Elektromagnetische update di 23-1 & Vooruitzichten WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24,3 minuten leestijd

Kort: Hoge M-klasse zonnevlammen aarde gericht, verwachtte zonnestorm (kp-4) was maandagavond, daarna rust, elektronencrashes korte periode. Het is weer rustig eind van de dag, maar er komt nog meer verhoogde zonnewind de komende dagen (kp-5) en ook hoge zonnevlammen. Lees meer hieronder…

De UPDATE van woensdag 24-1 wordt nu geschreven en staat rond 20:00 uur in een nieuw artikel op de website: Verstoringen: Veel M-klasse zonnevlammen, elektronencrashes, hoge X-ray pieken en periode met milde situaties tegen zonnestorm aan. Lees straks meer…

Moeizaam aarden, koude voeten of hoofdpijn? Vandaag op maandag 22 januari 2024 is Pluto naar Waterman gegaan en dat kan in je energiesysteem een schok geven. Ook in de wereld trouwens, omdat de druk en hang naar vrijheid als een kurk op een champagne eraf knalt door deze overgang. Wat je er zelf van kan merken is dat het dierenriemteken Waterman een lucht teken (mentaal/bewustzijn) is. Pluto stond de afgelopen ongeveer 20 jaar in Steenbok, een aarde teken. Dus het is heel goed mogelijk dat het je plotseling ineens moeilijker vindt om te aarden. Dit kan betekenen dat je intens koude voeten en handen hebt. Ook kan hoofdpijn ontstaan doordat je niet goed kan energie kan afvoeren, omdat je uit je aarding bent. Het kan soms even duren voordat je weer gewend bent aan de nieuwe kracht van Pluto in Waterman. Op 2 september tot 20 november is Pluto nog eventjes in Steenbok. Pas weer over 248 jaar zal Pluto weer in Steenbok staan. Pluto blijft na 20 november 2024 tot in 2044 in Waterman. (De situatie tegen protonenstorm aan, de plotselinge toename van zonnevlammen (ook M-klasse) zorgt voor hoge frequenties en dat kan je ook deze symptomen geven als moeizaam aarden, koude voeten of hoofdpijn. Lees meer hieronder en onder de grafieken bij de symptomen.)

❤️

____________________________________

Korte beschrijving algehele situatie:

Er is al een paar dagen in de ochtend een korte periode met elektronencrash. Op dinsdag 23-1 tussen 10:00 en 12:30 uur. Elektronencrashes zijn nu dus iedere ochtend mild en kort aan de orde, geven een zwaarte maken dat je alles zwaarder ziet dan het is. Lichamelijk kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Dus dan start je de dag zwaar en gaat het later beter.

De zonnewind liep maandagavond op vanaf ongeveer 17:00 uur, met de hoogste pieken rond 20:30 uur van ongeveer 500 km/sec. Dat is een milde verhoging. Er was dan ook weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de verhoogde zonnewind, alleen tussen 22:00 en 22:30 uur was er heel kort kp-4, dat is een situatie tegen zonnestorm aan. Verwachting: Er werd voor dinsdag 23-1 eind van de dag nog een zonnestorm verwacht, maar het lijkt erop dat die de aarde gemist heeft. Er wordt voor donderdag 25-1 en vrijdag 26-1 ook nog een zonnestorm verwacht. Omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat die grotere zonnevlammen richting de aarde schiet, zal dit nog wel even doorgaan de komende dagen met af en toe verhoogde zonnewind en soms zonnestorm. Ook nog in het weekend. Het zijn allemaal geen extreem hoge zonnestormen die ook poollicht bij ons laat zien, maar gewoon een Kp-5 maximaal Kp-6 met mild verhoogde zonnewind snelheid maximaal rond de 600 km/sec. Dus gewoon een ‘normale’ zonnestorm. Je voelt dan deeltjes door je heen razen die je kunnen optillen in een fijne stroom van energie en blijdschap of in contact brengen met blokkades. Maar het kan naar het einde van de week dus nog heftiger worden.

Er zijn 2 gaten in de corona van de Zon niet op de aarde gericht.

De activiteit op de Zon is de afgelopen dagen flink toegenomen vanaf maandagavond 22-1 begon er plotseling een andere zonnevlek AR3561 die nog net deels op de aarde gericht staat M-klasse zonnevlammen te produceren, 6 stuks. Ook is nog steeds die andere op de aarde gerichte zonnevlek actief de AR3559, die produceerde de hoogste zonnevlam op deze dinsdag, namelijk een M-5.12 rond 4:30 uur. Er is een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen, 10% kans op X-klasse en 15% kans op een protonenstorm, omdat die actieve zonnevlek op de aarde gericht staat. De verwachting is dat het nog wel even door gaat zo met hoge M-klasse zonnevlammen en ook mogelijk wat X-klasse zonnevlammen. Ook volgende week nog. Ook komt er vanaf woensdag opnieuw een zonnevlek in het zicht van de aarde, die nu aan zijn 3de ronde begint en nog steeds krachtig is. Deze produceerde de X-5.01 zonnevlam op oudjaarsavond.

