Elektromagnetische update zaterdag 6-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,7 minuten leestijd

Het is rustig op de Zon na het zeer intense weekend eind maart. Er zijn een paar gaten in de corona van de Zon aarde gericht. Wat vooral typisch is, dat is dat er al de hele week in de nacht tot de middag hoge tot zeer hoge X-ray pieken zijn en op deze zaterdag milde verhoogde zonnewind, kort tegen zonnestorm aan. En de magnetische verbinding tussen aarde en Zon in weer niet normaal (HCC). Lees de vooruitzichten voor de week in het artikel hieronder…

❤️

Lees verder naar beneden de uitleg onder de grafieken met daaronder de mogelijke symptomen.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Het is vreemd dat er iedere nacht en ochtend rond dezelfde tijd verstoringen zijn in de zonnewind (zie rode pijlen in de afbeelding). Er wordt de laatste tijd veel gemanipuleerd met de ionensfeer, dus dat moet ergens zichtbaar worden. Er is bij de andere weergave van de zonnewind niets zichtbaar van deze nachtelijke (tot de middag) verhogingen. In de 10 jaar dat ik nu verslag doe van de verstoringen van de Zon waren die puntjes die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid, korte zeer hoge pieken van X-ray frequenties die ioniseerde in de zonnewind. Maar of dat nu ook het geval is valt te bezien. Het is al de hele week dagelijks actief tussen 1:00 en 11:00 uur ongeveer. Het is voelbaar met symptomen die hieronder beschreven staan. Laat even weten of jij ze herkent van afgelopen week, hieronder kun je een bericht achterlaten. Dit is de lijst van verstoringen, je kan ze ook zien in de grafiek hierboven: zondag 31-3 tot 11:00 uur met ong.100 p/cm3 & maandag 1-4 tussen 1:00 en 11:00 uur met ong. 90 p/cm3 & dinsdag 2-4 tussen 2:00 en 10:00 uur met ong. 90 p/cm3 & woensdag 3-4 tussen 23:00 en 10:00 uur met ong. 90 p/cm3 & donderdag 4-4 tussen 3:00 en 11:00 uur met ong. 200 p/cm3 DAT IS SUPER HOOG!!! & vrijdag 5-4 tussen 23:00 en 12:00 uur met ong. 100 p/cm3 & zaterdag 6-4 tussen 00:00 en 12:00 uur met ong. 170 p/cm3 DIT IS OOK ERG HOOG!!!

NASA is bezig met experimenten met de ionensfeer tijdens de eclips en ook ervoor en erna. Misschien hebben die nachtelijk zeer hoge verhogingen van de zonnewind dichtheid hiermee te maken: https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/eclipses/solar-eclipses/2023-solar-eclipse/to-study-atmosphere-nasa-rockets-will-fly-into-oct-eclipses-shadow/

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment, omdat het te veel en te heftig is. Daardoor krijg je mogelijk een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is de andere weergave en van de zonnewind dichtheid gemeten door de DSCOVR satelliet. Hier zien we niet de verhoging die op het andere overzicht hierboven zichtbaar is met rode puntjes iedere nacht en ochtend.

VERWACHTING X-RAY PIEKEN:

Dit is niet vooraf te zien of op te zoeken, maar gezien de situatie van de afgelopen weken, denk ik dat dit een patroon is wat doorgezet zal worden.

❤️

VERHOOGDE ZONNEWIND & STORM

Afb: dit is een 10 dagen weergave van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

Afb: dit is een weergave van de reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van 6 april.

KORTE UITLEG: Het is rustig met de zonnewind. Er was een korte periode met een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4) tussen 3:00 en 3:30 uur. De zonnewind is de hele dag al zeer mild verhoogd rond 450 km/sec. Rond 13:00 uur liep die op naar rond de 500 km/sec. Dat is niet hoog, maar zeer mild.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM:

De situatie ziet er zeer rustig uit voor de komende week.

