‘Leven van je authentieke Zelf’

Volle SuperMaan van 13juli2022

                                                                                 

Hierbij deel ik graag dit nieuwe en korte artikel over de volle SuperMaan in Steenbok van woensdag 13 juli 2022. Deze volle Maan gaat over diepe lichamelijke transformatie naar autonomie, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid terugnemen voor jouw bestaan. Op lichamelijk niveau kan het een zeer pittige volle SuperMaan voor je zijn. Lees in dit artikel wat de voorwaarden zijn om te kunnen doorstromen en een grote transformatie door te maken in jezelf, je bestaan en relaties. Tevens is deze volle SuperMaan een grote mijlpaal voor het gaan leven van de Goddelijkheid op menselijk niveau. Lees meer…

Lees je liever op een witte achtergrond? Open dan de pdf boven aan de pagina.

Volle SuperMaan

Deze volle Maan is opnieuw een volle SuperMaan. Dit betekent dat deze volle Maan vanuit de aarde gezien een klein beetje groter is dan normaal. Voorlopig is dit de laatste volle SuperMaan. De eerstvolgende is pas op 1 augustus 2023, dus profiteer ervan, want een SuperMaan is altijd extra krachtig, en dus ook pittig, maar overladen met grote geschenken van transformatie.

Zelfhaat

Deze volle SuperMaan brengt je in contact met begrenzing die jij jezelf van binnenuit oplegt of het gevoel dat anderen jou die opleggen. Blokkerende energieën in het lichaam en je leven worden extra goed voelbaar, zodat je er iets aan kan doen. In een extreme situatie kan het zelfs voelen als zelfhaat of extreme hardheid en strengheid naar jezelf toe en de manier waarop je in je leven staat. Ook kan er diepe macht en onmacht voelbaar zijn over wat je voelt van binnen. Alsof je niet kan bewegen en totaal vastzit in jezelf. Deze volle SuperMaan geeft de mogelijkheid om hiervan los te komen en gaan zien hoe je verantwoordelijkheden liggen. Neem jij te veel op je bordje of neem je niet genoeg verantwoordelijkheid voor je eigen bestaan of misschien begrens je de ander te weinig en geef je daarom ook geen sturing aan je leven? Je krijgt de mogelijkheid om jouw persoonlijke situatie met deze volle SuperMaan heel helder te zien, ervan los te komen en dus je vormkracht en verantwoordelijkheid voor je eigen leven terug te nemen. Dit kan een zeer pijnlijk proces zijn. (Priapus in Steenbok 1ste huis conjunct Out Of Bounds (OOB) Maan conjunct Pluto.)

Krachtig opkomen voor jezelf

De wond van Cheiron die dieper is dan dit leven, kan strijd geven om voor jezelf op te komen. Er kan angst zijn om te veel te vragen of om egoïstisch te zijn. Maar de enige die kan verwoorden wat er in jou voelbaar wordt, dat ben jij. En daar mag je krachtig voor opkomen. Dit zien we ook terug bij de boeren die strijden om hun bestaan en daarmee ons voedsel in Nederland beschikbaar te houden. Het gaat dus niet om het strijden, maar om het krachtig en bewust zichtbaar maken van jezelf, jouw bestaan en wat je nodig hebt om te kunnen bestaan. Dus jouw invalshoek, zoals jij het leven waarneemt en leeft. (Cheiron conjunct Jupiter in Ram 3de huis. Cheiron staat in een T-vierkant met zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft conjunct Zon en Mercurius oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant conjunct Maan (OOB) en Pluto in Steenbok.)

Upgrade DNA

Zoals je al in het artikel van de nieuwe Maan kon lezen, is het thema het upgraden van de frequentie in de cellen tot DNA-niveau aan toe. (Nieuwe Maan artikel: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/ ) Afgelopen nieuwe Maan webinar en tijdens het extra webinar van 7-7-2022 over ‘het Eenheidsbewustzijn’, waren er upgrades van het DNA en werd het oorspronkelijke DNA van voor de (ancient) manipulaties weer helemaal geactiveerd en daarmee het gemanipuleerde DNA overschreven. Het was een zeer lichte spiraal van energie die begon te bewegen in de cellen naar buiten. Tijdens het extra webinar werd het Goddelijke licht in het lichaam bekrachtigd, verruimd en begon het krachtig uit te stralen. Deze boodschap ontving een van de deelnemers aan het einde van het webinar 7-7-2022:

“1 met de bestemming

om het Kosmische Licht in deze wereld te zijn

helderder en puurder stralend dan ooit tevoren

worden zielen geraakt en gewekt

zodat ook zij hun weg vinden

terug naar de oorsprong van al het leven

in ieder van hen zijn wij verenigd

samen 1

in alle tijdslijnen en dimensies.”

(Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon conjunct Zon en Mercurius in Kreeft 7de huis. Oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Maan en Pluto in Steenbok 1ste huis.)

Verandering in relaties

Ook rondom deze volle SuperMaan is zichtbaar worden vanuit ons ware innerlijke Licht en kosmische licht-identiteit, aan de orde. Misschien voel je dat je eindelijk uit je schulp kruipt en je ware binnenwereld van het Zelf, zoals jij het ervaart, kan delen met anderen. En dat je er dan ook nog over kan praten, maakt het helemaal super. Dus ook relaties zijn rondom deze volle SuperMaan actueel en als het goed stroomt, dan is het mogelijk dat je jezelf krachtig voelt en ruimte voor jezelf kan maken in relaties met anderen. Je kan dan de begrenzing omzetten naar bevrijding van je bestaan en de ruimte voor jezelf en gevoel van vrijheid, is dan krachtig voelbaar. Dit lukt alleen wanneer je accepteert dat de situatie in je IS zoals het IS en dat alles in jou mag zijn wat het is: positief en negatief. Dan komt er een beloning door krachtig daarin te durven ZIJN en kan wat getransformeerd wil worden, ruimte krijgen. De beloning is bevrijding van begrenzing en het vorm kunnen geven van het oorspronkelijke lichtbewustzijn en vrijheid in je lichaam, in je cellen tot in de diepste vezels en zo ook in je bestaan als kosmisch mens op aarde vanuit het oorspronkelijke potentieel. Dit geeft een groot gevoel van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waardoor je los kan zijn van invloeden uit de omgeving en dus volledige autonomie vanuit je authentieke Zelf kan ervaren en/of openen. Vanuit deze staat weet je wat je moet doen om je nieuwe leven optimaal vorm te geven. Het is een prachtige mijlpaal in onze innerlijke groei als kosmische mens. Vanuit deze zelfstandigheid en autonomie zijn de relaties diep voedend en bevestigen ze jouw bestaan en het bestaan van de ander. De energie is koesterend voor jou en jullie verbinding. (Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon conjunct Zon en Mercurius in Kreeft 7de huis. Oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Maan (OOB) en Pluto in Steenbok 1ste huis. Saturnus in Waterman is Heer van Priapus in Steenbok 1ste huis.)

Opnieuw ga ik tijdens de start van het webinar live uitleg geven over de processen deze volle SuperMaan.

Heb het goed…💞

© Manuela van inzichten.com

❤️

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle SuperMaan van woensdag 13 juli 2022 . Opnieuw ga ik tijdens de start van het webinar live uitleg geven over de processen van deze volle SuperMaan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-13-juli-2022/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .) We gaan komende zomer gewoon door met de nieuwe en volle webinars. De nieuwe webinars worden de komende week in de agenda geplaatst.

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

LAATSTE NIEUWS:

1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Je kan gewoon aankopen doen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon door. Workshops en consulten starten nog niet.

YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 18 maart 2023

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Je kan lezen over de aanstaande grote vernieuwing en ware revolutie die praktisch zichtbaar beginnen te worden. Ook krijg je inzicht in het huidige financiële systeem en de veranderingen die er nodig zijn en jouw bijdrage daarin. En natuurlijk is het artikel ook weer inspirerend. Lees meer…
poort waar we nu in maart 2023 doorheen gaan, met de krachtige wisselingen van dierenriemtekens van de belangrijkste collectieve planeten. In dit artikel krijg je inzicht in de grotere processen die nu super actueel zijn zoals L.G.B.T.Q., Woke, social credit systemen en ander technologische ontwikkelingen en wat de processen van bewustwording hierachter zijn. Je krijgt ook dieper inzicht over een bijzondere strijd en het uitdagen van oorlog wat al en tijdje bezig is. Maar ook over de overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk die we nu meemaken en die diepe heling van Zelfliefde en kiezen voor jezelf. Lees meer…
Deze is de komende maand actueel. Een confronterende maand, waarin de boodschap van eigen verantwoordelijkheid, authenticiteit en het zichtbaar worden van bestuurlijke macht op een hoogtepunt komen. Sleutel woorden zijn virussen, begrenzing, recht maken wat krom is. Voor het lichaam is het zwaar en in dit artikel vind je inzicht in de processen voor het ego en het lichaam en wat je nu wordt aangereikt.

Plaats een reactie