Elektromagnetische update zaterdag 4-5 & WEEK TERUGBLIK & VOORUITZICHT

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,4 minuten leestijd

MET UPDATE ZONDAGOCHTEND 5-5.

Kort: Zo goed als X-klasse zonnevlam (M-9.13), gaten corona Zon aarde gericht, PITTIG HOGE GROTE ZONNEVLAM ALERT, korte kosmische stralingsalert, elektronencrashes en ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). In dit artikel een korte terugblik met uitleg over de plotselinge en zeer pittige bijzondere STELLAR zonnestorm van donderdagmiddag 2-5 met kp-7. Ook vooruitzichten voor zonnestorm dit weekend en wat je kan verwachten met de zonnevlammen. Lees meer in het artikel hieronder…

Lees onderaan dit artikel wat je er zelf aan kan doen om de symptomen van de verstoringen van de Zon te verminderen.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Het is echt super veel werk om dit allemaal mogelijk te maken. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

TERUGBLIK: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op donderdag 2-5 tussen 6:00 en 17:00 uur met de hoogste intensiteit rond 56 amplitude rond 6:00 uur en die intensiteit liep langzaam af naar normaal (17:00 uur weer normaal).

Plotseling was er donderdagmiddag vanaf 16:00 uur een zeer hoge zonnestorm met KP-7, dat is super hoog. Dit kwam doordat er 2 CME’s tegelijkertijd op aarde aankwamen. De zonnestorm duurde tot ongeveer 23:00 uur. Maar deze verhoging kwam onverwacht, omdat het 2 kleine milde verhoogde zonnewinden waren, dus niks alarmerends. WAT IS DE BIJZONDERE SITUATIE? In deze periode van het zonnemaximum waarin de Zon zich nu bevindt krijgen we te maken met STELLAR zonnestormen. Dit zijn meerdere zonnestormen, die vaak ook nog eens extra sterk magnetisch geladen zonnewinden dragen en die door de beschermende magnetosfeer van de aarde niet kunnen worden tegengehouden, omdat ze dezelfde polariteit hebben. Daardoor wordt de beschermende magnetosfeer eigenlijk een soort van doorlaatbaar en geeft geen tegendruk, maar wandelen zonnewinden zonder weerstand de aardse atmosfeer binnen. Dit is vooraf niet altijd goed te voorspellen en daardoor kunnen er dus onverwachte heftige situaties voordoen. Daarom zien we nu dat de experts zenuwachtig zijn en iedere verhoogde zonnewind zien als een mogelijke potentie voor een hoge zonnestorm. Maar het zal dus alles of niets zijn de komende tijd.

De afgelopen week waren er weer hoge X-ray pieken om woensdag 1-5 rond 5:00 uur met ongeveer 150 p/cm3 en op donderdag 2-5 rond 9:00 uur met ongeveer 150 p/cm3. De andere dagen niets.

VOORUITZICHTEN: Omdat de experts nu extra alert zijn en iedere verhoogde zonnewind zien als een potentiële STELLAR zonnewind (zie uitleg alinea hierboven), wordt er voor zondagavond 5-3 en de nacht naar maandag 6-3 opnieuw een grote zonnestorm verwacht met kp-6. We gaan zien of dit ook zo zal uitpakken, want het is vooraf niet te voorzien of het een gewone zonnewind of een geladen Stellar zonnewind zal zijn die onderweg is. Er staat ook een grote complexe zonnevlek op de aarde gericht en die vuurde de afgelopen dagen M- en X-klasse zonnevlammen. Er is een zeer hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT met 75% kans op M-klasse en 25% kans op X-klasse zonnevlammen. En ook nog 15% kans op een protonenstorm, dat is een extra heftig zonnestorm met grovere deeltjes. Dus de komende dagen tot ongeveer woensdag is er grote kans om hoge zonnevlammen.

❤️

UPDATE ZONDAGOCHTEND 5-5: Er waren meerdere zeer hoge zonnevlammen (Hoge M-klasse tegen X-klasse aan en ook X-klasse in de ochtend. De grafieken zijn geupdate hieronder. Die in de nacht waren op de aarde gericht, maar vooral met X-ray licht. De grootste de X-1.32 om 7:00 uur was vanaf de rand van de Zon, van een zonnevlek die nu actief begint te worden. Er komen dus meerdere golven zonnestorm aan op aarde hiervan rond dinsdag. En de hoge zonnevlammen gaan voorlopig nog even door. (EINDE UPDATE)

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er waren de afgelopen dagen vanaf donderdag 2 mei hoge zonnevlammen afkomstig van een zonnevlek die plotseling flink gegroeid was. Vanaf 2 mei stond deze zonnevlek AR3663 op de aarde gericht en dat zal blijven tot onder woensdag 8 mei. Er is een zeer hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT met 75% kans op M-klasse en 25% kans op X-klasse zonnevlammen. En ook nog 15% kans op een protonenstorm, dat is een extra heftig zonnestorm met grovere deeltjes. Dus de komende dagen tot ongeveer woensdag is er grote kans om hoge zonnevlammen.

Afb: Dit is een weergave van de Zon op zaterdag 4-5

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er staan 2 gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht Dit zijn GEEN super grote gaten met extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm. Wel ‘normale’ symptomen, zie hieronder.

Normale symptomen van gat corona Zon aarde gericht: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: weergave van X-ray zonnevlammen.

Afb: update hoge zonnevlammen in de nacht en ochtend van zondag 5-5. Zie lijst hieronder voor de hoogte. Die in de nacht waren op de aarde gericht, maar vooral met X-ray licht.

Afb: lijst van X-ray zonnevlammen. Tel +1 uur op bij de tijd voor Europese tijd.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Vanaf 2 mei stond deze zonnevlek AR3663 op de aarde gericht en dat zal blijven tot onder woensdag 8 mei. Er is een zeer hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT met 75% kans op M-klasse en 25% kans op X-klasse zonnevlammen en dat blijft waarschijnlijk nog wel even zo tot ongeveer woensdag verwacht ik. En ook nog 15% kans op een protonenstorm, dat is een extra heftig zonnestorm met grovere deeltjes. Dus de komende dagen tot ongeveer woensdag is er grote kans om hoge zonnevlammen.

Afb: Dit is een overzicht voor de komende week voor de zonnevlammen, met dus een zeer grote kans op grote zonnevlammen van de M-klasse en een klein kans op X-klasse zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

ZONNESTORM & VERWACHTINGEN

TERUGBLIK: Plotseling was er donderdagmiddag vanaf 16:00 uur een zeer hoge zonnestorm met KP-7, dat is super hoog. Dit kwam doordat er 2 CME’s tegelijkertijd op aarde aankwamen. De zonnestorm duurde tot ongeveer 23:00 uur. Maar deze verhoging kwam onverwacht, omdat het 2 kleine milde verhoogde zonnewinden waren, dus niks alarmerends. WAT IS DE BIJZONDERE SITUATIE? In deze periode van het zonnemaximum waarin de Zon zich nu bevindt krijgen we te maken met STELLAR zonnestormen. Dit zijn meerdere zonnestormen die soms ook extra sterk magnetisch geladen zonnewinden dragen, die door de beschermende magnetosfeer van de aarde niet kunnen worden tegengehouden, omdat ze dezelfde polariteit hebben. Daardoor wordt de beschermende magnetosfeer eigenlijk een soort van doorlaatbaar en geeft geen tegendruk, maar wandelen zonnewinden zonder weerstand de aardse atmosfeer binnen. Dit is vooraf niet altijd goed te voorspellen en daardoor kunnen er dus onverwachte heftige situaties voordoen. Daarom zien we nu dat de experts zenuwachtig zijn en iedere verhoogde zonnewind zien als een mogelijke potentie voor een hoge zonnestorm. Maar het zal dus alles of niets zijn de komende tijd. Ik heb geen idee hoe lang zo’n periode met meerdere zonnestormen tegelijkertijd met extra magnetisch geladen stormen zal gaan duren.

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de Hp-30, half uur metingen, en die laten de reactie zien van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind/zonnestorm.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. De rode puntjes laten zien waar het Hp-0 was en dus een zeer zwakke beschermende magnetosfeer van de aarde. Het ligt niet in de lijn van de verwachting dat we veel kosmische stralingsalerts zullen hebben. Dus af en toe en kort, tussen de verhoogde zonnewind en -storm in.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: AF EN TOE AAN DE ORDE: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Tijdens een kosmische stralingsalert is het goed mogelijk dat je moeilijk kan slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

VERWACHTINGEN ZONNESTORMEN:

VOORUITZICHTEN: Omdat de experts nu extra alert zijn en iedere verhoogde zonnewind zien als een potentiële STELLAR zonnewind (zie uitleg alinea hierboven), wordt er voor zondagavond 5-3 en de nacht naar maandag 6-3 opnieuw een grote zonnestorm verwacht met kp-6. We gaan zien of dit ook zo zal uitpakken, want het is vooraf niet te voorzien of het een gewone zonnewind of een geladen Stellar zonnewind zal zijn die onderweg is.

Afb: Dit is de weergave voor de zonnewind en -storm voor de komende dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind met een vooruitzicht voor de komende dagen. Vanaf zondagavond of -nacht 5-5 wordt er een fikse zonnestorm verwacht.

Afb: Vanaf zondagavond of -nacht 5-5 wordt er een fikse zonnestorm verwacht.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (zwaar)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De elektronen zijn gecrashed door de binnenkomende milde zonnestorm. De afgelopen dagen waren er ook steeds periode met elektronencrashes. Op donderdag 2-5 tussen 7:00 en 9:00 uur & op vrijdag 3-5 tussen 5:00 en 7:00 en ook nog tussen 17:30 en 20:00 uur & op zaterdag 4-5 tussen 9:00 en 12:00 uur, maar die op zaterdag waren mild. De andere dagen wel diepere elektronencrashes.

De verwachting is voor de komende dagen gewoon neutraliteit van de elektronen, dus geen crashes meer. We gaan het zien.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE op de aangegeven tijden: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op donderdag 2-5 tussen 6:00 en 17:00 uur met de hoogste intensiteit rond 56 amplitude rond 6:00 uur en die intensiteit liep langzaam af naar normaal (17:00 uur weer normaal). (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen tot HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: De afgelopen week waren er weer hoge X-ray pieken om woensdag 1-5 rond 5:00 uur met ongeveer 150 p/cm3 en op donderdag 2-5 rond 9:00 uur met ongeveer 150 p/cm3. De andere dagen niets.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het momen uurt. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde op dinsdag 30-4 rond 17:00 uur was weer de switch naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) (UTC is +2 uur voor onze tijd.) Ik verwacht dat deze milde verstoring HCC aan de orde is tot volgende week zondag 12-5.

(De milde symptomen VANAF DINSDAGAVOND 30-4 AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van woensdag 8 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-nieuwe-maan-8-mei-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 2 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-2mei24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op woensdag 15 mei 2024 : https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 1-5 & VERWACHTINGEN
Elektromagnetische update maandag 6-5 & VERWACHTINGEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 4-5 & WEEK TERUGBLIK & VOORUITZICHT

3 Gedachten

 1. Elisabeth nicolaers zondag 5 mei 2024 om 20:53- Beantwoorden

  dankjewel Manuela!!
  het was al enkele dagen goed voelbaar!
  vooral erg moe en spierpijnen/stijfheid.
  Ook weer verwerking van diepere emoties.
  eveneens in mijn familie allemaal voelbaar!

 2. […] VorigeElektromagnetische update zaterdag 4-5 & WEEK TERUGBLIK & VOORUITZICHT […]

 3. […] al aangegeven in de verwachtingen voor de week van afgelopen zaterdag 4-5 begon de zonnestorm rond 20:00 uur en was even kort actief tot 21:00 uur met een kp-4. Nam even af […]

Plaats een reactie