JAARHOROSCOOP ‘De Magie van jouw binnenwereld’

Gedeeltelijke Maansverduistering 25 maart 2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,4 minuten leestijd

JAARHOROSCOOP 2024/2025 DEEL 1 Dit is de beschrijving voor de Maansverduistering in bijschaduw van maandag 25 maart 2024. Deze processen zijn werkzaam voor de komende jaren voor de innerlijke en persoonlijke processen. In dit artikel krijg je aangereikt wat zich allemaal in jou en in de wereld aan het ontvouwen is en wat jij kan bijdragen aan het grote proces van bevrijding en transformatie van het collectief. Daarin is er nu een grote verschuiving voor het (goddelijke) vrouwelijke. Het is een super intense maar interessante periode, waarin dit eclips-seizoen een hoofdrol speelt. Ik wens je veel leesplezier…

Lees DEEL 2 van de jaarhoroscoop 2024/2025 over de MAATSCHAPPELIJKE processen: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dat de pdf boven aan deze pagina.

Het artikel staat vol met linken naar nog meer informatie en inzichten, deze informatie is onderstreept of heeft blauwe tekst.

Praktische informatie

De volle Maan in Weegschaal van maandag 25 maart 2024 is dit keer een gedeeltelijke Maansverduistering. Deze is zichtbaar voor bijna de hele wereld, maar de kern ligt in Noord- en Zuid-Amerika. De verduistering is er één in bijschaduw, dus dit betekent dat je niet een hap uit de Maan genomen ziet worden, maar er komt alleen een lichte schaduw over de Maan. In Europa, bij ons, komt de schaduw voor een deel over de Maan heen. Zie kaartje hieronder. Het maximum van de verduistering is rond 8:00 uur Europese tijd.

Correctie van opgeblazen ego’s

Deze Maansverduistering in bijschaduw van maandag 25 maart 2024 is een onderdeel van twee eclipsen van dit eclips-seizoen. De tweede eclips is de totale Zonsverduistering van maandag 8 april 2024. Deze eclips is onderdeel van een set van 3 eclipsen die allemaal in de Verenigde Staten hun imprint maken of hebben gemaakt vanaf 2017. Deze set van eclipsen wordt ‘The Great American Eclips’ genoemd. Ik ga hier dieper op in in het artikel van de totale eclips van 8 april. Deze eclipsen zijn heel erg belangrijk en markeren een periode waarin er een correctie plaatsvindt van opgeblazen ego’s door de kosmische Hiërarchieën. Er zijn dus zeer grote krachten bij betrokken en hebben een grote impact in de wereld.

Werking van een Maansverduistering in bijschaduw

Met ieder eclips-seizoen wordt er nieuwe informatie verankerd. In de horoscoop van de Maan- en Zonsverduistering worden de processen zichtbaar voor de komende jaren. Deze van 25 maart 2024 is een gedeeltelijke Maansverduistering en dan ook nog in bijschaduw, dus bijna geen verduistering meer te noemen. Het nadeel van dit soort verduisteringen is dat ze wel de diepte van een verduistering in potentie aanleveren, maar je kan het zien als een zwabberende kracht, die niet duidelijk is over wat er wil ontvouwen. Dat kan ons een chaotisch en onrustig gevoel geven en je moet echt krachtig naar binnen om dat allemaal te ontwarren (misschien kan mijn meditatie-webinar je daarbij ondersteunen?) Een totale verduistering, zoals de Zonsverduistering die op maandag 8 april 2024 zal plaatsvinden, is wel helder, duidelijk en zeer krachtig in zijn werking en boodschap. Een Maansverduistering werkt vooral indirect in op het onderbewuste van de mens en alles wat leeft en daardoor zie je het effect van een Maansverduistering pas later terug in de wereld om je heen.

