Elektromagnetische update woensdag 23-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

25,6 minuten leestijd

Er kwam een lichte zonnewind binnen die de beschermende magnetosfeer rond de Aarde onder druk heeft gezet, maar het was niets extreems. Het magnetische veld en de beschermende magnetosfeer waren wel ernstig uit evenwicht. Het aanspoelen van de enorme hoeveelheid Walvissen in Tasmanië bij Australië kan hier zeker wat mee te maken hebben en ook de komeet die op donderdagochtend heel dicht langs de Aarde kwam kan een factor zijn hierin. En ook wij ervaren die onbalans van het magnetisch veld met mogelijk een slecht functionerend geheugen en andere ongemakken. Ik leg ook uit wat de poleflip is en wat al deze gebeurtenissen van dinsdag en woensdag daarin laten zien. Je kunt hier meer over lezen in het artikel hieronder.

Er waren zonnevlammen, maar niet op de Aarde gericht, daar kun je wel mogelijk ascentiesymptomen van ervaren hebben. De lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogd (A-Klasse). De Schumannresonantie was full spectrum actief, maar de intensiteit was erg laag. Ook was er een milde elektronencrash en een gat in de corona van de Zon spuwt plasma richting de Aarde. De X-ray pieken waren niet weergegeven omdat de satelliet weer offline was in de nacht, maar andere indicatoren geven aan dat ze er wel geweest zijn ‘s-nachts.

In het artikel geef ik uitleg onder de afbeeldingen en grafieken van de actuele elektromagnetische verstoringen en ook lees je een beschrijving van de mogelijke symptomen die je kunt ervaren. Maar we beginnen met de uitleg over wat er met het magnetisch veld aan de hand is en waarom de gebeurtenissen met de walvissen bij Australië, de extreme verstoring van het magnetisch veld in Alaska en mogelijk ook de komeet die donderdag dicht langs de Aarde scheert, belangrijke signalen zijn en wat deze ons laten zien.

Heb het goed…

© Manuela van www.inzichten.com

Verstoord magnetisch veld

Het magnetische veld en de beschermende magnetosfeer waren wel ernstig uit evenwicht. Het aanspoelen van de enorme hoeveelheid Walvissen in Tasmanië bij Australië kan hier zeker wat mee te maken hebben en ook de komeet die op donderdagochtend heel dicht langs de Aarde komt kan een factor zijn hierin. En ook wij ervaren die onbalans van het magnetisch veld met een slecht functionerend geheugen en andere ongemakken. Hieronder ga ik dieper in op de verstoringen die er zijn.

In Tasmanië Australië zijn dinsdag en woensdag 23-9-2020 totaal bijna 500 grienden (een walvissensoort) vastgelopen aan de kust. Dit kan komen door navigatieproblemen, zeggen de onderzoekers. Het is niet bekend waardoor dit komt, maar men vermoedt dat het verbonden is met de magnetische lijnen van de Aarde. https://www.standaard.be/cnt/dmf20200923_92021409

Video over de gestorven walvissen in Tasmanië, Australië: https://www.nu.nl/283309/video/meer-dan-300-walvissen-dood-in-de-ergste-stranding-in-australie-ooit.html?jwsource=cl

Walvissen en andere zeedieren navigeren via de magnetische lijnen van de Aarde. Zoals je hieronder kunt zien is er een zeer grote onbalans van de magnetische metingen op verschillende plaatsen op Aarde. Vooral bij Alaska was er een extreme meting van kp-index 7. Die mate van verstoring van het magnetisch veld zien we alleen in een zonnemaximum en we zijn nu het diepste punt van het zonneminimum, dus dat is heel opmerkelijk en vreemd.

Dit zijn metingen van de kracht van het magnetisch veld en de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Deze weergave laat metingen zien van 4 plaatsen over de Aarde verdeeld. De onderste is een meetstation in Alaska en die laat de extreme piek zien van KP-index 7 (zie rode pijl). Dit is een enorme zonnestorm level. Waar het kruis naast staat, dat is een meetpunt in Duitsland en dus meer van toepassing voor Nederland en Europa. Daar was het dus niet extreem.
De Kp-index die verstoringen van de magnetosfeer zichtbaar maakt, ging voor het gemiddelde op de hele Aarde naar kp-index level 4 rond 14:00 uur tot 17:00 uur Europese tijd (bijna zonnestorm niveau) en zakte daarna weer terug naar gewone waarden.

Symptomen zonnestorm

Dit zijn de symptomen van de zonnestormen. Als de kp-index in het rood komt (kp-index level 5) en in dit geval in Alaska nog hoger (kp-index level 7) dan kunnen de volgende symptomen ervaren worden. In Europa waren de metingen niet zo hoog, maar misschien herken je de symptomen hieronder:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van het magnetisch veld op grondniveau. Ik heb twee rode puntjes erin gezet, zodat je ziet dat een deel lichtblauw en een ander deel donkerblauw is. Het lichtblauwe is een magnetische verstoring die over de Aarde trekt en deze was de hele dag actief, behalve in Noord- en Zuid- Amerika. De oranje en gele vlekken aan bij de noord- en zuidpool van de Aarde met 100 erbij, zijn krachtige magnetische velden die bewegen en af en toe extra toenemen in kracht. Je kunt de breedte van de magnetische polen verdeelt over de hele onder- en bovenkant van de Aarde hierdoor heel goed zien.

Is de magnetische ‘Poleflip’ begonnen?

De grootste verstoring werd dus gemeten in Alaska en de grootste walvissterfte ooit was gisteren en vandaag in Tasmanië Australië. Dit zijn beide gebieden die betrokken zijn bij de magnetische poleshift van de Aarde. Walvissen navigeren via de magnetische lijnen van de Aarde en als deze verstoord zijn, dan spoelen ze aan op de kusten en vinden we ze op zwemmend op plaatsen waar ze normaal niet komen. Dat heeft zeer waarschijnlijk te maken met de lang verwachte magnetische poolshift. Ik ben geen expert, maar ik bestudeer het magnetisch veld en de Zon al een paar jaar dagelijks en er is in toenemende mate een onbalans in het magnetisch veld bij de polen. We zien al een paar jaar dat de magnetische polen bij de noordpool zijn gesplitst in twee polen en sinds een paar maanden zien we bij de zuidpool dat de onbalans ook bij Zuid-Amerika zichtbaar wordt. Voor de kust van Zuid-Amerika is een groot gat in het magnetisch veld (South Atlantic Anomaly) dat steeds groter wordt en dit gat is de laatste maanden met hoge snelheid naar de kust van Afrika aan het migreren. De magnetische zuidpool is al een lange tijd richting Australië aan het bewegen. En de voorspellingen zijn dat met een ‘poleflip’ de ene pool boven Siberië en die bij Australië bij elkaar gaan komen bij Indonesië. De laatste shift in de magnetische polen was 780.000 jaar geleden en volgens de experts zijn we al meer dan twee keer over tijd voor deze ‘poleflip’.

De massale sterfte van walvissen is bij de kust van Australië en de enorme grote onbalans op deze woensdag 23-9 was bij Alaska. Dit zijn beide gebieden waar de wandelende magnetische velden actief zijn. Helaas heb ik nog geen metingen gevonden van het magnetisch veld bij Australië. (Als iemand een meetstation weet te vinden in Australië, dan hoor ik het graag.) Maar de gebeurtenissen van gisteren en vandaag spreken voor zichzelf. Ik vermoed dat dit symptomen zijn van de lang verwachte poleshift die van zich laat horen. De komeet die donderdag 24-9 rond 13:18 Europese tijd zeer dicht langs de Aarde kwam kan daarin een aanjager zijn. Deze video gaat over deze komeet: https://www.youtube.com/watch?v=8Vevw3FaAaA

Astrologische aanvulling

Astrologisch gezien is deze week een super intense week. Saturnus staat deze week exact samen met Pluto en niet alleen op dezelfde dierenriem graad, maar ook in de klimming van de planeten (declinatie) staan deze twee krachtpatsers samen (declinatie parallel). En dan staat Saturnus ook nog eens stationair om op 29 september weer direct te gaan lopen. Dat maakt dat de kracht van Saturnus enorm krachtig is en er echt een diepe initiatie van deze kracht bezig is. Het proces erachter is het terughalen van alle autoriteit en autonomie naar jezelf, zodat er echte authenticiteit ontstaat.

