Elektromagnetische update vrijdag 1-3 & VREEMDE SYMPTOMEN & VOORUITZICHTEN WEEK & UPDATE ZONDAG 3-3

Geschreven door: Manuela van der Knaap

26,6 minuten leestijd

Dit artikel is een SPECIAL over gecreëerde verstorende frequenties. Afgelopen week was het heftig, maar er waren geen echt grote verstoringen. Ik vermoed dat dit een actie van HAARP is geweest. Ook vreemde dips in de metingen van de X-rays. In dit artikel uitleg hierover met symptomen. Kort de verstoringen: Hoge X-ray pieken, zeer milde Schumannresonantie activiteit, GROTE ZONNEVLAM ALERT en andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Lees meer… (Het weekoverzicht wordt komend weekend geplaatst zodra die beschikbaar is.)

UPDATE: Dit artikel is op zondag 3-3 bijgewerkt met de laatste actuele informatie en grafieken. Zondagmiddag was er plotseling een zonnestorm die in de avond vanaf 18:00 uur zelfs oploopt naar kp-6 zonnestorm en super hoge X-ray pieken in de nacht. Lees meer helemaal onderaan deze update…

❤️

Ook helemaal onderaan dit artikel staat de uitleg over elektromagnetische updates en waarom deze op mijn website geplaatst worden en wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

❤️

Vreemde symptomen

Deze week waren er weinig elektromagnetische verstoringen van de Zon, maar hadden mensen wel enorme symptomen van vooral verkramping en hoofdpijn, griep, oorontsteking en zich algeheel niet lekker voelen. Nu ben ik niet zo’n voorstander er van om oorzaken van gebeurtenissen buiten je te zoeken, maar donderdagmiddag kwam ik er achter dat er zijn vanaf dinsdag 27-2 of woensdag 28-2 HAARP uitzendingen geweest met ELF frequenties (Extreme Low Frequenties) en VLF frequenties (Very Low Frequenties) naar de ionensfeer van de aarde. Dit waren testen die ook aangekondigd zijn: https://haarp.gi.alaska.edu/node/52#:~:text=27%2DMar.-,2%2C%202024),2%2C%202024%20is%20underway%20now

Er zijn officieel gemelde uitzendingen van HAARP tussen 27 of 28 februari en 3 maart 2024. Dus wel opmerkelijk dat veel mensen vooral vanaf dinsdag zo beroerd waren. Daar is vermoedelijk toch wel een connectie.

Wat is HAARP?

HAARP is een heel groot apparaat dat is samengesteld uit enorm veel antennes (hectares groot) die frequenties uit kunnen zenden en dan met name gericht op de ionensfeer rond de aarde. https://haarp.gi.alaska.edu/faq Deze frequenties warmen de ionensfeer op die rond de aarde is en die wordt dan gebruikt om frequenties te kunnen sturen naar andere plaatsen op aarde en waarmee ook het weer kan worden beïnvloed en ook aardbevingen worden gecreëerd is mij verteld. Hoe dit feitelijk zit is mij niet helder, dus ik adviseer je om je eigen onderzoek te doen rondom het fenomeen HAARP. De officiële basis van HAARP is onderzoek naar de ionensfeer rond de aarde en andere atmosferische lagen. Er zijn meerdere installaties van HAARP op aarde, maar de oudste en meest bekende is in Alaska.