Chaotische situaties

Wat opvalt aan deze eclips is dat de kracht vooral collectieve processen raakt en omdat een Maansverduistering ook nog eens vooral in het onderbewuste doorwerkt, is dit geen gemakkelijke energie om hand en voeten te geven en praktisch te maken. Er staan een hele rij hemellichamen op een rijtje: Mars, Saturnus, Venus, Nessus, Neptunus, Zon, Cheiron en Mercurius. Dit is voor beide eclipsen van dit eclips-seizoen het geval. Door deze samenstand van zoveel hemellichamen zijn de krachten groot, maar ook zeer eenzijdig en onevenwichtig, omdat ze allemaal in het dierenriemteken Vissen en Ram staan. Het enige handvat om vat te krijgen op de situatie is naar binnen gaan (Maan samen met zwarte Maan staat in oppositie). Vanuit die rust en vanuit het hier en nu kan alles zich opnieuw organiseren en word je van binnenuit geleid om stappen te zetten. (Mars in het 11de huis conjunct Saturnus, Venus, Nessus, Priapus, gecorrigeerde Priapus, Neptunus in Vissen 12de huis conjunct Zon, noordelijke Maansknoop, Cheiron en Mercurius in Ram 12de huis. Allemaal op een rij. Oppositie Maan in Weegschaal conjunct zwarte Maan in Maagd alle 6de huis.)

Karmische vereffening

We zijn op het diepste punt beland waarin de collectieve wond zichtbaar en voelbaar wordt, die laat zien wat het effect is van egoïsme in een voornamelijk mannelijk gerichte wereld. Overal om ons heen zien we de tol die deze onevenwichtige situatie heeft geëist, die is tot in alles doorgedrongen. En nu ontvouwt zich de vereffening van de gevolgen en dat noemen we ‘Karma’. Voor mij is Karma niks meer of minder dan iets wat nog niet is afgerond en daardoor uit evenwicht is. Tijdens zo’n vereffening wordt de situatie weer in evenwicht gebracht, waardoor de geleerde lessen praktisch ingezet kunnen worden. (Noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 12de huis.)

Balancerende krachten

Heel concreet betekent dit dat het vrouwelijke in ons en de wereld aan kracht zal toe gaan nemen met haar yin-kwaliteiten zoals ontvangen, naar binnen keren naar het gevoelsleven, leven van binnenuit vanuit de eigen wijsheid en impulsen. Er is meer dan de uit evenwicht geraakte harde mannelijke realiteit van geld en bezit en deze gedeeltelijke Maansverduistering maakt ons gevoeliger voor deze krachten. Een van de ‘Sabian symbols’ die de betekenis geeft aan de graad waar de energieën van deze verduisteringen naartoe bewegen, laat de krachten zien van de ongeziene wereld, zoals natuurkrachten. Deze elementale natuurkrachten hebben een planetaire taak om alles weer in balans en harmonie te brengen. Dit gebeurt zowel in ons als in het collectief en planetair en krijgt dus extra kracht voor transformatie voor ons collectief met dit eclips-seizoen. (Noordelijke Maanknoop in Ram conjunct Cheiron in 12d huis. Noordelijke Maansknoop staat in zowel de Maans- als Zonsverduistering op de 16de graad Ram. Boek Dane Rudhyar ‘Astrologische mandala ISBN: 90-6271-906-6)

Geniale nieuwe inzichten

Door de wereld de wereld te laten met al zijn problemen en juist in het hier en nu naar binnen te gaan en je met onderscheidingsvermogen te richten op je eigen binnenwereld, kan enorme krachten ontketenen en je geniale nieuwe inzichten brengen. Dit kan ook naar je toekomen in levendige dromen, weten of plotselinge ideeën. Maar deze inzichten en vernieuwing kunnen spanning geven naar je sociale- en/of relatieleven. Dus zorg dat je je handen vrij hebt, om dat wat van binnenuit komt te laten ontvouwen. Dit zijn adviezen afkomstig van de grotere serie (Sarosserie) waartoe dit eclips-seizoen behoort. (Zwarte Maan in Maagd conjunct Maan in Weegschaal 6de huis oppositie die hele rij hemellichamen: Mars in het 11de huis conjunct Saturnus, Venus, Nessus, Priapus, gecorrigeerde Priapus, Neptunus in Vissen 12de huis conjunct Zon, noordelijke Maansknoop, Cheiron en Mercurius in Ram 12de huis. Allemaal op een rij. Boek ‘Voorspellende astrologie in de praktijk’ van Bernadette Brady. ISBN: 90-76277-61-3 Uranus conjunct Jupiter in Stier 1ste huis.)

