Elektromagnetische update vrijdag 24-5 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,5 minuten leestijd

Veel M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten in corona Zon aarde gericht en magnetische verbinding aarde en Zon zoekend (HCC). Lees meer…

Onderaan dit artikel kan je lezen wat je zelf kan doen om de symptomen te verminderen.

We zijn heel druk op het moment met het online krijgen van de nieuwe website. Dus daar gaat nu alle aandacht naar toe en daarom zie je zo weinig updates op het moment. Ik heb hieronder even kort beschreven over de activiteit van de Zon.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Zoals ik al eerder heb geschreven in mijn elektromagnetische updates, wordt de Zon meestal actief als er energetische activaties zijn. De volle Maan op donderdag was ook weer een doorbraak en grote activatie. Zoals je kan lezen in mijn artikel over de volle Maan. Bij het meditatie-webinar werd het proces dat al een aantal weken bezig is, met de integratie van onze binnenwereld, de yin-kracht in ons, die aan het integreren is in het hier en nu en in het dagelijks leven haar plek beter weet in te nemen. Met de volle Maan werd er een grote innerlijke licht kolom geaard en geïntegreerd. Dat was eerder ook al bezig, maar niet zo totaal. En deze zeer liefdevolle, zachte aanwezigheid van licht was heel goed voelbaar hierbij en het energetische vuur maakte de uitstroom naar de wereld vrij. De zachte vrouwelijk yin-kracht in de mens kwam vol in de schijnwerpers te staan. Het gaat niet om het vrouwelijke, maar om de Wezensessentie (Godsvonk) die haar Wezenlijke plek weer kan innemen. En daarin is er een nieuw evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke krachten. Yang en Yin.

Dus wat laat de Zon zien, is dat er weer veel frequenties ons zonnestelsel inkomen en we energetisch een activatie doorstaan. Ik zie de Zon dus als doorgeefluik van frequenties. Vanaf vrijdagochtend 9:00 uur zijn er weer M-klasse zonnevlammen, waarschijnlijk vanaf de rand van de Zon. Kijk in het artikel hieronder naar de grafieken en de korte uitleg erbij met symptomen.

Heb het goed… ❤️

Manuela van https://inzichten.com

https://inzichten.com/bevrijden-van-je-wezens-essentie-de-grote-doorbraak/
https://www.youtube.com/watch?v=1OrCLpwhWZ4

 

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van vrijdag 24-5

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. nr 39 boven aan dat is wel een hele grote, maar ik verwacht dat die stroom zonnewind boven de aarde langs gaat en ons dus niet bereikt. De andere is niet een super groot gat dat ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Dit is de zonnevlek die op de aarde gericht staat en donderdag actief is begonnen M-klasse zonnevlammen te produceren.

Afb: Dit is de andere zonnevlek die actief is vanaf de rand van de Zon met donderdag 23-5 nog een M-4.2 zonnevlam.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen.

KORTE UITLEG VAN DE ACTUELE SITUATIE: Er staat een enorm grote zonnevlek op de aarde gericht en daarom is de dreiging voor grote zonnevlammen er ook met 60% kans op M-klasse zonnevlammen en 10% kans op X-klasse zonnevlammen en ook 10% kans op protonenstorm, omdat de verwachting is dat deze toch wel veel M-klasse zonnevlammen zal produceren, samen met de zonnevlek die op de rand van de Zon staat. Er is een kleine dreiging van protonenstorm, omdat het voornamelijk X-ray licht zonnevlammen zijn. Vanaf 9:00 uur zijn er M-klasse zonnevlammen, dus je kan zeker wel symptomen ervaren. Deze komen waarschijnlijk vanaf de rand van de Zon.

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren op donderdag 23-5

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren tot vrijdagochtend 24-5. De zonnevlammen die op vrijdag 24-5 actief zijn vanaf 9:00 uur staan nog niet op de lijst. 8:50 uur M-1.23 & 10:20 uur M-1.31 en het ziet eruit dat deze ook uitstoot van plasma hebben en dus CME’s zijn.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de dreiging van zonnevlammen voor vrijdag 24-5 en ook voor de komende dagen blijft dat ongeveer zo, omdat er een grote zonnevlek op de aarde gericht staat. De verwachting is dat deze toch wel veel M-klasse zonnevlammen zal produceren, samen met de zonnevlek die op de rand van de Zon staat. Er is een kleine dreiging van protonenstorm, omdat het voornamelijk X-ray licht zonnevlammen zijn.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde vanaf donderdag 23-5 vanaf 8:00 uur is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon los en er is nog geen nieuwe magnetische verbinding gevonden met de Heliospheric Currentsheet. Dus dat kan betekenen dat je de aarde verbinding als anders ervaart. Ik update hier later als de verbinding er weer is en welke verbinding (rood of groene stralen, want het is zeer instabiel op het moment).

(De milde symptomen VANAF DONDERDAG 08:00 MOGELIJK AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van donderdag 23 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-volle-maan-23-mei-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda

Deel deze post op social media

#11 Spanningen en maximale vernieuwing
Elektromagnetische update maandag 27-5 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 24-5 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie