Elektromagnetische update dinsdag 16-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,9 minuten leestijd

Kort: Elektronencrash, zeer hoge X-ray pieken, zonnestorm, M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gat corona aarde gericht en Schumannresonantie activiteit op zondag 14-4 en maandag 15-4. Met een terugblik op de afgelopen week. Lees meer onder de grafieken in het artikel met uitleg symptomen…

OVERZICHT VAN VERWACHTINGEN voor de week: Zeer hoge X-ray pieken gaan de komende week door (is er niet als er zonnestormen zijn), M-klasse zonnevlammen met vanaf donderdag hogere kans op X-klasse zonnevlammen doordat er zeer actieve grote zonnevlekken op de aarde gericht staan met mogelijk ook protonenstorm, elektronencrashes vanaf donderdag 18-4 heel diep, milde situatie tegen zonnestorm aan kp-4 op donderdag 18-4. Kortom het wordt zeer waarschijnlijk wel een pittige week. Lees onderaan het artikel wat je kan doen om de symptomen te verminderen.

Heb het goed… ❤️

Manuela van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Lekker bijkomen in mijn meditatie-webinar met de volle Maan op woensdag 24 april: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-24-april-2024/

Voor meer informatie over de actuele processen lees de twee artikelen over de eclipsen, tevens jaarhoroscopen: PROCES VOOR DE WERELD: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/ & PROCES OP PERSOONLIJK NIVEAU: https://inzichten.com/de-magie-van-jouw-binnenwereld/

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd(dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Nog steeds aan de orde: Het is vreemd dat er iedere nacht en ochtend rond dezelfde tijd verstoringen zijn in de zonnewind (zie rode pijlen in de afbeelding). Er wordt de laatste tijd veel gemanipuleerd met de ionensfeer, dus dat moet ergens zichtbaar worden. Er is bij de andere weergave van de zonnewind niets zichtbaar van deze nachtelijke (tot de middag) verhogingen. In de 10 jaar dat ik nu verslag doe van de verstoringen van de Zon waren die puntjes die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid, korte zeer hoge pieken van X-ray frequenties die ioniseerde in de zonnewind. Maar of dat nu ook het geval is valt te bezien. Het is al weken actief en lijkt steeds iets op te schuiven naar steeds iets vroeger. Was het een paar weken geleden ongeveer tussen 1:00 en 11:00 uur, de afgelopen week was het steeds tussen 23:00 en 12:00 ongeveer. Feitelijk komen de X-ray pieken niet door de beschermende ionensfeer heen, maar ze worden wel degelijk gevoeld met onderstaande symptomen. Dit is de lijst van verstoringen, je kan ze ook zien in de grafiek hierboven: Woensdag 10-4 rond 11:00 uur met 60 p/cm3 & donderdag 11-4 tussen 2:00 en 12:00 uur rond 90 p/cm3 & vrijdag 12-4 tussen 1:00 en 12:00 uur rond 100 p/cm3. & zaterdag 13-4 tussen 23:00 en 11:00 uur rond 200 p/cm3 & zondag 14-4 tussen 23:00 en 12:00 uur rond 200 p/cm3 & maandag 15-4 tussen 23:00 en 11:00 uur rond 175 p/cm3 & dinsdag tussen 23:00 en 9:00 uur rond 150 p/cm3.

NASA is bezig met experimenten met de ionensfeer tijdens de eclips en ook ervoor en erna. Misschien hebben die nachtelijk zeer hoge verhogingen van de zonnewind dichtheid hiermee te maken: https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/eclipses/solar-eclipses/2023-solar-eclipse/to-study-atmosphere-nasa-rockets-will-fly-into-oct-eclipses-shadow/

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment, omdat het te veel en te heftig is. Daardoor krijg je mogelijk een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid. Die laat een paar zeer hoge pieken zien, rond 23:30 uur met ongeveer 148 p/cm3 en tussen 1:10 en 1:25 uur met ongeveer 50 p/cm3. Dit zijn zeer waarschijnlijk X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid.

VERWACHTING X-RAY PIEKEN:

Dit is niet vooraf te zien of op te zoeken, maar gezien de situatie van de afgelopen weken, denk ik dat dit een patroon is wat doorgezet zal worden.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de Zon van dinsdag 16-4

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 kleiner gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is de zonnevlek die vanaf zondag 14-4 plotseling actief werd door een terugkerende zonnevlek die opnieuw M-klasse zonnevlammen begon te vuren. Het is een serie zonnevlekken en die brachten eind mei in het weekend voor de start van het eclips-seizoen en de Maansverduistering extreme zonnestormen van Kp-9 en hoge X-klasse zonnevlammen. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-23-3-verwachtingen/

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op maandag 15-4 en dinsdag 16-4. Met op 20:00 uur een M-1.14 die nog niet op de lijst staat.

