Elektromagnetische update zaterdag 25-11 & vooruitzichten WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24,8 minuten leestijd

Het is echt pittig en op vele fronten zijn er grote verstoringen. De Zon is weer vol in actie en weer helemaal terug op het zonnemaximum. KORT: Hoge Schumannresonantie activiteit, hoge X-ray pieken, groot gat corona aarde gericht, C-klasse zonnevlam en een GROTE ZONNEVLAM ALERT, hoge zonnestorm kp-6, kort een diepe elektronencrash en de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Voor de komende week worden er nog meer zonnestorm verwacht en een hoge kans op grote zonnevlammen (M- en X-klasse). Dus doe de riemen maar vast voor de komende week, misschien zelfs 2 weken. Daarnaast gaat de mensheid door een grote transitie van bewustzijn en dat zorgt op dit moment voor intense processen en lichamelijke ongemakken. Lees meer hieronder…

Helemaal onderaan kan je meer lezen over de symptomen en wat je zelf kan doen om weer in evenwicht te komen.

Lees over de actuele processen rond deze volle Maan van 27-11: https://inzichten.com/overstijg-je-overlevingsmechanisme/

Dit bericht is geschreven zodat je je niet onnodig zorgen hoeft te maken wanneer je je plotseling niet goed voelt. Maar symptomen zoals ze hier beschreven worden zijn wel echte gebeurtenissen, dus schakel altijd een arts of therapeut in wanneer je twijfelt aan je situatie. Sterkte voor wie het zwaar heeft met de symptomen ❤️ en dat het maar mooie groei en bloei mag brengen, want dat is namelijk wat deze verstoringen doen. ❤️

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees dezelfde beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN UPDATE ZATERDAGAVOND 25-11: Sinds 9:00 uur is er een zonnestorm actief en die bleef de hele dag actief en liep zelfs op naar een kp-6 rond 19:30 uur. De zonnewind snelheid is max. 580 km/sec. dat is niet extreem hoog, maar best wel pittig goed voelbaar met symptomen. De verwachting is dat de zonnestorm ook nog op zondag actief zal blijven.

De Zon is van een diepe slaap (41 zonnevlekken in de telling) door de omkering van de magnetische polen van de Zon, op maandag 20-11 omhoog geschoten en is nu al een paar dagen weer op het niveau van een zonnemaximum. De Zon was toen de ompoling (gebeurd iedere 11 jaar) begon in zijn zonnemaximum (dat hoort zo) en gaat zodra de magnetische ompoling klaar is weer terug naar dat zonnemaximum. Het lijkt erop dat de Zon weer op kracht is en we dus weer vol in bombardementen komen van hoge zonnevlammen. Sinds donderdag staat er een monster van een zonnevlek (verzameling van 4 zonnevlekken) op de aarde gericht en is de dreigen van grote zonnevlammen erg hoog (GROTE ZONNEVLAM ALERT), namelijk M-klasse 60% en X-klasse 10% en de kans op een CME aarde gericht met een protonenstorm behoort ook tot de mogelijkheden met deze monster zonnevlek op de aarde gericht. De verwachting is dat dit deze hele week zo zal blijven.

Het is 1 groot gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht en die spuwen plasma onze kant op. Dat kan je horen met hoge fluittonen en een soort ruis in oren en het hoofd. Dit betekent ook dat de verhoogde zonnewind en zonnestorm nog wel even door zullen gaan.

Er was Schumannresonantie activiteit tussen 4:00 en 7:00 uur met een hoge intensiteit van 56 amplitude. SR versterkt andere verstoringen en die waren er rond die tijd met verhoogde zonnewind, elektronencrash, hoge X-ray pieken, C-klasse zonnevlammen, dus dat was best veel verstoring, dus deze SR was heel pittig voelbaar.

Er waren zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tussen 00:00 en 1:30 uur met de zeer hoge X-ray pieken rond 200 p/cm3. En ook tussen 6:00 en 9:00 uur waren er X-ray pieken, maar toen gemiddeld en niet zo extreem hoog. Vooral zeer hoge X-ray pieken zorgen voor heftige symptomen en zelfs uitgestelde symptomen. Dit betekent dat je dan gedurende de dag wanneer er bijvoorbeeld geen verstoringen zijn toch symptomen kan ervaren, omdat de frequenties dan alsnog (meestal als je rust pakt) verwerkt willen worden. Lees meer over de symptomen onder de grafieken hieronder verder op in het artikel.