Afb: dit is de grafiek met de korte termijn vooruitzichten voor de komende dagen. Het ziet er zeer rustig uit.

Afb: dit is de grafiek met de lange termijn vooruitzichten voor de komende weken. Het ziet er zeer rustig uit.

Afb: Dit zijn de vooruitzichten voor de komende week voor de zonnewind. Er wordt geen noemenswaardige verhoging verwacht.

❤️

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Vanaf vrijdagavond is er een milde situatie in de avond tegen zonnestorm aan. De verwachting is dat dit zo val blijven de komende dagen en dus net niet in stormlevel zal komen. Er was op vrijdag ook een korte periode tussen 10:30 en 12:00 uur met elektronencrash. Zowel de korte crash als de verhoging is niet helder te koppelen aan zonnestormen of andere verstoringen op dit moment, dus waar het vandaan komt is een raadsel. Misschien wel weer de manipulaties van de ionensfeer.

NASA is bezig met experimenten met de ionensfeer tijdens de eclips en ook ervoor en erna. Misschien hebben die nachtelijk zeer hoge verhogingen van de zonnewind dichtheid hiermee te maken: https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/eclipses/solar-eclipses/2023-solar-eclipse/to-study-atmosphere-nasa-rockets-will-fly-into-oct-eclipses-shadow/

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Symptomen elektronenstorm OFFICIEEL NET NIET AAN DE ORDE, maar tegen elektronenstorm aan(Dus wel hoogfrequente energie, maar minder als bij stormlevel.): de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

Symptomen elektronencrash KORT AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon op woensdag 3-4 rond 18:00 uur. (tijd is +2 uur voor onze tijd.)

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon is vanaf woensdagavond rond 18:00 uur weer geswitcht naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding (groene stralen). De verwachting is dat dit ongeveer 1,5 week aan de orde blijft en dus waarschijnlijk zondag 14-3 weer terug zal switchen naar de ‘normale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

(De milde symptomen nu AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 18-3: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de Zon van zaterdag 6-4

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere kleine gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het is geen super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

De verwachting is dat er alleen B- en C-klasse zonnevlammen zullen zijn de komende dagen/week. Er zijn geen signalen dat er actieve grote zonnevlekken in aantocht zijn. De rust de komende week wat betreft de zonnevlammen. De situatie kan altijd plotseling ineens keren.

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de gedeeltelijke Totale Zonsverduistering van maandag 8 april 2024 en LET OP WE STARTEN EERDER DAN NORMAAL start om 19:15 uur om LIVE de eerste kunnen ervaren van deze krachtige totale eclips. Je kan vanaf 19:00 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 19:30 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 19:50 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-totale-eclips-8-april-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op maandag 15 april 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-ma-15apr24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

JAARHOROSCOOP 'Eclips van verandering'
Elektromagnetische update do 11-4 & vr 12-4 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 6-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

12 Gedachten

 1. Angelique zaterdag 6 april 2024 om 22:46- Beantwoorden

  Vanaf woensdag heb ik een erg pijnlijke tand, pijn komt uit de wortel. Toch het gevoel er nog niet mee naar de tandarts te moeten, omdat het voelt als heftige energie en oplossen van oude pijn, ofzo…… (of is dat mijn hoop dat dat het is) Ook een vol hoofd, angstig, huilbuien, het druk maken over de pijn, slecht slapen. Niet in mijn kern zijn hierdoor. Bij loslaten en overgave is het beter qua pijn. Meer in het nu leven en accepteren dat dit opschoning is.
  Als het te lang duurt, toch maar naar de tandarts…..
  Dankjewel voor je updates!!!

 2. Lianne zaterdag 6 april 2024 om 22:53- Beantwoorden

  Wat fijn weer een update! Ik zag dat ook (heb inmiddels aardig wat van je geleerd) in de grafiek deze week en hoopte op jou blik erop. Nou, ik ben gesloopt. Hopelijk red ik het in m’n eentje en beland ik niet in het ziekenhuis waar men niks begrijpt van mijn fysieke toestand. Waarover mij zoveel duidelijk is geworden het afgelopen jaar.

 3. Cindy zondag 7 april 2024 om 00:06- Beantwoorden

  Beste Manuella

  Ik bevestig voor je. Het was voor mij heel voelbaar afgelopen week de uren ‘s nachts veel wakker worden door hitte gevoel hart chakra rugzijde en extreem vermoeid (niet anders kunnen dan slapen) tot de middag
  En massage nodig gehad voor de zenuwpijnen kiezen. Nadien bliss gevoel

  Wat je schrijft kan ik altijd bevestigen.

  Warme groet,

 4. Vera Vanes zondag 7 april 2024 om 07:20- Beantwoorden

  Waarom is nasa met de ionenesfeer aan t knoeien,?

 5. Vera Vanes zondag 7 april 2024 om 07:21- Beantwoorden

  Waarom knoeit nasa met de ionensfeer.

 6. Karina zondag 7 april 2024 om 07:28- Beantwoorden

  Hai Manuela, dank voor de update. En ja de afgelopen dagen voelt mijn man denk de x-rays enorm. Iedere nacht aura’s en migraine. Die van gister zaterdagnacht! was erg heftig en nu weer… wat komt er allemaal aan?! Warme groet Karina

 7. Eline zondag 7 april 2024 om 07:34- Beantwoorden

  Hallo Manuela,
  Bedankt voor je uitleg over de X-ray pieken. Het was mij ook al opgevallen dat er iets vreemds mee aan de hand was. En inderdaad herkenbare symptomen zoals overbelast zenuwstelsel, hoofdpijn, misselijkheid en ook moeilijk aarden, stijve beenspieren, vermoeidheid.
  Warme groet, Eline

 8. Frederiek zondag 7 april 2024 om 07:47- Beantwoorden

  Hoi Manuela,
  Ik was de afgelopen week erg moe. Werd elke ochtend kapot wakker, maar het was vooral in mijn hoofd. Lichamelijk kon ik nog wel wat. Ik zat verder ook niet lekker in mijn vel, veel negativiteit en irritatie. Er zat een flinke emotionele blokkade, maar die loste van vrijdag op zaterdag op. Vannacht heb ik vanaf een uur of 2 lang wakker gelegen. Voel me nu wel oké. Hopelijk heb je hier wat aan.

 9. Lianne zondag 7 april 2024 om 10:19- Beantwoorden

  Vergeten je te bedanken, Manuela. Belangrijke informatie over NASA.
  En CERN heeft ook wat gepland voor morgen. Ik ben dankbaar dat de zon ahw een stap terug heeft gedaan tijdens deze heftigheden.

 10. Manuela van der Knaap zondag 7 april 2024 om 13:31- Beantwoorden

  Bedankt voor alle reacties en delen van jullie ervaringen en heel veel liefde en kracht voor hen die het er zwaar mee hebben.

 11. Mary zondag 7 april 2024 om 14:16- Beantwoorden

  Vannacht ook heel voelbaar in Spanje. Slaap nog steeds met de hematiet 👌. Soms zelfs in bed duizelig gevoel. Met de nieuwe aarde kristal lukt het aarden goed.

 12. Elisabeth Nicolaers zondag 7 april 2024 om 16:01- Beantwoorden

  Dankjewel Manuela, oef! dacht al dat het helemaal mis ging met mijn gezondheid.
  Hoofdpijn, slecht zien, stijve spieren, slecht slapen… En bij mijn man viel het op een morgen helemaal uit,
  kon zicht niet meer concentreren en moeilijk praten.
  De meditatie vorige donderdag was dan weer hemels, ik kon mijn innerlijjk proces,
  accepteren, geen oordeel meer, en veel inzicht!
  Dankjewel om ons te ondersteunen in ons groeiproces. 🙏💖🙏

Plaats een reactie