Elektromagnetische update maandag 6-5 & VERWACHTINGEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,4 minuten leestijd

Kort: Super hoge X-4.52 vanaf de rand van de Zon, super hoge GROTE ZONNEVLAM ALERT, hoge X-ray pieken, hoge zonnestorm kp-6, hoge Schumannresonantie activiteit en andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). En lees de korte termijn verwachtingen. Lees meer in het artikel hieronder…

Lees onderaan dit artikel wat je er zelf aan kan doen om de symptomen van de verstoringen van de Zon te verminderen.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Het is echt super veel werk om dit allemaal mogelijk te maken. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Artikel: Lees in het artikel de actuele processen die nu spelen en die door de verstoringen van de Zon extra voelbaar worden.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is een weergave van de Zon van maandag 6-5. De gaten in de corona (waar de nummers bij staan), staan niet op de aarde gericht. De rode pijlen zijn de actieve zonnevlekken die grote zonnevlammen produceren.

Afb: Dit is de weergave van de grote zonnevlam X-4.52 die rond 7:30 uur actief was.

Afb: Dit is de weergave van de grote zonnevlam X-4.52 die rond 7:30 uur actief was. Er was ook een grote black-out en dus stroom uitval daar waar je de rode vlek ziet. Zoals je kan zien, kwam de zonnevlam vanaf de rand van de Zon, afkomstig van de zonnevlek die de afgelopen dagen bijna alle hoge zonnevlammen produceerde.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er is 1 zonnevlek die op de rand van de Zon staat en die produceert hele hoge zonnevlammen, waaronder die van 7:30 X-4.52 en dat is een super hoge zonnevlam. De andere actieve zonnevlek produceert tot nu toe C- en M-klasse zonnevlammen en staat op de aarde gericht. Dus daardoor is er ook een grotere kans op protonenstormen. Protonenstormen zijn heftige varianten van zonnestorm, met grovere deeltjes die door je heen razen, die voel je zeker met symptomen. Lees bij de verwachtingen hieronder hoe ik denk dat dit verder ontwikkeld.

Afb: Dit is een lijst van alle zonnevlammen van de afgelopen dagen. De X-4.52 van 7:30 uur staat er nog niet bij.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: De verwachting is dat er zeker nog hoge zonnevlammen zullen komen op deze maandag en ik verwacht nog zeker tot woensdag wanneer de actieve zonnevlek gaat verdwijnen naar de achterkant van de Zon. De andere actieve zonnevlek AR3664 die ook M-klasse zonnevlammen produceert staat op de aarde gericht de komende dagen, zeker tot vrijdag 10-5. Dus daarom is er ook een grotere kans op protonenstormen met 30%.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Zoals al aangegeven in de verwachtingen voor de week van afgelopen zaterdag 4-5 begon de zonnestorm rond 20:00 uur en was even kort actief tot 21:00 uur met een kp-4. Nam even af en werd weer actief vanaf 22:30 en duurde tot 3:00 uur, met het hoogste punt tussen 1:00 en 2:00 uur met kp-6. Dat is dus precies volgens de verwachtingen. Het was ook weer een magnetisch geladen zonnestorm, die dus niet tegen gehouden kan worden door de beschermende magnetosfeer van de aarde, omdat de magnetische polarisatie gelijk was. Die zonnestormen zijn vaker rond een zonnemaximum en daardoor zijn er dan hogere zonnestormen en soms ook meerdere zonnestormen tegelijkertijd (Stellar zonnestormen).

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid, die was niet zo heel erg hoog, maar de intensiteit van de zonnestorm kwam door door de magnetische polarisatie.

Afb: De zonnewind dichtheid was hoog op zondagavond rond middernacht 5-5- tot 40 p/cm3 aan toe en als die actief is, dan voel je de zonnestorm het meest intens. De hoge pieken waar de rode pijl bij staat, dat zijn hoge X-ray pieken. Zie beschrijving bij de X-ray pieken verder op in dit artikel.

VERWACHTING ZONNESTORM:

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de zonnewind/zonnestorm. Ik denk dat het nog niet is bijgewerkt, want de hoge zonnevlammen hebben inhoudt van de Zon naar de aarde gestuurd en die komt rond woensdag 8-5 aan op aarde. Dus dan kan je weer zonnestorm verwachten en dat staat nog niet op dit overzicht.

Afb: Dit is de verwachting voor de komende dagen voor de zonnestorm. Ik denk dat het nog niet is bijgewerkt, want de hoge zonnevlammen hebben inhoudt van de Zon naar de aarde gestuurd en die komt rond woensdag 8-5 aan op aarde. Dus dan kan je weer zonnestorm verwachten en dat staat nog niet op dit overzicht.

❤️

X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. Dit keer was er wel een weergave op de andere DSCOVR satelliet metingen (zie grafiek hieronder). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE BESCHRIJVING VERSTORINGEN: Tijdens de zonnestorm waren er ook hoge X-ray pieken rond 23:00 uur en rond 7:00 uur ongeveer 65 p/cm3. Niet extreem hoog dus. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, waar we zien dat er hoge pieken waren. Die vielen samen met de hoge X-ray pieken van de ACE satelliet. Het is ook mogelijk dat het toch hoge pieken zonnewind dichtheid was, maar waarschijnlijk toch X-ray licht.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op maandag 6-5 vanaf 2:00 uur en is rond de middag wanneer ik deze update plaats nog steeds bezig. Het hoogste punt had een intensiteit van 46 amplitude vanaf 6:00 uur en is rond 12:00 uur nog steeds hoog en stijgende. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen tot HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is al weer opnieuw aan de orde op dinsdag 30-4 rond 17:00 uur was weer de switch naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC) (UTC is +2 uur voor onze tijd.) Ik verwacht dat deze milde verstoring HCC aan de orde is tot volgende week zondag 12-5.

(De milde symptomen VANAF DINSDAGAVOND 30-4 AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (boomknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van woensdag 8 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-nieuwe-maan-8-mei-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 2 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-2mei24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op woensdag 15 mei 2024 : https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 4-5 & WEEK TERUGBLIK & VOORUITZICHT
Opheldering en de helende dialoog

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 6-5 & VERWACHTINGEN

Één gedachte

  1. Heintje Kemink zaterdag 11 mei 2024 om 15:55- Beantwoorden

    Zo herkenbaar

Plaats een reactie