Met een mega knal op de Zon het nieuwe jaar in. Zin & onzin

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24,6 minuten leestijd

Er was een mega uitbarsting op de Zon op oudjaaravond rond 22:30 uur met een X-5.01 zonnevlam vanaf de rand van de Zon. In dit artikel neem ik je mee en laat ik je zien wat er wel klopt over de activatie van deze extreme zonnevlam. Ik hoop op een simpele manier gestaafd met feiten iets te kunnen bijdrage aan een stukje realiteitszin rondom deze mega-blast van de Zon. Met uitleg met grafieken (met video), feitelijke en over wat er in jou gebeurd tijdens zo’n grote uitbarsting, de trillings- en bewustzijnsverhogingen. Ik wens je veel leesplezier…

ZIN OF ONZIN?

Zoals altijd als er een uitzonderlijk grote zonnevlam is, pakken veel kanalen die nooit iets hierover publiceren de situatie op en wordt er heel veel onzin verteld over wat er aan de hand is. Ik hoop dat mijn artikel en kennis een anker mogen zijn in deze tijd waarin we weer overspoeld worden met bullshit, die dan viral gaat, geloofd wordt, omdat mensen niet weten wat waar is en wat niet en zomaar van alles geloven, omdat het wel aannemelijke informatie is. Net zoals de hardnekkig informatie over de Schumannresonantie. Dan wordt er gesproken over dat de Schumannresonantie de hartslag van de aarde is en dat die enorm is gestegen en nu continu hoog is. Terwijl de feitelijke informatie hierover niet klopt. Want de basis van de SR zit zoals altijd al rond 7,8 Hz. Die komt ook na een grote SR activatie terug op de basis. Er zijn andere metingen van de SR die enorme uitschieters maken, zoals de amplitude Maar dit verhaal is zo hardnekkig en veel mensen willen graag dat het zo is, dus is het zo.

Afb: Dit zijn de frequenties van de Schumannresonantie (SR). Kijk bij F1 voor de basisfrequentie van de SR.

Afb: Dit is de Schumannresonantie met de amplitude en die ging maandagavond naar de 32 amplitude (A1), zie rode pijl. en komt dan weer terug rond de basis rond 7,8. Maar amplitude is niet hetzelfde als de frequentie. En zoals je ziet blijft de SR niet op het niveau van 32, maar keert terug naar de basis.

Hardnekkige onzin informatie

Vaak wordt de Schumannresonantie (SR) erbij gehaald bij die ‘onzin’ berichten die op spektakel gericht zijn. Maar de SR is alleen actief als reactie op extra uitzetten van de atmosfeer door elektrische energie van onweer. Het is dus slechts een weergave van iets dat al geweest is. Ook heb ik uit een direct bron begrepen dat de SR gemeten wordt bij een universiteit in Minsk met een tinnen blikje, een apparaat dat houtje-touwtje aan elkaar hangt en dus zeer onwaarschijnlijk echt betrouwbare data kan voorbrengen. En dit is de enige bron van SR informatie. Alle anderen zijn weer gebaseerd op deze informatie van de studenten van de universiteit in Minsk. Ik zie in al die jaren dat ik zonneweer dagelijks volg, nauwelijks (eigenlijk geen) verband tussen zonnestormen, grote zonnevlammen of andere verstoringen afkomstig vanaf de Zon. Maar dit is een super hardnekkig informatie die echt een eigen leven is gaan leiden.

