Elektromagnetische update woensdag 26-8

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,6 minuten leestijd

Op deze woensdag was er een gemiddelde, maar full spectrum Schumannresonantie met een korte piek actief. Er was de hele dag een flinke zonnevlam actief aan de achterkant van de Zon en ook aan onze kant van het zonnestelsel, maar niet op de Aarde gericht. De zonnewind snelheid was de hele dag licht verhoogd en dit geeft mogelijk een ervaring van deeltjes die door je heen razen. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog steeds, waarbij er een aantal op de Aarde gericht staan. De mogelijke ascentiesymptomen daarvan zijn hoge fluit en ruistonen in de oren. Het magnetisch veld was best onrustig en wereldwijd was er op dinsdagavond laat lichte seismische activiteit. In de ochtend tussen 7:30 en 13:30 was er weer een elektronencrash actief. En natuurlijk zijn we met de Aarde nog steeds in een andere magnetische verbinding dan normaal, wat mogelijk een ervaring geeft van slapende en opgezette handen en voeten. En deze situatie maakt ook dat je meer moeite hebt met je aarding en daardoor zijn alle andere verstoringen minder makkelijk te verwerken. Dat was het weer voor de woensdag. Lees het uitgebreide artikel hieronder, met uitleg erbij van de mogelijke ascentiesymptomen.

Dit is de grafiek die de Schumannresonantie weergeeft. Op deze woensdag was er een korte full spectrum piek rond 10:30 E.T.

Schumannresonantie activiteit (SR) en symptomen

Er was een korte full spectrum piek van de Schumannresonantie rond 10:30 uur Europese Tijd. De intensiteit van de piek was gemiddeld en dus niet extreem hoog (A1=amplitude 45). De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de intensiteit van de Schumannresonantie aan. Die was niet extreem hoog, maar gemiddeld. A1=amplitude 45.
Er was de hele dag een flinke zonnevlam actief aan de achterkant van de Zon. Ook aan onze kant van het zonnestelsel was er een flinke x-ray zonnevlam, maar deze was niet op de Aarde gericht, waardoor er geen metingen waargenomen zijn door de satellieten op Aarde. Maar voor hooggevoelige mensen geeft dit zeker wel ascentiesymptomen.

X-ray zonnevlammen niet op de Aarde gericht

Er was de hele dag een flinke zonnevlam actief aan de achterkant van de Zon. Ook aan onze kant van het zonnestelsel was er een flinke x-ray zonnevlam, maar deze was niet op de Aarde gericht, waardoor er geen metingen waargenomen zijn door de satellieten op Aarde. Maar voor hooggevoelige mensen geeft dit zeker wel ascentiesymptomen.

Symptomen x-ray zonnevlammen

Deze x-ray zonnevlammen zijn niet op de Aarde gericht. Zeer hooggevoelige mensen ervaren mogelijk toch symptomen die horen bij deze zonnevlammen. Dat komt volgens mij omdat deze mensen energetische direct verbonden zijn met de Zon en de planeten en daardoor werken situaties in het zonnestelsel dan door in het eigen energieveld. Maar de symptomen zijn milder dan wanneer de x-rays wel gemeten worden op Aarde. Dus lees onderstaande informatie als een lichte versie van deze symptomen. Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De zonnewind snelheid was licht verhoogd vanaf 7:00 uur naar gemiddeld 450 km/sec.

Licht verhoogde zonnewind snelheid en symptomen

De zonnewind snelheid was licht verhoogd vanaf 7:00 en bewoog tussen den 450 en 410 km/sec. Om 18:00 uur liep de zonnewind snelheid nog een klein beetje hoger op naar ongeveer 475 km/sec. Dat is geen extreme verhoging, maar kan mogelijk ascentiesymtomen geven. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is de weergave van de Kp-index, die laat zien wat de kracht van de zonnewind doet met de beschermende magnetosfeer.

De beschermende magnetosfeer rond de Aarde stond licht onder druk door deze zonnewind en dat werd zichtbaar in de kp-index met een kleine verhoging die de hele dag tussen level 1 en 2 switchte. Dit zijn lichte verhogingen die vooral de kosmische stralingsalerts weghouden.

