Kristaldag op zaterdag 9 April 2022

Kristaldag op zaterdag 9 April 2022

Kristaldagen met mineralenconsult

ER IS MAAR EEN BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR I.V.M. MIJN HERSTEL. (er zijn een aantal tickets geblokkeerd, maar die zie je als uitverkocht)

Bijna iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag. Dit zijn altijd heerlijke momenten waarop je van harte bent uitgenodigd voor een kopje koffie of thee, het ont-moeten met gelijkgestemden en kunt genieten van de energie van het kristalnetwerk in mijn praktijk in Lisse. Alleen al door aanwezig te zijn, worden op een zachte manier van binnenuit blokkades opgelost en word je van binnenuit geleid om de juiste mineralen of geometrie te vinden die je kunnen begeleiden om door blokkades heen te bewegen, inzicht te krijgen en dit te integreren in het dagelijks leven. 

Open en multi-dimensionaal bewustzijn

In alle mineralen en geometrie in mijn praktijk met haar multi-dimensionale kristalnetwerk, is het multi-dimensionale bewustzijn van het Wezen van het mineraal vrij en open. Daarmee wordt een mineraal of de frequentie van geometrie materiaal een 24/7 coach, die op een gelijkwaardige manier met jou samen kan werken en je van binnenuit inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen. Doordat de mineralen en geometrie op dit grote omvattende niveau geopend zijn, zijn de kracht en het bereik van de mineralen en geometrie zuiver, autonoom en groot, maar altijd in afstemming met jou en dienstbaar aan jou.

BOEK EEN TICKET HELEMAAL ONDERAAN DEZE PAGINA. DAAR STAAN OOK DE TIJDSTIPPEN DIE NOG BESCHIKBAAR ZIJN. ( Of klik als je de website bezoekt via de computer op de blauwe balk met ‘INSCHRIJVEN’ aan de rechterkant.)

In verband met de coronabeperkingen is het alleen mogelijk om deze kristaldag te bezoeken door een mineralenconsult te reserveren.

Begeleiding

Tijdens een mineralenconsult is het mogelijk om samen met mij de Wezensessentie van het mineraal of geometrie te ont-moeten. Hierdoor maken we bewust wat het mineraal voor je doet en vertalen we dit naar praktische ervaringen, die je herkent uit je dagelijks leven. Je weet dus wat je koopt en krijgt een diepe persoonlijke band met het Wezentje van het mineraal of geometrie. Hierdoor krijg je praktisch inzicht en openingen in blokkerende processen in jezelf van dat moment. Dit ontstaat van binnenuit en geeft een aha-gevoel en een dieper begrijpen en laten ontvouwen waar je opening voor de vastzittende situatie en energie zit. De ervaring leert dat dit mineralenconsult vaak al een deel van de weg vrijmaakt naar jouw Wezensessentie en dat de essentie van het innerlijke proces echt geraakt en helder wordt. Dit is een prima voorbereiding voor een telefonisch of dagdeel consult in mijn praktijk. Voor deze begeleiding met het mineralen consult tijdens deze kristaldagen reken ik € 30,- en zijn we ongeveer een half uur bezig. Deze € 30,- wordt vooraf na het reserveren van jouw bezoektijd afgerekend via de webwinkel. Als er extra ruimte is na jouw mineralenconsult en we besluiten samen dit te verlengen, dan kost 45 minuten € 45,- en 1 uur € 60,- en dat wordt dan tijdens de kristaldag afgerekend. BOEK EEN TICKET HELEMAAL ONDERAAN DEZE PAGINA. DAAR STAAN OOK DE TIJDSTIPPEN DIE NOG BESCHIKBAAR ZIJN. ( Of klik als je de website bezoekt via de computer op de blauwe balk met ‘INSCHRIJVEN’ aan de rechterkant.)

Deze dagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen samen steeds de liefde en werking van de mineralen en geometrie krachtig ervaren en delen tijdens deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat van binnenuit. Ook deze dag zal weer in deze open en liefdevolle sfeer neergezet worden in samenwerking met de elementenwezen van deze prachtige kristallen. 

Assortiment

Je kunt een heel klein deel van het aanbod bekijken in de webshop. In de webshop zal de komende tijd meer geplaatst worden, waardoor je een beter beeld krijgt van het assortiment. Je kunt een groot assortiment van duizenden mineralen en ook geometrie vinden. Onderaan deze pagina vind je nog een uitgebreide greep (deel) uit het assortiment. Er is iets voor iedere prijsklasse te vinden, vanaf 2 euro tot museumstukken en dus ook grotere mineralen voor in huis en ruimtes.