Symptomen en bewustzijnsverhoging

In het artikel bij de grafieken hieronder vind je de informatie over de extreme uitbarsting X-5.01 van de Zon op oudjaarsavond rond 22:30 uur. De laatste keer dat het zo extreem was, dat was in het najaar van 2017 en dat gaf toen in de mensheid een enorme boost in verhoging van het bewustzijn. Dit geeft inderdaad veranderingen in het DNA, maar alleen wanneer je door het proces heen gaat van wat er geblokkeerd is. Dus wat we zien is dat veel mensen rond, voor en na zo’n grote zonnevlam grote uitbarstingen van frustratie, diep verdriet of woede aanvallen hebben. Maar ook ziek worden, doodmoe zijn, misschien kon je niet slapen in de nacht tijdens de grote uitbarsting, omdat je te veel energie had of maar lag te malen in contact met een diepe angst die plotseling de kop op stak. Want dat doen grote zonnevlammen, onderbewuste blokkades vrijmaken, waardoor deze plotseling ineens de hoofdrol pakken en je nergens anders meer mee bezig kan zijn. Dit komt omdat je de hoge frequenties van de uitbarsting van de Zon niet kan verwerken. Maar zonder de bewustwording en bevrijding van de blokkades is er geen trillingsverhoging. Dit was echt een mega ontploffing op de Zon, omdat die vanaf de rand van de Zon kwam en alsnog zo enorme hoge X-5 zonnevlam gaf bij ons. Dus dat kan je zien als een uitbarsting die bijna groter was dan de Zon zelf.

‘The Event’ terug naar de oertijd is nu?

Wanneer deze zonne-uitbarsting op de aarde gericht zou zijn geweest, dan hadden we ‘The Event’ gehad. Dit is een voorspelling die gegeven is die de aarde terug zal brengen naar de oertijd, omdat alles wat elektrisch is doorbrand en door de elektromagnetische puls voor lange tijd niet meer te herstellen is. De komende week zullen er nog meer van deze grote zonnevlammen verwacht worden, omdat er een hele rij zonnevlekken aan onze kant van de Zon zichtbaar worden en in de loop van de week op de aarde gericht zullen staan. Dat is ook aan de orde voor die zonnevlek die de hele grote zonnevlam produceerde. Dit is een terugkerende zonnevlek, die ruim een week geleden ook van die grote zonnevlammen produceerde. Het was ruim een week geleden een gevaarlijke cluster van zonnevlekken. Deze is aan de achterkant van de Zon nog eens extra toegenomen in kracht (dit was dus niet zichtbaar voor ons). En nu heeft de zonnevlek een nieuw nummer gekregen AR3536 en is nog steeds monsterlijk groot en dus potentieel gevaarlijk de komende week. Dus is er een mogelijkheid dat ‘The Event’ deze week kan gebeuren. JA, dat is zeker mogelijk met wat er nu aankomt. Maar meestal is er na zo’n grote uitbarsting op de Zon een periode waarin de Zon zich weer moet opladen en zien we zelden weer zo’n grote blast er achteraan. Maar deze monsterlijke zonnevlek heeft na het herpakken en het weer opbouwen van kracht op de Zon zeker de potentie de komende week om ons terug te blazen naar de oertijd.

Groei in bewustzijn

En ja, zo’n grote uitbarsting is verbonden met een verhoging van het bewustzijn. Deze opbouw in het verhogen van ons bewustzijn is iets dat al heel lang gaande is. Je kan daarover lezen in mijn 2 wekelijkse berichten van de nieuwe en volle Maan https://inzichten.com/category/volle-nieuwe-maan/ En in mijn online workshop ‘Scheppingen en zo… in 3 delen die start op 14 januari 2024 krijgt je het volledige plaatje en de activaties die je hier doorheen helpen. https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/ Maar zo simpel als het gesteld wordt in veel van die viral berichten is het niet. Lees de mogelijke symptomen in het bericht hieronder, onder de grafieken en foto’s van de grote zonnevlam. Waarschijnlijk herken je het wel.

Veilig door ‘The Event’ heen gaan

Om zoveel licht te kunnen verwerken is het dus nodig om mee te bewegen met wat het universum voor ons aanlevert. We hebben intens hard kunnen groeien in bewustzijn afgelopen jaren, mede door de hoge zonnevlammen en zonnestormen die ons dus helpen licht te brengen op de plekken in ons bewustzijn die we weggestopt hebben. Dus beweeg mee en begin met innerlijk werk en bouw je nieuwe energielichaam op van binnenuit, zoals we doen bij mijn wekelijkse online meditatie-webinars https://inzichten.com/agenda/ of in je eigen meditatie of gang in de natuur of andere manieren om bewustwording en bevrijding te vergroten in jezelf. De informatie die ik heb gekregen in dromen en tijdens verlichtingservaringen laten zien dat we als we die oorspronkelijke dragende aardeverbinding kunnen openen in onszelf en daarmee de dualiteit van de Matrix verlaten, dan kunnen we zo’n enorme blast opvangen in ons energielichaam. Simpel gezegd met andere woorden: wanneer je op 5D kan leven, dus hart-gedragen, dan kan de energie van een grote zonnevlam doorstromen, zonder je plat te leggen. Dan kan je het opvangen in je energiesysteem. Daarom is het belangrijk niet om je trilling hoog te houden (dat creëert juist enorme spanning), want meestal ga je dan voorbij aan wat er werkelijk vanbinnen aan de hand is in jezelf. Alleen door te erkennen en aanwezig te zijn bij wat er is en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf te vinden in jezelf (je Goddelijkheid), wordt echt je trilling verhoogd. En dan bouwt ook als vanzelf je energielichaam zich op, die je stabiel houdt in de hogere trilling (Oorspronkelijke Scheppingsveld). Daarom ben ik door mijn Wezensessentie op dit pad gezet en organiseer ik de online meditatie en werken we met speciaal geopende mineralen en is mij de informatie gegeven in visioenen en deel ik die heel praktisch en activerend in de online workshop ‘Scheppingen en zo… in 3 delen’ https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/ Maar zoek vooral je eigen weg hierin. Daarin heb je alles in huis om dit in jezelf te kunnen. Ik kan je op weg helpen om dit in jezelf te vinden.

En dan nog even wat feiten over de gevolgen van deze grote uitbarsting van de super grote zonnevlam X-5.01 vanaf de rand van de Zon. De uitbarsting heeft 360 graden plasma rond geslingerd en dus komt dit ook aan op aarde. Tijdens de uitbarsting, de M-5.01 zonnevlam, dat was tijdens de jaarwisseling rond 22:30 uur, krijg je direct het X-ray licht te verwerken. Dat geeft vooral overbelasting van het zenuwstelsel (lees onder de grafieken de beschrijving van symptomen bij zonnevlammen). Daar bovenop hadden we binnen een paar uur al verhoogde protonen die hier op aarde aankwamen. Dat is normaal voor zo’n grote uitbarsting (CME). Vanaf dat moment, dus een paar uur na de uitbarsting ga je al symptomen ervaren die je normaal alleen ervaart bij zonnestormen. En 1,5 tot 2 dagen later komt er ook nog verhoogde zonnewind aan op aarde in de vorm van een zonnestorm, met de verwachting van een kp-5. Die staat op de planning voor dinsdagmiddag 2-1. Ik denk persoonlijk dat deze pas aankomt op dinsdagavond of -nacht. We gaan het zien. De zonnewind snelheid zal wel heel hoop oplopen verwachten ze naar rond 700 km/sec. Als er iets te melden is zal ik het plaatsen hier in dit artikel (of nieuwe) op mijn website.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

************************************************

Hieronder de feiten over deze zonne-uitbarsting op een rijtje met grafieken en symptomen erbij:

Wil je meer weten van over zonneweer, kijk dan in het artikel van 1-1-2024 & 2-1, dat is inmiddels bijgewerkt met de laatste actuele informatie en beschrijving van de symptomen. De andere verstoringen voor dinsdag 2-1 zijn: Gemiddelde Schumannresonantie, milde verhoogde protonen, korte milde elektronencrash, overgang van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon (HCC) naar de ongewone verbinding met lichte symptomen: https://inzichten.com/elektromagnetische-updat-maandag-1-1-2024-vooruitzichten-week/

UPDATE WOENSDAG 3-1:

Afb: dit is de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind, kp-index).

Afb: dit is de zonnewind snelheid

Afb: dit zijn de X-ray zonnevlammen.

Afb: er is nog steeds een super hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT.

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 3-1: De zonnestorm die de super grote zonnevlam naar de aarde zou brengen heeft de aarde zo goed als zeker gemist. Er was alleen een milde verhoging (tegen kp-4 aan). Er was alleen nog een M-1.15 zonnevlam om 19:00 uur op dinsdag 2-1.

Afb: dit is de weergave van protonen.

Waar de intensiteit vandaan komt is de protonenstorm, die we nu op deze woensdag aantikken vanaf 7:00 uur. (Afkomstig van de grote zonnevlam). Die protonenstorm is al vanaf oudjaar toen de grote zonnevlam was aan het opbouwen. Dat is heftig voelbaar met symptomen als intense moeheid, hoofdpijn, spierpijn, ruis/fluiten horen, hoge frequentie dus slecht aarde. Wiebelig zijn in je onderlichaam. Dit laatste ook doordat er een andere magnetische verbinding is tussen aarde en Zon (HCC).

Heb het goed…💞✨
© Manuela van https://inzichten.com

******************

Informatie over de grote zonnevlam met grafieken zie je hieronder:

De grote uitbarsting op de Zon was rond 22:30 uur op rond de jaarwisseling vooral een uitbarsting van zeer hoog X-ray licht. Dat hebben we kunnen zien aan een andere grafiek en metingen van de ACE satelliet:

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid bij deze ACE satelliet. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De oude ACE satelliet die wel de X-ray pieken weergeeft, was bijna continu offline. Het begon al om zondag 31-12 in de middag en ook voorafgaand aan de zeer hoge pieken waren de metingen tussen 23:00 en 1:00 uur offline. Gelukkig werden de zeer hoge X-ray pieken wel zichtbaar op deze ACE satelliet metingen tussen 1:00 en 3:00 uur met de hoogste pieken rond 175 p/cm3 en dat is extreem hoog. Na 3:00 uur is de ACE satelliet met de metingen bijna continu offline. Het is niet te zeggen wat er gebeurd is tijdens het offline zijn, maar ga er maar vanuit dat er tijdens die periode ook hoge tot zeer hoge X-ray pieken waren. Er waren rond 10:00 uur op 1-2-2023 ook nog een hoge X-ray pieken zichtbaar tegen de 200 p/cm3, dus zeer hoog.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde van maandag 1-1-2024. De kruizen geven de gaten in corona van de Zon aan. Nr 86 is een heel groot gat en geeft dus ook impact met symptomen. Maar de grote zonnevlam kwam vanaf de rand van de Zon waar de rode pijl staat.

Afb: dit is de weergave van de extreem hoge X-ray zonnevlammen van zondagavond oudjaarsavond rond 22:50 uur. Dit is de hoogste zonnevlam van deze cyclus 25 en de hoogste sinds die heftige zonnevlammen in het najaar van 2017. Die zonnevlammen hadden toen een mega impact in de bewustzijnsgroei. Ik voelde de opbouw van de zonnevlam al komen de hele dag ervoor en de verhoging van de trilling erbij in het lichaam en het zenuwstelsel. Dat was knap pittig met hoofdpijn en toename van licht in de hersenen en het hele zenuwstelsel. Misschien heb jij ook die symptomen ervaren?

Afb: De X-5.01 zonnevlam gaf een 360 graden impact en dus is er ook plasma onderweg naar de aarde, die dinsdagavond/nacht of woensdag hier aankomt in de vorm van een zonnestorm.

Afb: De grote X-5.01 zonnevlam in verschillende frequentie weergave. Die kwam dus vanaf de rand van de Zon, van een terugkerende zonnevlek die toen deze op de aarde gericht stond ook al heftige zonnevlammen produceerde en nog steeds nu terugkerende aan onze kant van de Zon heel krachtig is.

https://www.youtube.com/watch?v=3xu5nFm2aW8

Hierboven een video over de grote zonnevlam.

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen t/m dinsdag 2-1-2024

Afb: dit is de weergave van zonnevlammen van maandag 1-1-2024.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEVLAMMEN: Het was rustig met de zonnevlammen, maar plotseling was daar de hele grote X-5.01 zonnevlam, toen de eerste zonnevlek op de rand van de Zon in het zicht kwam van de aarde. Dat de CME ook echt onze richting op was, konden we zien aan de protonen die verhoogde vanaf 00:00 uur en dat zijn ze maandagmiddag nog steeds. En er komen nog meer grote zonnevlammen. Dus maak de riemen maar vast voor de komende week, met zeer waarschijnlijk nog meer hoge zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Door de impact van de grote X-5.01 zonnevlam vanaf de rand van de Zon begonnen de protonen op te lopen vanaf 00:00 uur (onze tijd is grafiek +1) Symptomen zijn hetzelfde als van zonnestorm, maar dan wat grover en intenser.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) MILD AAN DE ORDE vanaf een paar uur na de grote zonnevlam op 31-12-2023 rond 00:00 uur is het gestart: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Week overzicht voor de verwachtingen van zonnevlammen. Vanaf dinsdag gaat het echt fors oplopen met de zonnevlammen.

Afb: De dreiging voor zonnevlammen voor maandag 1-1-2024 & dinsdag 2-1. Door de nieuwe (terugkerende) zonnevlekken op de rand van de Zon is er een ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT. Dus maak de riemen maar vast.

❤️

ZONNESTORM?

Afb: dit is de weergave van de Kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden.

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Afb: dit is de zonnewind snelheid.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND: Het is rustig met de zonnewind. De komende 2 dagen wordt er een milde verhoging van de zonnewind verwacht die vanuit het grote gat in de corona is gestroomd naar de aarde toe. En er is een CME onderweg die door de hele grote zonnevlam X-5.01 op oude jaarsavond rond 22:50 uur op zijn piek was. Die impact kunnen we zeer waarschijnlijk wel met een zonnestorm rond kp-5, misschien nog hoger. Maar omdat deze blast vanaf de rand van de Zon kwam is het niet waarschijnlijk dat het een hogere zonnestorm zal geven. De impact van de grote X-5 zonnevlam zal op dinsdag. Ik persoonlijk verwacht de impact pas rond dinsdagavond/nacht of woensdag.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) donderdagavond AAN DE ORDE afgelopen nacht en wanneer er zonnestorm is: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

VERWACHTINGEN ZONNEWIND/ZONNESTORM

Afb: Dit is een overzicht van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam nog niet in meegenomen. Die zal vanaf dinsdagavond/nacht of woensdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam nog niet in meegenomen. Die zal vanaf dinsdagavond/nacht of woensdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de komende week. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam wel in meegenomen. Die zal vanaf dinsdag als zonnestorm aankomen op aarde.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de lange termijn. Hier is de impact van de extreem hoge X-5.01 zonnevlam nog niet in meegenomen. Die zal vanaf dinsdag (avond/nacht) of woensdag als zonnestorm aankomen op aarde.

❤️

**************************************************

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De hoge zonnevlammen brengen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Op zondag 14 januari start er een nieuwe online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’. Met deze workshop breng ik eindelijk het hele plaatje van mijn levenswerk naar buiten en daar heb ik heel veel zin in. Tijdens de workshop gebeurd er heel veel in je bewustzijn, etherlichaam en kom je in een oorspronkelijke verbinding met Bron, Stof en Kosmische Hart. Je krijgt inzicht in de Matrix, het ontstaan hiervan en hoe we hier weer uit gaan bewegen, welke invloeden we daarbij gaan zien en wat dit de komende jaren voor ons brengt. Ook krijg je inzicht in het grotere plaatje van waar we in beland zijn en wat je overlevingsmechanisme is. Door wat er aangeraakt en inzichtelijk gemaakt wordt in deze workshop kan je Wezensessentie beter haar ruimte innemen en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Er zijn meditaties om de informatie op een rustige manier te integreren die van binnenuit geopend wordt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 17 januari 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op woensdag 17 januari 2024: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische updat ma 1-1-2024 & di 2-1 & Vooruitzichten WEEK
Elektromagnetische updates woensdag 3-1:

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Met een mega knal op de Zon het nieuwe jaar in. Zin & onzin

Plaats een reactie