Elektromagnetische update maandag 27-5 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,7 minuten leestijd

En ja hoor, daar is ie weer!!! Kort: Hoge zonnevlam X-2.9 vanaf de rand van de Zon, gat corona aarde gericht, hoge X-ray pieken of hoge zonnewind piek en de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon is weer actief (HCC). De badass zonnevlek van begin mei is weer terug, lees kort en krachtig meer over de verwachtingen voor de komende dagen…

UPDATE DINSDAGAVOND 28-5: De weekoverzicht verwachtingen zijn ook toegevoegd. Er worden voor deze week toch wel flinke zonnevlammen verwacht. Lees hieronder waardoor dat komt. De zonnewind verwachtingen zijn rustig, maar dat kan veranderen zodra de het terugkerende monster van een zonnevlek begint te vuren. Dat kunnen er ook hoge zonnestormen komen. Op dinsdag waren er alleen hogere X-klasse zonnevlammen. (EINDE UPDATE)

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

We zijn heel druk op het moment met het online krijgen van de nieuwe website. Dus daar gaat nu alle aandacht naar toe en daarom zie je zo weinig updates op het moment. Ik heb hieronder even kort beschreven over de activiteit van de Zon.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Veel mensen zijn intens moe. De innerlijke processen zijn pittig en daar kan je meer over lezen in mijn astrologische artikel over de volle Maan. https://inzichten.com/bevrijden-van-je-wezens-essentie-de-grote-doorbraak/ De kern van het proces gaan over de daadkracht en de mannelijke Yang-kracht, die zich meer naar binnen MOET richten (karmisch) en de vrouwelijke Yin-kracht die zich nu aan het oprichten is. Dit kan maken dat je meer naar binnen wilt richten en rustig aan moet doen of een sterkte behoefte hebt aan inkering. Ook verslavingen spelen extra op sinds een paar weken en dat is nog actief tot half september (Astrologisch Neptunus conjunct Priapus/overlevingsmechanisme) zie mijn video op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4 ).

De badass zonnevlek AR3664 begint weer in het zicht te komen van de aarde en is nog steeds ‘a life and kickin’. Want zelf nog half achter de Zon produceerde de zonnevlek een X-2.9 zonnevlam met CME. En als die op aarde vanaf de rand van de Zon aankomt als een X-2.9, dan was dit een mega ontploffing op de rand van de Zon. De verwachting is dan ook dat er komende week zeer waarschijnlijk hoge zonnevlammen zullen komen, maar waarschijnlijk niet meer zo idioot als die van rond 9 en 10 mei 2024 en in dat weekend een mega zonnestorm, die door uitzendingen van HAARP ook nog een extra werd opgeschroefd. Lees over de manipulatie van HAARP en de hele situatie rond 20 mei in dit artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-do-16-5-vr-17-5-vooruitzichten-en-evaluatie-extreme-week-en-manipulatie/ Er is voor de komende week dus ook een verhoogde kans op protonenstorm en hoge zonnestormen. Maar het kan ook reuze meevallen, omdat zonnevlekken op de randen van de Zon veel heftiger zijn en als ze meer in op de aarde gericht staan zijn ze meestal rustiger. Dat leert de ervaring. Dus we gaan zien wat de komende week gaat brengen.

Verder was er nog een vreemde pieken van hoge zonnewind dichtheid van 90 p/cm3 rond 12:30 uur, die dit keer niet zo hoog zichtbaar werd bij de ACE satelliet meting, maar juist wel bij de DSCOVR satelliet metingen. Heel vreemd. Dat is echt nooit zo. En ook nog Schumannresonantie activiteit die hoog was tussen 3:00 en 4:00 uur met ongeveer 41 amplitude en tussen 8:00 en 11:00 uur met 53 amplitude.

Vanaf donderdagochtend 23-5 rond 8:00 uur was de magnetische verbinding tussen aarde en Zon verstoord en zoekend naar een nieuw evenwicht. Dit is meestal een teken dat er een opbouw is van een grote zonnevlek en dat klopt dus ook, want die meldde zich maandagochtend vroeg met een hoge X-2.9 zonnevlam. Vanaf zaterdag 25-5 rond 00:00 uur is de magnetische verbinding weer ‘ongewoon’ (groen stralen, zie afbeelding verder naar beneden in het artikel) en dit betekent weer milde symptomen van slapende en tintelende handen en voeten.

De verwachting voor de zonnewind voor de komende week wordt aangegeven als mild, maar als die terugkerende badass zonnevlam echt doorzet, dan krijgen we ook weer nieuwe zonnestormen, die dan eind van deze week actie worden.

Heb het goed… ❤️

Manuela van https://inzichten.com

https://inzichten.com/bevrijden-van-je-wezens-essentie-de-grote-doorbraak/embed/#?secret=JXwtVKSqSM#?secret=r27x4rI8bI
https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van maandag 27-5

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er is 1 gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. nr 40. Dit geeft alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is de zonnevlek die terug is gekeerd nadat die begin mei zo ongelofelijke record hoeveelheid hoge zonnevlammen had geproduceerd. Deze produceerde rond 9:00 uur een X-2.9 zonnevlam vanaf de rand van de Zon.

Afb: Dit is de terugkerende badass zonnevlam.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG VAN DE ACTUELE SITUATIE: De badass zonnevlek AR3664 begint weer in het zicht te komen van de aarde en is nog steeds ‘a life and kickin’. Want zelf nog half achter de Zon produceerde de zonnevlek een X-2.9 zonnevlam met CME. En als die op aarde vanaf de rand van de Zon aankomt als een X-2.9, dan was dit een mega ontploffing op de rand van de Zon. De verwachting is dan ook dat er komende week zeer waarschijnlijk hoge zonnevlammen zullen komen, maar waarschijnlijk niet meer zo idioot als die van rond 9 en 10 mei 2024 en in dat weekend een mega zonnestorm, die door uitzendingen van HAARP ook nog een extra werd opgeschroefd. Lees over de manipulatie van HAARP en de hele situatie rond 20 mei in dit artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-do-16-5-vr-17-5-vooruitzichten-en-evaluatie-extreme-week-en-manipulatie/ Er is voor de komende week dus ook een verhoogde kans op protonenstorm en hoge zonnestormen. Maar het kan ook reuze meevallen, omdat zonnevlekken op de randen van de Zon veel heftiger zijn en als ze meer in op de aarde gericht staan zijn ze meestal rustiger. Dat leert de ervaring. Dus we gaan zien wat de komende week gaat brengen.

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren op maandag 27-5

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: dit is het week overzicht voor de zonnevlammen. De terugkerende badass zonnevlam zal waarschijnlijk weer actiever worden. Dus die de riemen maar alvast aan, zeer waarschijnlijk hebben we weer een pittige week voor de boeg.

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor maandag 27-5 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo, maar kan ook nog hoger oplopen, omdat de grote zonnevlek op de aarde komt gericht staat ongeveer over 3-4 dagen (vanaf donderdag 30-5). Dus de situatie kan de komende dagen oplopen. Met dan ook verhoogde kans op protonenstormen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Normaal is dit de situatie: Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. Dit keer was er wel een weergave op de andere DSCOVR satelliet metingen (zie grafiek hieronder). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.) MAAR DIT KEER DUS OMGEDRAAID.

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren vreemde pieken van hoge zonnewind dichtheid van 90 p/cm3 rond 12:30 uur, die dit keer niet zo hoog zichtbaar werd bij de ACE satelliet meting (grafiek hierboven), maar juist wel bij de DSCOVR satelliet metingen (grafiek hieronder). Heel vreemd. Dat is echt nooit zo.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, waar we zien dat er hoge pieken waren. Die vielen samen met de hoge X-ray pieken van de ACE satelliet. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie activiteit was hoog tussen 3:00 en 4:00 uur met ongeveer 41 amplitude en tussen 8:00 en 11:00 uur met 53 amplitude. Dit zijn beide hoge verstoringen die vooral voelbaar zijn als er ook andere verstoringen actief zijn rond die tijd. De SR versterkt altijd wat er al is. Er waren hoge X-ray pieken en de hoge zonnevlam rond die tijd, dus deze SR was zeker wel goed voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen HOOG alleen tijdens de activiteit: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met hoge X-ray pieken en de hoge zonnevlam. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde vanaf donderdag 23-5 vanaf 8:00 uur is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon los en er is nog geen nieuwe magnetische verbinding gevonden met de Heliospheric Currentsheet. Dus dat kan betekenen dat je de aarde verbinding als anders ervaart. Ik update hier later als de verbinding er weer is en welke verbinding (rood of groene stralen, want het is zeer instabiel op het moment).

(De milde symptomen VANAF DONDERDAG 08:00 MOGELIJK AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

Afb: dit is het week overzicht voor de zonnewind/storm. Het ziet er rustig uit, maar kan zomaar veranderen als de terugkerende badass zonnevlam begint te vuren.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 30 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 30 mei 19:45 uur:  https://inzichten.com/events/special-ameditatie-do-30mei24/  Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & donderdag 13 juni 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-13jun24/

https://inzichten.com/events/special-ameditatie-do-30mei24/

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 6 juni 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-nieuwe-maan-6-juni-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda

https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-nieuwe-maan-6-juni-2024/

 

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 24-5 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update woensdag 29-5 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 27-5 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie