Elektromagnetische update zaterdag 8-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

13,4 minuten leestijd

Kort: Grote zonnevlam rand Zon, protonenstorm en hoge zonnestorm en de verwachtingen voor de komende week.

Afgelopen weken waren we druk met de nieuwe website, maar die is nu helemaal actief. We zijn nog druk met kleine ‘foutjes’ corrigeren, maar de basis en de technische kant staat. Veel plezier op onze gloednieuwe website.

Onderaan het artikel staat informatie wat je zelf kan doen om de ascentiesymptomen te verminderen die ontstaan door verstoringen van de Zon.

Heb het goed…❤️
©Manuela van https://inzichten.com

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Er was vanaf de rand van de Zon een heftige zonnevlam M-9.71 dus zo goed als X-klasse en de protonen kwamen ook aan op aarde met een protonenstorm vanaf 5:00 uur. Dat is een heftige variant van een zonnestorm.

Afb: dit was de grote zonnevlam van vrijdag 7-6 op zaterdag 8-6 rond 4:00 uur onze tijd.

Afb: dit zijn de X-ray zonnevlammen weergave.

Afb: dit zijn de zonnevlammen van de afgelopen dagen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de dreiging voor zonnevlammen en die is best wel hoog, met ook de protonenstorm die nu bezig is en de komende dagen geleidelijk zal gaan zakken, als er geen nieuwe grote zonnevlammen CME’s komen.

Afb: de verwachtingen voor de week met de zonnevlammen. KORTE UITLEG: Er worden nog een paar pittige zonnevlekken verwacht die weer terugkeren in het zicht van de aarde vanaf zondag. Dus kunnen nadat de intense zonnevlek die de grote zonnevlam had veroorzaakt in de nacht, opnieuw hogere zonnevlammen worden verwacht. (Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

PROTONEN (HOOG)

UITLEG ACTUELE SITUATIE: De grote zonnevlam in de nacht van vrijdag 8-6 rond 4:00 uur onze tijd, was vanaf de rand van de Zon, maar was zo’n ongelofelijk grote ontploffing dat er ook protonen richting de aarde geschoten werden, die rond 5:00 uur onze tijd tot een protonenstorm was opgelopen. De protonenstorm die nu zaterdag bezig is, zal de komende dagen geleidelijk gaan zakken, als er geen nieuwe grote zonnevlammen CME’s komen.

Misschien ben je super moe? Protonenstormen geven dezelfde symptomen als zonnestormen, zoals hoofdpijn, grieperig zijn of ook echt ziek worden. Er razen deeltjes door je heen, hooggevoelige mensen kunnen dat voelen, maar het voelt als grovere deeltjes dan bij een ‘gewone’ zonnestorm en die zetten dieper en meer ingang van binnen. De deeltjes botsen op blokkades en brengen die als het ware onder druk en in trilling, waardoor je blokkades in gedrag, zoals oude patronen, verdriet, pijn confrontatie met zaken die niet goed lopen enz. Maar ook lichamelijk is het super pittig zo’n hoge protonenstorm. Het kan je net even over het randje heen duwen, waardoor er iets knap of dat je plat gelegd wordt met griep. Feitelijk is griep een manier van reiniging waardoor je in de overgave moet. Na een griep ben je vaak ergens doorheen gegaan en krijg je weer nieuwe perspectieven. Dus ook griep heeft een functie, net zoals deze heftige protonenstorm.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) WEL AAN DE ORDE vanaf binnenkomen zonnestorm op maandagmiddag en op vrijdag en voor de komende dagen nog mild verhoogd: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

❤️

ZONNESTORMEN EN VERWACHTINGEN

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: Onverwacht en plotseling op vrijdag 7-6 rond 17:00 uur kwam er fikse zonnestorm aan op aarde die opliep naar Kp-7,33. En op vrijdagavond rond 00:00 uur liep het opnieuw op, dit keer minder intens, met een maximum van kp-5 tussen 3:30 en 4:30 uur. Rond 6:00 uur was het weer klaar. Deze zonnestorm was afkomstig van een uitbarsting op de Zon, waarvan men verwachtte dat die langs de aarde zou gaan i.p.v. de aarde te raken met een zonnestorm. Dus daarom was het onverwacht.

In de fase van zonnemaximum waar de Zon nu in is kunnen plotselinge hoge zonnestormen actief zijn, vooral omdat de zonnewind magnetisch geladen is en dezelfde magnetische lading heeft als de aarde en daardoor kan de beschermende magnetosfeer geen bescherming bieden. Deze zonnestormen noemen ze Stellar solarstorms.

Afb: Dit is de weergave van de afgelopen 10 dagen van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: Dit is de weergave van de hp-30 (ieder half uur een meting) en dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind/storm.

Afb: De zonnewind snelheid is niet heel erg hoog. Tijdens het de zonnestorm momenten rond de 500 km/sec. Dus het is vooral de magnetische lading van de zonnewind die er voor zorgt dat de beschermende magnetosfeer geen kracht heeft en een zonnestorm heel gemakkelijk in onze atmosfeer kan binnendringen. Dit noemen we een Stellar zonnestorm.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTING ZONNESTORM:

Afb: Dit is de verwachting voor de zonnewind door de experts, maar die moet alweer bij gesteld worden, want op maandag 10-6 komt er een zonnestorm aan op aarde, verwachting best wel pittig met kp-6 en zonnewind snelheid rond 500 km/sec.

Afb: Dit is de verwachting voor de zonnestormen en door de grote zonnevlam van 8-6 rond 4:00 uur die hierboven beschreven wordt, wordt er nu voor maandag

Afb: Dit is een ander vooruitzicht voor de zonnewind en die laat ook de zonnestorm zien die op maandag 10-6 zal aankomen op aarde. De zonnewind snelheid zal opnieuw niet zo hoog zijn, maar toch verwachten ze een kp-6 en dus dat het weer een magnetisch geladen Stellar zonnestorm zal zijn en dus plotseling hoge zonnestorm, actief vanaf de vroege ochtend rond 8:00 uur is de verwachting.

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn MILD :Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

 

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de magnetische verbinding van de aarde met de Zon is weer terug geswitch op zaterdag 8-6 rond 7:00 uur naar de ‘normale’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon. Dus de symptomen verdwijnen geleidelijk weer.

Omdat de situatie met een paar grote zonnevlekken die verwacht worden om in het zicht van de aarde te komen vanaf de Zon, is ook de situatie van de HCC instabiel en kan zo weer omklappen naar de groene stralen en ‘ongewone’ magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

(De milde symptomen  zijn VANAF ZATERDAG 8-5 7:00 NIET MEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 13 juni 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 30 mei 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-13jun24/  Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen.

 

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 22 juni 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-22-juni-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

 

 

Deel deze post op social media

'De nieuwe Yin-Yang verbinding'
Elektromagnetische update donderdag 13-6 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 8-6 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie