‘Zuiver bewustzijn & Wezenlijke waarden’

Volle SuperMaan in Vissen 31 augustus 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,6 minuten leestijd

Dit is de 2de volle blauwe SUPERMAAN van deze maand, op donderdag 31 augustus en dit keer in Vissen. Deze zeer krachtige volle Maan is er een van grote confrontatie en transformatie voor het vinden van jezelf en een nieuwe basis in jezelf waar je op kan bouwen. Emotioneel kan deze volle SuperMaan extra confronterend zijn. Lees in dit artikel hoe je dit kan omzetten naar iets positiefs. In dit artikel ook informatie over de bijzondere activatie van de nieuwe Maan van 16 augustus en de initiatiekracht hiervan, die lijkt op het startpunt van maart 2020 toen de situatie rond het virus begon. Lees in dit artikel welke krachten er nu bij betrokken zijn. Lees meer…

Dit artikel staat weer bol van de linken en verwijzingen naar interessante artikelen en video’s. Alles wat onderstreept is, is een verwijzing.

Lees je dit artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf bovenaan deze pagina.

Blauwe SuperMaan

Deze volle Maan van donderdag 31 augustus 2023 is opnieuw een SUPERMAAN, de tweede deze maand. Dat noemen we een blauwe Maan. Ook staat de volle Maan voor de tweede keer deze maand extra dicht bij de aarde, waardoor deze groter lijkt en meer invloed heeft op ons en meestal vooral op de emoties. Tijdens een SuperMaan staat de Maan dus extra dichtbij de Aarde en is daardoor maximaal 14% groter, veel stralender waar te nemen als zij vol is en de kracht en impact ervan is ook groter. Tijdens de nieuwe Maan is de Maan niet zichtbaar, omdat deze in uitlijning staat met de Zon, maar de Maan heeft wel deze Superkrachtige uitwerking voor ons op Aarde. De volle Maan van 3 juli en 29 september 2023 worden door sommige bronnen ook aangegeven als SuperMaan, maar dat zijn geen grote echte SuperManen, maar zijn op het randje van wel of geen SuperMaan genoemd mogen worden.

SuperMaan uitleg (in het begin van de video): https://www.youtube.com/watch?v=6VY6xodP-rs

Weten wat je waard bent

Deze volle SuperMaan is er één die gaat over het uitvinden wat je waard bent, gaan staan voor jezelf en wat jij belangrijk vindt en in je leven tot uitdrukking wilt brengen. Dit kan gepaard gaan met situaties die je juist laten zien waar je dit niet kan leven. Maar ook waar en hoe je niet op eigen benen staat of jezelf ondermijnt en niet ondersteunt. Dan is er een gevecht met de omgeving en een gevoel dat je er niet bij hoort en er buiten valt. Daarbij kunnen de projecties om je oren vliegen en een gevoel van alles wat uit de omgeving komt te moeten begrenzen om orde in de chaos te scheppen. (Zwarte Maan in Leeuw 2de huis conjunct Zon in het 3de huis. Oppositie Priapus in Waterman conjunct Saturnus in Vissen in het 8ste huis en conjunct Maan in Vissen in het 9de huis. De gecorrigeerde zwarte Maan gaat op 3 september naar Maagd. Yod: Pluto in Steenbok 6de huis, sextiel Neptunus in Vissen 9de huis, beide inconjunct zwarte Maan in Leeuw 2de huis op de Apex. )  

Oude onbewuste patronen helen

Alles wordt extra uitvergroot tijdens een volle SuperMaan en het overlevingsmechanisme van deze volle SuperMaan kan diepe wanhoop omhoog brengen uit onbewuste lagen. Oude patronen van overleving kunnen extra goed voelbaar worden, maar er is een diepe transformatie gaande in de oude diepe patronen die je gescheiden houden van de eenheid in jezelf. Thema’s zijn respectloos gedrag en autoriteitsconflicten waarin het eigen ongenoegen om de omgeving geprojecteerd wordt, met doel de ander te stoppen of te veranderen. De oude slapende onbewuste patronen worden extra wakker gemaakt om zo herkend te worden, andere keuzes te maken en geheeld te worden. In essentie wordt er van je gevraagd om je zelfrespect te herstellen en je plek in te nemen in de sociale omgeving, vanuit een zachte kracht die de eenheid en verbinding kan herstellen. Deze volle SuperMaan is extra intens en emotioneel, maar ook al is het nog zo intens en heftig, weet dat na de transformatie het licht er is aan een nieuwe horizon. (Zie verwijzingen in de voorgaande alinea hierboven.)  

Verantwoordelijkheid nemen

De kracht waarmee je vat krijgt op de transformatie van oude onbewuste patronen in jezelf (zelfs uit voorouderlijnen), is rond deze volle SuperMaan het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw eigen stukje chaos en schaduw die je vanuit de onbewuste patronen naar buiten brengt. Door te zien waar je vervalt in slachtofferschap en dit te erkennen. En zo draait de hele situatie om en voel je de kracht (sleutel) waarmee je de oude patronen begrenst en omarmt en omzet naar een kracht van vrijheid. (Zie verwijzingen in de voorgaande alinea hierboven.) 

Mercurius retrograde

De planeet Mercurius staat in Maagd en is retrograde gaan lopen vanaf woensdag 23 augustus en gaat weer uit retrograde op vrijdag 15 september rond de nieuwe Maan in Maagd. Het proces rond Mercurius gaat dit keer over interne communicatie en echt zuiver en eerlijk zijn naar jezelf. Als je de blik niet naar binnen richt, dan wordt Mercurius retrograde in Maagd een bron van roddel en achterklap van jou naar anderen en andersom. Mercurius regeert ook over informatie, communicatie en beweging van A naar B enzovoort. En in retrograde wordt er van ons gevraagd om deze krachten naar binnen te keren en om onszelf toe te passen. Doe je dat niet, dan ontstaan er hinderlijke verstoringen met afspraken, in het verkeer en in de communicatie en informatie met en in de wereld. (Mercurius retrograde in Maagd 2de huis oppositie Neptunus in Vissen 9de huis.)

De liefde, het hart in de hoofdrol

We zitten in de opmaat naar het eclips seizoen van oktober 2023. Daarin speelt Venus de hoofdrol. Al maanden is er een opbouw gaande met het hart en de nieuwe Maan van 16 augustus 2023 was een hele belangrijke uitlijning met Venus in de hoofdrol. Venus is verbonden met het vrouwelijke, de liefde en alles wat van waarde is en waardesystemen. Deze uitlijning van 16 augustus 2023 was te vergelijken met de nieuwe Maan uitlijning van 24 maart 2020 (https://inzichten.com/het-begin-van-een-nieuw-era/ ) tijdens de start van de corona tijd. Bij deze nieuwe Maan-uitlijning was Venus betrokken. Opnieuw was er een initiatie van Bronenergie met deze nieuwe Maan, maar nu brengt deze vooral nieuwe manieren waarmee de liefde, het hart, het vrouwelijke principe en alles wat werkelijk van waarde is, in wereld zal worden vormgegeven. In jezelf misschien met nieuwe multidimensionale verbindingen van het hart. Daarover kan je meer lezen bij de informatie over de speciaal geopende Cobalto Calciet in mijn webshop. ( https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/ ). (Nieuwe Maan van 16 augustus 2023 9:38 GMT; Zwarte Maan conjunct nieuwe Maan in Leeuw 11de huis, conjunct Venus retrograde in Leeuw 10de huis. Ook is Cheiron weer betrokken met de noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 7de huis.)

Bron-initiatie financieel systeem

Voor de wereld is dit een initiatie van zeer grote veranderingen voor het financiële systeem. Maar deze wordt begeleid door de kracht van de Bron. Ook tijdens de eclipsen in oktober 2023 staat Venus weer in de hoofdrol. Eclipsen zijn ongeveer 1 jaar werkzaam. Omdat de uitlijning van de nieuwe Maan op 16 augustus echt weer een initiatie was van de Bron voor vernieuwing van het waardesysteem op onze planeet, verwacht ik dat het achter de schermen al bezig is en binnenkort ook voor iedereen zichtbaar zal worden (CBDC en/of BRICS). Deze initiatie verbonden met de uitlijning van de nieuwe Maan van 16 augustus, laat zien dat het gaat op individuele (persoonlijke) verandering van waarden, alsof we allemaal wat anders waard zijn in de maatschappij. Dus een op maat gemaakt waardesysteem. Dat lijkt wel verdacht veel op de WEF-plannen met digitaal programmeerbaar geld van de centrale banken (CBDC). We zullen zien wat het gaat brengen. (Nieuwe Maan van 16 augustus 2023 9:38 GMT; Zwarte Maan conjunct nieuwe Maan in Leeuw 11de huis, conjunct Venus retrograde in Leeuw 10de huis. Ook is Cheiron weer betrokken (net als de nieuwe Maan activatie van 24 maart 2020: https://inzichten.com/het-begin-van-een-nieuw-era/ ) met de noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 7de huis.)

Actie

En natuurlijk worden we ook rond deze volle SuperMaan weer in contact gebracht met de kosmische wond van Cheiron in Ram. Dit betekent dat we gaan voelen waar we niet vrij zijn om vernieuwing op te pakken of misschien voel je juist verlangen naar iets fris en nieuws, maar durf je de stap niet te nemen. Ook laat deze astrologische stand zien dat je verandering aan ziet komen, maar niet weet welk pad te bewandelen, omdat de toekomst en wat zich allemaal gaat ontvouwen in de maatschappij, nog niet helder is. De twijfel kan enorm zijn en verlammen. We worden in iedergeval gestimuleerd om actie te ondernemen voor ons persoonlijke leven en de daad bij het woord te voegen en onze plek in de maatschappij te bepalen en te zorgen dat we onze eigen neus achterna kunnen gaan wanneer dat nodig is. (Noordelijke Maansknoop in Ram conjunct Cheiron 10de huis oppositie zuidelijke Maansknoop in Weegschaal conjunct Shapley attractor in Schorpioen 4de huis.)

Nieuw gevonden basis

Kortom, deze volle SuperMaan is een krachtige transformator. Ontdek nieuwe kwaliteiten van jezelf en wat werkelijk van waarde is voor jou en waar of waarmee je het beste tot je recht komt. Het is belangrijk te zorgen dat je op eigen grond komt en dat ontstaat wanneer je weet wat je waard bent en zelfstandig je eigen stroom van zelfexpressie kan volgen. Daarbij is er opnieuw een vingerwijzing van de Bron, een Yod, die je nu met je neus op de feiten drukt. Daarbij laat de Yod zien dat het belangrijk is te zien waar je controlemechanisme ligt of waar er controle is van buitenaf (Pluto) en de andere poot van de Yod vraagt om te zien waar er misleiding is of geen helder zicht (Neptunus). Ook gaat dit over het herzien van je geloofssystemen. Deze transformatie van geloofssystemen, de basis van de beschaving, macht en vernieuwing van verbinding met de Bron is al vanaf 1950 regelmatig actief en begint nu in 2023 weer aan een belangrijke activatie die tot 2026 zal duren. Dit zijn grote transformaties van bewustwording en daarin kan deze volle SuperMaan met deze Yod een persoonlijke wake-up call voor je zijn en een doorbraak in bewustzijn en een nieuw gevonden basis in jezelf en wat belangrijke waarde zijn voor jou. Maar ook wat jouw Wezenlijke waarde zijn die jij neerzet in de wereld. Ik ga hier meer over vertellen in het begin van het meditatie-webinar van deze volle SuperMaan van donderdag 31 augustus 2023. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. ( https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-31-augustus-2023/ Yod: Pluto in Steenbok 6de huis, sextiel Neptunus in Vissen 9de huis, beide inconjunct zwarte Maan in Leeuw 2de huis op de Apex. In 2023 start de Sextiel tussen Neptunus in Vissen en Pluto in Steenbok/Waterman opnieuw. Het sextiel tussen deze twee planeten is al vanaf 1950 af en toe actief. De kern is actief in 2025 en 2026, maar de activatie begint al in 2023 en duurt totaal tot 2035.)

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de volle SuperMaan van donderdag 31-8 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: voor donderdag 31 augustus om 19:45: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-31-augustus-2023/ & de link voor de nieuwe Maan van vrijdag 15 september 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

** Op donderdag 7 september 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Vanavond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke Goddelijke aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 7 september 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-7sept23/ & woensdag 20 september 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-20sept23/

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Deel deze post op social media

'Stroom vanuit je hart & ontsluit je ware Zelf'
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 3-9

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Zuiver bewustzijn & Wezenlijke waarden’

Plaats een reactie