Elektromagnetische update zondag 10-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16 minuten leestijd

Kort: Plotseling een hoge M-7.43 zonnevlam aarde gericht (geen CME), gat corona aarde gericht, hoge X-ray pieken, gemiddelde Schumannresonantie activiteit, situatie tegen elektronenstorm aan en de magnetische verbinding tussen aarde en Zon is weer ‘ongewoon’ (HCC).

Helemaal onderaan dit artikel kan je lezen waarom deze updates worden geplaatst en over de symptomen en wat je er zelf aan kan doen om weer in evenwicht te komen.

Lees de korte uitleg over de verstoringen onder de grafieken, met de symptomen erbij:

VANAVOND ZONDAGAVOND 10-3 is er weer een meditatie-webinar rond de nieuwe Maan met live extra uitleg over de actuele processen. We starten om 19:45 uur. De live uitleg start om 20:00 uur en de meditatie rond 20:20 uur.
De meditatie kan je helpen om te ontladen en tot rust te komen in deze intense protonenstorm: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-maart-2024/

❤️

ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is een weergave van de zonnevlammen van afgelopen dagen. De groene strepen naar beneden, dat is een satelliet of de Maan die tussen de satelliet die de metingen doet en de Zon in staat op steeds hetzelfde moment op de dag en dus cyclisch. Dit zijn geen rare gebeurtenissen, maar verklaarbaar.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN ZONNEVLAMMEN: En plotseling werd de Zon ineens actief rond 13:00 uur met een M-7.43 X-ray zonnevlam, stond wel op de aarde gericht, maar was zonder CME, dus er komt geen plasma naar de aarde. En nog een hogere C-klasse X-ray zonnevlam rond C-6.91 rond 16:30 uur, van dezelfde zonnevlek afkomstig. Waarschijnlijk komen er nog meer grote zonnevlammen van deze zonnevlek, omdat ze naar de rand van de Zon meestal actiever worden.

Afb: De zonnevlam om 16:30 C-6.91 staat nog niet op de lijst.

Afb: Dit is de weergave van de Zon van zondag 10-3-2024. De rode pijl is de zonnevlek die de grote zonnevlammen produceert. Het rode kruisje met het nummer erbij is een gat in de corona van de Zon.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. (nr 9) Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is een overzicht voor de verwachting van de zonnevlammen voor de komende dagen.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnevlammen van zondag 10-3. Die is hier nog wat aan de lage kant, maar zal voor de komende dagen gaan stijgen. Zie weekoverzicht. Waarschijnlijk komt er weer een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

❤️

X-ray pieken

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN X-RAY PIEKEN: Zowel op zaterdag 9-3 waren er rond 1:00 uur hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van rond de 105 p/cm3. Op zondag 10-3 waren er hoge X-ray pieken tussen 00:00 en 1:00 uur van ongeveer 90 p/cm3.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Vanaf 22:00 uur zaterdagavond kwamen de elektronen tegen stormlevel aan en blijven hoog. De verwachting is dat ze hoog zullen blijven de komende dagen, maar net niet in stormlevel zullen komen.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Symptomen elektronenstorm OFFICIEEL NIET AAN DE ORDE, maar tegen elektronenstorm aan(Dus wel hoogfrequente energie, maar minder als bij stormlevel.): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (gemiddeld)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was mild geactiveerd vanaf 1:00met een gemiddelde verhoging van de amplitude die het hoogste was rond 14:00 uur met 32 amplitude. Er waren ook andere verstoringen zoals situatie tegen elektronenstorm aan en hoge X-ray zonnevlammen, waardoor deze gemiddelde activiteit toch goed voelbaar is. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

Symptomen: De Schumannresonantie geeft de verstoringen weer die tussen de ionensfeer en de aarde te meten zijn. Dit is verbonden met ontladingen van de ionensfeer met onweer en bliksem. De ervaring en onderzoek laat zien dat de Schumannresonantie vooral naderhand het effect van verstoringen zichtbaar maakt en niet zelf een verstoring is, maar een uitingsvorm van andere verstoringen. Die groene strepen met wit en oranje die de grafiek laat zien, zijn normaal gesproken nauwelijks voelbaar met symptomen voor de meeste mensen. De Schumannresonantie activiteit zorgt ervoor dat andere verstoringen sterker voelbaar zijn. Dus kijk bij de andere verstoringen voor de symptomen. De SR zorgt ook dat wat er al is aan klachten in jou uitvergroot worden.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon op donderdag 7-3 rond 01:00 uur. (tijd is +1 uur voor onze tijd.)

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon is donderdag rond middernacht (01:00 uur) weer geswitcht naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding (groene stralen). De verwachting is dat dit ongeveer 1,5 week aan de orde blijft en dus waarschijnlijk zondag 17-3 weer terug zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

(De milde symptomen nu AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 18-3: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

ZONNEWIND/STORM VERWACHTINGEN

Afb: Dit is een overzicht voor de zonnewind verwachtingen voor de komende dagen

Afb: Dit zijn de lange termijn verwachtingen voor de zonnewind voor de komende weken.

KORTE UITLEG VERWACHTING: Het ziet er allemaal zeer rustig uit voor de komende tijd met de zonnewind. De verwachtte zonnestorm van afgelopen weekend bleek weinig kracht te hebben en was dus niet aan de orde. Omdat de Zon op zondag 10-3 plotseling grotere zonnevlammen produceert op de aarde gericht is de kans ook groter dat we vanaf woensdag 13-3 toch nog zonnestorm kunnen verwachten.

(Symptomen zonnestorm, maar is met nog geen Kp-4 niet aan de orde. Alleen tijdens de piek: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

HIERONDER VIND JE ARTIKELEN VAN MIJN HAND DIE JE INZICHT GEVEN IN JE ACTUELE PERSOONLIJKE PROCES EN DAT WAT IN DE WERELD AAN HET GEBEUREN IS:

https://inzichten.com/de-kracht-van-zijn-met-wat-er-is/
https://inzichten.com/intense-verandering-vertrouwen-in-het-grote-plan/

Hartdonatie schenken? Om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024: https://inzichten.com/hartdonaties/ DANK JE WEL <3

Voor hen die er op gewacht hebben: De nieuwe partij Morionkwarts is binnen en het nieuwe kristal Smokey Citrien Oerspace Kristal staat in de webshop.

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zondag 10 maart 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-maart-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & er is een meditatie-webinar met de GEDEELTELIJKE MAANSVERDUISTERING VAN MAANDAG 25 MAART 2024: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/ & met de TOTALE ECLIPS VAN MAANDAG 8 april 2024 start meditatie om 19:15 uur: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/

https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-maart-2024/embed/#?secret=9Q4JBXOV7b#?secret=mUAnHmmkZT
https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/embed/#?secret=k9G8ULO4Ko#?secret=CWpa1myQmE
https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/embed/#?secret=ttOSvxGgq7#?secret=WvY5sXKGBG

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 14 maart 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 14 maart 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-14mrt24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 21 maart zelfde tijd en programma: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-21mrt24/

https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-14mrt24/embed/#?secret=x56UquJ1gj#?secret=MR7KFLJ0ao
https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-21mrt24/embed/#?secret=dILUZRV336#?secret=aGVHyFyTjm

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

❤️

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijdens grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

 

Deel deze post op social media

Intense verandering & vertrouwen in het grote Plan
Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK:

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 10-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie