Elektromagnetische updat ma 1-1-2024 & di 2-1 & Vooruitzichten WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

26,3 minuten leestijd

Kort: We gingen met een knal 2023 uit met de hoogste X-5.01 zonnevlam sinds 2017, milde verhoogde protonen groot gat corona aarde gericht, ZEER GROTE ZONNEVLAM ALERT, zeer hoge X-ray pieken, korte elektronencrash, kort kosmische stralingsalert. En op zaterdag 30-12 was er hoge Schumannresonantie. En komende nacht switch magnetische verbinding tussen Zon en aarde (HCC). Door de nieuwe (terugkerende) zonnevlekken op de rand van de Zon is er een ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT. Dus maak de riemen maar vast. Lees meer hieronder… (Het artikel is dinsdag 2-1 bijgewerkt met de laatste grafieken. De impact van de grote zonnevlam van oudjaarsavond wordt op dinsdagmiddag verwacht.)

Wil je alleen praktische informatie over de mega grote zonnevlam die tijdens de jaarwisseling actief was? Ik heb een apart artikel geschreven waarin ook de ascentie en verhoging van het bewustzijn wordt uitgelegd en de zin en onzin die in veel artikelen en video’s nu worden verspreidt. Ik hoop met dit artikel bij te kunnen dragen om de vele onzin te kunnen doorzien.

❤️

ZIN OF ONZIN?

Zoals altijd als er een uitzonderlijk grote zonnevlam is, pakken veel kanalen die nooit iets hierover publiceren de situatie op en wordt er heel veel onzin verspreid over wat er aan de hand is. Ik hoop dat mijn artikel en kennis een anker mogen zijn in deze tijd waarin we weer overspoeld worden met bullshit, die dan viral gaat, geloofd wordt, omdat mensen niet weten wat waar is en wat niet en zomaar van alles geloven, omdat het wel aannemelijke informatie is. Net zoals de hardnekkig informatie over de Schumannresonantie. Dan wordt er gesproken over dat de Schumannresonantie de hartslag van de aarde is en dat die enorm is gestegen en nu continu hoog is. Terwijl de feitelijke informatie hierover niet klopt. Want de basis van de SR zit zoals altijd al rond 7,8 Hz. Die komt ook na een grote SR activatie terug op de basis. Er zijn andere metingen van de SR die enorme uitschieters maken, zoals de amplitude Maar dit verhaal is zo hardnekkig en veel mensen willen graag dat het zo is, dus is het zo.

Afb: Dit zijn de frequenties van de Schumannresonantie (SR). Kijk bij F1 voor de basisfrequentie van de SR.

Afb: Dit is de Schumannresonantie met de amplitude en die ging maandagavond naar de 32 amplitude (A1), zie rode pijl. en komt dan weer terug rond de basis rond 7,8. Maar amplitude is niet hetzelfde als de frequentie. En zoals je ziet blijft de SR niet op het niveau van 32, maar keert terug naar de basis.

In het artikel bij de grafieken hieronder vind je de informatie over de extreme uitbarsting X-5.01 van de Zon op oudjaarsavond rond 22:30 uur. De laatste keer dat het zo extreem was, dat was in het najaar van 2017 en dat gaf toen in de mensheid een enorme boost in verhoging van het bewustzijn. Dit geeft inderdaad veranderingen in het DNA, maar alleen wanneer je door het proces heen gaat van wat er geblokkeerd is. Dus wat we zien is dat veel mensen rond, voor en na zo’n grote zonnevlam grote uitbarstingen van frustratie, diep verdriet of woede aanvallen hebben. Maar ook ziek worden, doodmoe zijn enz. omdat ze de frequenties niet kunnen verwerken. Zonder de bewustwording is er geen trillingsverhoging. Dit was echt een mega ontploffing op de Zon, omdat die vanaf de rand van de Zon kwam en alsnog zo enorme hoge X-5 zonnevlam gaf bij ons. Dus dat kan je zien als een uitbarsting die bijna groter was dan de Zon zelf. En ja, dit is verbonden met een verhoging van het bewustzijn dat gaande is, maar zo simpel als het gesteld wordt in veel van die viral berichten is het niet. Lees de mogelijke symptomen in het bericht hieronder, onder de grafieken en foto’s van de grote zonnevlam. Waarschijnlijk herken je het wel.

Heb het goed<3

Manuela van der Knaap

NIEUWE PODCAST over 2024 🎉is de nieuwe podcast die ik opgenomen heb met Danny van People United in primaire. In deze nieuwe podcast aandacht voor de processen in de wereld en in onszelf voor 2024 en extra aandacht voor de horoscopen van de V.S., Nederland, WHO en BRICS-landen. En ook over jouw persoonlijke proces en wat je kan verwachten in dit zeer intense jaar met plotselinge en grote veranderingen en vernieuwing. https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0 Meld je alvast aan, dan krijg je een bericht als de podcast beschikbaar is.

Video JAARVOORUITZICHTEN voor 2024 (okt 2023): https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

❤️

In dit artikel ook verwijzingen naar de JAARARTIKELEN voor 2024.

Op zondag 14 januari start er een nieuwe online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’. Met deze workshop breng ik eindelijk het hele plaatje van mijn levenswerk naar buiten en daar heb ik heel veel zin in. Tijdens de workshop gebeurd er heel veel in je bewustzijn, etherlichaam en kom je in een oorspronkelijke verbinding met Bron, Stof en Kosmische Hart. Je krijgt inzicht in de Matrix, het ontstaan hiervan en hoe we hier weer uit gaan bewegen, welke invloeden we daarbij gaan zien en wat dit de komende jaren voor ons brengt. Ook krijg je inzicht in het grotere plaatje van waar we in beland zijn en wat je overlevingsmechanisme is. Door wat er aangeraakt en inzichtelijk gemaakt wordt in deze workshop kan je Wezensessentie beter haar ruimte innemen en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Er zijn meditaties om de informatie op een rustige manier te integreren die van binnenuit geopend wordt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

************************************************

HIERONDER STAAN ALLE GRAFIEKEN, MET KORTE UITLEG EN SYMPTOMEN ERONDER:

❤️

ZONNESTORM OF KOSMISCH STRALINGSALERTS:

Afb: dit is de weergave van de Kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden.

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De rode stipjes/lijn zijn de periode met kosmische stralingsalerts. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Afb: dit is de zonnewind snelheid. Met een paar kortere hoge pieken.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT: Het is rustig met de zonnewind. De komende 2 dagen wordt er een milde verhoging van de zonnewind verwacht die vanuit het grote gat in de corona is gestroomd naar de aarde toe. En er is een CME onderweg die door de hele grote zonnevlam X-5.01 op oude jaarsavond rond 21:50 uur op zijn piek was. Die impact kunnen we zeer waarschijnlijk wel met een zonnestorm rond kp-5, misschien nog hoger. Maar omdat deze blast vanaf de rand van de Zon kwam is het niet waarschijnlijk dat het een hogere zonnestorm zal geven. De impact van de grote X-5 zonnevlam zal op dinsdagavond/nacht of woensdag zijn.

(Symptomen kosmische stralingsalert: WEL AAN DE ORDE af en toe ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) donderdagavond MILD AAN DE ORDE: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (zoals nu en de komende dagen): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

VERWACHTINGEN ZONNEWIND/ZONNESTORM

Afb: Dit is een overzicht van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam nog niet in meegenomen. Die zal vanaf dinsdagavond/nacht of woensdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam nog niet in meegenomen. Die zal vanaf dinsdagavond/nacht of woensdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam wel in meegenomen. Die zal vanaf dinsdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de lange termijn. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam wel in meegenomen. Die zal vanaf dinsdag als zonnestorm aankomen op aarde.

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde van maandag 1-1-2024. De kruizen geven de gaten in corona van de Zon aan. Nr 86 is een heel groot gat en geeft dus ook impact met symptomen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA: Er staat 1 klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen).

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE: Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

Afb: dit is de weergave van de extreem hoge X-ray zonnevlammen van zondagavond oudjaarsavond rond 22:50 uur. Dit is de hoogste zonnevlam van deze cyclus 25 en de hoogste sinds die heftige zonnevlammen in het najaar van 2017. Die zonnevlammen hadden toen een mega impact in de bewustzijnsgroei. Ik voelde de opbouw van de zonnevlam al komen de hele dag ervoor en de verhoging van de trilling erbij in het lichaam en het zenuwstelsel. Dat was knap pittig met hoofdpijn en toename van licht in de hersenen en het hele zenuwstelsel. Misschien heb jij ook die symptomen ervaren?

Afb: De X-5.01 zonnevlam gaf een 360 graden impact en dus is er ook plasma onderweg naar de aarde, die dinsdagavond/nacht of woensdag hier aankomt in de vorm van een zonnestorm.

Afb: De grote X-5.01 zonnevlam in verschillende frequentie weergave. Die kwam dus vanaf de rand van de Zon, van een terugkerende zonnevlek die toen deze op de aarde gericht stond ook al heftige zonnevlammen produceerde en nog steeds nu terugkerende aan onze kant van de Zon heel krachtig is.

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen van maandag 1-1-2024

Afb: dit is de weergave van zonnevlammen van maandag 1-1-2024.

Afb: dit is de weergave van zonnevlammen van dinsdag 2-1-2024.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEVLAMMEN: Het was rustig met de zonnevlammen, maar plotseling was daar de hele grote X-5.01 zonnevlam, toen de eerste zonnevlek op de rand van de Zon in het zicht kwam van de aarde. Dat de CME ook echt onze richting op was, konden we zien aan de protonen die verhoogde vanaf 00:00 uur en dat zijn ze maandagmiddag nog steeds. En er komen nog meer grote zonnevlammen. Dus maak de riemen maar vast voor de komende week, met zeer waarschijnlijk nog meer hoge zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Door de impact van de grote X-5.01 zonnevlam vanaf de rand van de Zon begonnen de protonen op te lopen vanaf 00:00 uur (onze tijd is grafiek +1) Symptomen zijn hetzelfde als van zonnestorm, maar dan wat grover en intenser.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) MILD AAN DE ORDE vanaf een paar uur na de grote zonnevlam op 31-12-2023 rond 00:00 uur is het gestart: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Week overzicht voor de verwachtingen van zonnevlammen. Vanaf dinsdag gaat het echt fors oplopen. Zie de nieuwe wel bijgewerkte vooruitzichten hieronder.

Afb: De dreiging voor zonnevlammen voor maandag 1-1-2024. Door de nieuwe (terugkerende) zonnevlekken op de rand van de Zon is er een ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT. Dus maak de riemen maar vast.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er is wel een elektronencrash, een pittig diepe maar korte tussen 00:30 en 2:00 uur, door de impact van de grote zonnevlam. Daar buiten zijn de elektronen neutraal. Dit kan je wat zwaarmoedig maken en het gevoel dat je lood in je schoenen hebt. De verwachting is dat de elektronen nog dieper in elektronencrash zullen komen. We gaan zien of dat klopt.

UPDATE DINSDAG 2-1: Er was ook nog een elektronencrash tussen 8:00 en 11:30 uur op dinsdagochtend 2-1.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid bij deze ACE satelliet. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De oude ACE satelliet die wel de X-ray pieken weergeeft, was bijna continu offline. Het begon al om zondag 31-12 in de middag en ook voorafgaand aan de zeer hoge pieken waren de metingen tussen 23:00 en 1:00 uur offline. Gelukkig werden de zeer hoge X-ray pieken wel zichtbaar op deze ACE satelliet metingen tussen 1:00 en 3:00 uur met de hoogste pieken rond 175 p/cm3 en dat is extreem hoog. Na 3:00 uur is de ACE satelliet met de metingen bijna continu offline. Het is niet te zeggen wat er gebeurd is tijdens het offline zijn, maar ga er maar vanuit dat er tijdens die periode ook hoge tot zeer hoge X-ray pieken waren. Er waren rond 10:00 uur op 1-2-2023 ook nog een hoge X-ray pieken zichtbaar tegen de 200 p/cm3, dus zeer hoog.

UPDATE DINSDAG 2-1: Je kan zien dat de satelliet ACE bijna continu offline. Het is de enige satelliet die niet de X-ray pieken uitfiltert, dus daardoor best een belangrijke weergave van de zonnewind.We zien

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (zaterdag 30-12& UPDATE DINSDAG 2-1)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was op zaterdag 30-12 een hoge Schumannresonantie activiteit tussen 23:00 en 7:00 uur, met de hoogste piek rond de 62 amplitude. Omdat de SR een week offline was, kon ik dit niet weergeven.

UPDATE SCHUMANNRESONANTIE DINSDAG 2-1:

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Ab: Dit is de Schumannresonantie met de amplitude en die ging maandagavond 1-1-2024 rond 19:00 uur naar de 32 amplitude (A1), zie rode pijl. en komt dan weer terug rond de basis rond 7,8. Maar amplitude is niet hetzelfde als de frequentie. En zoals je ziet blijft de SR niet op het niveau van 32, maar keert terug naar de basis.

(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: de HCC switchte weer naar ‘ongewone’ magnetische verbinding met de Zon op maandagavond 1-1-2024 rond 22:00 uur

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: De magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon was zeer instabiel de afgelopen dagen door de grote zonnevlekken op de rand van de Zon en gaat zo goed als zeker maandag avond/nacht weer switchen naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding (HCC- groen). Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. De verwachting is dat zaterdag de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding (rood).

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

❤️

********************************************************

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De hoge zonnevlammen brengen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Op zondag 14 januari start er een nieuwe online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’. Met deze workshop breng ik eindelijk het hele plaatje van mijn levenswerk naar buiten en daar heb ik heel veel zin in. Tijdens de workshop gebeurd er heel veel in je bewustzijn, etherlichaam en kom je in een oorspronkelijke verbinding met Bron, Stof en Kosmische Hart. Je krijgt inzicht in de Matrix, het ontstaan hiervan en hoe we hier weer uit gaan bewegen, welke invloeden we daarbij gaan zien en wat dit de komende jaren voor ons brengt. Ook krijg je inzicht in het grotere plaatje van waar we in beland zijn en wat je overlevingsmechanisme is. Door wat er aangeraakt en inzichtelijk gemaakt wordt in deze workshop kan je Wezensessentie beter haar ruimte innemen en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Er zijn meditaties om de informatie op een rustige manier te integreren die van binnenuit geopend wordt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 17 januari 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op woensdag 17 januari 2024: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

#9 Jaarhoroscoop 2024, magisch jaar met GROTE veranderingen. Over VS, NL, WHO, BRICS & persoonlijk
Met een mega knal op de Zon het nieuwe jaar in. Zin & onzin

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische updat ma 1-1-2024 & di 2-1 & Vooruitzichten WEEK

Plaats een reactie