De HCC, dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is weer in de ‘gewone’ verbinding gegaan op zaterdag 20-1 rond 12:00 uur. Dus de milde symptomen beginnen weer te verdwijnen (slapende en tintelende handen en voeten, aarding voelt vreemd).

Als er iets te melden is rondom verstoringen dat zet ik berichten hier in de elektromagnetische updates op de website. Dit bericht wordt regelmatig bijgewerkt.

LEES DE ACTUELE SITUATIES MET SYMPTOMEN ONDER DE GRAFIEKEN VERDER NAAR BENEDEN, PER SOORT VERSTORING.

Heb het goed…❤️

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

_________________________________________________

Video JAARVOORUITZICHTEN voor 2024https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0 & https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

❤️

Artikel over de volle Maan van donderdag 23-1.

************************************************

HIERONDER STAAN ALLE GRAFIEKEN, MET KORTE UITLEG EN SYMPTOMEN ERONDER:

❤️

ZONNESTORM OF KOSMISCH STRALINGSALERTS:

Afb: dit is de weergave van de Kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden.

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De rode stipjes/lijn zijn de periode met kosmische stralingsalerts. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT:  De zonnewind liep maandagavond op vanaf ongeveer 17:00 uur, met de hoogste pieken rond 20:30 uur van ongeveer 500 km/sec. Dat is een milde verhoging. Er was dan ook weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de verhoogde zonnewind, alleen tussen 22:00 en 22:30 uur was er heel kort kp-4, dat is een situatie tegen zonnestorm aan. Verwachting: Er werd voor dinsdag 23-1 eind van de dag nog een zonnestorm verwacht, maar het lijkt erop dat die de aarde gemist heeft. Er wordt voor donderdag 25-1 en vrijdag 26-1 ook nog een zonnestorm verwacht. Omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat die grotere zonnevlammen richting de aarde schiet, zal dit nog wel even doorgaan de komende dagen met af en toe verhoogde zonnewind en soms zonnestorm. Ook nog in het weekend. Het zijn allemaal geen extreem hoge zonnestormen die ook poollicht bij ons laat zien, maar gewoon een Kp-5 maximaal Kp-6 met mild verhoogde zonnewind snelheid maximaal rond de 600 km/sec. Dus gewoon een ‘normale’ zonnestorm. Je voelt dan deeltjes door je heen razen die je kunnen optillen in een fijne stroom van energie en blijdschap of in contact brengen met blokkades. Maar het kan naar het einde van de week dus nog heftiger worden.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en de komende week ook door hoge waarschijnlijkheid voor protonenstorm: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE, met Kp-0): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (NU NIET): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM & KOSMISCHE STALINGSALERTS:

Afb: week overzicht voor zonnewind/zonnestorm.

Afb: de verwachtingen voor de zonnewind voor de komende dagen is zeer mild.

Afb: Dit is de verwachting voor de zonnewind voor de komende dagen.

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

Verwachting: Er werd voor dinsdag 23-1 eind van de dag nog een zonnestorm verwacht, maar het lijkt erop dat die de aarde gemist heeft. Er wordt voor donderdag 25-1 en vrijdag 26-1 ook nog een zonnestorm verwacht. Omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat die grotere zonnevlammen richting de aarde schiet, zal dit nog wel even doorgaan de komende dagen met af en toe verhoogde zonnewind en soms zonnestorm. Ook nog in het weekend. Het zijn allemaal geen extreem hoge zonnestormen die ook poollicht bij ons laat zien, maar gewoon een Kp-5 maximaal Kp-6 met mild verhoogde zonnewind snelheid maximaal rond de 600 km/sec. Dus gewoon een ‘normale’ zonnestorm. Je voelt dan deeltjes door je heen razen die je kunnen optillen in een fijne stroom van energie en blijdschap of in contact brengen met blokkades. Maar het kan naar het einde van de week dus nog heftiger worden.

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET DE ORDE, alleen met kp-0 ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde dinsdag 23-1.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA: Er is 1 klein gat in de corona van de Zon aarde gericht. (hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen).

