Elektromagnetische update za 23-3 & zo 24-3 VERWACHTINGEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,8 minuten leestijd

Kort: Zeer hoge zonnevlammen aarde gericht, PITTIG HOGE GROTE ZONNEVLAM ALERT, hoge protonenstorm, super hoge X-ray pieken, GROOT gat corona aarde gericht, zonnestorm en ook nog een elektronencrash. Dit is BIG, ongelofelijk grote verstoringen en heel veel verschillende. Lees meer in het artikel onder de grafieken met uitleg over de symptomen…

UPDATE ZONDAG 24-3: De situatie is echt extreem. Vanaf 14:30 uur is de zonnestorm opgelopen naar kp-6 en vanaf 15:30 uur zelfs Kp-8. Dat hebben we heel lang niet gezien. Ook staat de actieve zonnevlek nog lekker te vuren richting de aarde met veel M-klasse zonnevlammen en is de protonenstorm door nieuwe activiteit nog steeds heel erg hoog. HEFTIG dus. Ook was er de hele nacht tussen 23:00 en 10:00 uur hoge X-ray pieken bijna continu tot 100 p/cm3. Dat is extreem lang en veel. Dus alle verstoringen van zaterdag die je hieronder kan lezen zijn er nog steeds, maar dan nog veel heftiger. Ik ga de grafieken van zondag onder die van zaterdag zetten hieronder in het artikel. VANAVOND EN MASNDAG IS ER DUS KANS OP HET PRACHTIGE POOLLICHT SHOW MET AURORA.

Dit is echt typisch zoals het vaak gaat als er intense kosmische processen spelen in aanloop naar een eclips-seizoen. Dan is de verstoring van de Zon die de frequenties doorgeeft heel pittig. Je kan over de processen lezen in het artikel over de Maansverduistering van maandag 25-3. Het proces gaat over herstel van het goddelijke vrouwelijke.

Helemaal onderaan dit artikel kan je lezen waarom deze updates worden geplaatst en over de symptomen en wat je er zelf aan kan doen om weer in evenwicht te komen.

We zijn in de opbouw naar het ECLIPS seizoen en dat is het meestal extra intens. Maandag is er een gedeeltelijke Maansverduistering rond 8:00 uur en die energie is al in de opbouw. Maandagavond geef ik een online meditatie om alle frequentie van binnenuit weer in evenwicht te brengen. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. (Deelname 11 euro). https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/

Het astrologische artikel over de Maansverduistering wordt geschreven. Het was extreem druk afgelopen weken door het verhuizen van de website naar een nieuwe omgeving. Helaas is dat proces nog niet afgerond en we gaan daar de komende week mee verder. Vanaf donderdagavond tot vrijdagavond was de webshop gesloten, maar die is weer open en je kan gewoon de website bezoeken. Zodra het artikel voor de Maansverduistering op de website staat zet ik een bericht in de socials.
❤️
Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

ZONNEVLAMMEN

Afb: Dit is de grote zonnevlam X-1.12 die startte in de nacht van 23-3 rond 2:30 uur Europese tijd.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

Afb: X-ray zonnevlammen.

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen met tijden en het nummer van de zonnevlek.

UITLEG HOGE ZONNEVLAMMEN: Er staan 2 grote zonnevlekken op de aarde gericht en deze zijn vanaf vrijdagavond 22-3 rond 20:30 begonnen met vuren van pittige hoge zonnevlammen. De hoogste was een grote zonnevlam X-1.12 die startte in de nacht van 23-3 rond 2:30 uur.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is een weergave van de grote zonnevlekken die al die hoge zonnevlammen produceren en op de aarde gericht staan. Dit gaat de komende week zeer waarschijnlijk nog wel door.

Afb: Dit is de verwachting van zonnevlammen voor 23-3. De verwachting is dat dit de komende week nog zal aanhouden, omdat de grote zonnevlekken op de aarde gericht staan.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is WEL een heel groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, naast de milde symptomen van de hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd. Dus lees ook de extra informatie over symptomen over zeer grote gaten op de aarde gericht hieronder.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE (NIET AAN DE ORDE): Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

❤️

PROTONEN (Stormlevel)

Afb: Dit laat de protonenstorm zien. Die begon op te lopen vanaf zaterdag 23-3 vanaf 5:00 uur. De stormlevel werd vanaf 8:00 uur op zaterdag 23-3 bereikt. De protonenstorm is extra hoog en op zaterdagmiddag nog steeds aan het oplopen.

Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knapt of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm. Maar zit je lekker in je vel, dan kan je meegenomen worden in hogere frequenties en synchroniciteit. Als de hoge frequenties botsen op blokkades, dan is de functie daarvan om ze in beweging te brengen waardoor je ze oplost en bewustzijn krijgt over het proces waar de blokkade(s) mee verbonden is.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) NU HEFTIG AAN DE ORDE maar wel weer wanneer er verhoogde protonen zijn of protonenstorm: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

VERWACHTING: De verwachting is dat de protonenstorm de komende week zal gaan zakken, maar heel langzaam. Maar deze grote verstoring van de protonenstorm dit blijf je zeker nog wel een paar dagen voelen met symptomen. En er is nog een mogelijkheid dat er ook nog weer opnieuw zonnevlammen komen die protonen naar de aarde spugen en dan kan de protonenstorm nog hoger oplopen.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG) & VERHOOGDE ZONNEWIND DICHTHEID