Leven in Liefde en herstel voor het vrouwelijke

Bij het herstel van het uit evenwicht geraakte mannelijke en vrouwelijke, ligt er een focus rond deze Maansverduistering op het vrouwelijke. De geniale invallen en inzichten, dat kunnen ook geniale ervaringen zijn en een intense ont-moeting met je eigen Wezensessentie. Wat ik in mijn eigen proces heb gezien en aangereikt krijg over wat er in het collectieve proces van onze Schepping aan het gebeuren is, krijgt ook op het niveau van de totale oorspronkelijke Schepping, het Goddelijke vrouwelijke, haar plek als drager van het kosmische Hart. Deze verschuiving is bezig in het collectief, maar ook in ieder van ons. En de komende tijd zal deze verschuiving ook integreren in ons lichaam en bestaan. Hierdoor kan de dualiteit van de Matrix echt worden losgelaten en ontstaat er een nieuwe basis in het leven die gebaseerd is op het Hart en Liefde. Die Liefde hebben we op een unieke manier ontwikkeld in de dualiteit van de Matrix en neemt nu haar plek in als basis voor het nieuwe leven. (Zwarte Maan in Maagd conjunct Maan in Weegschaal 6de huis oppositie Mars 11de huis conjunct Saturnus, Venus, Nessus, Priapus en Neptunus in Vissen 12de huis. Venus heerst over Stier en Jupiter conjunct Uranus staat in Stier 1ste huis. Uranus heerst over Waterman en is zo verbonden met Pluto in Waterman 10de huis.)

Afb: Dit is een afbeelding van de ‘Divine Lace Crystal’ die ons de komende tijd kan gaan helpen herinneren hoe we  de integratie van het ‘Goddelijke vrouwelijke’ kunnen maken tot in het stoffelijke van het lichaam. https://inzichten.com/product/divine-lace-crystal/

Focus op jezelf

Deze Maansverduistering in bijschaduw legt de nadruk op heling en vernieuwing van de persoonlijkheid, je leven en ook lichamelijk niveau. Dat wat in de vorige alinea’s geschreven is, kan hier wel eens betrekking op hebben. Dus als je de focus op jezelf kan leggen, dan kunnen er geniale inzichten komen of diepe heling, ook op lichamelijk niveau, die je rust brengen en een nieuwe basis veiligheid in jezelf. Omdat er zoveel in de wereld aan de hand is en er nu op allerlei vlakken omhoog komt wat niet klopt, kan het best ingewikkeld zijn om daar los van te komen. De situaties waar je begrenzing aan moet geven in de buitenwereld en waar jouw nee echt NEE moet zijn, kan alle energie opeisen. Maar laat die focus los, dus dat het echt anders MOET en probeer het geduld op te brengen en de ruimte te nemen om alles op een natuurlijke manier te laten ontvouwen. Dat kan prima samengaan met jouw NEE, maar laat het nieuwe in rust ontvouwen. Een tool om jouw innerlijke kracht van NEE en een JA naar jezelf te helpen herinneren, kijk naar de Morion kwarts in mijn webshop: https://inzichten.com/product/morion-kwarts/  (Noordelijke Maansknoop conjunct Zon en Cheiron en Mercurius in Ram 12de huis. Jupiter conjunct Uranus in Stier 1ste huis. Pluto in Waterman 10de huis.)

Mannelijk Meesterschap

Verandering en oplossingen starten met het erkennen dat iets kapot is, niet meer werkt of veel stress geeft en echt anders moet. Vanuit boosheid, frustratie en strijd wordt meestal de situatie alleen maar erger en wordt wel het probleem duidelijk, maar niet opgelost. Het Meesterschap van deze wond is om jouw nee echt een NEE te laten zijn. Te kiezen voor jezelf, maar in verbinding te blijven met elkaar om de situatie op te lossen. Als iets aan het einde van het bestaan is gekomen, zoals de vele systemen en onze manier van leven, dan zitten we met zijn allen in hetzelfde schuitje. Oplossingen mogen we in verbinding met elkaar laten ontstaan en toepassen. Dan wordt de mannelijke daadkracht positief ingezet, oplossingsgericht, in plaats van vernietigend. Vanuit hier kunnen nieuwe geniale oplossingen geboren worden, in de samenwerking. (Zuidelijke Maansknoop conjunct Maan in Weegschaal en zwarte Maan in Maagd 6de huis oppositie noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron, Zon en Mercurius 12de huis in Ram.)

Waar is mijn vrijheid?

Vanaf 22 januari 2024 is de planeet Pluto voor de 2de keer Waterman in gegaan en dit heeft een gigantische aardverschuiving gegeven van binnen, maar ook in de wereld. Heel krachtig vroegen velen zich af of ze nu wel echt zo vrij zijn. Een oprechte vraag: ‘Waar is mijn vrijheid?’ Dit heeft bij veel mensen een enorme verschuiving teweeggebracht en is zich in ons, maar ook in de wereld aan het ontvouwen. Als van het najaar op 2 september 2024 Pluto voorlopig voor de laatste keer naar Steenbok gaat en de machten en krachten hun bestuurlijke macht willen gaan toepassen, dan zal dit zeer waarschijnlijk een conflict geven naar die vrijheid, die zich al heeft ontwikkeld vanbinnen en in het dagelijks leven. Je kan meer lezen over Pluto in Waterman in een speciaal artikel dat ik heb geschreven over deze transitie naar het nieuwe tijdperk van Waterman die tot 2044 zal worden ontdekt en gevormd. Dus we krijgen een interessante periode voor de boeg. Artikel speciaal over Pluto in Waterman: https://inzichten.com/de-kracht-van-zijn-met-wat-er-is/ . (Pluto staat in de horoscoop van deze Maansverduistering in het 10de huis in Waterman. Uranus is Heer van Waterman en die staat in het 1ste huis conjunct Jupiter in Stier. Pluto in Steenbok tussen 2-9-2024 en 20-11-2024.)

Jouw bijdrage aan het geheel

Dus wil je verandering in de wereld, dan begint die echt bij jezelf. Dat is altijd zo, maar deze Maansverduistering laat zien dat er nu extra veel gewicht aan gegeven zal worden. Ga naar binnen, leg de focus op jezelf en dan wordt jouw geniale nieuwe pad aan je getoond of ontstaat. Ook is er diepe lichamelijke heling en bevrijding mogelijk. Dat laatste kan soms gepaard gaan met ongemakken. Maar dat zijn ongemakken die je uiteindelijk wel dienen. Het gaat er dus om dat jij je eigen vrijheid tot je gaat nemen. Als je werkelijk vrij wilt zijn, dan hoort daar bij dat je ook heel veel los moet laten wat niet meer past. Het diepste niveau van vrijheid is het toelaten van niet meer weten en daar mee ZIJN. Dan ontvouwt het WEL weten in het moment en kan de Magie van het leven je begeleiden op een heel praktische manier. Dat wens ik je toe. En als wij allemaal ons ‘huiswerk’ doen, dan krijgen de krachten achter de schermen met snode plannen en systemen, geen vat meer op jou en ook niet op het grotere geheel van het collectief. Op deze manier ga je meebewegen met de grotere natuurkrachten en werk je mee aan het bouwen van het nieuwe tijdperk van Waterman dat nu aan het ontstaan is. Wij zijn de architecten voor deze nieuwe tijd. Het is NU aan het gebeuren. Jouw ‘huiswerk’ waarmee je jezelf kan bevrijden, dat is jouw bijdrage aan het geheel. (Zie beschrijving astrologische verwijzing in de alinea hierboven.)