Vanuit het overlevingsmechanisme kunnen er situaties zijn die autoriteit ondermijnen en situaties die over grenzen gaan. Het is een harde energie, die vraagt dat alle belangen worden losgelaten om op een zuivere manier en authentiek jezelf te kunnen zijn. Het is in deze wereld van dualiteit niet altijd mogelijk om helemaal zonder belangen te zijn, maar als daar transparantie over is en er een heldere keuze in wordt gemaakt in alle openheid, dat kom je ook los van de zwaarte van de belangen en ontstaat er vrijheid. In het artikel over de nieuwe Maan van 17 september 2020 kun je meer lezen over dit proces en de achterliggende patronen. Het volle Maan artikel van 1 oktober geeft nog uitgebreider uitleg over dit proces.

Saturnus is nu op het meest krachtige punt in dit hele proces dat al een paar jaar aan het ontvouwen is. Voor de Aarde betekent dit er mogelijk macht en onmacht is over structuren. Het zou dan kunnen gaan om het verschuiven van de tektonische platen of veranderingen van de huidige structuur van de Aarde en van ons leven.

Concrete verstoringen magnetisch veld

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschud. Beweeg je mee en ben je bereid om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Het magnetisch veld is weer verstoord en het magnetisch veld zakte weg in haar kracht vooral in de ochtend. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 21-9 tussen 12:30 en 13:45 Europese tijd en opnieuw op woensdag 23-9 tussen 13:00 en 14:20 E.T.. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454
Deze weergave is ook van de GOES 16 magnetometer 1-minute. Maar deze laat zien dat er tijdens de raketlancering een grote verstoring was van het magnetisch veld. Op de andere weergave van de afbeelding hierboven van de ‘Magnetometer (1 minute)’ is die weggehaald. Ook op deze weergave zien we een sterk verstoord magnetisch veld.
Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Er was opnieuw flinke magnetische verstoring in Noord-Europa. We zien dat de onderste lijnen ook in beweging komen. Dit is namelijk echt een vreemde weergave, met zo weinig zonnewind. Maar kan ook gewoon komen door het intern laden via de polen wat deze onrust geeft of het migreren van de polen wat ik hierboven heb beschreven.
We hebben sinds vrijdagmiddag 18-9 rond 13:00 uur Europese tijd weer een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. En we zijn dus nu weer in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de Zon (groene stralen in de afbeelding). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Het magnetisch veld is altijd sterker verstoord wanneer deze HCC actief is.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen), wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon (zoals nu), dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

Heliospheric Currentsheet Crossing symptomen

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Overige elektromagnetisch nieuws

Er was op deze woensdag 23-9 geen zonnevlam op de Aarde gericht, maar wel aan de achterkant en aan de oostzijde van de Zon. Aan de achterkant van de Zon was de opbouw de hele dag bezig en die nam steeds toe in kracht en om 16:30 was er een kleine uitstoot van plasma (CME). Aan de zijkant van de Zon was er een kleine uitbarsting rond 2:30 uur Europese tijd. Dit alles bij elkaar verhoogt de lichtfrequentie waardoor het X-ray niveau naar een constant niveau ging van een hoge A-Klasse. Zie grafiek hieronder. Lees de symptomen hiervan onder die grafiek.
Deze grafiek geeft de X-ray niveaus aan op Aarde. En zowel dinsdag als woensdag was de constante lichtfrequentie verhoogd naar een hoge A-Klasse en dit is best een flinke verhoging van licht dat we moeten verwerken.