Aanmelden

Op alle kristaldagen zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom. Als je samen met mij met de mineralen en geometrie wilt verbinden, dan kan dat alleen als je je aangemeld hebt met een voorkeurtijd voor een mineralenconsult van 30 minuten (30 euro).

In verband met de coronabeperkingen is het alleen mogelijk om deze kristaldag te bezoeken door vooraf een mineralenconsult te reserveren. Als deze beperkingen zijn opgeheven door de overheid, dan is bezoeken zonder mineralenconsult ook weer mogelijk en kun je dit lezen bij de kristaldagen in de agenda.

Dynamiek

Ik probeer de bezoekersstroom een klein beetje te reguleren, zonder de bewegelijkheid eruit te halen voor spontane situaties en onderlinge heling die soms spontaan ontstaat. We helen onszelf in dit multi-dimensionale kristalnetwerk van binnenuit en deze spontane uitwisseling groeit dagelijks in intensiteit. Tijdens deze kristaldagen kan het zijn dat je even moet wachten om met mij samen en de mineralen en/of geometrie de werking helder te maken en eventueel te openen. Maar er is voldoende te doen om je zeker niet te hoeven vervelen met de duizenden mineralen en geometrie-Wezens en gelijkgestemde bezoekers. Geef alsjeblieft aan bij je aanmelding voor de kristaldag, waar jouw voorkeurstijd ligt voor een mineralenconsult!

De gereserveerde tijd is geen vaste tijd, maar een richttijd om de bezoekersstroom enigszins te reguleren, zodat niet iedereen op hetzelfde tijdstip binnenkomt. Het is dus mogelijk dat je onder genot van een kopje thee of koffie en in de heerlijke energie van mijn praktijk, nog even wat langer aanwezig kan zijn voordat je aan de beurt bent. De 30 euro voor dit mineralenconsult wordt direct na reservering in de webwinkel afgerekend.

Zaterdagen :

 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 12:30
 • 13:30
 • 14:30
 • 15:30
 • 16:30
 • 17:30

Woensdagen :

 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 15:30
 • 16:30
 • 17:30

Wanneer inloop- en kristaldagen: 

*Op de tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom door een tijd te reserveren vanaf 10.00 tot 17.30 in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof). 

*Op de laatste woensdagmiddag van de maand ben je van harte welkom tussen 12.00 en 17.30 .

*Speciale dagen. Soms organiseer ik bij uitzondering extra kristaldagen of kristalavonden. Kijk in de agenda voor de exacte data van de inloop- en kristaldagen.

*Eigen kristaldag organiseren met je vrienden. Je kunt je ook met minimaal 4 personen aanmelden en dan kunnen we een speciaal moment organiseren. Voor iedere deelnemer is er een half uur begeleiding. Hiervoor bereken ik dan € 30,- per persoon voor een half uur begeleiding.

Routebeschrijving noodzakelijk

De link om de routebeschrijving te downloaden krijg je direct na het betalen van het ticket van de voor jouw gereserveerde tijd. Hierin vind je ook de parkeerinstructies en wegwijzers om de weg te vinden naar mijn praktijk. Ik adviseer je om de routebeschrijving mee te nemen, omdat veel navigatiesystemen stoppen op de provinciale weg en je dus niet bij mijn praktijk brengen.

Dit is een kleine greep uit het assortiment. Tijdens de kristalverkoop dagen zijn nog veel meer andere bijzondere zeldzame kristallen van topkwaliteit te koop:

Zoals Danburiet, Axeniet, Scapoliet, Herderiet, Hiddeniet, Kunziet, Tibetaanse kristallen, Larimar hangers en losse stenen, Boji stone (levende steen) Phenacite (Phenakiet), Azeztuliet, Moldaviet en andere meteorieten, Fluoriet, Malachiet, Zinciet, Sphaleriet, Andara obsidiaan, grote partij prachtige Celestine, Super Seven, Jet/Git, Ammoniet, Prehniet, Mookaite, Pyriet topkwaliteit, Harlekijn en aarbeienkwarts, Purperiet en zeer bijzondere Chrysopraas uit Australië. Skeletkwarts, Elestial kristallen en Tibetaanse kristallen met oerwater. Regenboog obsidiaan, zeldzame aarde stenen zoals Tantaliet, Bergkristal Solid five (houten doosjes), Apofyliet groot, Marokaanse calciet geodes, Jade fluiten, Oregon opaal groot en klein, Vuur opaal en ook andere opaal soorten, hangers en stenen, Merleniet groot en klein en Moskoviet groot en klein, Rookkwarts met Cloriet uit de Oeral (zeer bijzondere reinigende werking), Amethist geodes.

