Elektromagnetische update vrijdag 21 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,6 minuten leestijd

In de nacht was er een B-klasse x-ray zonnevlam en waren er flinke x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. De magnetische verbinding van de Aarde met de Zon switchte opnieuw rond middernacht en lijkt nu stabiel te zijn, maar helaas weer verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC) en daardoor kunnen de symptomen zoals opgezette en verdoofd voelende handen en voeten weer aan de orde zijn de komende tijd. In de nacht was er wereldwijde seismische activiteit en mogelijk ook meer aardbevingen. De kern van de seismische beweging lag tussen 5:00 en 9:00 uur, waarschijnlijk een reactie op de HCC. Vanaf 9:00 uur is er weer een elektronencrash actief. De mogelijke symptomen daarvan brengen je in contact met zwaardere energieën in jezelf en het onderlichaam kan extra pijnlijk zijn. De gaten in de corona van de Zon zijn aan het verdwijnen en rollen weg uit de directe verbinding met de Aarde en dat merk je dan mogelijk doordat je ruis/fluittonen in hoofd en oren minder wordt. De zonnewind is zwak vandaag en er kan dus mogelijk gedurende de dag nog een kosmische stralingsalert actief zijn. Ook is het mogelijk dat er weer nieuw zonnewind binnenkomt vandaag. Dat was het weer voor de vrijdagnacht en ochtend. Vanavond wordt dit artikel nog bijgewerkt, met nieuwe afbeeldingen en beschrijvingen van mogelijke symptomen.

HULP GEVRAAGD!!! Overweeg eens om te doneren. Deze elektromagnetische updates kosten mij iedere dag tussen de 1,5 en 3 uur om te analyseren, te onderzoeken en om de informatie te delen. Ik doe dit allemaal gratis en in die tijd zijn er voor mij geen inkomsten. Als er geen donaties komen, dan zit er waarschijnlijk niets anders op dan de informatie achter gesloten deuren te gaan delen tegen betaling of ik moet helemaal stoppen met het delen van de informatie. Helaas kan ik niet meer anders, omdat er enorme kosten zijn gemaakt om deze nieuwe website draaiende te krijgen. Het liefst blijf ik het voor iedereen gratis aanbieden, want deze informatie moet toch gewoon goed toegankelijk zijn, anders schiet het zijn doel voorbij. Dus ik hoop dat als deze updates jouw helpen en je kan het missen, dan je dan overweegt om iets bij te dragen voor mijn werk hiervoor. De donatieknop staat hier naast het artikel. Dank je wel voor jouw Hartdonatie… 💞

Er was in de nacht met de piek om 2:00 uur een x-ray zonnevlam van de B-Klasse.

X-ray zonnevlam

In de nacht was er een flinke x-ray zonnevlam. Deze begon rond 3:30 en duurde tot 6:00 uur Europese tijd (UT+2). De hoogste piek lag rond 4:00 uur en was een B-Klasse. Dit was echt een flinke x-ray zonnevlam, die een storing gaf van de Stereo A satelliet die aan de oostelijke zijkant van de Zon staat. (Zie afbeelding hieronder.) Dus ik vermoed dat deze x-ray zonnevlam afkomstig is van een nieuwe zonnevlek of actieve regio die aan de oostkant staat van de Zon.

Rond 5:00 werd de Stereo A satelliet getroffen die aan de oostelijke zijkant van de Zon staat. Dus vermoedelijk is deze zonnevlam afkomstig van een nieuwe zonnevlek of actieve regio aan de oostkant van de Zon. De stalliet werd een uur later getroffen na de piek van de zonnevlam, dus dat is een CME/plasma golf geweest.

Symptomen x-ray zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er waren x-ray pieken rond 00:15 Europese tijd die flink waren. Ik schat rond de 70 p/cm3 gekristalliseerd in de zonnewind dichtheid. En nog een kleine rond 3:00 die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ongeveer 20 p/cm3. Al een aantal dagen is er steeds een gat in de data bij de ACE satelliet, daardoor kan het zijn dat we informatie missen. Voor deze vrijdag waarschijnlijk niet, omdat de laatste pieken vrij klein waren.

X-ray pieken

Er waren x-ray pieken rond 00:15 Europese tijd die flink waren. Ik schat rond de 70 p/cm3 gekristalliseerd in de zonnewind dichtheid. En nog een kleine rond 3:00 die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ongeveer 20 p/cm3. Al een aantal dagen is er steeds een gat in de data bij de ACE satelliet, daardoor kan het zijn dat we informatie missen. Voor deze vrijdag waarschijnlijk niet, omdat de laatste pieken vrij klein waren.

Symptomen x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

En opnieuw zijn we weer terug in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen)

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld. De Aarde was op donderdag de hele dag niet magnetische verbonden met de Zon. Rond 23:30 op donderdagavond kwam de magnetische verbinding weer tot stand, maar opnieuw met de noordpool van de Zon. Deze pool van de Zon blijft dominant, nadat de eerste helft van het jaar vooral de zuidpool zo dominant was dat we bijna alleen maar de magnetisch negatief geladen zuidpool veerbinding hadden. We gaan het zien of de magnetische verbinding nu wel stabiel is, want gezien de dominantie van de noordpool van de Zon blijven we waarschijnlijk nog wel een tijdje in verbinding met deze pool van de Zon. Mogelijke symptomen die je kunt ervaren met deze verbinding, zijn opgezette en verdoofde handen en voeten. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd en iedere overgang geeft verstoring in de beschermende magnetosfeer van de Aarde en daardoor zien we ook deze vroege ochtend weer wereldwijde seismische activiteit.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Deze situatie laten wij nu dus achter ons. We hebben erg lang in deze situatie gezeten, langer dan de normale 1 week voor de HCC. We zijn nu de magnetische verbinding weer aan het maken met de ‘normale’ negatief geladen zuidpool van de Zon. Maar op dinsdagmiddag 18 augustus 2020 is er nog steeds geen stabiele magnetische verbinding met de Zon. Daardoor is het magnetisch veld van de Aarde flink uit evenwicht en op woensdag zagen we ook wereldwijde seismische activiteit. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dit een weergave van de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde. Het leek er vorige week op dat het rood van de zuidpool van de Zon weer in zicht kwam, maar de noordpool van de Zon is zo krachtig dat deze positief geladen pool nog steeds dominant blijft en dus de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde en symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt los geschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Dit zijn de metingen van de magnetometers die over de wereld opgesteld staan. De kern van de wereldwijde seismische activiteit was tussen 5:00 en 9:00 uur.

Wereldwijde seismische activiteit

Er was wereldwijde seismische activiteit op de vroege vrijdagochtend van 21-8. De kern van de wereldwijde seismische activiteit was tussen 5:00 en 9:00 uur. Ik vermoed dat de oorzaak de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) was, want iedere keer als we een HCC hebben is dit een verstoring van het magnetische veld en de beschermende magnetosfeer rond de Aarde.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Ik ga alleen nog maar de diepere elektronen crashes benoemen en die begon op deze vrijdag 21-8 rond 9:00 uur en duurde tot 13:00 uur Europese tijd. Zie rode pijl.

Elektronencrash en symptomen

Ik ga alleen nog maar de diepere elektronen crashes benoemen en die begon op deze vrijdag 21-8 rond 9:00 uur en duurde tot ongeveer 13:00 uur. De kleine dipjes zijn minder zwaar voor het ervaren van de symptomen zoals zwaarte in je humeur en psyche. Meestal is het een korte periode, dus we zien het erg weinig, dat het de hele dag zo is. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Dit noem ik een elektronencrash. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De gaten in de corona van de Zon verminderen en er is er nog eentje zichtbaar die nu uit de verbinding met de Aarde beweegt. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart worden ook minder.

Overige elektromagnetische nieuws

De gaten in de corona van de Zon verminderen en er is er nog eentje zichtbaar die nu uit de verbinding met de Aarde beweegt. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart worden ook minder. De x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu licht verhoogt (lage A-klasse). Er is veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 20 augustus 2020
Elektromagnetische update zaterdag 22 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 21 augustus 2020

Plaats een reactie