Elektromagnetische update zondag 31-3 & VERWACHTINGEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,1 minuten leestijd

kort: zeer hoge X-ray zonnevlam M-9.39, hoge X-ray pieken, gaten corona en situatie tegen zonnestorm aan.

❤️

In dit artikel zie je de grafieken met korte uitleg eronder over de verstoringen en symptomen eronder.

❤️

Onderaan het artikel kan je lezen over het waarom van deze updates en wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

❤️

Afb: lees in dit artikel over de actuele processen die je mogelijk ervaart op dit moment in je dagelijks leven.

❤️

ZONNEVLAMMEN

Afb: dit was de grote zonnevlam van zaterdagavond laat die rond 22:30 uur vanaf de rand van de Zon een grote bijna X-klasse zonnevlam produceerde M-9.39.Afb:

Afb: X-ray zonnevlammen.

KORTE UITLEG VERSTORING: rond 22:15 uur was er plotseling weer een bijna X-klasse zonnevlam M-9.39 vanaf de rand van de Zon. Deze grote actieve zonnevlek produceert
al de hele week grote zonnevlammen. En nu verdwijnt deze van het toneel met een knal.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Vanaf zondagavond 31-3 staat de zonnevlek aan de achterkant van de Zon en daarna zal de GROTE ZONNEVLAM ALERT weer achter de rug zijn en dus voorlopig de rust weer terugkeren. De plasma van deze bijna X-klasse zonnevlam zal niet de aarde bereiken, dus er is geen zonnestorm of protonenstorm te verwachten.

Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: zonnevlammen.

Afb: De Zon van zondag 31-3

KORTE UITLEG GATEN CORONA: Er zijn meerdere kleinere gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Dus alleen de milde symptomen zijn aan de orde dus bij kleine gaten in de corona van de Zon voelbaar zijn.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van zonnewind dichtheid. In deze grafiek met metingen van de DSCOVR satelliet laat ook een moment zien waarop er hoge X-ray pieken werden gemeten rond 4:30 uur. Maar bij de ACE satelliet was de periode langer en de pieken hoger. Europese tijd +2 uur.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren tussen 3:00 en 11:00 uur waren er hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Met de hoogste pieken van 100 p/cm3.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het momen uurt. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ZONNESTORM

Afb: dit is een 10 dagen overzicht van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op zonnewind.

Afb: dit is een weergave van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van zondag 31-3.

Afb: Weergave van de zonnewind snelheid met de milde verhoging van rond de 520 km/sec. En een korte piek van ongeveer 770 km/sec rond 5:00 uur, waarschijnlijk verbonden met de hoge X-ray pieken.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORING: Er was tussen 2:00 en 3:00 uur (dus eigenlijk tussen 3:00 en 4:00 uur vanwege het vooruitzetten van de klok in Europa) een situatie tegen zonnestorm aan met kp-4.66. Dit is een situatie met milde symptomen. De zonnewind snelheid was mild verhoogd rond 529 km/sec.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM: Rust voor de komende week

Afb: vooruitzichten voor de zonnewind van de komende dagen.

❤️

zenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de gedeeltelijke Totale Zonsverduistering van maandag 8 april 2024 en LET OP WE STARTEN EERDER DAN NORMAAL start om 19:15 uur om LIVE de eerste kunnen ervaren van deze krachtige totale eclips. Je kan vanaf 19:00 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 19:30 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 19:50 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 4 april 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 4 maart zelfde tijd en programma: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-4apr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op maandag 15 april 2024 is er een ‘Special’ webinar: https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/

Deel deze post op social media

JAARHOROSCOOP 'De Magie van jouw binnenwereld'
#10 Totale Super Nieuwe Maan eclips van 8 april 2024

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 31-3 & VERWACHTINGEN

Plaats een reactie