Selenite lampen verschillende maten en nog een aantal andere mineraallampen (rozenkwarts, aragoniet, himalaya roze zoutlampen groot en klein, oranje calciet, ), ook kleine Selenite kathedralen, spiralen, bollen, pebbles, natuurlijke Seleniet fishtales, en transparante brokken, enz.

Een groot assortiment hangertjes, oorbellen, armbanden en ringen met verschillende mineraal soorten. Maar ook hangers met kristallen, zoals beschermende (golden) Lemuriëkristal- en fadekwarts hangers. Zeer zuivere Siberische Seraphenite, Eudialyte en Charoite. Verschillende kleuren toermalijn, oranje, groene en blauwe Kyaniet groot en klein, Labradoriet groot en klein,       

Recent weer nieuw binnengekomen: Anatase op kwarts, Wortel-Amethist, Gouden Lemurische zaadkristallen, versteend hout, Lodoliet (dreamwalkkristal), verschillende zeldzame aardekristallen, Scoleciet in staven en bollen, Sterrenkwarts ook de zeer zeldzame met twee mineraalsoorten in een kristal (Gips en kwarts), Yinkwarts, Carneool van een topkwaliteit. Garneriet (groene Maansteen), topkwaliteit donkere zwarte Maansteen. Antimonie, Shungiet, Cupriet, Phosphosideriet, Girasol, Nirvana ijskristal, Uvaroviet, Spiderweb kristal, Snake chalcedone, Spiritkwarts groepen, Spiritkwarts Aqua Aura, Spirit kwarts Angel Aura en andere behandelde Spiritkwarts, Cobalto calciet topkwaliteit, Heliotroop (bloedsteen), Bolderopaal, Chrysocolla met malachiet van een topkwaliteit (heel helder blauw). Bumblebee Jaspis. Toermalijn rutielkwarts, Grote voorraad van verschillende maten Hessoniet en Hematiet.

Ook echte edelstenen juwelierskwaliteit in zilveren en vergulde schitterende sieraden, zoals armbanden, colliers, hangers, ringen, oorbellen en ook hele setjes.: Tansaniet, Granaat, Smaragd en Saffier.

Gecarved en geslepen: En schitterende grote en kleine zeer verfijnd met de hand gecarfde draken die heel krachtig zijn. Groot assortiment harten en bollen van verschillende mineraalsoorten. Speciale pentagondodecaeders van Bergkristal, Rozenkwarts en Rookkwarts in verschillende maten en prijzen (grote voorraad). Ook heb ik nu betaalbare Vogelkristallen (Phi-kristallen) in mijn praktijk op voorraad. Geslepen door iemand die is opgeleid door Vogel.

Een groot assortiment van het zeer zeldzame Pyroxmangite. Dit is een zeer bijzonder nieuwetijdskristal om je wezensenergie te ankeren in de diepste (nieuwe) aarde energie en fysieke lagen.
Satyaloka Azeztulite, komt uit Zuid-India uit een plaats waar veel volledig verlichte mensen leven. Het kristal heeft een geweldige energie en kan worden gezien als een kristal dat belichaamde verlichting activeert.

In mijn praktijk is een groot assortiment Flower of Life hangers te koop (Flower of Life, volledige Flower of Life, Seed of Life, Tree of Life, Flower of Life Zon enz. allemaal met en zonder Swarosvski elementen.) En ook voor aan de wand kun je Flower of Life’s en volledige Flower of Life’s aan kopen van veredeld staal en 18Kt verguld. Voor de Flower of Life is het noodzakelijk dat de verhoudingen kloppen, want als deze afwijken, dan gaat het eenheidsbewustzijn niet open in de materie. Op deze eigenschap zijn al mijn Flower of Life producten geselecteerd. Je kunt ook andere geometrieprodukten aankopen zoals de Venusbloem (Flower of Life), Metatroncube, Torus enz.

In verband met de coronabeperkingen is het alleen mogelijk om deze kristaldag te bezoeken door een mineralenconsult te reserveren.

Datum

09/apr/2022
Verlopen

Tijd

10:00 - 18:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:09/apr/2022
 • Tijd: 04:00 - 12:00

Kosten

€30

Locatie

Praktijk Manuela van der Knaap

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant