Elektromagnetische update dinsdag 6-2 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

29 minuten leestijd

Kort: Hoge M-klasse zonnevlammen met CME, mild verhoogde protonen, super hoge X-ray pieken, korte situatie tegen zonnestorm aan kp-4, elektronencrashes, zeer hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT MET X-KLASSE ZONNEVLAMMEN en een klein gat in de corona aarde gericht. Lees meer hieronder…

Moeizaam aarden, koude voeten of hoofdpijn? Vandaag op maandag 22 januari 2024 is Pluto naar Waterman gegaan en dat kan in je energiesysteem een schok geven. Ook in de wereld trouwens, omdat de druk en hang naar vrijheid als een kurk op een champagne eraf knalt door deze overgang. Wat je er zelf van kan merken is dat het dierenriemteken Waterman een lucht teken (mentaal/bewustzijn) is. Pluto stond de afgelopen ongeveer 20 jaar in Steenbok, een aarde teken. Dus het is heel goed mogelijk dat het je plotseling ineens moeilijker vindt om te aarden. Dit kan betekenen dat je intens koude voeten en handen hebt. Ook kan hoofdpijn ontstaan doordat je niet goed kan energie kan afvoeren, omdat je uit je aarding bent. Het kan soms even duren voordat je weer gewend bent aan de nieuwe kracht van Pluto in Waterman. Op 2 september tot 20 november is Pluto nog eventjes in Steenbok. Pas weer over 248 jaar zal Pluto weer in Steenbok staan. Pluto blijft na 20 november 2024 tot in 2044 in Waterman. (De situatie tegen protonenstorm aan, de plotselinge toename van zonnevlammen (ook M-klasse) zorgt voor hoge frequenties en dat kan je ook deze symptomen geven als moeizaam aarden, koude voeten of hoofdpijn. Lees meer hieronder en onder de grafieken bij de symptomen.) Lees meer in het laatst artikel van de volle Maan in Leeuw: https://inzichten.com/de-vernieuwing-wordt-vernieuwd/

❤️

____________________________________

JE KAN OOK DIRECT DE SAMENVATTINGEN LEZEN VAN DE ACTUELE SITUATIES MET SYMPTOMEN ONDER DE GRAFIEKEN VERDER NAAR BENEDEN, PER SOORT VERSTORING.

Korte beschrijving algehele situatie:

Misschien was je vorige week en nu nog super moe? Dat is niet zo raar, omdat de mega uitbarsting was op de rand van de Zon op (vorige week) maandag 29-1 rond 5:30 uur. Dit triggerde een protonenstorm, die rond 18:00 uur mega hoog opliep en er een week over deed om weer op normale waarde te komen en dat is een heftige aanslag op je lichaam en geest. Een protonenstorm van die hoogte heeft lang nodig om weer op normale waarde te komen met de protonen en dat proces van zakken naar normale waarde is vanaf zondagavond 4-2 weer op normale waarde (zie grafiek protonen verder naar beneden). Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knapt of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm. Maar zit je lekker in je vel, dan kan je meegenomen worden in hogere frequenties en synchroniciteit. Als de hoge frequenties botsen op blokkades, dan is de functie daarvan om ze in beweging te brengen waardoor je ze oplost en bewustzijn krijgt over het proces waar de blokkade(s) mee verbonden is. De VERWACHTING is dat met een zeer GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen en 25% kans op X-klasse zonnevlammen die op de aarde gericht staan, er weer opnieuw protonenstormen actief worden deze week. UPDATE DINSDAG 6-2: De protonen liepen een klein beetje op, dus niet opnieuw heftige storm, maar milde verhoging. Dat is overigens wel voelbaar, maar mild met symptomen.

ALGEMENE SITUATIE NU

De algemene situatie is dat vooral de hogere M-klasse zonnevlammen heftig zijn vanaf zondagmiddag en er zijn op deze dinsdag 6-2 SUPER HOGE X-RAY PIEKEN, die zichtbaar werden in de zonnewind (1104 km/sec.). Ik heb nog nooit zulke hoge X-ray pieken gezien, die zichtbaar werden in de zonnewind metingen. Dit zijn kosmische invloeden van superhoog X-ray licht die met flitsen binnenkomen. Die zijn vaak moeilijk te verwerken en geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, maar dan intenser. Symptomen zijn hoofdpijn, over belast zenuwstels, slecht slapen, grieperig voelen enz. Op de periode met elektronencrashes na, was er niet zo veel andere verstoring (symptomen: lood in de schoenen en alles zwaarder zien dat het is.) Lees hieronder het korte verslag of kijk verder naar beneden deze uitleg onder de grafieken met uitleg en symptomen.

Vanaf zondagmiddag 4-2 waren er plotseling weer M-klasse zonnevlammen, met alleen X-ray licht. Op deze dinsdag rond 4:00 uur was er een pittige hoge M-klasse zonnevlam M-4.27 vanaf de rand van de Zon met een CME. Daardoor gingen de protonen weer een klein beetje in de verhoging vanaf 7:00 uur, maar niet super intens zoals vorige week. Ook staat een grotere zonnevlek op de aarde gericht vanaf zondag 4-2 die potentieel grote zonnevlammen en protonenstormen kan veroorzaken. Maar tot nu toe geeft deze zonnevlek alleen C-klasse zonnevlammen en houdt zich nog koest, maar dat kan dus zomaar veranderen. Verwachting: Door deze twee grote zonnevlekken is er voor de komende 4 dagen een ZEER GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen, 25% kans op X-klasse en 15% kans op protonenstorm. Ik denk dat die kans op protonenstorm best wel eens wat hoger kan liggen. We gaan zien hoe dit zich verder ontvouwt deze week.

Er is 1 heel klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

De zonnewind was kort tegen zonnestorm aan tussen 1:00 en 1:30 uur met kp-4. Dit wordt alleen in de half uur registraties zichtbaar, niet op de normale kp-index, omdat het bij een half uurtje verhoging bleef. De verwachting is dat de zonnewind neutraal zal zijn de komende dagen. Er komt wel wat plasma onze kant op door de CME van 4:00 uur in de ochtend. Dat zal waarschijnlijk mild zijn en donderdag aankomen op aarde met een milde verhoging van zonnewind.

De elektronen zijn in elektronencrash tussen 10:00 en 13:00 & 14:30 en 18:00 uur. De verwachting is dat we de komende dagen milde elektronencrashes blijven houden. Die geven een gevoel van lood in je schoenen, pijnlijk onderlichaam en je ziet alles zwaarder dan het is, maar omdat het milde elektronencrashes zijn, niet super intens.

De Heliospheric Currentsheet Crossing de HCC, dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. De HCC is weer naar ‘normale’ magnetische verbinding en dit was toch pas op zondag 4-2 rond 15:00 uur. De verwachting is dat dit maar kort zal zijn ongeveer 2 tot 3 dagen en daarna weer naar ‘ongewoon’ met dus weer milde symptomen zal gaan. De situatie is onstabiel, omdat er een paar fikse zonnevlekken op de Zon de magnetische situatie beïnvloeden. Dus het is niet zo goed in te schatten hoe het zal gaan met de HCC de komende week.

LEES DE ACTUELE SITUATIES MET SYMPTOMEN ONDER DE GRAFIEKEN VERDER NAAR BENEDEN, PER SOORT VERSTORING.

Heb het goed…❤️

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

_________________________________________________

Video JAARVOORUITZICHTEN voor 2024https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0 & https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

❤️

Artikel over de volle Maan van donderdag 23-1. Het artikel van de nieuwe Maan in Waterman van zaterdag 10-1 wordt geschreven en zal woensdag of donderdag op de website staan.

************************************************

HIERONDER STAAN ALLE GRAFIEKEN, MET KORTE UITLEG EN SYMPTOMEN ERONDER:

❤️

ZONNESTORM OF KOSMISCH STRALINGSALERTS:

Afb: dit is de weergave van de Kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden.

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De rode stipjes/lijn zijn de periode met kosmische stralingsalerts. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid.

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT:  De zonnewind was kort tegen zonnestorm aan tussen 1:00 en 1:30 uur met kp-4. Dit wordt alleen in de half uur registraties zichtbaar, niet op de normale kp-index, omdat het bij een half uurtje verhoging bleef. We waren er super hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind. Daarom zijn de grafieken zo rood gekleurd. Lees over deze verstoring en symptomen verder naar beneden bij het hoofdstukje ‘X-ray pieken’. De verstoringen hiervan geven symptomen die lijken op die van zonnevlammen.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) NU AAN DE ORDE door de milde protonen verhoging vanaf 7:00 uur en tijdens de kp-4 dat was tussen 1:00 en 1:30 uur: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE, met Kp-0): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (NU NIET er is geen extreem groot gat): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM & KOSMISCHE STALINGSALERTS:

De verwachting is dat de zonnewind neutraal zal zijn de komende dagen. Er komt wel wat plasma onze kant op door de CME van 4:00 uur in de ochtend. Dat zal waarschijnlijk mild zijn en donderdag aankomen op aarde met een milde verhoging van zonnewind.

Afb: de verwachtingen voor de zonnewind voor de komende dagen is zeer mild.

Afb: Waar de rode pijlen staan zie je de verwachtte impact van de zonnevlam

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET DE ORDE, alleen met kp-0 ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde dinsdag 6-2

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 heel klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (NIET AAN DE ORDE): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEVLAMMEN:  Vanaf zondagmiddag 4-2 waren er plotseling weer M-klasse zonnevlammen, met alleen X-ray licht. Op deze dinsdag rond 4:00 uur was er een pittige hoge M-klasse zonnevlam M-4.27 vanaf de rand van de Zon met een CME. Daardoor gingen de protonen weer een klein beetje in de verhoging vanaf 7:00 uur, maar niet super intens zoals vorige week. Ook staat een grotere zonnevlek op de aarde gericht vanaf zondag 4-2 die potentieel grote zonnevlammen en protonenstormen kan veroorzaken. Maar tot nu toe geeft deze zonnevlek alleen C-klasse zonnevlammen en houdt zich nog koest, maar dat kan dus zomaar veranderen. Verwachting: Door deze twee grote zonnevlekken is er voor de komende 4 dagen een ZEER GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen, 25% kans op X-klasse en 15% kans op protonenstorm. Ik denk dat die kans op protonenstorm best wel eens wat hoger kan liggen. We gaan zien hoe dit zich verder ontvouwt deze week.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen

Afb: Zonnevlammen van dinsdag 6-2. Er was ook nog een M-klasse zonnevlam rond 19:50 uur M-1.32 en die staat niet op deze lijst.

Afb: Kans op zonnevlammen dinsdag 6-2

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN:

Verwachting: Door deze twee grote zonnevlekken is er voor de komende 4 dagen een ZEER GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen, 25% kans op X-klasse en 15% kans op protonenstorm. Ik denk dat die kans op protonenstorm best wel eens wat hoger kan liggen. We gaan zien hoe dit zich verder ontvouwt deze week.

❤️

PROTONEN (milde verhoogd)

De protonenstorm vanaf 6:00 uur maandag 29-1 door een grote zonnevlam vanaf de rand van de Zon. De protonen zijn vanaf zondagmiddag 4-2 weer op normale waarde.

Misschien was je vorige week en nu nog super moe? Dat is niet zo raar, omdat de mega uitbarsting was op de rand van de Zon op (vorige week) maandag 29-1 rond 5:30 uur. Dit triggerde een protonenstorm, die rond 18:00 uur mega hoog opliep en er een week over deed om weer op normale waarde te komen en dat is een heftige aanslag op je lichaam en geest. Een protonenstorm van die hoogte heeft lang nodig om weer op normale waarde te komen met de protonen en dat proces van zakken naar normale waarde is vanaf zondagavond 4-2 weer op normale waarde (zie grafiek protonen verder naar beneden). Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knapt of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm. Maar zit je lekker in je vel, dan kan je meegenomen worden in hogere frequenties en synchroniciteit. Als de hoge frequenties botsen op blokkades, dan is de functie daarvan om ze in beweging te brengen waardoor je ze oplost en bewustzijn krijgt over het proces waar de blokkade(s) mee verbonden is. De VERWACHTING is dat met een zeer GROTE ZONNEVLAM ALERT met 60% kans op M-klasse zonnevlammen en 25% kans op X-klasse zonnevlammen die op de aarde gericht staan, er weer opnieuw protonenstormen actief worden deze week. UPDATE DINSDAG 6-2: De protonen liepen een klein beetje op, dus niet opnieuw heftige storm, maar milde verhoging. Dat is overigens wel voelbaar, maar mild met symptomen.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) NU MILD AAN DE ORDE maar wel weer wanneer er verhoogde protonen zijn of protonenstorm: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De elektronen zijn in elektronencrash tussen 10:00 en 13:00 & 14:30 en 18:00 uur. De verwachting is dat we de komende dagen milde elektronencrashes blijven houden. Die geven een gevoel van lood in je schoenen, pijnlijk onderlichaam en je ziet alles zwaarder dan het is, maar omdat het milde elektronencrashes zijn, niet super intens.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE vanaf dinsdag 6-2 : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Er was een zeer hoge pieken zonnewind snelheid rond 9:20 uur van de ongelofelijke hoogte 1104 km/sec. Normaal wordt dat in deze weergave uitgefilterd, maar nu werd het juist in deze weergave beter weergegeven als in de satelliet meting van de ACE. Dat is normaal niet zo.