Ascentiesymptomen zonnevlammen

Alleen de lichtfrequentie loopt op tijdens deze woensdag en er zijn geen zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De symptomen lijken op die van de zonnevlammen, maar zijn heel mild. Lees de volgende informatie met dit als achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De Schumannresonantie was actief met een full spectrum activiteit met een lage intensiteit (A1=amplitude 35) en dus erg laag. Dus de ascentiesymptomen zijn ook mild, maar in combinatie met de andere activiteiten, zoals de lage frequenties (zwaarte) die de elektronencrash geeft en het enorm verstoorde magnetische veld, kan het toch wel pittig of vreemd voelen.

Schumannresonantie activiteit symptomen

Lees de mogelijke symptomen van de Schumannresonantie activiteit vanuit de wetenschap dat het om een milde activiteit gaat.

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de grafiek die de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit aangeeft. De Schumannresonantie was actief met een full spectrum activiteit met een lage intensiteit (A1=amplitude 35) en dus erg laag. Dus de ascentiesymptomen zijn ook mild, maar in combinatie met de andere activiteiten, zoals de lage frequenties (zwaarte) die de elektronencrash geeft en het enorm verstoorde magnetische veld, kan het toch wel pittig of vreemd voelen.
De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates. Op woensdag werd er geen X-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Maar er waren andere indicatoren die aanwijzingen geven dat er rond 4:00 uur ook X-ray pieken zijn geweest die niet zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van de grafiek. De ervaringen die de X-ray pieken geven kun je ook voor deze nacht wel aannemen als actief. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Lees meer over de ascentiesymptomen in de alinea hieronder…

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen X-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen in het lichaam door veel mensen en dat is waar het om gaat, de symptomen zijn wat ze zijn. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden ze uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser-activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in andere satelliet beelden.

Dit is de grafiek die de zonnewind dichtheid weergeeft. Zoals voorspeld kwam er zonnewind binnen die een paar dagen geleden vertrok uit een klein gat in de corona van de Zon. Deze was mild (Groen) begon rond 7:00 uur Europese tijd en de hoogste piek was rond 13:15 ongeveer 17 p/cm3.

Verhoogde zonnewind symptomen

De verhoging van de zonnewind was mild, dus lees de onderstaande informatie vanuit die context. De beschrijving is gemaakt voor een stevige verhoging en dus is het razen van deeltjes door je heen heel mild en nog rustig.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?

Die elektronencrash was niet diep op deze woensdag. Er was een korte periode met een elektronencrash tussen 5:00 en 12:00 Europese tijd.(tussen de rode puntjes onderaan de grafiek.) Dit betekent dat er tijdens een elektronencrash weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is tijdens een elektronencrash zwak en daardoor is het magnetische sterker voelbaar op Aarde. Maar de mogelijke symptomen zijn dus mild.

Symptomen elektronencrash

De elektronencrash was mild, dus lees de onderstaande informatie vanuit die achtergrond, in een milde versie:

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Het rode kruis is de plek waar het gat in de corona zich bevindt. De plasma die het vergrote langgerekte gat in de corona bij de noordpool van de Zon spuwt, zal over een dag of 3 op Aarde aankomen en de zonnewind wat laten oplopen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. Omdat het om een groot gat gaat in de corona van de Zon, zullen deze week deze symptomen nog blijven. En ook de oplopende zonnewind zal langer aanhouden hierdoor, maar deze is mild, zien we op deze woensdag, omdat het gat aan de noordzijde van de Zon staat en dus niet vol op de Aarde gericht. Het meeste plasma stroomt langs de Aarde.

Gat in de corona van de Zon symptomen

Lees de onderstaande informatie vanuit de achtergrond dat de symptomen mild zijn.

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP VRIJDAG 2 OKTOBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 22-9
Elektromagnetische update donderdag 24-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 23-9

Plaats een reactie