Elektromagnetische update do 11-4 & vr 12-4 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,9 minuten leestijd

Hoge tot zeer hoge X-ray pieken, hoge zonnevlam, gaten corona Zon aarde gericht en elektronen steeds tegen stormlevel aan. En een situatie tegen zonnestorm verwacht. Met ook de Schummanresonantie van afgelopen week. Lees meer onder de grafieken met uitleg mogelijke symptomen…

UPDATE DINSDAG 16-4: De nieuwe update wordt geschreven en zal uiterlijk rond 19:00 uur op de website staan.

De algehele situatie was mild afgelopen week, maar dat veranderde op donderdagavond rond 19:00 uur met een plotselinge M5.47 zonnevlam vanaf de rand van de Zon. Ook zijn er nog steeds in de nacht en ochtend hoge tot zeer hoge X-ray pieken. Verder zijn er weinig andere verstoringen. Ik heb ook de verstoring van de Schumannresonantie van afgelopen week erbij geplaatst, helemaal onderaan. Verder lees je ook de verwachtingen in het artikel hieronder. De Zon lijkt weer wakker te worden, dus we krijgen weer meer activiteit en dan zullen de X-ray pieken wel weer gaan afnemen in de nacht is mijn verwachting.

Ik hoor van veel mensen dat ze pittige lichamelijke situaties ervaren en ook diep in innerlijke processen zijn met verdriet en boosheid. Dat heeft met het intense eclips-seizoen te maken en de frequenties die in de wereld en in ons in beweging zijn gezet. Hieronder kan je er meer over lezen of kijk de video (die staat in het artikel van de eclips van 8 april 2024).

Lees over de actuele processen in de 2 artikelen over de eclips van afgelopen weken:

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Nog steeds aan de orde: Het is vreemd dat er iedere nacht en ochtend rond dezelfde tijd verstoringen zijn in de zonnewind (zie rode pijlen in de afbeelding). Er wordt de laatste tijd veel gemanipuleerd met de ionensfeer, dus dat moet ergens zichtbaar worden. Er is bij de andere weergave van de zonnewind niets zichtbaar van deze nachtelijke (tot de middag) verhogingen. In de 10 jaar dat ik nu verslag doe van de verstoringen van de Zon waren die puntjes die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid, korte zeer hoge pieken van X-ray frequenties die ioniseerde in de zonnewind. Maar of dat nu ook het geval is valt te bezien. Het is al de hele week dagelijks actief tussen 1:00 en 11:00 uur ongeveer. Het is voelbaar met symptomen die hieronder beschreven staan. Laat even weten of jij ze herkent van afgelopen week, hieronder kun je een bericht achterlaten. Dit is de lijst van verstoringen, je kan ze ook zien in de grafiek hierboven: Zaterdag 6-4 tussen 00:00 en 10:00 uur rond 175 p/cm3 (IS HEEL HOOG) & zondag 7-4 tussen 00:00 en 11:00 uur rond 100 p/cm3 & maandag 8-4 tussen 23:00 en 11:00 uur rond 175 p/cm3 (IS HEEL HOOG) & dinsdag 9-4 tussen 23:00 en 11:00 uur tussen 175 p/cm3 & woensdag 10-4 rond 11:00 uur met 60 p/cm3 & donderdag 11-4 tussen 2:00 en 12:00 uur rond 90 p/cm3 & vrijdag tussen 1:00 en 12:00 uur rond 100 p/cm3.

NASA is bezig met experimenten met de ionensfeer tijdens de eclips en ook ervoor en erna. Misschien hebben die nachtelijk zeer hoge verhogingen van de zonnewind dichtheid hiermee te maken: https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/eclipses/solar-eclipses/2023-solar-eclipse/to-study-atmosphere-nasa-rockets-will-fly-into-oct-eclipses-shadow/

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment, omdat het te veel en te heftig is. Daardoor krijg je mogelijk een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

VERWACHTING X-RAY PIEKEN:

Dit is niet vooraf te zien of op te zoeken, maar gezien de situatie van de afgelopen weken, denk ik dat dit een patroon is wat doorgezet zal worden.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 12-4

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere kleine gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: daar waar de rode pijl staat is de nieuwe zonnevlek die plotseling een M-5.47 zonnevlam met puur X-ray licht naar de aarde bracht op donderdagavond 11-4 rond 19:00 uur.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op donderdag en vrijdag 12-4

UITLEG HOGE ZONNEVLAMMEN?: Er was plotseling een M-klasse zonnevlam die vanaf de zijkant van de Zon (nog niet in het zicht op donderdagavond rond 19:00 uur een M-5.43 X-ray zonnevlam produceerde. Dat is echt hoog voor een zonnevlam die nog niet eens zichtbaar is.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

De verwachting is dat er 25% kans is op M-klasse zonnevlammen voor vrijdag en ook de komende dagen/week. Er was plotseling een M-klasse zonnevlam die vanaf de zijkant van de Zon (nog niet in het zicht op donderdagavond rond 19:00 uur een M-5.43 X-ray zonnevlam produceerde. Dat is echt hoog voor een zonnevlam die nog niet eens zichtbaar is. Dus waarschijnlijk gaat deze nieuwe zonnevlek weer hogere activiteit brengen met dus een flinke kans op M-klasse zonnevlammen, maar dus niet extreem hoog en dus geen kans op X-klasse zonnevlammen.

❤️

VERHOOGDE ZONNEWIND & STORM

Afb: dit is een 10 dagen weergave van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

Afb: dit is een weergave van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van 6 april.

KORTE UITLEG: Het is rustig met de zonnewind. Er is geen verhoogde zonnewind.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM?:

De situatie ziet er zeer rustig uit voor de komende week met alleen een milde situatie tegen zonnestorm aan in de vroege ochtend van zondag 14-4.

Afb: dit is de grafiek met de korte termijn vooruitzichten voor de komende dagen. Het ziet er zeer rustig uit, met een milde verhoging in de vroege ochtend van zondag 14-4.

Afb: dit is de grafiek met de lange termijn vooruitzichten voor de komende weken. Het ziet er zeer rustig uit.

Afb: Dit zijn de vooruitzichten voor de komende week voor de zonnewind. Er wordt geen noemenswaardige verhoging verwacht, maar zeer milde verhoging in de ochtend van zondag 14-4.

❤️

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Nog steeds (al ruim een week) is er een milde situatie in de avond tegen zonnestorm aan. De verwachting is dat dit zo val blijven de komende dagen en dus net niet in stormlevel zal komen.

NASA is bezig met experimenten met de ionensfeer tijdens de eclips en ook ervoor en erna. Misschien hebben die nachtelijk zeer hoge verhogingen van de zonnewind dichtheid hiermee te maken: https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/eclipses/solar-eclipses/2023-solar-eclipse/to-study-atmosphere-nasa-rockets-will-fly-into-oct-eclipses-shadow/

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Symptomen elektronenstorm OFFICIEEL NET NIET AAN DE ORDE, maar tegen elektronenstorm aan(Dus wel hoogfrequente energie, maar minder als bij stormlevel.): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon was op op woensdag 10-4 rond 17:00 uur. (tijd is +2 uur voor onze tijd.)

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon is vanaf woensdagavond rond 17:00 uur weer geswitcht naar de een normale magnetische verbinding (rode stralen). De verwachting is dat dit ongeveer 1,5 week aan de orde blijft en dus waarschijnlijk maandag 22-3 weer terug zal switchen naar de ‘abnormale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

(De milde symptomen NIET AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 22-4 : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was actief heel kort met een piek op dinsdag 9-4 met 42 amplitude rond 3:00 uur en tussen dinsdag 9-4 19:00 uur en 13:00 uur op woensdag 10-4 met maximale amplitude van 36. Dat zijn gemiddelde tegen hoge verstoring aan.

(Symptomen GEMIDDELD tegen hoog aan: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op maandag 15 april 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 6-4 & VOORUITZICHTEN WEEK
Elektromagnetische update dinsdag 16-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update do 11-4 & vr 12-4 & VOORUITZICHTEN

5 Gedachten

 1. Jaschenka vrijdag 12 april 2024 om 20:03- Beantwoorden

  Hallo Manuela, mijn man heeft al twee weken s’nachts om 03.00 een hoest aanval dat ik denk dat hij erin blijft, Ikzelf had de vorige week hier last van en afgelopen donderdagmiddag vreselijk last van pijn in mijn kies en ik weet dan ook gelijk dat er iets aan de hand is en ga gelijk kijken of je een update geplaatst hebt. Bedankt voor de interessante artikelen en updates het geeft mij altijd een gerust gevoel 🙏

 2. Pascalle vrijdag 12 april 2024 om 20:09- Beantwoorden

  Dank voor deze update die toch een hoop verklaart. Sinds zaterdag nacht ligt mijn lichaam overhoop. Met name mijn buik. In de middag trekt het wat bij maar de dag start beroerd vaak ook met woede. Veel dromen met het ‘vrouwelijke’ als thema.
  Leve de hematiet die een fijne steun is!

  Wens je een fijn weekend.

  Liefs, Pascalle

 3. Friedie zaterdag 13 april 2024 om 07:42- Beantwoorden

  Hoi Manuela,
  Ik had vanaf donderdag veel duizeligheid en razende deeltjes door m’n lijf. Keek al steeds op je site om te zien of er verstoringen waren. Dus heel herkenbaar.

 4. elisabeth Nicolaers dinsdag 16 april 2024 om 17:02- Beantwoorden

  Dankjewel Manuela!
  Vooral druk op de ogen! wat zie ik niet?
  Heftige en diepe emoties, moet diep naar binnen gaan,
  en oude wonden worden voelbaar.
  Dus helemaal mee met wat er Kosmisch bezig is.
  Je info is dus héél welkom!!
  Gelukkig ondersteunen de Hematiet en Toermalijn dagelijks
  en ook de andere kristallen, en vooral ook de wekelijkse meditaties!
  💖🙏

  • Manuela van der Knaap dinsdag 16 april 2024 om 17:06- Beantwoorden

   Dank je wel Elisabeth, het nieuwe artikel voor de updates wordt geschreven en staat uiterlijk rond 19:00 uur op de website.

Plaats een reactie