Elektromagnetische update zaterdag 25-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11 minuten leestijd

Een grote x-ray piek die in de zonnewind zichtbaar werd met 150 p/cm3 en dat is extreem hoog. Er was ook een grote zonnevlam in de nacht en verschillende zonnewind dichtheids-pieken. Alles kon diep binnenkomen in de atmosfeer, omdat er sinds vrijdag een scheur zit in de beschermende magnetosfeer. En dan zijn ook begonnen met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) waarin de Aarde magnetisch switcht van magnetisch verbinding met de Zon. Een dag die mogelijk nogal wat ongemakken kan geven of juist een met een bliss ervaring. Lees in het bericht hieronder de uitleg…

Afb: De blauwe pijl laat de extreem hoog x-ray pieken zien die de ACE sateliet heeft waargenomen als kristallisatie in de zonnewind dichtheid.

Extreme x-ray piek

De ACE Satelliet laat zien dat er een super hoge x-ray piek was rond 7:00 uur die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ongeveer 150 p/cm3. En dat is echt extreem en kan een soort shock ervaring geven in je energieveld. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Afb: Een zonnevlam aan onze kant van het zonnestelsel begon rond 2 uur en stuwde de x-ray lichtfrequentie omhoog gedurende de hele zaterdag. Deze vlam zie je rechts op de afbeelding.

Zonnevlammen

De beschermende Magnetosfeer is nog steeds gescheurd en zonnewind komt dus dieper binnen in de atmosfeer op Aarde. Maar wat ook gebeurde vandaag en veel interessanter is, dat is dat er een flinke (echt grote) zonnevlam was aan onze kant van het zonnestelsel. vanaf ongeveer 2 uur begon deze plasma te spuien. De x-ray lichtfrequentie liep flink op als één grote A-klasse zonnevlam. In deze tijd van een zonneminimum is de Zon in diepe rust. Een A-klasse zonnevlam die normaal klein is en weinig impact heeft, die heeft in deze tijd van het zonneminimum wel meer impact. Toen de lichtfrequentie van de zonnevlam bij de Aarde aankwam was er een reactie van de beschermende magnetosfeer. Dat zien we in de grafiek hieronder van de kp-index. Die liep op naar geel/oranje kp-index level 4. En dat is bijna zonnestorm en dat geeft meestal heftige ascentiesymptomen. Omdat er een scheurtje zit in de magnetosfeer is de impact sowieso heftiger dan normaal en kunnen we deze verhoging tussen 2:00 en 5:00 uur wel zien als een zonnestorm periode. Een paar alinea’s naar beneden kun je lezen over zonnestormen en hun impact.

Symptomen van zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact. De impact van de x-rays is instant op Aarde en dat is wat de x-ray grafiek registreert.

Afb: Hier zien we de zonnewind dichtheid die twee keer flink opliep.

Verhoogde zonnewind dichtheid

Er waren meerdere kleine zonnewind dichtheid reacties net na middernacht rond 1:00 tot 4:30 en in de middag vanaf 13:30 tot ongeveer 17:00 uur Beide met de hoogste piek van rond de 18 p/cm3. En dat is een verdubbeling van de normale zonnewind dichtheid die tussen de 0,1 en de 10 p/cm3 is. Zonnewind kun je voelen als een stroom van deeltjes die je door je heen voelt stromen of soms zelfs denderen. Doordat de beschermende magnetosfeer open gekraakt is op vrijdag komt alles ook nog een veel heftiger en dieper binnen en heeft dus meer impact dan normaal. Je kunt het dan wel onder zonnestormen scharen voor de impact die het heeft op ons gevoel. Dus als je alles voelt trillen in iedere cel en het zenuwstelsel op spanning staat en overbelasting laat voelen dan weet je waar het van komt. Dus ook flinke ascentiesymptomen zijn goed mogelijk of als je lekker in je vel zit dan kun je surfen op de toppen van de hoge frequenties en heb je ervaringen die het bewustzijn enorm openen en bliss ervaringen kan geven.

Symptomen zonnestorm/verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slapenritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Deze symptomen zijn met een zwakke zonnewind mild, maar met een scheur in de beschermende magnetosfeer die rond de Aarde is het toch mogelijk dat je wel ascentiesymptomen ervaart. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea onderaan dit bericht bij ‘Waarom deze updates?’ en ook wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Afb. De Heliospheric Currentsheet Crossing is weer begonnen. De Aarde is nu magnetisch los van de polen van de Zon vanaf ongeveer 18:00 uur en gaat een magnetische switch maken in de verbinding met de Zon.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Als de Aarde een switch maakt naar een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon, dan noemen we dat de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar sinds begin 2020 is de magnetische cyclische switch erg van slag. We hebben nu maar 5 dagen de normale magnetische verbinding gehad met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen in de afbeelding). En die is sinds 18:00 uur zaterdagmiddag bezig om te switchen. Dat is extreem snel, want normaal blijven we dus 3 weken in de normale magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon.

In de periode waarin we in de HCC zijn (magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon.) lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. En we zien die onrust in het magnetisch veld sinds vrijdag in de loop van de ochtend. En dat is een signaal dat de HCC waarschijnlijk toch al bezig is. We kwamen los van de magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon (groene stralen)rond 18:00 uur en zijn sinds dien zonder magnetisch verbinding met de Zon. Dit kan een hele nacht duren voordat de Aarde de nieuwe magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon maakt. Het magnetisch veld en de beschermende magnetosfeer rond de Aarde laten straks weer extra onrust zien als we deze nieuwe magnetische verbinding maken met de Zon.

Symptomen HCC

Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen tijdens de HCC veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

En om mee af te sluiten, het gat in de corona van de Zon is nog steeds op de Aarde gericht. De omschrijving kun je nakijken bij de update van gisteren (Vrijdag 24-7). De ervaring die dit geeft is fluit- en harde ruistonen in de oren en het hoofd en ook ascentiesymptomen.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de Nieuwe Maan van maandag 20 juli 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 24-7
Elektromagnetische update zondag 26-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 25-7

Één gedachte

  1. karin maandag 27 juli 2020 om 12:50- Beantwoorden

    Dank je wel Manuela

Plaats een reactie