Dit artikel beschrijft het innerlijke proces voor de grote veranderingen naar een nieuw tijdperk. In het artikel over de totale eclips van 8 april 2024 kun je meer lezen over de maatschappelijke verschuivingen in de wereld.

In de opbouw naar het eclips-seizoen is er extreem spaceweather, dus extreme zonnestormen kp-8, nog X-ray pieken, grote zonnevlammen M-klasse ode aarde gericht. Ik zie de Zon als een doorgeefluik van frequenties. We zien dit vaker in de opbouw naar eclipsen, maar dit keer is het echt extreem vanaf zaterdag 23-3. Lees er over in het artikel over Elektromagnetische verstoringen:

https://inzichten.com/elektromagnetische-update-23-3-verwachtingen/

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de gedeeltelijke Maansverduistering van maandag 25 maart 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & er is een meditatie-webinar met de TOTALE ECLIPS VAN MAANDAG 8 april 2024 start meditatie om 19:15 uur: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/

https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 4 april 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 4 maart zelfde tijd en programma: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-4apr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op maandag 15 april 2024 is er een ‘Special’ webinar: https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/

https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-4apr24/
https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update za 23-3 & zo 24-3 VERWACHTINGEN
Elektromagnetische update zondag 31-3 & VERWACHTINGEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over JAARHOROSCOOP ‘De Magie van jouw binnenwereld’

12 Gedachten

 1. Anna Wirtz zondag 24 maart 2024 om 13:45- Beantwoorden

  Hey Manuela,
  Weer mijn oprechte dank voor jouw heldere uitleg over de maansverduistering van 25 maart 2024.
  Er is weer heel wat te overpeinzen en te laten bezinken.
  Ook triggert dit een beslissing die ik zal moeten nemen!

  Na mijn val omstreeks kerst op mijn (artrose) heupen en daarna de revalidatie van alle kneuzingen die ik daarbij opliep, is alles er niet beter op geworden en sta ik nu voor een keuze die ik niet goed kan overzien:
  Keuze 1 (een echte 3D keuze)
  Ik kan me laten opereren om weer uit mijn rolstoel te komen.
  De tweede keuze zou zijn, maar dat kan ik niet overzien, maar nu weer aangewakkerd door jouw artikel, waarin je twee keer aangeeft dat ook op lichamelijk niveau diepe heling kan plaatsvinden. Uiteraard moet ik zelf de keuze maken, maar ik zou zo graag wat meer helderheid willen krijgen wat betreft deze laatste optie. Ik vind het best een moeilijke beslissing.

  Graag wil ik je attenderen op de volgende film omtrent de CO2 hype:
  https://ongehoordnederland.tv/2024/03/19/tv-programmas/documentaires/climate-the-movie-the-cold-truth/
  Ik weet niet of je daarvan op de hoogte bent?!
  Veel liefs en heel veel dank nogmaals voor jouw trouwe begeleiding!!!!👍💖🙏👩‍🦽💞

  • Manuela van der Knaap zondag 24 maart 2024 om 13:52- Beantwoorden

   Dank je wel Anna. Wat intens allemaal voor jou. Ik denk dat er op fysiek niveau echt wondere mogelijk zijn de komende tijd. Maar soms is hulp van een arts daarbij ook een goede mogelijkheid. Vertrouw er maar op, dat als jij loslaat en je intentie zet, dat het antwoordt van binnenuit zal komen met een diep weten in het moment wat je te doen staat.

