Elektromagnetische update woensdag 28-2 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

4,2 minuten leestijd

Kort: dinsdag 27-2 zonnestorm, hoge X-ray piek en andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) en woensdag 28-2 M-klasse zonnevlam en kleine gaten in de corona van de Zon aarde gericht & GROTE ZONNEVLAM ALERT.

Hartegroet van Manuela van https://inzichten.com

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN:

De super grote zonnevlek AR3590 die afgelopen week op de aarde gericht stond produceerde zondag 25-2 rond 18:10 uur de vorige M-klasse zonnevlam M-2.05. En pas op deze woensdag weer opnieuw een M-klasse zonnevlam M-1.49 rond 20:00 uur. Die rust van 3 dagen was best opmerkelijk, want er was een pittige hoge verwachting van deze zonnevlek met potentieel zeer hoge zonnevlammen, omdat de zonnevlek zo enorm groot is. Nu staat de zonnevlek op de rand van de Zon en zaterdag uit het zicht naar de achterkant van de Zon verdwijnen. Op de rand van de Zon zijn de zonnevlekken weer extra actief en dus is het extra waarschijnlijk dat er donderdag en vrijdag weer hogere zonnevlammen zullen zijn.

Afb: zonnevlammen van woensdag 28-2

Afb: Zon van 28-2

Er staan een paar kleine gaten ik de corona van de Zon op de aarde gericht.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: verwachtingen %kans grote zonnevlammen.

❤️

ZONNESTORM/WIND:

Er was op dinsdag 27-2 tussen 2:00 en 8:00 uur en ook nog tussen 19:00 en 20:00 uur een reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde met een situatie tegen zonnestorm aan. Met heel kort tussen 4:30 en 5:00 uur een flink hoge piek tegen kp-6 aan. En

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) OP DINSDAG 27-2 MILD AAN DE ORDE. Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

X-RAY PIEKEN

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Er waren gemiddelde X-ray pieken rond 8:00 uur op dinsdag 27-2 van rond de 33 p/cm³. Deze werden zichtbaar op meerdere metingen in de zonnewind dichtheid.

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon op woensdag 28-2 rond 00:00 uur.

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon is woensdag rond middernacht (00:00 uur) weer geswitcht naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding (groene stralen). De verwachting is dat dit ongeveer 5 dagen aan de orde blijft. Daarna is er zeer waarschijnlijk weer een switch naar de ‘normale’ verbinding.

(De milde symptomen nu AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 5-2 : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 29 februari 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 29 februari 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-29febr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

'In ware vrijheid stromen'
SPIEGELBEELD jan 2024: De poort van dualiteit naar Eenheid

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 28-2 & VOORUITZICHTEN

Één gedachte

  1. Lianne donderdag 29 februari 2024 om 06:40- Beantwoorden

    Dankjewel weer Manuela. Bij mij is het erg heftig dus zullen er bij mij ook nog andere dingen spelen. Altijd blij met de update 💕

Plaats een reactie