Elektromagnetische update vrijdag 25-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21 minuten leestijd

De intense verstoringen van de woensdag en donderdag zijn op deze vrijdag iets milder. De zonnestorm werd een ‘bijna’ zonnestorm. De symptomen hiervan kunnen echt pittig zijn, maar echt minder heftig dan de afgelopen dagen. Het gaat dan om symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, bibberen, plotselinge stijfheid, griepverschijnselen die net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Lees meer over de symptomen in het hele artikel op mijn website.

Je kunt de uitleg lezen in mijn elektromagnetische update op de website van woensdag 23-9, over de verstoringen van het magnetisch veld, over de magnetische poleshift en de walvissen die aangespoeld zijn bij de kust van Australië afgelopen week. Ook beschrijf ik in dit artikel kort over het proces dat afgelopen week zo intens werd aangezet. Planeet Saturnus stond op zijn meest heftige stand ooit (in meerdere dimensies tegelijk samenstand met Pluto en ook bijna stationair (29-9) en dus extra intens. Het was dus een hele pittige week in het trekken van grenzen en het vestigen van je innerlijke autoriteit. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag-23-9/

De elektronen bleven sterk verhoogd rond het stormniveau en gingen weer vol de stormlevel in de middag en nam nog eens extra toe in kracht ten opzichte van de afgelopen dagen. De hele dag waren de hoogfrequente elektrische waarden hoog en ook apparatuur kan mogelijk last te krijgen van storingen.Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm en ook de ascentiesymptomen kunnen pittig zijn, zoals misselijkheid, hoofdpijn, griepverschijnselen enz.

Het gat in de corona van de Zon is flink en nog steeds is de zonnewind die op deze vrijdag binnenkomt afkomstig uit dit enorme grote gat in de corona aan de noordpool van Zon. Dit kan hoge en intense fluit/ruistonen laten horen zodra de plasma stroom vertrekt van de Zon en voor sommige mensen is dit oorverdovend.

De actieve regio op de Zon is nog steeds een zonnevlek. En dat betekent dat deze nu ook zonnevlammen kan gaan produceren. Er was de hele dag een constante stroom van verhoogde x-ray van een hoge A-klasse. Dit betekent dat het zenuwstelsel als doorgeefluik van het lichaam van licht erg onder druk staat.

Op deze vrijdag werden er geen x-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Maar andere indicatoren laten zien dat er waarschijnlijk wel x-ray pieken zijn geweest in de nacht. Dus je kunt de ervaringen van de afgelopen nachten wel doortrekken in deze vrijdagnacht. Hoe hoog de pieken waren is niet te bepalen, maar misschien wel te voelen hoe heftig de ascentiesymptomen waren. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Deze pieken kunnen uitgestelde ascentiesymptomen geven, omdat we soms de hoge Gammafrequenties van deze pieken niet in ene keer kunnen verwerken. Lees meer over de symptomen om de website in het hele artikel.

En we zijn nog steeds in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Ook is het magnetisch veld van de Aarde verstoord tijdens deze HCC.

Dit is opnieuw een dag met elektromagnetische verstoringen, die je ook flink uit evenwicht kunnen brengen als je niet zo lekker in je vel zit. De hoge frequenties die nu actief zijn, zoals de elektronenstorm en de x-ray pieken, helpen dan om de verstoringen op te ruimen. Zit je goed in de stroom, dan kun je juist surfen op golven van de hoge frequenties en juist verhoogd bewustzijn ervaren met heel veel helderheid en inzichten.

Lees de uitleg van deze elektromagnetische verstoringen onder de afbeeldingen in het onderstaande artikel. De mogelijke symptomen die je ervaart staan onder de afbeeldingen.

Zaterdag zal er geen elektromagnetische update worden geplaatst. Maar die is waarschijnlijk vergelijkbaar met deze vrijdag. Alle verstoringen blijven nog langer aanhouden, waarschijnlijk dit hele weekend nog.

Heb het goed…

© Manuela van www.inzichten.com

De zonnewind snelheid liep op woensdag 23-9 op boven de normale waarden en is sinds dien continu verhoogd. De plasma stroomt uit een enorm groot langgerekt gat in de corona van de Zon bij de noordpool stuwt de zonnewind op en zal dat de komende dagen waarschijnlijk blijven doen, omdat het om een heel lang en breed gat gaat. Dus de zonnewind zal waarschijnlijk op dit niveau blijven het komende weekend.

Verhoogde zonnewind symptomen

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De kp-index liep op door de zonnewind die binnenkwam op woensdag 23-9, maar ook de verstoringen van het magnetisch veld die al verstoord waren. Er was een ‘bijna’ zonnestorm tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd. Na 8:00 kwam het weer binnen normale waarden. Het lijkt dus allemaal wat te zijn genormaliseerd.