ACTUEEL ELEKTRONEN: De elektronen waren kort diep gecrashed tussen 7:00 en 9:00 uur. De verwachting is hetzelfde voor de komend dagen. Dus af en toe periode met korte elektronencrashes. (symptomen elektronencrash is zwaar op de hand zijn en een gevoel lood in de schoenen te hebben en mogelijk zelfs een pijnlijk onderlichaam.)

Instabiele elektronen door poolshift Zon: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon maakt is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet (HCC). Het lijkt erop dat er weer wat meer lijn komt in de situatie van de elektronen doordat de Zon bijna door de magnetische ompoling heen is. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is vanaf dinsdag 21-11 weer op de niet normale manier (HCC). Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. (symptomen ZIJN AAN DE ORDE waarschijnlijk nog een dag of 5: Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

WANNEER JE VEEL LICHAMELIJKE ONGEMAKKEN ERVAART: Ondanks dat de verstoringen op de Zon zeer rustig zijn, ervaren veel mensen toch pittige lichamelijke ongemakken. Dit heeft te maken met een grote transitie waar we met de mensheid doorheen gaan. Het lichaam en de Geest zijn zich nu aan het aanpassen aan het nieuwe. Velen zijn geveld door de griep. Griep is een transitie die je Ziel wil oplossen via het lichaam en dus tot in de diepste lagen. Dus weet dat ziek zijn een heilzame functie heeft, zodat je meebeweegt en de ruimte neemt om ‘uit te zieken’. Na een griepje zie je meestal dat je een grote stap hebt gemaakt in je innerlijke groei en bewustzijn. Er zijn ook heel veel mensen die knallende hoofdpijn hebben. Dit is een signaal dat je meer uit je ‘hoofd’ moet gaan in contact met je lichaam. Het kan zijn dat studie of werk je ‘dwingt’ om zo mentaal bezig te zijn. Neem daar dan een pauze van om je lichaam en Geest de transitie te laten maken.

Lees meer in de laatste 2 artikelen van de volle en nieuwe Maan. Daarin wordt beschreven wat die poort nu is waar we met ons bewustzijn doorheen gaan en hoe je kan herkennen wat er innerlijke gebeurd en in de wereld. Artikel van de nieuwe Maan van maandag 13-11: https://inzichten.com/door-de-poort-naar-de-nieuwe-ruimte-van-het-leven/ & een extra artikel met uitleg: https://inzichten.com/de-poort-naar-de-vernieuwde-oorspronkelijke-aarde/ En ook de jaarartikelen geven inzicht in het groter plaatje. In de wereld: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/ & het innerlijke proces: https://inzichten.com/magische-vernieuwing-van-het-leven/

HEEL VEEL LIEFDE EN KRACHT VOOR JOU TIJDENS DEZE TRANSITIE NAAR HET NIEUWE.
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

________________________________________________________________________

HIERONDER LEES JE ALLE ACTUELE VERSTORINGEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN:

HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS:

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de 10 daagse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd. Als er rode puntjes staan in de grafiek, dan zijn dat momenten waarop er Kp-0 was en dat noemen we Kosmische stralingsalert.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: Sinds 9:00 uur is er een zonnestorm actief en die bleef de hele dag actief en liep zelfs op naar een kp-6 rond 19:30 uur. De zonnewind snelheid is max. 580 km/sec. dat is niet extreem hoog, maar best wel pittig goed voelbaar met symptomen. De verwachting is dat de zonnestorm ook nog op zondag actief zal blijven.

(Symptomen zonnestorm WEL AAN DE ORDE : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND/STORM:

Afb: dit is de verwachting voor de komende dagen voor de zonnewind/storm.

Afb: dit is het vooruitzicht op de korte termijn voor de zonnewind/storm.

Afb: dit is het vooruitzicht op de lange termijn voor de zonnewind/storm.

Afb: dit is een week overzicht voor zonnestorm voor de komende week.

Afb: dit is weer een andere grafiek met vooruitzichten voor de zonnewind voor de komende dagen. Die laat een milde zonnestorm zien voor de komend dagen, maar die zonnestorm is dus heftiger uitgepakt.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was Schumannresonantie activiteit tussen 4:00 en 7:00 uur met een hoge intensiteit van 56 amplitude. SR versterkt andere verstoringen en die waren er rond die tijd met verhoogde zonnewind, elektronencrash, hoge X-ray pieken, C-klasse zonnevlammen, dus dat was best veel verstoring, dus deze SR was heel pittig voelbaar.

(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De Zon is van een diepe slaap (41 zonnevlekken in de telling) door de omkering van de magnetische polen van de Zon, op maandag 20-11 omhoog geschoten en is nu al een paar dagen weer op het niveau van een zonnemaximum. De Zon was toen de ompoling (gebeurd iedere 11 jaar) begon in zijn zonnemaximum (dat hoort zo) en gaat zodra de magnetische ompoling klaar is weer terug naar dat zonnemaximum. Het lijkt erop dat de Zon weer op kracht is en we dus weer vol in bombardementen komen van hoge zonnevlammen. Sinds donderdag staat er een monster van een zonnevlek (verzameling van 4 zonnevlekken) op de aarde gericht en is de dreigen van grote zonnevlammen erg hoog (GROTE ZONNEVLAM ALERT), namelijk M-klasse 60% en X-klasse 10% en de kans op een CME aarde gericht met een protonenstorm behoort ook tot de mogelijkheden met deze monster zonnevlek op de aarde gericht. De verwachting is dat dit deze hele week zo zal blijven.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op donderdag 23-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op vrijdag 24-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op zaterdag 25-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd. Er was nog een C-4.41 rond 15:30 uur die niet op de lijst staat.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Er is EEN GROTE ZONNEVLAM ALERT.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zondag 25-11.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: Het is 1 groot gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht en die spuwen plasma onze kant op. Dat kan je horen met hoge fluittonen en een soort ruis in oren en het hoofd. Dit betekent ook dat de verhoogde zonnewind en zonnestorm nog wel even door zullen gaan.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: ACTUEEL ELEKTRONEN: De elektronen waren kort diep gecrashed tussen 7:00 en 9:00 uur. De verwachting is hetzelfde voor de komend dagen. Dus af en toe periode met korte elektronencrashes. (symptomen elektronencrash is zwaar op de hand zijn en een gevoel lood in de schoenen te hebben en mogelijk zelfs een pijnlijk onderlichaam.)

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Instabiele elektronen door poolshift Zon: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon maakt is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet (HCC). Het lijkt erop dat er weer wat meer lijn komt in de situatie van de elektronen doordat de Zon bijna door de magnetische ompoling heen is. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tussen 00:00 en 1:30 uur met de zeer hoge X-ray pieken rond 200 p/cm3. En ook tussen 6:00 en 9:00 uur waren er X-ray pieken, maar toen gemiddeld en niet zo extreem hoog. Vooral zeer hoge X-ray pieken zorgen voor heftige symptomen en zelfs uitgestelde symptomen. Dit betekent dat je dan gedurende de dag wanneer er bijvoorbeeld geen verstoringen zijn toch symptomen kan ervaren, omdat de frequenties dan alsnog (meestal als je rust pakt) verwerkt willen worden. Lees meer over de symptomen onder de grafieken hieronder. (symptomen: Hoogfrequente energie pieken die soms erg moeilijk verwerkt kunnen worden. Deze X-ray pieken geven een plotseling moeten verwerken van hoge lichtfrequenties en dat geeft dezelfde symptomen als van X-ray zonnevlammen (zenuwstelsel, onrust enz.)

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Dit is de actuele situatie in de magnetische verbinding tussen aarde en Zon van zaterdag 25-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is vanaf dinsdag 21-11 weer op de niet normale manier (HCC). Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. (symptomen ZIJN AAN DE ORDE waarschijnlijk nog een dag of 5 (dus tot ongeveer 1-12): Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van maandag 27-11 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-27-november-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op woensdag 22 november & woensdag 6 december 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op op woensdag 22 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-22nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & nog een SPECIAL op woensdag 6 december 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-6dec23/

Deel deze post op social media

'Overstijg je overlevingsmechanisme'
Elektromagnetische update dinsdag 28-11 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 25-11 & vooruitzichten WEEK

Plaats een reactie