De vernieuwing wordt vernieuwd

Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,8 minuten leestijd

Dit artikel gaat over de volle Maan in Leeuw van donderdag 25 januari 2024. Het is een extra krachtige volle Maan met een belofte van plotselinge vernieuwing, van lichaam, persoonlijkheid en je dagelijks leven. In de wereld staat alles op scherp en deze volle Maan is een mogelijke trigger voor extreme vernieuwing, die anders zal gaan dan een ‘gewone’ revolutie. Lees meer hierover in het artikel. Ik wens je veel leesplezier…

Alle tekst in dit artikel die onderstreept is, dat is een actieve link waar je op kan klikken voor meer informatie.

Lees je liever op een witte achtergrond, open dan de pdf bovenaan de pagina.

Krachtige volle Maan

Misschien heb je de hele week de volle Maan al voelen opbouwen? Deze volle Maan in Leeuw is extra krachtig, vooral omdat de eerste schrede van Pluto naar het dierenriemteken Waterman in samenstand verbonden is met de Zon en dus ook met de Maan tijdens een volle Maan. Daardoor kan je een enorme kracht voelen die vrijkomt in jou, die een drang naar een leven in vrijheid actief maakt. (Maan in Leeuw 12de huis oppositie Zon conjunct Pluto in Waterman 6de huis.)

Moeizaam aarden, koude voeten of hoofdpijn?

Op maandag 22 januari 2024 is Pluto naar Waterman gegaan en dat kan in je energiesysteem, maar ook in je dagelijks leven, een schok geven. Ook in de wereld trouwens, omdat de druk en hang naar vrijheid als een kurk op een champagnefles eraf knalt door deze overgang en de spanning die al een tijdje aan het opbouwen is. Wat je er zelf van kan merken, is dat het dierenriemteken Waterman een luchtteken is en verbonden is met het mentale, het denken, maar ook met bewustzijn. Pluto stond de afgelopen (ongeveer) 20 jaar in Steenbok en dat is een aardeteken. Dus het is heel goed mogelijk dat je plotseling moeilijker kan aarden. Dit kan betekenen dat je enorm koude voeten en handen hebt. Als je niet goed geaard bent, maar er wel veel energie actief wordt door de actuele activaties, dan kan je ook hoofdpijn krijgen. Vooral doordat je de energie niet goed kan afvoeren, omdat je uit je aardeverbinding bent gegaan. Het kan soms even duren voordat je weer gewend bent aan de nieuwe kracht van Pluto in Waterman. Op 2 september tot 20 november is Pluto nog eventjes in Steenbok. Pas weer over 248 jaar zal Pluto weer in Steenbok staan. Pluto blijft na 20 november 2024 tot in 2044 in Waterman.

Reiniging

Deze volle Maan heeft extra invloed op het lichaam, de persoonlijkheid en je aanwezigheid in jezelf. De kracht van de Bron raakt en inspireert ons hier diep en geeft de mogelijkheid om grote groei door te maken en je boven jezelf uit te tillen. Maar omdat het om een herstel van zuiverheid gaat, kan het je ook brak maken en er flink inhakken. Griep is dan een manier waarop het lichaam zich ontdoet van ballast. Dus verzet je er niet tegen, maar zie het als een welkome zuivering en transformatie, waarmee je in recordtempo via het lichaam kan loslaten wat je niet meer past. De nieuwe is begonnen, maar nieuwe wijn kan niet in oude zakken, dus het oude mag eerst worden losgelaten. Na een griepje of een rustperiode merk je in je bewustzijn en patronen dat je een sprong gemaakt hebt en echt ballast hebt losgelaten, in het lichaam en de persoonlijkheid (ego). (Gecorrigeerde zwarte Maan 1ste huis conjunct (true) zwarte Maan in het 2de huis in Maagd oppositie Gecorrigeerde Priapus conjunct Saturnus 7de huis en conjunct (true) Priapus, Nessus, (ruim) Neptunus in het 8ste huis in Vissen. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct Mars, Diamant, Pholus en Venus.)

Nieuwe organisatie

Het is ook heel goed mogelijk dat je de serene energie van dienstbaarheid en zuiverheid prima kan ontvangen in je lichaam en persoonlijkheid. Op het niveau van het lichaam ontwaakt er een zuivere organisatie van de organen, zoals die bedoeld is, in een hogere octaaf van bewustzijn en aanwezigheid. Het is een bewustzijn, gedragen door een grote kracht die onaantastbaar voelt, door de grote zuiverheid en absolute vriendelijkheid en dienstbaarheid op de juiste manier. Dus geen kruiperige dienstbaarheid, maar majestueus en vanuit diep weten wat je waard bent en geeft een gevoel helemaal op je eigen grond te staan. (Zie beschrijving astrologische verwijzingen hierboven.)

Magische transformaties en relaties

Er kunnen diepe en magische transformaties en verschuivingen zijn in het onderbewuste. Dat kan betekenen dat je bewust wordt van oude onbewuste patronen die plotseling zichtbaar worden en losgelaten kunnen worden op een magische manier. Maar ook in intieme relaties kan het donderen en kunnen grote transformaties zich voltrekken, met krachtige begrenzing van situaties. Dit wordt nog eens extra gesteund door een diepe drang naar een leven in vrijheid, die extra krachtig is bij de entree van Pluto Waterman in. (Zie beschrijving astrologische verwijzingen hierboven.)

Vernieuwing omdat het MOET

De Bronkracht werkt rond deze volle Maan ook in op het geldsysteem en de basis van het leven in de wereld. Ook daar is een zuivering gaande en kunnen we plotselinge transformaties verwachten. Sinds 2008 toen Pluto in Steenbok kwam, is het huidige financiële systeem gestorven, maar werd al die jaren in coma gehouden. Deze volle Maan is weer een transformatiemoment waar de kracht van de Bron zich laat zien in het financiële systeem. We gaan zien of de patiënt gaat ontwaken of zal sterven en er iets nieuws zal komen. Want Pluto in Waterman belooft vooral één ding en dat is VERNIEUWING en het MOET. Het is niet meer optioneel. Het oude moet gaan, zodat het nieuwe kan opstaan. Dit is zowel in de wereld aan de orde als voor ieder mens. Als je met de kracht van vernieuwing meebeweegt, dan krijgt je wind in de rug en kan je prachtige nieuwe creaties tot stand brengen voor jezelf en de wereld. (Zie beschrijving astrologische verwijzingen hierboven.)

Illusies rond veranderingen

We zien in de wereld dat er veel onvrede is. Overal strijd en protest, ontevredenheid en men schreeuwt om verandering. Duitsland staat op zijn kop en overal staan de krachten op het niveau van naties op gespannen voet met elkaar. Het oude machtsevenwicht is er niet meer. Het is nu een kwestie van wachten op de trigger waardoor het oude ruimte maakt en het nieuwe kan opstaan. Het lijkt erop dat het oude vervangen zal worden door een nieuwe manipulerende kracht, maar dat spel is voorbij. Het nieuwe MOET echt NIEUW zijn. En wat die nieuwe basis van het leven ons brengt, is ook een nieuwe manier van transformeren. Het is een programma en een illusie om te geloven dat verandering altijd gepaard moet gaan met strijd en narigheid. De situatie in de wereld laat ons zien dat alles schaakmat staat en strijd niet meer de oplossing is, maar we door mogen bewegen naar een nieuwe vorm van vernieuwing. (Zie beschrijving astrologische verwijzingen hierboven.+ Noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 9de huis oppositie zuidelijke Maansknoop in het 3de huis in Weegschaal.)

Video over de boekpresentatie van ‘Regio 4.0’ door Bob de Wit & Roel Wolfert: In deze video gaat helemaal over concrete zaken die al gedaan worden om vrijheid op lokaal niveau te creëren en waar iedereen concreet vandaag al zelf mee kan beginnen om een fluwelen revolutie te ontketenen. Vrij van BigTech, een nieuw internet, oude oergranen weer terug, samenwerken in coöperaties. https://www.youtube.com/watch?v=2F51BIzpESI

Vernieuwing wordt vernieuwd

Dus ook de vernieuwing wordt vernieuwd. En ja, je mag voor jezelf opkomen, want jij of jouw bedrijf, vereniging, dorp, stad of jouw land heeft zijn eigen kracht uit te drukken, in plaats van gedwongen verbindingen te accepteren, zoals bijvoorbeeld met Europa, met emigranten of met sociale contracten zonder individuele stem. Vernieuwing JA, maar dat kan echt anders op een nieuwe manier. Laat je niet polariseren en in een strijd trekken. Zet je eigen vernieuwing door voor jezelf, in vrijheid. Wanneer je stroomt met de vernieuwing ontstaan er op een magische manier nieuwe verbindingen. Durf in het hier en nu te zijn zonder te weten. Wees die pionier en kies dus voor initiatie van het nieuwe. Pluto in Waterman geeft macht en onmacht over vernieuwing en vrijheid wanneer je in de weerstand zit, als je met de vernieuwing kan Zijn door los te laten, dan ligt de wereld voor je open. Er zijn superkrachten ter beschikking die erop wachten tot jij in beweging komt. Het nieuwe kan je nog niet overzien en bedenken, het wordt in de beweging geboren in een extatische nieuwe kracht van Schepping. Dit is een revolutie in een nieuw jasje. Ik wens jou heel veel kracht en liefde voor jou op je pad in deze nieuwe stroom van het leven. (Zie beschrijving astrologische verwijzingen hierboven.)

De inspiratie in deze song van Paul Simon (Simon & Garfunkel) ’50 ways to leave you lover’ gaat over veel meer dan alleen maar uit je relatie stappen. ‘The problem is all inside your head’, daarmee starten de lyrics van dit lied. Maar uiteindelijk gaat het om ‘Just get yourself free’. https://www.youtube.com/watch?v=xyuam-1nMQA

Hartdonatie schenken? Om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024: https://inzichten.com/hartdonaties/ DANK JE WEL <3

Heb het goed… <3

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Meer lezen over actuele processen in jezelf en in de wereld? Het artikel van de nieuwe Maan beschrijft de basis processen voor deze maand tot de volgende nieuwe Maan op 9 februari 2024: https://inzichten.com/de-hoogste-potentie-van-mens-zijn/

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van donderdag 25 januari 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-25-januari-2024/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 1 februari 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 1 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-1febr24/ & donderdag 15 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-15febr24-2/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update za 20-1 & zo 21-1 & ma 22-1 & Vooruitzichten
Elektromagnetische update di 23-1 & Vooruitzichten WEEK

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over De vernieuwing wordt vernieuwd

Plaats een reactie