Elektromagnetische update maandag 11-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,4 minuten leestijd

Verstoringen: M-Klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERTS, gaten in de corona van de Zon op aarde gericht, kosmische stralingsalerts en nog steeds een wisseling van magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). Lees meer hieronder…

Er zijn sinds afgelopen nacht weer M-Klasse X-ray zonnevlammen. (zie lijsten hieronder.) Er zijn veel actieve zonnevlekken op de Zon, waarvan er twee met een zeer actieve kern op de aarde gericht staan. Er is dus een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT voor de komende dagen. De zonnevlek die de huidige zonnevlammen produceert staat niet op de aarde gericht, maar staat op de oostelijke flank van de Zon (links). Er staan twee gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht.

Verder zijn er geen andere verstoringen. Het is wel mogelijk dat er af en toe een periode met kosmische stralingsalert is, omdat de zonnewind zo zwak is, wordt de druk op de beschermende magnetosfeer van de aarde minimaal en ontstaan er periode met kosmische stralingsalerts. En er is nog steeds een wisseling van magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). In dit artikel vind je ook vooruitzichten voor zonnevlammen en gaten in de corona voor de komende week.

Voor inzicht in de huidige processen kan je meer lezen in dit korte artikel: Link: https://inzichten.com/leven-van-je-authentieke-zelf/

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

X-ray zonnevlammen

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen gemeten door een satelliet. Aan de zijkant van de Zon is er een zonnevlek actief die bijna alle zonnevlammen produceert.

Er was een M-klasse zonnevlam rond 1:30 uur (M-1.3). Deze zonnevlam is afkomstig van de zonnevlek nr.3056 (die bijna alle zonnevlammen op dit moment produceert en deze staat niet op de aarde gericht. En rond 11:00 was er opnieuw een hoge M-Klasse zonnevlam (M-1.1).
(Symptomen: lees symptomen als heftig. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon waarop de zonnevlekken zichtbaar zijn. De zonnevlek met de rode pijl nr 3056 is verantwoordelijk voor de grotere zonnevlammen.

Afb: Dit is een lijst van de zonnevlammen van zondag 10-7

Afb: Dit is een lijst van zonnevlammen van maandag 11-7 tot de middag. (als er extra zonnevlammen zijn wordt deze lijst aangevuld.

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode stippen laten zien waar er gaten in de corona van de Zon zijn. Deze staan nog op de aarde gericht voor de komende 2 dagen. Ze kunnen ook plotseling verdwijnen.

Er staan twee gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dat duurt waarschijnlijk nog ongeveer een dag of 2 of korter, want soms verdwijnen ze spontaan. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Datzelfde hoor je ook wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.)

❤️

Kosmische stralingsalert

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Waar de rode stippen staan, dat zijn een perioden met kosmische stralingsalert. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnewind is inmiddels weer gezakt en weer heel minimaal en daardoor zijn er weer kosmische stralingsalerts. In de nacht tussen 5:00 en 8:00 uur was er een kosmische stralingsalert voor onze regio (West-Europa). Daarna is het milder, maar de kosmische stralingsalert kan ook weer sterker worden. (Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: dit is een weergave van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon.

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). Vanaf dinsdag 5-7 rond 10:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met een ongewone magnetische verbinding tussen de polen van de aarde en de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

❤️

WEBINAR: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle SuperMaan van woensdag 13 juli 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-13-juli-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

'Leven van je authentieke Zelf'
Elektromagnetische update dinsdag 26-7 & special over kosmische straling

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 11-7

Plaats een reactie