   En ja, ik heb de film al gezien. Super helder met wetenschappers en helemaal onderbouwd een prachtige film. Mijn artikel over de Maansverduistering daar horen die zaken over wat er in de wereld aan de hand is niet in thuis. Die komen aan bod bij de beschrijving van de eclips van 8 april. Dus daar wil ik deze film onder de aandacht brengen. Ik ben al jaren op de hoogte van de klimaat-scam/hoax en de controle van C02 en daarmee het inperken van vrijheid.
   Hartegroet van Manuela

 2. Anna Wirtz zondag 24 maart 2024 om 15:27- Beantwoorden

  Dank je wel, Manuela!!! Voor je snelle antwoord❤👍🙏💖💞🌠
  Lieve groeten,
  Anna

 3. Mary maandag 25 maart 2024 om 17:03- Beantwoorden

  Dankjewel Manuela voor de duidelijke info. Fijn hier op te kunnen terugvallen. Ik ben nu met mijn man on tour met de caravan in Spanje en het voelt allemaal zeer oncomfortabel, al dagen grote chaos, maar gisteren was het echt erg en dat volkomen niet weten. Ik mis mijn eigen ruimte. Is moeilijker te creëren op een camping, maar doe mijn best. Ik heb gelukkig mijn kristallen mee en hoop vanavond mee te kunnen doen. Heb de ondersteuning echt nodig. Groetjes Mary

  • Manuela van der Knaap maandag 25 maart 2024 om 17:24- Beantwoorden

   Vanaf vrijdagavond was het zeer heftig met de verstoringen van de Zon met hoge zonnevlammen, zonnestorm tot bijna kp-9 (nog nooit eerder gezien in bijna 10 jaar dagelijks space weer bekijken. Het is echt de opbouw naar de eclipsen toe. Vandaag maandag 25-3 de eerste met een Maansverduistering. Dus dit is ook een signaal dat deze eclipsen grote transformatie brengen. Zo alles bij elkaar komt alles wat niet lekker zit aan de oppervlakte. Dus je gaat nu extra voelen waar de schoen klemt, waar je dus niet comfortabel bent. Terwijl je het anders gewoon aan de kant had geschoven, ga je nu voelen wat dit echt met je doet om samen in een kleine ruimte te zijn 24/7. Misschien helpt het om te wandelen in de natuur, met een zeer lange wandeling van een middag of zo. Even helemaal alleen zijn in de natuur? Veel liefs en plezier met jullie tour.

 4. […] JAARHOROSCOOP ‘De Magie van jouw binnenwereld’Afb: lees in dit artikel over de actuele processen die je mogelijk ervaart op dit moment in je dagelijks leven. […]

 5. […] JAARHOROSCOOP ‘Eclips van verandering’JAARHOROSCOOP ‘De Magie van jouw binnenwereld’ […]

 6. […] Voor meer informatie over de actuele processen lees de twee artikelen over de eclipsen, tevens jaarhoroscopen: PROCES VOOR DE WERELD: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/ & PROCES OP PERSOONLIJK NIVEAU: https://inzichten.com/de-magie-van-jouw-binnenwereld/ […]

 7. […] Voor meer informatie over de actuele processen lees de twee artikelen over de eclipsen, tevens jaarhoroscopen: PROCES VOOR DE WERELD: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/ & PROCES OP PERSOONLIJK NIVEAU: https://inzichten.com/de-magie-van-jouw-binnenwereld/ […]

 8. […] van zuivering en loskomen van de dualiteit en ook de Matrix, op hele praktische niveaus. Vanaf de Maansverduistering van 25 maart 2024 is er iets fundamenteels veranderd in het lichaam en het bestaan. De gevangenis van de Matrix is […]

 9. […] DE WERELD: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/ & PROCES OP PERSOONLIJK NIVEAU: https://inzichten.com/de-magie-van-jouw-binnenwereld/ Het laatste artikel is die van de volle Maan van 24-4: […]

Plaats een reactie