Elektromagnetische update dinsdag 22-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,2 minuten leestijd

Er is een asteroïde die heel erg dichtbij de Aarde komt. Deze zal op 24 september 2020 rond 13:18 Europese tijd de Aarde naderen op 17.200 miles en dat is 5.000 miles dichter bij de Aarde dan de baan van de satellieten. Deze asteroïde zal op regelmatige basis de Aarde naderen in de toekomst. Energetisch is zo’n bezoek best intens en het geeft aan dat er een karmische les bezig is zich te ontvouwen. Dus de schaduwen en de lessen kunnen diep zijn in jouw persoonlijke proces. Je kunt in mijn laatste artikel lezen over de huidige processen daarin worden de innerlijke processen beschreven. Wat ik kan aanvullen is dat je mogelijk (energetische) aangevallen kan worden door anderen. Je zwakke punten (lek) in je kracht (waar je Wezensessentie stroomt) worden aangesproken en aangeraakt. Maar het meest interessante is dat dit blootlegt waar je nog niet vrij bent van belangen of transparant genoeg bent. En vanuit het bewustworden wat er geraakt wordt kun je het omarmen en komt het in je bewustzijn en dus in het licht. Het brengt diep in ons onderbewuste het een en ander in beweging en zware karmische energieën zijn veel sterker voelbaar en aanwezig als een asteroïde de Aarde bezoekt. Kijk de video over de asteroïde in het uitgebreide artikel hieronder.

Er was een elektronencrash die zorgt voor een zwaar onderlichaam en zwaarmoedigheid of inzicht en groei in minder leuke eigenschappen van jezelf. Er waren ook weer x-ray pieken in de nacht waardoor je in de ochtend wakker kan worden met een minder fijn gevoel.

De Schumannresonantie was actief met een gedeeltelijke activiteit (dus niet full spectrum) en de intensiteit van de activiteit was gemiddeld en dus niet heel erg hoog. Dus de ascentiesymptomen zijn ook mild, maar in combinatie met de andere activiteiten, zoals de lage frequenties die de elektronencrash en het zwaar verstoorde magnetisch veld, kan het toch wel pittig of vreemd voelen.

De lichtfrequentie is minder intens dan dat die maandag was, maar is nog steeds verhoogd tot een constante A-Klasse. Als je niet lekker in je vel zit, dan kan jouw energiestroom blokkeren en dan kunnen symptomen zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, slecht geaard zijn, maar ook griepverschijnselen kunnen opspelen, zoals keelpijn of je koortsig voelen en net zo snel als het kwam weer verdwijnen. De actieve regio op de Zon die dit veroorzaakt begint net pas over de rand van de Zon zichtbaar te worden. Officieel is het geen zonnevlek maar een plage en daarom verwacht men niet dat er zonnevlammen zullen komen de komende dagen. Maar we hebben al eerder gezien dat tijdens een zonneminimum dit zomaar ineens kan omslaan. Maar voor nu is het dus rustiger dan het op maandag was voor de lichtfrequentie.

De plasma die het vergrootte langgerekte gat in de corona bij de noordpool van de Zon spuwt zal over een dag of 3 op Aarde aankomen en de zonnewind wat laten oplopen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. Omdat het om een groot gat gaat in de corona van de Zon zullen deze week deze symptomen nog blijven. En ook de oplopende zonnewind zal langer aanhouden, maar de vraag is of de zonnewind rond de Aarde veel zal oplopen, omdat het gat aan de noordzijde van de Zon staat en dus niet vol op de Aarde gericht.

De grote verstoring op deze dinsdag is het magnetisch veld dat erg onrustig is. Lees de symptomen in het artikel hieronder.

Het hele uitgebreide artikel met uitleg onder de grafieken en afbeeldingen en met uitleg van de symptomen lees je hieronder.

Heb het goed…

© Manuela van www.inzichten.com

Asteroïde scheert donderdag vlak langs de Aarde

Er is een asteroide die heel erg dichtbij de Aarde komt. Deze zal op 24 september 2020 rond 13:18 Europese tijd de Aarde naderen op 17.200 miles en dat is 5.000 miles dichter bij de Aarde dan de baan van de satellieten. Deze asteroide zal op regelmatige basis de Aarde naderen in de toekomst. Energetisch is zo’n bezoek best intens en het geeft aan dat er een karmische les bezig is zich te ontvouwen. Het brengt diep in ons onderbewuste het een en ander in beweging en zware karmische energieën zijn veel sterker voelbaar en aanwezig als een asteroide de Aarde bezoekt.
Dit is een afbeelding met een analyse van de Zon. Het rode kruis is de plek waar het gat in de corona zich bevindt. De plasma die het vergrootte langgerekte gat in de corona bij de noordpool van de Zon spuwt zal over een dag of 3 op Aarde aankomen en de zonnewind wat laten oplopen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. Omdat het om een groot gat gaat in de corona van de Zon zullen deze week deze symptomen nog blijven. En ook de oplopende zonnewind zal langer aanhouden, maar de vraag is of de zonnewind rond de Aarde veel zal oplopen, omdat het gat aan de noordzijde van de Zon staat en dus niet vol op de Aarde gericht.
De magnetosfeer rond de Aarde is heel zwak, omdat de zonnewind die op Aarde aankomt heel erg zwak is op het moment. We zien dat de Aarde bij de bellshock (halve bol links) niet rood is van de zonnewind die normaal druk geeft op de magnetosfeer rond de Aarde. Wel zien we dat de Aarde aan de achterkant druk heeft en dat is meestal een teken dat de Aarde intern via de polen energie aan het laden is. Dit veroorzaakt een intern conflict en geeft enorme onrust in het magnetisch veld.
De zonnewind is zwak, maar toch liep de kp-index op, waarschijnlijk door een verstoring van het magnetisch veld. Die was namelijk in Noord-Europa zeer verstoord op deze dinsdag.
De Schumannresonantie was actief met een gedeeltelijke activiteit (dus niet full spectrum) en de intensiteit van de activiteit was gemiddeld (A1=amplitude 42) en dus niet heel erg hoog. Dus de ascentiesymptomen zijn ook mild, maar in combinatie met de andere activiteiten, zoals de lage frequenties die de elektronencrash en het enorm verstoorde magnetische veld, kan het toch wel pittig of vreemd voelen.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de grafiek die de intensiteit van de Schumannresonantie aciviteit aangeeft. De Schumannresonantie was actief met een gedeeltelijke activiteit (dus niet full spectrum) en de intensiteit van de activiteit was gemiddeld (A1=amplitude 42) en dus niet heel erg hoog. Dus de ascentiesymptomen zijn ook mild, maar in combinatie met de andere activiteiten, zoals de lage frequenties die de elektronencrash en een sterk verstoord magnetisch veld, kan het toch wel pittig of vreemd voelen.
De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates. Op dinsdag werd er een x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid rond 8:00 van ongeveer 50 p/cm3 (Zie puntje bij de rode pijl) en dat is niet een extreem hoge x-ray piek. Maar er waren andere indicatoren die aanwijzingen geven dat er rond rond 4:00 uur ook x-ray pieken zijn geweest die niet zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van de grafiek. Dus de ervaringen die de x-ray pieken geven kun je ook voor deze nacht wel aannemen als actief. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Lees meer over de ascentiesymptomen in de alinea hieronder…

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Er was een korte periode met een elektronencrash tussen 4:00 en 16:00 Europese tijd. Dit betekent dat er tijdens een elektronencrash weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is tijdens een elektronencrash zwak en daardoor is het magnetische sterker voelbaar op Aarde.

Symptomen elektronencrash

Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

We hebben sinds vrijdagmiddag 18-9 rond 13:00 uur Europese tijd weer een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. En we zijn dus nu weer in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de Zon (groene stralen in de afbeelding). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon (zoals nu), dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

Heliospheric Currentsheet Crossing symptomen

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Het magnetisch veld is weer verstoord en het magnetisch veld zakte weg in haar kracht vooral in de ochtend. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 21-9 tussen 12:30 en 13:45 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Er was flinke magnetische verstoring in Noord-Europa. We zien dat de onderste lijnen ook in beweging komen. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de oorzaak een scheur in de magnetosfeer is, waardoor de zonnewind meer invloed heeft. Dit is namelijk echt een vreemde weergave, met zo weinig zonnewind. Maar kan ook gewoon komen door het intern laden via de polen wat deze onrust geeft.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde Symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP VRIJDAG 2 OKTOBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 21-9
Elektromagnetische update woensdag 23-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 22-9

Plaats een reactie