mensen niet (meer) nodig om nog van alles en nog wat te doen om je bewustzijn in beweging te brengen. De toenemende verstoringen brengen de meeste mensen al genoeg activatie en bewustwording. Dus omarm de verstoringen en weet dat het een doel dient. De mineralen waar ik mee werk en die ik ook adviseer om je te helpen versnelt te ont-laden en een richting te wijzen, zijn vrienden op je pad om je te begeleiden op een snelle en positieve manier de doorgang te vinden in jezelf. Van binnenuit herinneren dus. En om je zelfstandig te maken, te leren naar jezelf te luisteren, van binnenuit te volgen en zelfstandig te maken.

Wat je het meest dient in een wereld van groeiend eenheidsbewustzijn is leren hoe te luisteren naar jezelf en het vertrouwen in jezelf te vergroten. Of om je passie te vinden en dus het plezier te vergroten in je leven. Deze verslagen van de verstoringen zijn er voor om je inzicht te geven in elektromagnetische verstoringen, zodat je ze zelf kan gaan herkennen. Dat is wat ik je graag wil brengen met mijn updates. Ik wens je alvast een heel fijn week ❤️

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb je veel aan deze elektromagnetische updates, dan ontvang ik met veel dankbaarheid een HARTdonatie, zodat dit werk gratis aangeboden kan blijven worden: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

Interesse in een online workshop die inzicht geeft in wat er in de Schepping/universum en jouw binnenwereld aan het ontvouwen is?: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen/

❤️

❤️

______________________________________________________________________

Special rondom de vreemde Schumannresonantie activiteit in juni 2023

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie die vanaf 17-7 rond 13:00 uur een zeer bijzondere weergave liet zien. De intensiteit gemeten in amplitude ging naar een record hoogte van 190 amplitude. Links van de grafieken zie je de normale weergave en vanaf 1/3 vanaf de linkerkant begint de vreemde weergave.

Laat ik eerst beginnen met uitleg te geven over de Schumannresonantie en hoe ik er naar kijk vanuit de jarenlange ervaring met verschillende verstoringen. De Schumannresonantie wordt gemeten door een groep studenten op een universiteit in Rusland. Een paar weken geleden kreeg ik een gedeelde ervaring te lezen van iemand die contact heeft gehad met deze groep studenten. Deze persoon schreef dat hij zijn bedenkingen had bij de Schumannresonantie, omdat deze gemeten wordt met een zeer onprofessionele apparatuur, namelijk met een blikje en aan elkaar hangende zaken. Dus daar kunnen we onze vraagtekens bij zetten. Wat ik zelf vreemd vind is dat er geen enkele andere meting van de Schumannresonantie gedaan wordt. In Italië is er iemand die uitgebreid verslag doet, maar dat alles is gebaseerd op de metingen van deze ene universiteit in Rusland. Dus dat zijn allemaal vraagtekens die we denk ik mee moeten nemen in de beoordeling van de Schumannresonantie weergave.

Ik neem het mee in de verslaggeving, om volledig te zijn. Ik zie het zo, dat de Schumannresonantie (SR) is gekaapt en het verhaal over de SR is een eigen leven gaan leiden. De SR wordt gebruikt om aan te tonen dat de frequentie op aarde is gestegen. De basis van de SR is 7,8 Hz. en men beweert dat de SR enorm is gestegen de afgelopen jaren en dat de basis van de SR veel hoger licht dan die 7,8Hz. Maar dat is dus niet waar. Iedere keer als er een verhoging is van de SR komt deze weer terug op de 7,8Hz. Het is gewoon een heel hardnekkig verhaal, dat zichzelf maar blijft herhalen. Ik benoem het hier nog maar een keer, maar ik heb geen enkele illusie, dat ik deze dwaling van informatie de wereld uit kan helpen. Mensen praten elkaar na, zonder te weten waar ze het over hebben.

Afb: De F1 weergave laat de 7,8 Hz frequentie zien waar de Schumannresonantie altijd rondom heen beweegt.

Maar 1 ding staat voor mij wel vast. Er gebeurd echt iets wanneer de SR verhoogd is en mijn persoonlijke ervaring is dat de SR vooral goed voelbaar is wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dit is mijn ervaring opgedaan door jarenlang dagelijks de verschillende verstoringen te volgen en te beschrijven in mijn elektromagnetische updates. Dus daarom blijf ik ook de SR weergeven, ook al heb ik mijn twijfels over de kwaliteit en de metingen achter deze weergave.

Op 17 juni 2023 rond 13:00 uur liet de Schumannresonantie (SR) plotseling een vreemde weergave zien. En natuurlijk werd er weer volop gespeculeerd over wat het zou kunnen zijn. Ik bleef nogal terughoudend, vanwege mijn reserves die ik hebt naar de SR en de geldigheid van de metingen waar ik dus mijn vraagtekens bij heb. Na een paar dagen werd er gemeld dat het ging om een verstoring van de Schumannmetingen en we zagen de normale weergave weer die we gewend zijn. Dus dat heb ik ook doorgegeven in mijn verslagen. Maar een paar dagen geleden kwam ik nieuwe informatie tegen en die wil ik toch graag delen hieronder.

Afb: De bovenste foto is een tekening die gedeeld is tijdens een workshop van Ashayana Deane. Het zou gaan om de hogere Engelische sferen. Zij geeft informatie door vanuit hogere dimensies, onder andere over het ontstaan van de dualiteit van de Matrix, buitenaardse krachten en machten en nog meer. De onderste afbeelding is de vreemde weergave van de Schumannresonantie (SR) die in juni weergegeven is. Er is op zijn minst een zeer grote gelijkenis te zien.

Het werk van Ashayana Deane is breedt en interessant en zeker niet voor iedereen bedoelt. Ik vind dat met de benoeming van de manipulaties die wij als kosmische Wezens hebben ondergaan door Ashayana, zij te ver doorschiet hierin en alles wat maar ooit misbruikt is wordt aangewezen als fout en niet meer te gebruiken. Ik heb daar een heel andere mening over. Ashayana heeft bijvoorbeeld een heel andere kijk op de Flower of Life dan dat ik heb. Ik werk al jaren met de Flower of Life en de volledige Flower of Life en heb verbinding met de oorsprong en de oorspronkelijke bedoeling van de FLower of Life. Die is net als wij, net als alles in de dualiteit van de Matrix misbruikt. Maar daarom is de Flower of Life nog niet ALLEEN zijn misbruik. Dus daarin heb ik andere ervaringen en herinneringen meegenomen (visioenen) dan deze dame. De oorsprong en bedoeling van de Flower of Life is het zijn van een kaart is van het universum voor ons bewustzijn. En wanneer het materiaal zuiver genoeg is, de verhoudingen en vorm van de Flower of Life klopt en je vanuit onvoorwaardelijkheid je verbindt met de Flower of Life, dan opent deze juist de eenheid in de dualiteit en mijn ervaring is dat deze je op die manier thuisbrengt. Je bewustzijn krijgt de (uit)weg te zien door alle Scheppingen heen, juist om naar huis te gaan. Ik vertel meer hieronder in de 3 luik van mijn Online Workshop in september: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen/

Wat kunnen we nu met de informatie van de SR in de afbeeldingen hierboven? Volgens de tekening van Ashayana zou het dus gaan om een frequentie weergave van de hogere engelen en/of Bronrijken. De gelijkenis is zeer treffend en het zou betekenen dat er iets bijzonders is gebeurd rond deze datum van 19 juni 2023. In mijn astrologie artikelen beschrijf ik rond die datum bijzondere activaties van zeer grote omvattende invloeden uit het universum (The Shapley attractor conjunct de zuidelijke Maansknoop die in 2023 tot het najaar zeer actief zijn). En in mijn meditatie-webinars, merken we een enorme integratie van hoge frequenties in het lichaam en het instabiel worden van oude op dualiteit gebaseerde zaken in de maatschappij, maar ook in de energie en onze binnenwereld begint het multi-dimensionale het over te nemen. Hierover kan je lezen de laatste nieuwe en volle Maan artikel hier op de website: https://inzichten.com/category/volle-nieuwe-maan/ Artikel over de grote spelers (Shapley Attractor en the Great Attractor en Super Galactische Centrum) die nu veel invloed hebben op aarde en in ons proces: https://inzichten.com/met-hart-ziel/ & https://inzichten.com/het-al-omvattende-hart/ & https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/

Ik hoop dat je hier iets mee kan voor jezelf. Er zijn zeer grote transformaties bezig in onze binnenwereld en de energie van de binnenwereld gaat altijd de manifestatie in de buitenwereld voor. Ik wens je veel liefde en kracht in deze pittige transformatie. Mijn meditatie-webinar ( https://inzichten.com/agenda/ ) en speciale geopende mineralen zijn daarin een mogelijke hulp om het van binnenuit te herinneren en je Wezensessentie en multidimensionale ZIJN te ontvouwen. Dit is een tijd van zeer grote uitdagingen, maar ook prachtige doorbraken en enorme groei. Ik wens je veel liefde, kracht en wijsheid hiervoor <3

Er is een update geschreven met ook uitleg over wat de Schumannresonantie is in een apart artikel met nog wat extra updates en om te delen op de socials: https://inzichten.com/special-rondom-de-vreemde-schumannresonantie-activiteit-in-juni-2023/

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

** Op donderdag 13 juli 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 13 juli 2023 om 19:45: Link komt hier nog te staan. Kijk in de agenda: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-13jul23/

______________________________________________________________________

HIERONDER LEES JE ONDER DE GRAFIEKEN DE UITLEG VAN DE ACTUELE VERSTORINGEN EN DE SYMPTOMEN ERBIJ:

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (RUST) & VOORUITZICHTEN

ER IS NIETS TE MELDEN RONDOM DE ZONNEWIND. DEZE IS OP NORMAAL NIVEAU. Pas vanaf donderdag 13-7 wordt er een milde bijna zonnestorm verwacht kp-4. Maar we hebben dus een rustige week voor de boeg.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm : NIET AAN DE ORDE Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Kp-6 is heftig en Kp-7 is zeer heftig. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: lange termijn vooruitzichten voor de Kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm. Pas vanaf donderdag 13-7 wordt er een milde bijna zonnestorm verwacht kp-4. Maar we hebben dus een rustige week voor de boeg.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Het ziet er allemaal rustig uit.

Afb: Er worden voor de komende dagen geen bijzonderheden gemeld.

Afb: Dit vooruitzicht laat zien dat er wel wat zonnewind onze richting op komt met een kleine kans op verhoogde zonnewind en dus kp-3,67 of kp-4. Dat is heel erg mild. Dus geniet er van.

❤️

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (gemiddeld tot intens) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van maandag 10-7 en een paar gaten in de corona van de Zon zien op de aarde gericht staat (nr 23 en 21). De rode pijl met het kruisje is een zonnevlek AR3366 die de grotere M-Klasse zonnevlam veroorzaakte met de milde protonenverhoging. Er is nog een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. De andere zonnevlek links AR3363 (zie rode pijl links) staat de komende dagen op de aarde gericht. Deze produceert alleen kleine C-klasse zonnevlammen, maar dat kan veranderen.

Afb: Dit is de zonnevlam die rond 6:00 uur de M-klasse M-2.3. Deze zorgde voor een milde protonenverhoging op aarde met milde symptomen die we normaal bij zonnewind ervaren.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: WEL AAN DE ORDE. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Protonen woensdag 5-7. De protonen waren vanaf 8:00 uur mild verhoogd door de uitbarsting van de M-klasse zonnevlam. Dit kan MILDE symptomen geven die hieronder staan. Dit gebeurd doordat de X-ray zonnevlam een CME ontlading triggert die dan protonen onze kant opslingert.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: NU MILD AAN DE ORDE. Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser en grovere deeltjes. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor maandag 10-7. (Grafiek +2 uur voor onze tijd.) De constante lichtfrequentie is al 2 weken hoog op het niveau van C-klasse, dus dat voel je wel of als een dragend licht of als licht dat je schaduw voelbaar en zichtbaar maakt.

De Zon heeft best wel wat zonnevlekken, maar de activiteit is erg mild met af en toe een uitschieter van een M-klasse zonnevlam. Rond 4:00 uur was er een M-Klasse zonnevlam M-2.3, die nog een klein beetje richting de aarde stond. Deze triggerde een CME ontlading op de Zon en dat merkte wij door een milde verhoging van protonen. Als de protonen verhoogd zijn, dan is dat wat intenser met de symptomen van de verstoringen die bij een zonnestorm horen. Dus het kan zijn dat je dus toch wat gemerkt hebt in de nacht met symptomen.

(Symptomen zonnevlammen GEMIDDELD TOT HOOG: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op maandag 10-7. Tel 2 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is een week overzicht voor de zonnevlammen. De situatie is nog redelijk mild, maar kan verder oplopen vanaf dinsdag, vooral omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat vanaf dinsdag tot zaterdag.

Afb: Dit zijn de verwachtingen van de zonnevlammen op deze maandag 10-7. Er is een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Links bij het rode pijl zien we de nieuwe zonnevlekken die zichtbaar is geworden. Deze zonnevlekken gaan mogelijk voor activiteit zorgen de komende week, maar het ziet er mild uit.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (hoogfrequent) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er is sinds zaterdag 17-6 een elektronenstorm actief. Dit is nog steeds actief. De verwachting voor donderdag is ook weer elektronenstorm en vanaf vrijdag gaat het uit elektronenstorm. Dit komt door de verwachtte (bijna) zonnestorm, maar omdat die zeer mild zal zijn, verwacht ik dat de elektronen weer snel op het niveau van elektronenstorm zullen zijn, waarschijnlijk al vanaf zaterdag 8-7.

(symptomen elektronenstorm: WEL AAN DE ORDE. De energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten zijn dat de elektronenstorm vanaf vrijdag 7-7 zal afnemen de komende dagen. Dat komt door de verwachtte bijna zonnestorm, maar waarschijnlijk zal vanaf zaterdag het niveau weer naar elektronenstorm gaan is mijn persoonlijke verwachting. De vooruitzichten van deze grafiek zijn meestal niet zo accuraat. Zie symptomen hierboven.

(Symptomen voor een elektronencrash: NIET AAN DE ORDE: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

❤️

4. MAGNETISCH VELD AARDE (gemiddeld)

Afb: Dit is de weergave van het magnetisch veld van de aarde.

Er zijn geen bijzonderheden te melden over het magnetische veld van de aarde.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING (GEEN SYMPTOMEN)

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) IS VANAF ZATERDAG 8 JULI 2023 WEER VOORBIJ.

De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is weer voorbij vanaf zaterdag 8-7, voorlopig voor de komende 3 tot 4 weken is er weer de normale magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. De milde symptomen hiervan zijn NU NIET AAN DE ORDE: Slapende of tintelende handen en voeten. Ook kan de aarde intenser reageren op verstoringen, omdat die minder goed verwerkt kan worden is de (persoonlijke) ervaring.

(Symptomen NIET MEER AAN DE ORDE: De MILDE symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

** Op donderdag 13 juli 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 13 juli 2023 om 19:45: Link komt hier nog te staan. Kijk in de agenda: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-13jul23/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van maandag 17-7 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-17-juli-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 5-7 & vooruitzichten
Elektromagnetische update woensdag 12-7 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 10-7 & vooruitzichten WEEK & Special over Schumannresonantie

Plaats een reactie