Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

20,7 minuten leestijd

&Update maandag

Kort: vanaf vrijdagochtend vroeg protonenstorm, zaterdagavond hogere M-3,53 zonnevlam, al dagen momenten met zeer hoge X-ray pieken en kosmische stralingsalert, zaterdag hoge Schumannresonantie en nog net de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), zondag weer een wisseling naar ‘normaal’. Lees meer onder de grafieken op de website. Ook de symptomen staan daar bij en de verwachtingen voor de komende week.

Ondanks de drukte om de nieuwe website online te krijgen en waar met man en macht aan gewerkt wordt, toch tijd gevonden (toen iedereen hier in huis naar bed was gegaan), om nog snel een update over de verstoringen te schrijven. Alle frequenties zijn zeer hoogfrequent. Dit betekent dat je moeilijker in je aarding kan blijven en dat de trilling in je lichaam en energielichaam flink kan stijgen en dat wat niet mee kan trillen door blokkades of fysieke ongemakken en ziekte wordt voelbaar met pijn en ongemak. Ik heb de elektronen niet beschreven bij de grafieken, omdat deze wel hoog zijn, maar niet op stormlevel. Het is over het geheel genomen op vrijdag en zaterdag pittig met de verstoringen en ook zondag verwacht ik dat dit nog zo zal zijn en voor de kosmische straling voorlopig de komende weken ook nog af en toe.

Helemaal onderaan dit artikel kan je lezen waarom deze updates worden geplaatst en over de symptomen en wat je er zelf aan kan doen om weer in evenwicht te komen.

❤️

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 18-3: De nieuwe zonnevlekken zijn pittig actief, met de meest recente rond 20:30 uur M-6.77 vanaf rand Zon, tegen X-klasse aan. De belooft wat voor de komende week. GROTE ZONNEVLAM ALERT 40% kan op M-klasse zonnevlammen.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.) EINDE TEKST UPDATE, hieronder staan nog wel een paar grafieken die de informatie van deze tekst laten zien.


❤️
Donderdagavond 21-3 mediteren we weer met het Eenheidsbewustzijn, start 19:45. Met om 20:00 uur korte uitleg over de actuele processen in jezelf en in de wereld en om 20:20 uur starten we met de meditatie. Heerlijk om fff bij te tanken of tot rust te komen: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-21mrt24/ Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. (Deelname 11 euro p.p.)
❤️
Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

❤️

HIERONDER START DE INFORMATIE VAN HET HOOFD ARTIKEL OVER VR 15-3 & ZA 16-3 & ZON 17-3

❤️

PROTONEN (Stormlevel)

Afb: Laat zien dat er vanaf vrijdag rond 7:00 uur een protonenstorm actief was.

Afb: De zonnevlam die de protonenstorm veroorzaakte was aan de zijkant, meer achterzijde van de Zon en dus zeker niet op de aarde gericht. Ondanks dat kwam er toch plasma onze kant op en was er een protonenstorm. De maximale X-ray meting was C-6.2, dus die was helemaal niet zo hoog.

Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knapt of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm. Maar zit je lekker in je vel, dan kan je meegenomen worden in hogere frequenties en synchroniciteit. Als de hoge frequenties botsen op blokkades, dan is de functie daarvan om ze in beweging te brengen waardoor je ze oplost en bewustzijn krijgt over het proces waar de blokkade(s) mee verbonden is.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) NU HEFTIG AAN DE ORDE maar wel weer wanneer er verhoogde protonen zijn of protonenstorm: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

VERWACHTING: De verwachting is dat de protonenstorm de komende dagen zal gaan zakken, heel langzaam. Vanaf 17:00 uur zaterdag 16-3 waren de protonen al uit stormlevel. Maar dit blijf je zeker nog wel een paar dagen voelen met symptomen. Er is geen grote zonnevlam alert, dus de kans op weer een nieuwe protonenshot is erg klein.

❤️

ZONNEVLAMMEN

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen.

Daar waar de rode pijl bij staat in de afbeelding hierboven, was de zonnevlam die de protonenstorm naar de aarde bracht, actief tussen 3:30 en 12:00 uur met de hoogste X-ray licht frequentie rond 7:00 uur van C-6.2, dat is niet erg hoog voor zo’n grote CME met protonenstorm. Er was op zaterdag rond 17:30 uur plotseling een hoge zonnevlam die vanaf de andere kant van de Zon kwam en een M-3.53 X-ray zonnevlam zonder CME, dus alleen hoogfrequent X-ray licht. Deze komt net pas achter de Zon vandaan. Dus deze kan de komende week mogelijk hoge zonnevlammen veroorzaken.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is de X-ray zonnevlam die op zaterdag 16-3 rond 17:30 een M-3.53 zonnevlam produceerde.

Afb: Dit is de weergave van de gemeten X-ray zonnevlammen van zaterdag 16-3 tot zondagnacht.

Afb: Kans op zonnevlammen in %

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN:

Er was op zaterdag rond 17:30 uur plotseling een hoge zonnevlam die vanaf de andere kant van de Zon kwam en een M-3.53 X-ray zonnevlam zonder CME, dus alleen hoogfrequent X-ray licht. Deze komt net pas achter de Zon vandaan. Dus deze kan de komende week mogelijk hoge zonnevlammen veroorzaken. Er is ‘NOG’ geen grote zonnevlam alert. Dus waarschijnlijk zal het wel meevallen met deze nieuwe zonnevlek en de activiteit die verwacht wordt. En de komende dagen (3 dagen ongeveer) blijven de de protonenstorm wel voelen met symptomen, Kijk voor de symptomen van protonenstorm verder naar boven bij de afdeling over protonen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

KOSMISCHE STRALING (VERHOOGD)

Afb: Dit is een weergave van de Hp-30 van de afgelopen 10 dagen. Daar waar de rode puntjes staan is kp-0 en dan is de beschermende magnetosfeer van de aarde zwak en kan er ‘kosmische straling dieper binnen dringen in de aardse atmosfeer. Dit wordt officieel niet gemeten op grond niveau, maar de ervaring leert dat hooggevoelige mensen de hoogfrequente energie heel goed kunnen voelen en ook de bij gehorende symptomen.

Afb: Dit is een weergave van de Hp-30 van zaterdag 16-3 en een stukje zondag 17-3. Daar waar de rode puntjes staan is kp-0 en dan is de beschermende magnetosfeer van de aarde zwak en kan er ‘kosmische straling dieper binnen dringen in de aardse atmosfeer. Dit wordt officieel niet gemeten op grond niveau, maar de ervaring leert dat hooggevoelige mensen de hoogfrequente energie heel goed kunnen voelen en ook de bij gehorende symptomen.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: De zonnewind is zeer zwak, al een paar weken. Dit is vreemd vind ik voor een periode waarin we nog in een zonnemaximum horen te zitten, waarin de Zon extra actief is. Als er minder of zwakkere zonnewind is dat wordt de beschermende magnetosfeer van de aarde zwak en krijgen kosmische invloeden meer kans om dieper de aards atmosfeer in de te komen. De verwachting is dat dit de komende weken ook zo zal blijven (zie vooruitzichten hieronder).

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Tijdens een kosmische stralingsalert is het goed mogelijk dat je moeilijk kan slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

VERWACHTINGEN ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERTS:

Afb: Dit is de verwachting voor de grote zonnevlam die de protonenstorm veroorzaakte, die gaat de aarde niet raken met een zonnestorm is de verwachting volgens dit en andere modellen.

VERWACHTINGEN: Zeer waarschijnlijk nog de hele week af en toe kosmische stralingsalerts door zeer lage zonnewind met kp-0.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Tijdens een kosmische stralingsalert is het goed mogelijk dat je moeilijk kan slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van zonnewind dichtheid van 16-3 & 17-3. De andere grafiek van de ACE satelliet laat zien dat de pieken nog hoger waren, rond 70 p/cm3.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er is voor een zonnemaximum waar de Zon nu in is extreem lage zonnewind. Daardoor is de beschermende magnetosfeer van de aarde zwakker en kan kosmische straling makkelijke binnenkomen in onze atmosfeer. Hooggevoelige mensen ervaren de symptomen die ik hier beschrijf in dit artikel bij de kosmische stralingsalerts. Op grond niveau wordt deze straling volgens de experts niet echt gemeten, maar het is te zien aan de hoge X-ray pieken van kosmische invloeden die dan ook de kans krijgen. Dee worden dan zichtbaar in de zonnewind dichtheid, meestal alleen bij de metingen van de ACE satelliet. Omdat de symptomen van de hoge frequenties zo goed gevoeld worden, omschrijf ik ze hier ook.

Lijst van verstoringen met X-ray pieken, zichtbaar 2 verschillende weergave. De eerste per dag van de ACE satelliet en de tweede van de DSCOVR satelliet:

di 12-3 ACE tussen 23:00 en 6:00 uur hoogste pieken rond 125 p/cm3 || & DSCOVR Geen.

do 14-3 tussen 3:00 en 9:00 uur hoogste pieken rond 90 p/cm3 & 3:30 tot 8:30 80 p/cm3

vr 15-3 tussen 3:00 en 8:00 uur hoogste pieken rond 100 p/cm3 & 3:45 tot 7:45 90 p/cm3

za 16-3 tussen 2:00 en 7:00 uur hoogste pieken rond 110 p/cm3 & 2:15 tot 6:45 124 p/cm3

za 16-3 tussen 23:00 en … (nog bezig) hoogste pieken rond 120 p/cm3 & 23:15- … 130 p/cm3

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was actief op zaterdag 16-3 tussen 8:00 en 15:00 uur, met de hoogste piek rond 15:00 uur met een hoge activiteit van 57 amplitude. Omdat er ook andere verstoringen waren (zonnevlammen en kosmische stralingsalerts en X-ray pieken) was deze verstoring zeker goed voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Dit is de actuele situatie van de HCC.

Afb: Dit is de weergave van de magnetische verbinding tussen aarde en Zon. Het ziet er naar uit dat deze zondag 17-3 weer naar de ‘normale’ magnetische verbinding zal gaan (rode stralen).

VERSTORING: De Heliospheric Currentsheet Crossing de HCC, dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. De HCC is weer naar ‘abnormale’ magnetische verbinding gegaan op donderdag 7-3 rond 1:00 uur. De verwachting is dat dit ruim een week aan zal houden tot ongeveer zondag 17-3 .

Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De laatste maanden is de cyclus af en toe best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. In 2024 is het weer redelijk stabiel.

(De milde symptomen nu WEL AAN DE ORDE nog tot ongeveer zondag 17-3, daarna weer wel : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

________________________________________________________________________-

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Hieronder de laatste 2 artikelen die de huidige processen in jou en in de wereld beschrijven:

Voor hen die er op gewacht hebben: De nieuwe partij Morionkwarts is binnen en het nieuwe kristal Smokey Citrien Oerspace Kristal staat in de webshop.

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de gedeeltelijke Maansverduistering van maandag 25 maart 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & er is een meditatie-webinar met de TOTALE ECLIPS VAN MAANDAG 8 april 2024 start meditatie om 19:15 uur: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 21 maart 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 21 maart zelfde tijd en programma: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-21mrt24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. &

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 10-3 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK:

Één gedachte

  1. elisabeth Nicolaers zondag 17 maart 2024 om 20:07- Beantwoorden

    dankjewel Manuela!!
    Nu weten we weer wat er scheelt met ons!!
    goed voelbaar vandaag!!
    Elisabeth

Plaats een reactie