Electromagnetische updates dinsdag 14-7-2020 :

Crack in beschermende magnetosfeer

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,5 minuten leestijd

Cracks in de beschermende magnetosfeer, waardoor de verwachtte zonnewind die inderdaad ook aankwam bij de Aarde in de nacht, tot diep in de atmosfeer kon binnendringen. En dat geeft pittige ascentiesymtomen. Het magnetisch veld is hierdoor flink in beweging en verstoord. Omdat we in een Heliospheric Currentsheet Crossing zijn is het verwerken van deze verstoring een hele klus. De rest van de uitgebreide beschrijving kun je hieronder lezen.

Kp-index is op dinsdag 14-7-2020 kp-index level4 code geel/oranje en dat is een heuse zonnestorm met een HCC erbij.
Zonnewind dinsdag 14-7-2020

Binnenkomende zonnewind

De verwachtte Zonnewind kwam rond 2:00 uur eindelijk aan op Aarde, na een hele week onderweg te zijn geweest naar de Aarde. En dat is extreem lang, want normaal is de zonnewind met 3 dagen bij ons. Dit is voor mij wel een duidelijk signaal dat de Zon echt diep in een rusttoestand is, diep in de slaapmodus van het zonneminimum. In de loop van 2021 gaat de kracht van de Zon waarschijnlijk pas weer toenemen. De intensiteit van de zonnewind is laag met een snelheid die niet boven de normale waarde uitkomt (400 km/sec) en een dichtheid binnen het normale (onder de 10 p/cm3). Wat de overlast is die er nu is, dat is dat de hoek waarmee het binnenkomt in de beschermende magnetosfeer (magnetopaus) de kracht van het beschermende magnetische veld/magnetosfeer ondermijnt. Daardoor ontstaat er een scheur in deze beschermende magnetosfeer en komt de zonnewind diep binnen in de atmosfeer. Daardoor is het magnetische veld ook helemaal verstoord en is de zonnewind echt heel heftig. De kp-index is sinds 2:00 uur in de nacht Kp 4 code geel/oranje. En dat is een flinke belasting.

Symptomen zijn, plotseling intens moe zijn, hartritme verstoringen, wegtrekkers, dus moeilijk in je lichaam blijven, plotseling hoofdpijn, fluittonen en ruis in oren en hoofd, overbelast zenuwstelsel en zenuwachtig gevoel. Kijk voor meer informatie bij de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Symptomen bij verstoringen magnetisch veld van der Aarde:

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is zoals op deze dinsdag, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring

Magnetisch veld Noord-Europa. De hoogste lijnen zijn dichter bij de Noordpool enz.

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust)

HELIOSPERIC CURRENTSHEET CROSSING. groen is magnetische noordpool, rood magnetische zuidpool van de Zon.

* Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

Op maandagavond 29-6 (14 dagen geleden) rond 20:00 uur maakte de Aarde na een dag zonder magnetische verbinding te zijn geweest met de Zon, verbinding met positief geladen noordpool van de Zon. (Groene vlak in de bol) Deze periode waarin we een buitengewone magnetische verbinding maken met de Zon duurt meestal ongeveer 5 dagen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

CONCLUSIE
Het is met de HCC veel moeilijker om elektromagnetische verstoringen op te vangen, omdat je die dan niet makkelijk kunt afvoeren. Dit geeft ook grotere conflicten in het magnetisch veld van de Aarde. Dus met deze heftige zonnewind die nu in onze atmosfeer komt kun je compleet knock-out liggen. Lees in de alinea “Waarom deze updates?’ wat je kunt doen om snel weer in evenwicht te komen. Deze scheur in de beschermende magnetosfeer die rond de Aarde is hersteld vanzelf als de binnenkomende zonnewind weer voorbij is.

Heb het goed… 💞
Manuela van www.inzichten.com
**
**
**WAAROM DEZE UPDATES?** ( en over ascentiesymptomen )

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

**LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN**
Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de Maansverduistering van zondag 5 juli 2020
*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020

*Jaarartikel over 2020

******DONATIES ******zijn enorm welkom, zodat ik tijd kan reserveren om deze elektromagnetische updates steeds iedere dag te blijven plaatsen. Jouw Hartdonatie is van harte welkom

**VOOR GEÏNTERESSEERDE**:
*ONLINE ACTIVATIE&MEDITATIE WEBINAR (BIJDRAGE 10 EURO): Het eerst volgende webinar is met nieuwe Maan op maandag 20 juli 2020. Voor meer informatie en registreren

Deel deze post op social media

Koning in jouw koninkrijk
Loskomen van dualiteit

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Electromagnetische updates dinsdag 14-7-2020 :

Plaats een reactie