Vreemde situatie

Voor mij begon maandag 26-2 op dinsdagnacht 27-2 een heftige trilling, chaos in het energielichaam en intense verkramping in mijn lichaam en organen, hoofdpijn die af en toe flink was, kosmische verbinding was verstoord en ook de opbouw van mijn energielichaam en de verbinding met mijn Godsvonk/centrering. Ik ben nogal hooggevoelig met een groot lichaamsbewustzijn (omdat ik de hele dag met mijn lichaamsbewustzijn werk), dus dat is dan iets dat ik niet kan negeren. Ik kon eigenlijk nauwelijks elektromagnetische verstoringen vinden van de Zon, alleen een milde X-ray pieken verhoging die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met 50 p/cm3 rond 6:00 uur op maandag 26-2 & dinsdag 27-2 rond 8:00 uur met ong. 60 p/cm3. Iedere dag was er in de nacht een verstoring van de X-ray pieken, die steeds hoger werden. Met uitzondering van woensdag 28-2. Dus donderdag 29-2 tussen 5:00 en 8:00 uur pieken tot ong. 80 p/cm3 en vrijdag 1-3 pieken tot 95 p/cm3. (UPDATE Zaterdag 2-3 tussen 2:00 en 6:00 uur hoogste pieken ong. 200 p/cm3 en zondag 3-3 hoogste pieken ong. 225 p/cm3.) Boven de 75 p/cm3 zijn zeer pittige hoge lichtfrequenties, waarmee het lichaam moeite heeft om ze te verwerken, leert de ervaring. Bover de 200 p/cm³ die vanaf zaterdag actief zijn, dat is extreem hoog en intens. (Zie voor symptomen van X-ray pieken in de grafieken in het verslag verder naar beneden over de elektromagnetische verstoringen.) En er was een verdwaalde grote zonnevlam op woensdag 28-2 tussen 19:00 en 00:00 uur, die lang aanhield, maar geen plasma richting de aarde stuurde. Dat is in deze tijd van een zonnemaximum niet bijzonder en heeft niet deze aanhoudende symptomen. Als er zeer hoge X-ray pieken zijn boven de 100/cm3, dan krigen we te maken met uitgestelde symptomen, omdat zoveel licht niet in een keer verwerkt kan worden door ons lichaam. Vanaf zondag zijn de officieel aangekondigde HAARP uitzendingen gestopt, maar waren er in de nacht extreem hoge X-ray pieken, dus mogelijk heb je toch symptomen ervaren op zondag 3-3, maar wel anders. De atmosfeer en de rust is weer terug nadat de uitzendingen gestopt zijn. Dat is wat ik persoonlijk ervaar. Voel voor jezelf hoe dat voor jou is en laat dat he leidraad zijn.

Ander vreemd fenomeen

Vanaf dinsdag 27-2 werden er cyclisch (dus terugkerend) wel steeds vreemde dips in de metingen van de X-ray zonnevlammen (X-raylicht) iedere dag rond 6:00 uur. Zie grafiek hieronder bij de groen dips waar een rode pijl bij staat. Ik heb die in het verleden wel vaker gezien. Dit gebeurt een paar keer per jaar en wordt verklaard door een satelliet of de Maan die iedere dag rond dezelfde tijd tussen de satelliet die de metingen doet en de Zon in komt te staan. Dus daar werd ik verder ook niet door gealarmeerd. Het is wel frappant dat dit begon toen de uitzendingen van HAARP begonnen.

Symptomen die ervaren werden

Er waren veel mensen die last hadden van vreemde intense verkrampingen, oude blessures (zwakke punten) die opspeelde en vreemde heftige verstoringen, niet kunnen slapen of niet door kunnen slapen, chagrijnig, boos en gefrustreerd enzovoort. Ik kreeg vragen van mensen of er echt geen verstoringen waren van grote zonnevlammen of zonnestorm, omdat ze behoorlijk waren ingestort vanaf dinsdag en zichzelf niet goed konden herstellen, zoals normaal. Ik werd op woensdagochtend opnieuw brak wakker met een duidelijk gevoel dat dit niet van binnenuit kwam. Overdag als ik in mijn krachtige kristalnetwerk ben in mijn praktijk dan krijgen verstoringen eigenlijk niet of nauwelijks de kans om te verstoren. Bij mij was het vooral in de nacht sterk aan de orde. Van andere hoorde ik dat ze overdag niet konden functioneren. En ik had ook sterk het gevoel dat het niet vanuit innerlijke processen kwam, maar verstoringen waren van buitenaf. Het voelde als manipulatie met frequenties en dit keer super heftig. Als de frequentie van 4- of 5G weer wordt opgeschroefd, dan merk ik (en van andere hoor ik hetzelfde) dat ook, doordat ik dan niet diep kan slapen en vreemd vastzit in lucide dromen en vreemde niet eigen gedachten die dwars door het slapen heen actief blijven. Maar dan werk ik samen met mijn mineralen en dan past mijn energielichaam zich weer aan en kan ik de veranderingen weer handelen. Maar deze verstoring is zo overweldigend, dit is niet zomaar iets.

Als ik zo alles op een rijtje zet, dan is het niet vreemd dat wij deze uitzendingen van ELF (Extreme Low Frequenties) in de ionensfeer kunnen voelen in ons energielichaam. Andere verstoringen in de ionensfeer rond de aarde worden door sensitieve mensen ook gevoeld. Dat laten mijn elektromagnetische updates die ik een paar keer per week plaats en die door veel mensen worden gelezen, wel zien. Maar ik heb dit nog nooit zo heftig ervaren en het voelde alsof het een aanval was op het energielichaam, vooral de Goddelijke lagen.

Herstellen

Ik kreeg tijdens het online meditatie-webinar met het Eenheidsbewustzijn op donderdagavond 29 februari inzichten aangereikt. Ik kreeg via ‘spontaan weten’ informatie binnen over wat er met het energielichaam aan de hand was. De werking van een Chevron Amethist maakte mij hiervan bewust. Dit mineraal had mij al eerder aangereikt dat er in de dimensies van ons multidimensionale energielichaam ‘stellar waves’ zijn die een kosmische en een aards component hebben en dat dit mineraal, zoals ik Manuela die open vanuit mijn veld, deze componenten weer stevig samenbrengt, waardoor het energielichaam multidimensionaal kan stabiliseren. Ik kreeg tijdens deze online meditatie te ‘weten’ dat deze kosmische en aardse component door de verstoringen zijn losgeraakt en dat er daardoor chaos en een grote onsamenhangende situaties was ontstaan. Door de frequentie van deze speciaal geopende Chevron Amethist te ervaren in het webinarveld, kwam er rust en stabilisatie. Door het verder opbouwen van het veld van Eenheid en het ervaren van nog andere mineralen erbij (Speciaal geopende Hematiet, Wortel Amethist, Chlorietkwarts, Phi-Vogel-Wortel-Amethist, Morionkwarts, Amethist met edelmetalen, handgecarved Eenhoorntje van Amethist en een grote Smokey Citrien Oerspace kristal), kon ons energieveld zich helemaal herstellen, ontstond er een onoverwinnelijk intens krachtig licht vanbinnen en een superkrachtig energieveld en het voelde diep rustig vanuit ZIJN en diepe dankbaarheid en als een overwinning van het LICHT en viering van het leven.

Overstijgen van verstoringen

Dit was voor mij en voor een grote groep deelnemers een fantastische ervaring. Natuurlijk zijn er nog meer manieren om je kracht terug te pakken en energielichaam en fysieke lichaam te herstellen. Belangrijk is daarbij om naar binnen te gaan met aandacht en aanwezigheid op een onvoorwaardelijke manier. Eigenlijk zoals wij dat doen in mijn meditatie-webinar. Maar dat kan ook door bijvoorbeeld de natuur in te gaan, een boom te knuffelen of door een massage, Chi-Kung of Yoga-sessie. Ik ben niet zo’n voorstander van digitale frequenties en behandelingen met computers. Mijn persoonlijke ervaring is dat het dwingende vaststaande frequenties zijn, die je terug dwingen in een evenwicht. Dit kan je dus tijdelijk helpen om weer in evenwicht te brengen, maar nooit optillen naar een nieuw niveau van integratie, zoals ik wel ervaar als ik samenwerk met levende natuurlijke frequenties, zoals ik eerder uitlegde. Dus dat frequentie verhogingen van 4- 5G verstoringen geven, maar die ik al snel kan oplossen doordat mijn energielichaam de verstoringen leert overstijgen en uitfilteren. Dat is dan een nieuwe wijsheid en innerlijke weg die van binnenuit gevonden wordt in meditatie met mineralen. Dat verheft je, laat je groeien en leren en nieuwe wegen verkennen.

Krachtig beheren van je multidimensionale energielichaam

Het inzicht dat mij aangereikt werd met de Chevron Amethist is wel van groot belang. En dan doel ik op de aardse multidimensionale opbouw en de kosmische multidimensionale opbouw van frequenties en de verbinding hiertussen en de invloed op ons welbevinden en kracht van het energielichaam. Ik vermoed dat met het steeds heftiger worden van de verstoringen van 5G en dit soort verstoringen van HAARP het noodzakelijk wordt om voldoende innerlijk werk te doen en daarbij is het dragen en samenwerken met mineralen een hele mooie manier om je energielichaam te herstellen en verstoringen te omzeilen en integreren.

Verstoringen afgelopen week

Ik hoop dat je met deze informatie inzicht hebt gekregen voor jezelf. Hieronder zet ik de verstoringen die er waren afgelopen week in grafieken met een korte beschrijving en de symptomen eronder, mocht je interesse hebben hier meer van te weten.

_________________________________________________

HIERONDER STAAN DE ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES VOOR VRIJDAG 2-3 MET VERMELDING VAN SYMPTOMEN: UPDATE ZATERDAG 2-3 EN ZONDAG 3-3 zijn ook verwerkt in de grafieken.

❤️

X-ray pieken

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid van vrijdag 1-3-2024.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN X-RAY PIEKEN: het begon deze week met een milde X-ray pieken verhoging die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met 50 p/cm3 rond 6:00 uur op maandag 26-2 & nog een op dinsdag 27-2 rond 8:00 uur met ong. 60 p/cm3. Iedere dag was er in de nacht een verstoring van de X-ray pieken, die steeds hoger werden. Met uitzondering van woensdag 28-2. Dus donderdag 29-2 tussen 5:00 en 8:00 uur pieken tot ong. 80 p/cm3 en vrijdag 1-3 pieken tot 95 p/cm3. Boven de 75 p/cm3 zijn zeer pittige hoge lichtfrequenties, waarmee het lichaam moeite heeft om ze te verwerken, leert de ervaring.

UPDATE ZONDAG 3-3: Zaterdag 2-3 tussen 2:00 en 6:00 uur hoogste pieken ong. 200 p/cm3 en zondag 3-3 hoogste pieken ong. 225 p/cm3. Vanaf zondag zijn de officieel aangekondigde HAARP uitzendingen gestopt, maar waren er in de nacht extreem hoge X-ray pieken, dus mogelijk heb je toch symptomen ervaren op zondag 3-3, maar wel anders. De atmosfeer en de rust is weer terug nadat de uitzendingen gestopt zijn. Dat is wat ik persoonlijk ervaar. Voel voor jezelf hoe dat voor jou is en laat dat he leidraad zijn.

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen van de afgelopen dagen. De rode pijlen laten die vreemde dippen zien die cyclisch steeds rond 6:00 uur iedere dag aan de orde is vanaf dinsdag 27-2.

Afb: Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 1-3-2024. De rode pijlen zijn de zonnevlekken die de kleinere C-klasse zonnevlammen produceren. De rode kruisje met het nummer erbij zijn gaten in de corona van de Zon.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. (nr 4) Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: dit zijn de zonnevlammen van vrijdag 1-3.

Afb: dit zijn de zonnevlammen van zaterdag 2-3 & zondag 3-3 (ochtend).

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN ZONNEVLAMMEN: Er zijn alleen lagere C-klasse zonnevlammen zonder CME die de afgelopen week geproduceerd werden. Er was maar 1 moment op donderdag 28-2 tussen 19:00 en 00:00 uur met een M-klasse zonnevlam, maar die was niet op de aarde gericht en er kwam geen plasma aan op aarde en dus wordt er geen zonnestorm verwacht hierdoor en blijft het de komende dagen rustig met de zonnewind/storm. UPDATE ZONDAG 3-3: Er waren alleen maar kleinere C-klasse zonnevlammen op de Zon niet aarde gericht. De grootste was een C-6.42 rond 13:30 uur. (Einde update)

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Zaterdag 2-3 of zondag 3-3 plaats ik ook het week overzicht voor de zonnevlammen. Omdat de grote complexe zonnevlek vanaf zondag naar de achterkant van de Zon zal vertrekken en er verder alleen mild actieve zonnevlekken zijn, zal de grote zonnevlam alert die actief is op vrijdag met 50% kans op M-klasse en 10% kans op X-klasse zonnevlammen gaan afnemen na zondag 3-3-2024.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (gemanipuleerd)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Elektronen in de ionensfeer update. Die gingen zaterdag 2-3 in de middag omhoog. Mogelijk door het stoppen van de HAARP uitzendingen?

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De elektronen zijn neutraal. De verwachting is dat het de komende dagen de elektronen neutraal blijven. De elektronen laat ik hier zien, omdat deze de elektrische deeltjes weergeven die in de ionensfeer verblijven. Deze kunnen onder invloed van inkomende zonnestormen of protonenstormen crashen of in stormlevel komen. Omdat er manipulatie was afgelopen week met HAARP van de ionensfeer zou je verwachten dat dit toch wel effect zou moeten laten zien in de metingen van de elektronen in de ionensfeer. Maar daar is niets van te zien. We hebben wel de symptomen gevoeld. UPDATE ZONDAG 3-3: vanaf zaterdagmiddag gingen de elektronen omhoog. Mogelijk door het stoppen van de ELF (Extreem Low Frequencies) van HAARP? Wie zal het zeggen.

Symptomen elektronenstorm OFFICIEEL NIET AAN DE ORDE, maar dit is wel gevoeld afgelopen week door de manipulatie van HAARP: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

Symptomen elektronencrash OFFICIEEL NIET AAN DE ORDE, maar dit is wel gevoeld afgelopen week door de manipulatie van HAARP: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (gemanipuleerd?)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was mild geactiveerd tussen 14:00 en 17:00 uur op vrijdag 1-3-2024, waarvan de zeer milde verhoging van de amplitude rond 16:00 uur het hoogste was met 19 amplitude. Omdat er rond die tijd geen andere hoge verstoringen waren (alleen lagere C-klasse zonnevlammen) was deze verstoring nauwelijks voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

De Schumannresonantie geeft de verstoringen weer die tussen de ionensfeer en de aarde te meten zijn. Dit is verbonden met ontladingen van de ionensfeer met onweer en bliksem. De ervaring en onderzoek laat zien dat de Schumannresonantie vooral naderhand het effect van verstoringen zichtbaar maakt en niet zelf een verstoring is, maar een uitingsvorm van andere verstoringen. Omdat de ionensfeer deze week gemanipuleerd werd is het best wel belangrijk om deze gegevens te bekijken. Veel mensen hebben heftige en symptomen ervaren, maar die werden dus ook niet zichtbaar in de Schumannresonantie. Die groene strepen met wit en oranje die de grafiek laat zien, zijn normaal gesproken nauwelijks voelbaar met symptomen voor de meeste mensen. Dus dit is niet in verhouding tot de heftige symptomen die gevoeld zijn.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon op woensdag 28-2 rond 00:00 uur.

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon is woensdag rond middernacht (00:00 uur) weer geswitcht naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding (groene stralen). De verwachting is dat dit ongeveer 5 dagen aan de orde blijft en dus waarschijnlijk zondag 3-3 weer terug zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

(De milde symptomen nu AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 4-2 : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGAVOND 3-3 & VERWACHTINGEN: Onverwacht was er zondagmiddag vanaf 14:00 uur een zonnestorm kp-5 door verhoogde zonnewind dichtheid. Dat was dus niet voorzien dat dit zo hoog zou oplopen tot kp-5. Rond 18:00 uur loopt het zelfs op naar een fikse zonnestorm met kp-6. De zonnewind dichtheid liep op naar 40 p/cm³ en dat is best hoog. Volgens de verwachtingen was de verhoging kort en nog geen kp-3 en in de ochtend.
Omdat de voorspelling over de hele linie anders is dan de feiten is het niet helemaal met zekerheid te zeggen hoe lang het zal aanhouden. Maar ga er maar vanuit dat het in iedergeval nog vanavond zal zijn.
(Symptomen zonnestorm, maar is met nog geen Kp-4 niet aan de orde. Alleen tijdens de piek: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid van zondag 3-3

Afb: dit is een weergave van de Hp-30 index die de reactie van de zonnewind op de beschermde magnetosfeer van de aarde laat zien.

