Elektromagnetische update vrijdag 23-2 & verwachtingen

Geschreven door: Manuela van der Knaap

4,3 minuten leestijd

Kort: Hoogste zonnevlam van afgelopen jaren, GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm verwachting voor het weekend.

Hartegroet van Manuela van https://inzichten.com

UPDATE VRIJDAGAVOND 23-2 rond 20:30 uur: Diezelfde zonnevlam die de super hoge zonnevlam gaf (X-6.37) van donderdag 22-2 op vrijdagnacht 23-3 rond 23:30 uur, gaat vrolijk door met zonnevlammen produceren van de M-klasse op de aarde gericht, zonder CME’s, dus er zijn niet opnieuw protonenstormen. Er staat ook een groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht (symptomen: hoge fluittonen in oren en hoofd) en dat geeft mogelijk mild verhoogde zonnewind. De grafieken zijn bijgewerkt (EINDE UPDATE)

Er is een hoog grote complexe zonnevlek actief die hoge X-klasse zonnevlammen produceert. Vanaf donderdagochtend 00:05 uur met een X-1.09 en nog een X-1.07 rond 7:30 uur. Deze zonnevlek staat deel op de aarde gericht. Maar daar bleef het niet bij en er volgde nog de grootste zonnevlam van de afgelopen jaren. Er ontstond geen protonenstorm, zoals de afgelopen weken iedere keer het geval was en wat zeer intens is. Maar dat kan zeker nog wel komen, want deze zonnevlek gaat voorlopig nog niet inbinden. Om 23:30 uur op donderdagavond was de grootste zonnevlam sinds jaren (cyclus 25) met een mega X-6.37. De komende 4 / 5 dagen staat deze zonnevlek op de aarde gericht, dus maak de riemen maar weer vast.

Afb: het bizarre is bij deze bovenstaande update van zonnevlammen dat de hoge X-klasse zonnevlam van donderdagavond- vrijdagnacht X-6.37 verdwenen is in de nieuwe weergave. 🤔

Afb: dit zijn de zonnevlammen van donderdag 22-2.

Afb: dit zijn de zonnevlammen van vrijdag 23-2.

Afb: Zon 23-2

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNEVLAMMEN:

De verwachtingen zijn dat de komende 4 / 5 dagen er een extra hoge kans is op hoge zonnevlammen. De grote zonnevlam alert valt nog mee met 55% kans op M-klasse en 20% kans op X-klasse zonnevlammen. Ik verwacht eigenlijk meer.

Afb: zonnevlam kans voor 23-2

VERWACHTING ZONNESTORM:

Er komt verhoogde zonnewind richting de aarde en die wordt zondag verwacht met een milde situatie tegen zonnestorm aan met kp-4. UPDATE VRIJDAGAVOND 23-2: Waarschijnlijk gaat deze zonnewind helemaal niet aankomen op aarde en gaat het erg meevallen allemaal. Deze zonnewind is afkomstig van een eerdere CME, niet een van de grotere zonnevlammen vanaf donderdag op vrijdag, want die hadden allemaal geen CME’s.

Afb: zonnestorm verwachting komende dagen

VOOR INZICHT IN DE ACTUELE PROCESSEN:

https://inzichten.com/de-kracht-van-zijn-met-wat-er-is/
https://inzichten.com/in-ware-vrijheid-stromen/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 24 februari 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-februari-2024/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-februari-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 29 februari 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 29 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-29febr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-29febr24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische updates dinsdag 20-2 & vooruitzichten
'In ware vrijheid stromen'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 23-2 & verwachtingen

8 Gedachten

 1. Lianne vrijdag 23 februari 2024 om 07:46- Beantwoorden

  Helder Manuela, ik ben heel blij met deze updates. Ook prima zo de korte versie. Hopelijk blijft het de moeite waard voor je ze te blijven doen en laten mensen horen dat ze er blij mee zijn! Hartegroet, Lianne

  • Manuela van der Knaap vrijdag 23 februari 2024 om 13:21- Beantwoorden

   Dank je wel Lianne, ik ben opzoek naar een nieuwe vorm die werkt en waar mensen echt iets aan hebben. Zo’n volledige beschrijving is voor mij ontzettend veel werk en als het dan niet is wat mensen zoeken is dat gewoon zonde voor mijn tijd en energie. Hartegroet van Manuela

 2. Anna Wirtz vrijdag 23 februari 2024 om 12:59- Beantwoorden

  Nu begrijp ik waarom ik zo’n terugslag had in mijn lichaam.
  Bij de meditatie was er heel veel licht om mij heen( sinds de nieuwe hematiet). Mijn lichaam er middenin nam dit licht echter niet in zich op. Dat vond ik vreemd….

  • Manuela van der Knaap vrijdag 23 februari 2024 om 14:21- Beantwoorden

   Hi Anna,
   Dat licht opnemen gaat stap voor stap van binnenuit. Zo’n supergrote speciaal geopende Hematiet uit mijn webshop, die maakte voor jou het lichtveld breed en ook om je heen (werd zichtbaar tijdens het afstemmen). Dat gebeurd niet altijd, maar blijkbaar ben je er nu aan toe om ook te baden in het licht, dus niet alleen vanuit je lichtas naar buiten, maar ook in de verbinding naar de omgeving toe. De integratie van deze twee stromen heeft tijd nodig. Veel plezier en liefde voor jou daarbij <3
   hartegroet van Manuela

 3. Marjan Tijhoff vrijdag 23 februari 2024 om 21:03- Beantwoorden

  Die hele hoge x-vlam, was al heel snel uit de grafiek verdwenen, terwijl die wel in het overzicht onder de grafiek is blijven staan, en nog staat.

  • Manuela van der Knaap zaterdag 24 februari 2024 om 16:21- Beantwoorden

   Ja, klopt. Heb ik nog niet eerder gezien bij deze weergave en metingen. Het is best wel vreemd dit.

 4. Elisabeth Nicolaers dinsdag 27 februari 2024 om 15:06- Beantwoorden

  Hey Manuela,
  ja, dat is veel werk voor jou!!
  Mijn zus en ik kijken regelmatig op je website,
  zeker als we ons niet lekker voelen!
  Het is dan een geruststelling als we lezen van een verhoogde kosmische input.,
  en we zeker de hematiet bij ons moeten nemen, ‘s nachts.
  Maar de info hoeft niet zo uitgebreid te zijn hoor.
  veel dank Elisabeth

  • Manuela van der Knaap dinsdag 27 februari 2024 om 15:10- Beantwoorden

   Dank je wel Elisabeth, er wordt gewerkt aan een nieuw vorm. Tips in wat gewaardeerd wordt, waar je dus wat aan hebt, dat is erg fijn.

Plaats een reactie