Afb: De magnetische weergave van de Zon van dinsdag 16-4

UITLEG HOGE ZONNEVLAMMEN: Vanaf zondag 14-4 waren er weer plotseling M-klasse zonnevlammen. Dit was afkomstig van een terugkerende zonnevlek AR3639. Maar het is een serie zonnevlekken AR3637, AR3638 en AR3639 en die brachten eind mei in het weekend voor de start van het eclips-seizoen en de Maansverduistering extreme zonnestormen van Kp-9 en hoge X-klasse zonnevlammen. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-23-3-verwachtingen/ Dus dat gaat weer voor wat vuurwerk zorgen, waarschijnlijk niet zo heftig als toen eind maart, maar er is wel degelijk verhoogde activiteit met M- en X- klasse zonnevlammen te verwachten de komende week.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Er is kans op een zeer hoge kans op M-klasse zonnevlammen. De verwachting is dat er 60% kans is op M-klasse zonnevlammen vanaf woensdag, maar vanaf donderdag 18-4 staan de nieuwe zonnevlekken op de aarde gericht en dus neemt de kans op X-klasse zonnevlammen (naar 10%) met ook protonenstormen extra toe vanaf dat moment tot zeker woensdag 24-4. Dus dat beloofd weer een intensieve week te worden.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (Neutraal)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De elektronen zijn gecrashed en dus erg laag. Dit begon op maandagavond heel er mild vanaf 22:00 uur, maar vanaf dinsdagochtend 16-4 11:30 begonnen die diepe elektronencrashes tot ongeveer 17:30 uur. De verwachting is dat door de verwachtte verhoogde zonnewind en een situatie tegen zonnestorm aan kp-4 op donderdag 18-4 de elektronencrashes dieper zullen zijn. Dit zijn pittige en zware periode.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE op de aangegeven tijden: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

ZONNESTORM

Afb: Dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van 10 dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten.

KORTE UITLEG: De situatie van de verhoogde zonnewind is mild met Kp-4 (hoogste 4.667 rond 9:30 en 17:00 uur), dus tegen zonnestorm aan. En vanaf 19:30 uur nog Kp-5 zonnestorm. De hoogste van de zonnewind was ook niet hoog met een maximum van 410 km/sec. Het is allemaal erg meegevallen.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de meting van de zonnewind snelheid. Die is op normale waarde.

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid. Die laat een paar zeer hoge pieken zien, rond 23:30 uur met ongeveer 148 p/cm3 en tussen 1:10 en 1:25 uur met ongeveer 50 p/cm3. Dit zijn zeer waarschijnlijk X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Kijk voor informatie boven aan dit artikel bij de X-ray pieken.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN ZONNESTORM: De verwachting is dat er op woensdagavond 17-4 en donderdagnacht 18-4 een situatie zal zijn tegen zonnestorm aan, dus mild met kp-4 en vooral verhoogde zonnewind dichtheid rond 30 p/cm3 (dat kan toch heel pittig zijn).

Afb: Dit is de weergave voor de zonnewind en -storm voor de komende dagen. Inmiddels is door de grote zonnevlammen de situatie veranderd en is er een zonnestorm onderweg die donderdag 18-4 verwacht wordt.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor woensdagavond rond 20:00 uur en donderdagnacht 18-4 wordt er een situatie verwacht tegen zonnestorm aan met Kp-4.

Afb: Je ziet hier link de zonnestorm die onderweg is en op donderdag 18-4 in de nacht of de avond van 17-4 wordt verwacht. Het ziet er niet heel heftig uit en zal waarschijnlijk mild zijn.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was actief al in de nacht van zaterdag op zondag, maar op zondag 14-4 tussen 18:00 en 19:00 uur was er een piek met ZEER hoge intensiteit van 96 amplitude. En op maandag 15-4 opnieuw tussen 4:00 en 6:00 uur met 65 amplitude en tussen 8:00 en 10:00 uur met 80 amplitude. Dat zijn allemaal hoge frequenties, maar wel gedeeltelijke frequenties. Omdat er ook andere verstoringen waren (zonnevlammen, zeer hoge X-ray pieken en verhoogde zonnewind) was deze verstoring zeker goed voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen ZEER HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van woensdag 24 april 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-24-april-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 2 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-2mei24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op woensdag 15 mei 2024 : https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update do 11-4 & vr 12-4 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update woensdag 17-4 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 16-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

2 Gedachten

  1. […] Er wordt zonnestorm verwacht voor woensdagavond of -nacht 17-4 of donderdag 18-4 heel vroeg. Kijk voor de vooruitzichten van de week bij de update van dinsdag 16-4: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-16-4-vooruitzichten-week/ […]

  2. […] Lees de verwachtingen voor deze WEEK in de update van dinsdag 16-4: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-16-4-vooruitzichten-week/ […]

Plaats een reactie