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (NU DUS NIET AAN DE ORDE): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen

Afb: Zonnevlammen van dinsdag 23-1

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEVLAMMEN: De activiteit op de Zon is de afgelopen dagen flink toegenomen vanaf maandagavond 22-1 begon er plotseling een andere zonnevlek AR3561 die nog net deels op de aarde gericht staat M-klasse zonnevlammen te produceren, 6 stuks. Ook is nog steeds die andere op de aarde gerichte zonnevlek actief de AR3559, die produceerde de hoogste zonnevlam op deze dinsdag, namelijk een M-5.12 rond 4:30 uur. Er is een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen, 10% kans op X-klasse en 15% kans op een protonenstorm, omdat die actieve zonnevlek op de aarde gericht staat. De verwachting is dat het nog wel even door gaat zo met hoge M-klasse zonnevlammen en ook mogelijk wat X-klasse zonnevlammen. Ook volgende week nog. Ook komt er vanaf woensdag opnieuw een zonnevlek in het zicht van de aarde, die nu aan zijn 3de ronde begint en nog steeds krachtig is. Deze produceerde de X-5.01 zonnevlam op oudjaarsavond. En de verwachting is dat deze zonnevlekgroep weer krachtige zonnevlammen zal produceren.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Kans op zonnevlammen dinsdag 23-1

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is het week overzicht voor de zonnevlammen.

De verwachting is dat het nog wel even door gaat zo met hoge M-klasse zonnevlammen en ook mogelijk wat X-klasse zonnevlammen. Ook volgende week nog. Ook komt er vanaf woensdag opnieuw een zonnevlek in het zicht van de aarde, die nu aan zijn 3de ronde begint en nog steeds krachtig is. Deze produceerde de X-5.01 zonnevlam op oudjaarsavond. En de verwachting is dat deze zonnevlekgroep weer krachtige zonnevlammen zal produceren.

❤️

PROTONEN

De protonen zijn niet verhoogd, maar de verwachting is dat dit de komende 5 dagen kan veranderen, omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat.

De protonen zijn sinds maandagnacht aan het oplopen en zijn maandagavond tegen protonenstorm aan. Inmiddels zijn op dinsdag de verhoogde protonen weer bijna normaal.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) WEL MILD AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en de komende week hoge waarschijnlijkheid voor protonenstorm, maar ook sinds de maandagnacht oplopende protonen: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er is al een paar dagen in de ochtend een korte periode met elektronencrash. Op dinsdag 23-1 tussen 10:00 en 12:30 uur. Elektronencrashes zijn nu dus iedere ochtend mild en kort aan de orde, geven een zwaarte maken dat je alles zwaarder ziet dan het is. Lichamelijk kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Dus dan start je de dag zwaar en gaat het later beter. Verwachtingen zijn dat het zo zal blijven met af en toe korte periode met elektronencrashes in de ochtend.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: De HCC is weer naar normale magnetische verbinding gegaan op zaterdag 20-1 rond 12:00 uur. De verwachting is dat die daar ongeveer 10 dagen zal blijven tot ongeveer 31-1.

Dus de milde symptomen beginnen weer te verdwijnen (slapende en tintelende handen en voeten, aarding voelt vreemd). Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. De verwachting is dat zaterdag de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding (rood).

(De milde symptomen nu NIET MEER AAN DE ORDE tot ongeveer 31-1 : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van donderdag 25 januari 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-25-januari-2024/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 1 februari 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 1 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-1febr24/ & donderdag 15 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-15febr24-2/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Op zondag 14 januari start er een nieuwe online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’. Met deze workshop breng ik eindelijk het hele plaatje van mijn levenswerk naar buiten en daar heb ik heel veel zin in. Tijdens de workshop gebeurd er heel veel in je bewustzijn, etherlichaam en kom je in een oorspronkelijke verbinding met Bron, Stof en Kosmische Hart. Je krijgt inzicht in de Matrix, het ontstaan hiervan en hoe we hier weer uit gaan bewegen, welke invloeden we daarbij gaan zien en wat dit de komende jaren voor ons brengt. Ook krijg je inzicht in het grotere plaatje van waar we in beland zijn en wat je overlevingsmechanisme is. Door wat er aangeraakt en inzichtelijk gemaakt wordt in deze workshop kan je Wezensessentie beter haar ruimte innemen en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Er zijn meditaties om de informatie op een rustige manier te integreren die van binnenuit geopend wordt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

LAATSTE UPDATE over de workshop: Ik weet niet of ik nog meer van deze workshops ga geven en hoe het verder zal gaan met het neerzetten van mijn levenswerk. Het voelt alsof ik op een kruispunt sta van een grote verandering die zich in 2024 gaat voltrekken. Het ontvouwt zich vanuit het NU en ik kan dan ook niet overzien hoe het allemaal verder zal gaan. ik wil graag verder met meditaties en workshops met de groep die de eerdere workshops heeft gedaan. We gaan zien in welke vorm dit gaat komen. Ik verwacht ook dat er nieuwe lagen zullen ontsluiten tijdens deze workshop in 3 delen. JE KAN NOG MEEDOEN ALS JE DAT ZOU WILLEN, mail dan met Manuela via het contactformulier: https://inzichten.com/contact/


Deel deze post op social media

De vernieuwing wordt vernieuwd
Elektromagnetische update wo 24-1 & Vooruitzichten WEEK

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update di 23-1 & Vooruitzichten WEEK

Plaats een reactie