Symptomen zonnestorm

Dit zijn de symptomen van de zonnestormen. Als de kp-index in het rood komt (kp-index level 5) zoals afgelopen donderdag 24-9 dan kunnen de volgende symptomen ervaren worden. Maar op deze vrijdag was er alleen ‘bijna’ zonnestorm (kp-index level 4) dus. De misschien herken je de symptomen hieronder in lichte mate:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Het magnetisch veld is nog steeds ernstig verstoord. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag 23-9 tussen 13:00 en 14:20 E.T. en opnieuw op deze vrijdag tussen 12:40 en 14:00 uur Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde Symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Er was opnieuw flinke magnetische verstoring in Noord-Europa. We zien dat de onderste lijnen ook in beweging komen. Dit is komt door de zonnewind die verhoogd was. Maar kan ook gewoon komen door het intern laden via de polen wat deze onrust geeft.
Dit is een weergave van het magnetisch veld op grondniveau. Het rode puntje toont een veld dat grillig over de Aarde trok in de middag en milde magnetische verstoringen laat zien. De oranje en gele vlekken aan bij de noord- en zuidpool van de Aarde met 100 erbij, zijn krachtige magnetische velden die bewegen en af en toe extra toenemen in kracht. Je kunt de breedte van de magnetische polen verdeelt over de hele onder- en bovenkant van de Aarde hierdoor heel goed zien.
We hebben sinds vrijdagmiddag 18-9 rond 13:00 uur Europese tijd weer een magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. En we zijn dus nu weer in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de Zon (groene stralen in de afbeelding). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Het magnetisch veld is altijd sterker verstoord als deze HCC actief is.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon (zoals nu), dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

Heliospheric Currentsheet Crossing symptomen

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Deze grafiek geeft de x-ray niveaus aan op Aarde. Vanaf dinsdag 22-9 is de constante lichtfrequentie verhoogd naar een hoge A-Klasse en dat is best een flinke verhoging van licht dat we moeten verwerken. De metingen zijn op deze vrijdag opnieuw niet constant goed zichtbaar omdat ze voor een deel zijn weggevallen. Maar in die moment is het wel mogelijk dat de lichtfrequenties toch een verhoging hadden. De actieve regio op de Zon werd op deze donderdag ineens een echte zonnevlek, klaar om mogelijk zonnevlammen te produceren.

Ascentiesymptomen zonnevlammen

Alleen de lichtfrequentie loop op tijdens deze donderdag en zijn geen zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De symptomen lijken op die van de zonnevlammen, maar zijn milder. Lees de volgende informatie met dit als achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates. Op deze vrijdag werden er geen x-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Maar er waren wel andere indicatoren die zichtbaar tussen 3:00 en 5:00 uur Europese tijd. Dus je kunt de ervaringen van de afgelopen nachten wel doortrekken in deze vrijdagnacht. Hoe hoog de pieken waren is niet te bepalen, maar misschien wel te voelen hoe heftig de ascentiesymptomen waren. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Lees meer over de ascentiesymptomen in de alinea hieronder…

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De elektronen waren gingen op donderdag 24-9 rond 17:00 uur naar het niveau van een elektronenstorm. De elektronen zijn iets gedaald in de nacht maar rond 12:30 Europese tijd was het stormniveau weer vol actief. De hoogfrequente elektrische waarden zijn hoog tijdens een elektronenstorm en apparatuur kan mogelijk last te krijgen van storingen. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm. Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. De stijging komt door de plasma stroomt uit een enorm groot langgerekt gat in de corona van de Zon bij de noordpool is dus op deze donderdag op Aarde aangekomen. De verwachting is dat de zonnewind de komende dagen waarschijnlijk langdurig verhoogd zijn, omdat het om een heel lang en breed gat gaat. En daardoor blijft de kans op langer en meer elektronenstorm aan de orde de komende dagen.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Het rode kruizen zijn de plekken waar de gaten in de corona zich bevinden. De plasma die het vergrootte langgerekte gat in de corona bij de noordpool van de Zon spuwt is op deze donderdag op Aarde aangekomen en de zonnewind liep op donderdag 24-9 dus op en zal ook de komende dagen waarschijnlijk langdurig verhoogd zijn, omdat het om een heel lang en breed gat gaat. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. Omdat het om een groot gat gaat in de corona van de Zon zullen deze week deze symptomen nog blijven. En ook de oplopende zonnewind zal langer aanhouden hierdoor, maar de zonnewind is mild zien we op deze woensdag, omdat het gat aan de noordzijde van de Zon staat en dus niet vol op de Aarde gericht. Veel plasma stroomt langs de Aarde.

Gat in de corona van de Zon symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP VRIJDAG 2 OKTOBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 24-9
Elektromagnetische update zondag 27-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 25-9

Plaats een reactie