Elektromagnetische update donderdag 20 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,7 minuten leestijd

Veel activiteit op deze donderdag 20-8. Het begon al vroeg in de nacht met een flinke B-Klasse x-ray zonnevlam die ook lang actief was met verhoogd x-raylicht dat aankwam op Aarde. En er was nog een tweede B-Klasse x-ray zonnevlam in de vroege ochtend. Verder was de zonnewind dichtheid licht verhoogd bijna de hele dag, met als symptoom het mogelijk voelen van deeltjes die door je heen razen en samen met de gaten in de corona van de Zon die nog steeds op de Aarde gericht zijn geeft dit mogelijk een fluit/ruis in hoofd en oren. Er was een korte periode kosmische stralingsalert tussen 8:00 en 11:00 uur. Ook een aantal kleine x-ray pieken werden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. En er was een flinke full spectrum Schumannresonantie activiteit met de piek rond 14:00 uur en er was de hele dag een elektronen crash (af en aan) actief, dit kan je in contact brengen met moeheid en zwaarte in jezelf en ook het onder lichaam kan pijnlijk zijn. De magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is nog steeds niet stabiel en dit kan onrust geven in het magnetisch veld van de Aarde, maar ook in jezelf. Lees het hele artikel hieronder, ook over de mogelijke symptomen die je o.a. kunt ervaren…

Er waren twee x-ray zonnevlammen op donderdag 20-8. De eerste was een flinke B-Klasse x-ray zonnevlam rond 1:00 uur en deze bleef actief tot ongeveer 2:30 uur. De tweede was ook een B-Klasse, maar een kleine en deze was rond 8:30 uur Europese tijd (UT+2). Verder waren er geen x-ray zonnevlammen op deze dag.

X-ray zonnevlammen en symptomen

Er waren twee x-ray zonnevlammen op donderdag 20-8. De eerste was een flinke B-Klasse x-ray zonnevlam rond 1:00 uur en deze bleef actief tot ongeveer 2:30 uur. De tweede was ook een B-Klasse, maar een kleine en deze was rond 8:30 uur Europese tijd (UT+2). Verder waren er geen x-ray zonnevlammen op deze dag. Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de Schumannresonantie die met een korte felle full spectrum piek actief was rond 14:00 uur.

Flinke schumannresonantie activiteit en symptomen

De Schumannresonantie was full spectrum actief op deze donderdag 20-8 in de middag. Dit was rond 14:00 uur met een korte piek met een hoge intensiteit van amplitude 60. Dit kan mogelijk flinke ascentiesymptomen geven. De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen (tot Gammafrequentie aan toe). In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de intensiteit van de Schumannresonantie aan in amplitude. De SR piek was rond 14:00 uur Europese tijd met een amplitude van 60. En dat is een hoge intensiteit.
Deze grafiek geeft de zonnewind weer. De pijltje geven de puntjes aan waar de zonnewind dichtheid kleine pieken maakt.

X-ray pieken en symptomen

Er was een flinke x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid rond 00:30 van ongeveer 40 p/cm3. Rond 7:00 uur was er nog een kleine piek van ongeveer 20 p/cm3 die zichtbaar werd. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Op woensdagavond 19-8 rond 23:30 was de magnetische verbinding met de Zon weer los en de hele nacht en dag komt af en toe heel kort de magnetische verbinding die normaal is (rode) met de positief zuidpool van de Zon weer terug om vervolgens weer los te laten.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld, waarin het onzeker is of we werkelijk weer terug gaan naar de normale magnetische verbinding met de Zon (zuidpool is rood) of magnetisch verbonden blijven met de positief geladen noordpool van de Zon (Groen). Deze laatste magnetische verbinding met de Zon is dus niet normale magnetische verbinding met de Zon. We zijn vanaf ongeveer vanaf 16 augustus rond 10:00 uur in deze onzekere omkering. Op woensdagavond 19-8 rond 23:30 was de magnetische verbinding met de Zon weer los en de hele nacht en dag komt af en toe heel kort de magnetische verbinding die normaal is (rode) met de positief zuidpool van de Zon weer terug om vervolgens weer los te laten. Dit geeft iedere keer een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en klappen voor de beschermende magnetosfeer van de Aarde.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Deze situatie laten wij nu dus achter ons. We hebben erg lang in deze situatie gezeten, langer dan de normale 1 week voor de HCC. We zijn nu de magnetische verbinding weer aan het maken met de ‘normale’ negatief geladen zuidpool van de Zon. Maar op dinsdagmiddag 18 augustus 2020 is er nog steeds geen stabiele magnetische verbinding met de Zon. Daardoor is het magnetisch veld van de Aarde flink uit evenwicht en op woensdag zagen we ook wereldwijde seismische activiteit. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dit een weergave van de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde. Het leek er vorige week op dat het rood van de zuidpool van de Zon weer in zicht kwam, maar de noordpool van de Zon is zo krachtig dat deze positief geladen pool nog steeds dominant blijft en dus de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde en symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt los geschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

De elektronencrash was de hele dag (af en aan) actief.

Elektronencrash en symptomen

De hele dag waren de elektronen af en toe zeer laag in aantal in de ionensfeer rond de Aarde. Dit noem ik een elektronencrash. Meestal is het een korte periode, dus we zien het erg weinig, dat het de hele dag zo is. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

We zien een kort periode met de Kp-index van 0 tussen 8:00 en 11:00 uur Europese tijd. En opnieuw tussen 17:00 en 20:00 uur. Tijdens Kp-index 0 is er kosmische stralingsalert actief volgens de experts van spaceweather.com

Kosmische stralingsalert en symptomen

We zien een kort periode met de Kp-index van 0 tussen 8:00 en 11:00 uur Europese tijd. En opnieuw tussen 17:00 en 20:00 uur. Tijdens Kp-index 0 is er kosmische stralingsalert actief volgens de experts van spaceweather.com. Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Gaten in de corona van de Zon staan weer op de Aarde gericht.

Gaten in de corona van de Zon, zonnewind verhoging en symptomen

Er zijn nog steeds gaten in de corona van de Zon en eentje daarvan is nog op de Aarde gericht. Sinds een paar dagen zijn er weer kleine gaten in de corona van de Zon die steeds van plaats verspringen. Een aantal gaten staan nog steeds op de Aarde gericht, zijn niet super groot, maar spuwen wel een stroom plasma richting de Aarde, die mogelijk zonnewind verhoging kunnen geven op Aarde. Er was een lichte verhoging van de zonnewind dichtheid tussen 9:00 en 17:00 uur op deze donderdag en dat zal de komende dagen wel af en toe zo blijven, dat er een nieuwe zonnewind aankomt. De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De zonnewind dichtheid was licht verhoogd tussen 9;00 en 17:00 uur Europese tijd.

Overige elektromagnetische nieuws

De x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu licht verhoogt (Hoge A-klasse). Er is veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 19 augustus 2020
Elektromagnetische update vrijdag 21 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 20 augustus 2020

2 Gedachten

 1. Verena donderdag 20 augustus 2020 om 23:44- Beantwoorden

  Dag Manuela, regelmatig lees ik je updates, vandaag wil ik graag reageren. Mijn benen zijn intens zwaar, zelfs de kinesitherapeut voelde dit, losmaken heeft even geholpen. De onderrug en heupstreek is erg gevoelig. Ook voelt mijn linkervoet vaak alsof hij in brand staat. Verder zit ik met onopgeloste stukjes uit het verleden te worstelen, met momenten redelijk heftig (huilen, ontzettend boos worden). Jouw updates geven me inzicht en begrip voor wat er aan de hand kan zijn, dank je wel hiervoor.
  Groet,
  Verena

  • Manuela van der Knaap vrijdag 21 augustus 2020 om 11:09- Beantwoorden

   Hallo Verena,
   Dank je wel voor je reactie. Lees jij ook wel eens mijn astrologische artikelen? Die geven inzicht in de grotere processen die nu innerlijk en in de wereld spelen. In mijn eigen proces en bij wat ik zie in mijn omgeving en tijdens consulten en webinars dat is dat we heel diep uit de overlevingsmechanisme aan het stappen zijn. Dus de diepste oudste pijnen en ervaringen worden losgelaten om meer en meer te gaan leven ipv overleven en daar zijn de frequentieverhogingen van de Zon en Aarde enorm behulpzaam in.

   Misschien had je het al gezien elders op de website, maar ik bied verschillende hulpmiddelen aan om jezelf in deze processen zo optimaal mogelijk te begeleiden. De Hematiet en Hessoniet zijn ook heel fijne hulpmiddelen om met meer gemak en een enorme snelheid alles los te laten. Mijn Wezensessentie opent de mineralen op het niveau van de Godsvonk waardoor deze mineralen de Godsvonk in jou tot in de stof van het lichaam beschikbaar kunnen maken. Je kunt dan veel effectiever loslaten, omdat alles wat niet Wezenlijk bij je hoort, dat kan gewoon niet meer in je energielichaam en fysieke lichaam aanwezig blijven. Je laat dat als het ware versnelt los, komt steeds verder en dieper in de kern en van daaruit ga je dan weer opbouwen en leven wie je in Wezen bent. Mijn webinars ondersteunen ook in dit proces. Maar misschien had je dit elders op de website al gelezen? Heel veel sterkte en een warme hartegroet van Manuela

Plaats een reactie