❤️

HIERONDER VIND JE ARTIKELEN VAN MIJN HAND DIE JE INZICHT GEVEN IN JE ACTUELE PERSOONLIJKE PROCES EN DAT WAT IN DE WERELD AAN HET GEBEUREN IS:

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE: 

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zondag 10 maart 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-maart-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & er is een meditatie-webinar met de GEDEELTELIJKE MAANSVERDUISTERING VAN MAANDAG 25 MAART 2024: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-ged-maansverduistering-25-maart-2024/

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 14 maart 2024 & 15 februari is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 14 maart 2024: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-14mrt24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & woensdag 20 maart.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

❤️

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijdens grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Deel deze post op social media

De poort van dualiteit naar Eenheid
Intense verandering & vertrouwen in het grote Plan

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 1-3 & VREEMDE SYMPTOMEN & VOORUITZICHTEN WEEK & UPDATE ZONDAG 3-3

6 Gedachten

 1. Vera Vanes zaterdag 2 maart 2024 om 07:46- Beantwoorden

  Beste Manuela, je schrijft intense verkrampingen,, IK had al last van bekkenpijn. Afgelopen week intens en ook de spieren, pezen en voeten deden mee. Lage rugpijn en pijn aan de onderkant vd ribben. Verder af en toe pijn tussen de organen en intens raar en verdrietig. Verder af en toe een heel raar geluid in mijn oren, ,alsof er een krekel ergens was.
  Ik begreep et niets van en nu wel. Dank je wel voor dit artikel
  Groetjes Vera

  • Manuela van der Knaap zaterdag 2 maart 2024 om 12:03- Beantwoorden

   Dank je wel voor het delen, Vera. Ik vergat erbij te schrijven dat ik veel mensen hoor over die strakke band op hoogte waar bij vrouwen de BH band zit. De Godsvonk zit op het middenrif, onderaan het borstbeen, dus op die plek. Veel mensen ervaren enorme kramp op die plek of uitstralend naar de ribben. En ook veel mensen hebben extra stijve heupen.sterkte en veel liefde voor jou ❤️

   • Vera Vanes zaterdag 2 maart 2024 om 13:18- Beantwoorden

    Manuela nogmaals bedankt voor deze extra info over Haarp. Die vreemde krekeltoon, die 8k met name hoorde in de avonduren, viel mij op dat ik dacht” er kloptiets niet”. Het is alsof mijn oren ingeseind worden, dat er iets ” kunstmatig” aan de gang is. Toen ik vanmorgen je artikel was, viel alles op zijn plek. Die ribbenpijn is soms zeer extreem, maar eerder gevoeld, dus ik dacht er vind een enorme opschoning plaats. Voel mij nu veel beter,,,de zon schijnt weer heerlijk, dus tijd voor een wandeling. Fijn weekend

 2. Lianne Maas zaterdag 2 maart 2024 om 10:00- Beantwoorden

  O wauw, was dàt het! Hopelijk doet HAARP vandaag niet nog een laatste ‘uitzendinkje’! Wegens gevoeligheid en ziekte voel ik verstoringen extreem en déze week, allemachtig!…..gelukkig krijg ik sinds 1,5 maand hulp van een zeer krachtig energetisch werker. Zij heeft me deze week woensdag donderdag en vrijdag 2x per dag bijgestaan! De cellen in mijn lichaam waren compleet van slag. Zij kan waarnemen hoe heftig het voor mij is en kon me er daarom niet alleen mee laten dealen. Een waar godsgeschenk, net als jij Manuela! Dankbaar dat deze keer het webinar achteraf mee te doen is! Want klinkt misschien heel raar, maar fysieke omstandigheden zijn nu zo dat ik zelfs de meditatie webinars niet kan inplannen.
  All things work together for good. There are no exceptions except in the ego’s judgement (ACIM)

  • Manuela van der Knaap zaterdag 2 maart 2024 om 12:00- Beantwoorden

   Graag gedaan Lianne, ik moet nog even bekijken of dat lukt met het uitgesteld kijken voor het webinar. Maar ik laat het weten vandaag. Sterkte en veel liefde voor jou❤️

 3. […] van frequenties door HAARP die tussen 27 februari en 3 maart 2024 met uitzendingen bezig waren. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-1-3-vreemde-symptomen-vooruitzichten-week/  (Overleving: Saturnus conjunct Priapus, Nessus, gecorrigeerde Priapus, Zon, Maan, alles […]

Plaats een reactie