ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 3-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

4,2 minuten leestijd

KORT OVERZICHT: Verhoogde protonen, M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, hoge zonnestorm (kp-6), milde Schumann activiteit, gaten corona aarde gericht en andere magnetisch verbinding Zon (HCC).
❤️

PROTONENSTORM
Vrijdag begon de protonenstorm om 5:30 tot 23:00 uur door een M-klasse zonnevlam met CME vanaf de rand van de Zon. Vanaf vrijdag 23:00 uur alleen nog verhoogde protonen en mildere symptomen. En vanaf zaterdagavond alleen nog een zeer milde verhoging van de protonen.
(Symptomen zonnestorm ook voor protonenstorm maar dan heftiger: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️
Lekker bijkomen, loslaten en integreren in het EENHEIDSBEWUSTZIJNVELD: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-7sept23/
❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN:
Opnieuw een paar mega grote zonnevlammen vanaf de rand van de Zon rond 2:00 uur M-1.13 en om 8:30 uur een met CME (plasma) C-8.58 en om 10:30 uur nog een hogere M-klasse zonnevlam M- 6.01. Er is ook een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 25% kans op M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen. Alle zonnevlammen komen vanaf de westrand van de Zon, dus dit gaat waarschijnlijk weer afnemen na vandaag. De Zon is een week lang rustig geweest, wZt uitzonderlijk is voor de fase waar de Zon nu in zit (opweg naar zonnemaximum), maar dat is denk ik dat de rust wel weer voorbij is.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️

GATEN CORONA ZON AARDE GERICHT
Er zijn gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)
❤️
Actuele processen kan je lezen in het artikel rond de intense volle SuperMaan van 31-8: https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/
❤️
Met nieuwe Maan:
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/
❤️


HEFTIGE ZONNESTORM

Vanaf zaterdag 2-9 rond 3:30 uur is er al (bijna) zonnestorm kp-4 bezig. Vanaf 8:30 ook volle zonnestorm kp-5. Deze ging nog verder omhoog en steeg van zaterdag op zondagnacht zelfs naar kp-6. Dat is pittige zonnestorm. Voor de nacht wordt een milde bijna zonnestorm verwacht. De zonnewind snelheid was zaterdag rond 550 km/sec. Maar zakte terug naar 500 km/sec. in de nacht.
(Symptomen zonnestorm INTENS: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)
❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Er was een korte milde Schumann activiteit rond 3:00 uur met een intensiteit van 24 amplitude.
(Symptomen MILD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met veel verschillende verstoringen (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)
❤️
De situatie rond de volle SuperMaan is best pittig. Er spelen oude vooral onbewuste patronen op en grote transformaties naar heelheid. https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/
❤️
Vanaf deze week zijn er weer wekelijks meditatie webinars. Zie agenda https://inzichten.com/agenda/
❤️


HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is plotseling op 25-8 begonnen met de andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit is een cyclisch gebeuren, maar nu opnieuw al sneller dan normaal. Dus nu is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon weer anders. De verstoring gaat nog langer duren voordat het weer terug gaat naar normaal. Nog een dag of 4 schat ik in. Dit extra lang en is niet normaal en een signaal dat er iets verstoord is in het elektromagnetische veld van de Zon. (De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)
❤️

❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Deel deze post op social media

'Zuiver bewustzijn & Wezenlijke waarden'
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN MAANDAG 4-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 3-9

Plaats een reactie