We zijn nog steeds in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen) De situatie van de HCC is stabiel en nu continu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Deze noordpool van de Zon is nog steeds dominant en dus blijft de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen. Sinds dinsdagavond laat de magnetische kracht van de zuidpool van de Zon zich weer zien en dat betekent dat er weer zicht komt dat de Aarde over een paar dagen naar de normale magnetische verbinding gaan met de Zon en deze symptomen weer verdwijnen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld. De Aarde was op donderdag de hele dag niet magnetische verbonden met de Zon. Rond 23:30 op donderdagavond 20-8 kwam de magnetische verbinding weer tot stand, maar opnieuw met de noordpool van de Zon. Deze pool van de Zon blijft dominant, nadat de eerste helft van het jaar vooral de zuidpool zo dominant was dat we bijna alleen maar de magnetisch negatief geladen zuidpool veerbinding hadden. We blijven zoals het er nu uitziet voorlopig verbonden met de dominante magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Mogelijke symptomen die je kunt ervaren met deze verbinding, zijn opgezette en verdoofde handen en voeten. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd en iedere overgang geeft verstoring in de beschermende magnetosfeer van de Aarde en daardoor zien we ook deze vroege ochtend weer wereldwijde seismische activiteit.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld van de Aarde is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vanaf 23:00 tot 3:00 zien we lichte wereldwijde seismische activiteit op Aarde en opnieuw rond 8:00 uur een kleine seismische beweging. Dit kan mogelijk ook een verhoging van de hoeveelheid aardbevingen gegeven hebben.

Wereldwijde seismische activiteit

Tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is het magnetische veld altijd wat onrustiger (eigen waarneming en ervaring). We zien dinsdagavond laat weer wereldwijde seismische activiteit. De kern van de activiteit was vanaf 21:00 tot 23:00 uur. Dit kan mogelijk ook een verhoging van de hoeveelheid aardbevingen gegeven hebben. Voor ons mensen kan dit onrust geven rond deze periode en dus een onrustige of woelige nacht.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Deze woensdag 26-8 is er opnieuw een langere periode een elektronencrash gaande. Deze begon rond 7:30 uur en duurde tot ongeveer 13:30 Europese tijd. Zie rode pijlen.

Elektronencrash en symptomen

Ik ga alleen nog maar de diepere elektronen crashes benoemen en die was er weer op deze woensdag 26-8 voor een langere periode. Deze begon rond 7:30 uur en duurde tot ongeveer 13:30 Europese tijd. De kleine dipjes worden als minder zwaar ervaren met de symptomen zoals zwaarte in je humeur en psyche. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Dit noem ik een elektronencrash. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

.Link bovenin zien we de nieuwe zonnevlek in het zicht van de Aarde draaien. Ik vermoed dat dit een flinke zonnevlek is. Dus daar zullen we ergens later deze week wel iets van gaan zien met misschien wel nieuwe x-ray zonnevlammen. Maar op deze woensdag waren er dus geen x-ray zonnevlammen. De donkere gaten bovenin zijn de gaten in de corona van de Zon. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Een aantal daarvan zijn op de Aarde gericht en er volgen er later deze week nog een paar die dan in de richting van de Aarde staan.
Deze tekening is een analyse van de gaten in de corona van de Zon en de rode vlekken zijn actieve regio’s op de Zon. Het lijkt er toch echt op dat er een flinke zonnevlam aan de achterkant van de Zon actief is. Dit is zeker voelbaar voor hooggevoelige mensen met mogelijk ascentiesymptomen.

Overige elektromagnetische nieuws

Naast een lang gerekt gat dat op de Aarde gericht staat zijn er alleen aan de noordzijde van de Zon nog gaten in de corona zichtbaar. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart zijn nog aanwezig. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Een aantal daarvan zijn op de Aarde gericht en er volgen er later deze week nog een paar die dan in de richting van de Aarde staan. Op deze woensdag hadden we geen zonnevlammen die gericht waren op de Aarde en ook geen officiële actieve regio’s (zonnevlekken) op de Zon. En we zien net een nieuwe actieve regio opkomen aan de oostkant van de Zon, maar deze laat zich nog steeds niet echt duidelijk zien. Deze zal misschien de komende week weer zonnevlammen gaan produceren. We zullen het zien. De x-ray lichtfrequentie is nu nog steeds continu zeer licht verhoogt (lage A-klasse). Er is nog een klein beetje meer licht dan normaal om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen.

Op deze woensdag was de ACE satelliet ernstig verstoord en daardoor was niet waarneembaar of er x-ray pieken waren op deze dag. Ik vermoed dat die er wel waren, gezien de intense energie. Ook is het volgens mij van belang dat we de impact van zo’n enorme storm die op dinsdag en woensdag over Nederland heen trok ook meenemen als een flinke verstoring in het geheel. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 25-8
Elektromagnetische update donderdag 27-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 26-8

Plaats een reactie