Afb: Dit is een weergave van zonnewind dichtheid, die rond 9:47 uur hoge pieken liet zien van rond de 78 p/cm3.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er zijn op deze dinsdag 6-2 SUPER HOGE X-RAY PIEKEN, die zichtbaar werden in de zonnewind (1104 km/sec.). Ik heb nog nooit zulke hoge X-ray pieken gezien, die zichtbaar werden in de zonnewind metingen. Dit zijn kosmische invloeden van superhoog X-ray licht die met flitsen binnenkomen. Die zijn vaak moeilijk te verwerken en geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, maar dan intenser. Symptomen zijn hoofdpijn, over belast zenuwstels, slecht slapen, grieperig voelen enz.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Dit is de actuele situatie van de HCC.

VERSTORING: De HCC is weer naar normale magnetische verbinding is toch pas op zondag 4-2 naar de ‘normale’ magnetische verbinding gegaan. Later dan verwacht. De verwachting is dat dit maar kort zal zijn ongeveer 3 tot 4 dagen en daarna weer naar ‘ongewoon’ met dus weer milde symptomen zal gaan. De situatie is onstabiel, omdat er een paar fikse zonnevlekken op de Zon de magnetische situatie beïnvloeden. Dus het is niet zo goed in te schatten hoe het zal gaan met de HCC de komende week.

Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is.

(De milde symptomen nu NIET AAN DE ORDE nog tot ongeveer donderdag 8-2, daarna weer wel : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 10 februari 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-februari-2024/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 15 februari 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 15 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-15febr24-2/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Op zondag 14 januari start er een nieuwe online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’. Met deze workshop breng ik eindelijk het hele plaatje van mijn levenswerk naar buiten en daar heb ik heel veel zin in. Tijdens de workshop gebeurd er heel veel in je bewustzijn, etherlichaam en kom je in een oorspronkelijke verbinding met Bron, Stof en Kosmische Hart. Je krijgt inzicht in de Matrix, het ontstaan hiervan en hoe we hier weer uit gaan bewegen, welke invloeden we daarbij gaan zien en wat dit de komende jaren voor ons brengt. Ook krijg je inzicht in het grotere plaatje van waar we in beland zijn en wat je overlevingsmechanisme is. Door wat er aangeraakt en inzichtelijk gemaakt wordt in deze workshop kan je Wezensessentie beter haar ruimte innemen en aanwezig zijn in het dagelijks leven. Er zijn meditaties om de informatie op een rustige manier te integreren die van binnenuit geopend wordt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

LAATSTE UPDATE over de workshop: Ik weet niet of ik nog meer van deze workshops ga geven en hoe het verder zal gaan met het neerzetten van mijn levenswerk. Het voelt alsof ik op een kruispunt sta van een grote verandering die zich in 2024 gaat voltrekken. Het ontvouwt zich vanuit het NU en ik kan dan ook niet overzien hoe het allemaal verder zal gaan. ik wil graag verder met meditaties en workshops met de groep die de eerdere workshops heeft gedaan. We gaan zien in welke vorm dit gaat komen. Ik verwacht ook dat er nieuwe lagen zullen ontsluiten tijdens deze workshop in 3 delen. JE KAN NOG MEEDOEN ALS JE DAT ZOU WILLEN, mail dan met Manuela via het contactformulier: https://inzichten.com/contact/


Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zo 4-2 & ma 5-2 & vooruitzichten
'De kracht van ZIJN met wat er is'

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 6-2 & vooruitzichten

Plaats een reactie