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van zonnewind dichtheid van vrijdag 22-3 & zaterdag 23-3. De andere grafiek van de ACE satelliet (verder naar boven) laat zien dat de pieken nog hoger waren, tot de extreem hoge 225 p/cm3. De pieken die in deze grafiek van zonnewind dichtheid zichtbaar werden zijn: 6:30 rond 80 p/cm3 & rond 7:35 met ong. 100 p/cm3 & rond 8:10 met ong. 195 p/cm3.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren in de nacht tussen 23:00 en 9:30 uur extreem hoge X-ray pieken. De hoogste pieken waren rond 8:00 uur van ongeveer 225 p/cm3. Dat is echt extreem hoog X-ray licht en is maar moeilijk te verwerken voor ons lichaam en energielichaam. De X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid, meestal alleen bij de metingen van de ACE satelliet. Omdat de symptomen van de hoge frequenties zo goed gevoeld worden, omschrijf ik ze hier ook. We hadden vooral pieken in de nacht en vanaf 11:00 uur begon de zonnewind dichtheid op te lopen tot ongeveer 14:30 te lopen met de hoogste piek rond 14:00 uur van65 p/cm3 en dat is ook erg hoog. Ik beschrijf dit verder bij de zonnestormen. Deze laatste geeft vooral symptomen die bij zonnestorm horen.

Zondag 24-5 is er tussen 23:00 en 10:00 uur bijna continu hoge X-ray pieken rond de 100 p/cm³. Dat is lang achter elkaar dan normaal en dus ook weer pittig dan zaterdag.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) OP DINSDAG 27-2 MILD AAN DE ORDE. Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (Neutraal)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De elektronen zijn gecrashed en dus erg laag. Er zijn periode met elektronencrashes vanaf donderdag 21-3 tussen 14:00 en 16:00 uur & vrijdag 22-3 tussen 3:00 en 14:00 uur & op zaterdag 23-3 tussen 6:00 en 13:00 uur. De verwachting is dat de elektronencrasches waarschijnlijk niet meer aan de orde zijn de vanaf zondag. Maar door de grote zonnevlammen is er zonnestorm onderweg naar de aarde, die op maandag 25-3 wordt verwacht met een milde Kp5 zonnestorm en dan crashen de elektronen meestal ook.

Symptomen elektronencrash NIET AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

ZONNESTORM

KORTE UITLEG: Vanaf 4:00 uur begon er al een situatie tegen zonnestorm aan. Die liep gedurende de dag verder op naar kp-6 en zal nog wel in de avond en nacht doorgaan.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) OP DINSDAG 27-2 MILD AAN DE ORDE. Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is de zonnewind snelheid. Die loopt geleidelijk aan steeds hoger op.

UPDATE ZONDAG 24-5:

Afb: kp-8 voor zondag vanaf 15:30 uur is echt extreem.

Afb: zonnewind snelheid is vanaf 16:00 uur rond de 725 km/sec. Dat hebben al heel lang niet meer gezien. Dit is een extreme zonnestorm.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM

Afb: dit is de weergave van de korte termijn verwachting voor de zonnestorm. Vanaf maandag 25-3 wordt er zonnestorm verwacht in de nacht door de grote zonnevlammen die op de aarde zijn afgevuurd. De verwachting is dat dit een milde zonnestorm zal zijn van kp-5. Maar gezien het grote bombardement van zonnevlammen, kan dit nog wel extra oplopen. Met mogelijk poollicht vanavond en vannacht.

Afb: ook de verwachtingen voor zonnestormen zijn aangepast. Voor maandag wordt er nu ook een kp-7 verwacht met mogelijk poollicht.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) OP DINSDAG 27-2 MILD AAN DE ORDE. Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

________________________________________________________________________-

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de gedeeltelijke Maansverduistering van maandag 25 maart 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & er is een meditatie-webinar met de TOTALE ECLIPS VAN MAANDAG 8 april 2024 start meditatie om 19:15 uur: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 4 april 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 4 maart zelfde tijd en programma: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-4apr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op maandag 15 april 2024 is er een ‘Special’ webinar: https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK
JAARHOROSCOOP 'De Magie van jouw binnenwereld'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update za 23-3 & zo 24-3 VERWACHTINGEN

5 Gedachten

 1. elisabeth Nicolaers zaterdag 23 maart 2024 om 17:58- Beantwoorden

  dankjewel Manuela, om er tijd voor vrij te maken!
  nog succes met je websiet!
  Elisabeth

  • Manuela van der Knaap zaterdag 23 maart 2024 om 20:36- Beantwoorden

   Dank je wel Elisabeth. Het is inderdaad pittig druk al een paar weken. Ik ben nu het maansverduisteringsartikel aan het schrijven, die hoop ik vanavond of morgen te plaatsen op de website.

 2. […] (Lees meer in het artikel over de verstoringen van de Zon in de aanloop naar het eclips-seizoen: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-23-3-verwachtingen/ […]

 3. […] Elektromagnetische update za 23-3 & zo 24-3 VERWACHTINGEN […]

 4. […] Afb: Dit is de zonnevlek die vanaf zondag 14-4 plotseling actief werd door een terugkerende zonnevlek die opnieuw M-klasse zonnevlammen begon te vuren. Het is een serie zonnevlekken en die brachten eind mei in het weekend voor de start van het eclips-seizoen en de Maansverduistering extreme zonnestormen van Kp-9 en hoge X-klasse zonnevlammen. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-23-3-verwachtingen/ […]

Plaats een reactie