Elektromagnetische update vrijdag 4-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

12,6 minuten leestijd

Op deze vrijdag was er nog steeds een elektronenstorm actief. Tijdens een elektronenstorm kan elektrische apparatuur problemen geven. Als het extreem wordt, dan krijgen we een Black-out of (Brown-out). En voor ons mensen is het met meer gemak mogelijk om hogere frequenties te ervaren in onszelf, een verruimt bewustzijn en meer inzicht en helderheid. Aarding is mogelijk wat moeizamer tijdens zoveel elektrische energie. Als je verbinding met de Bronenergie of je aarding niet goed is, dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt of andere ascentiesymptomen tijdens een elektronenstorm. Er waren kleine x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid, ascentiesymptomen zijn dus mild van deze hoogfrequente pieken. Maar er was weer een deel van data afwezig in de nacht, precies op de momenten waarop die x-ray pieken meestal actief zijn. De andere indicatoren geven aan dat er tijdens dit data gat van 5:00 tot 7:30 waarschijnlijk wel meer x-ray pieken zijn geweest. Er gaan weer wilde verhalen rond dat er iets van buitenaf de Aarde raakt, maar dit is gewoon beweging van de staart van de beschermende magnetosfeer. Ik geef hier in het artikel verder uitleg over deze druk die nu van de achterkant van de Aarde (ten opzichte van de Zon) aanwezig is. Ik geef in het uitgebreide artikel ook uitleg over de situatie van de afgelopen dagen rondom de Schumannresonantie die een paar dagen vreemde data gaf. Er waren kleine plasma uitstoten (Zonnevlammen/CME) zichtbaar aan de achterkant en aan onze kant van het zonnestelsel. Maar blijkbaar was de laatste niet op de Aarde gericht. Als hooggevoelig mens kun je deze x-ray en plasma uitstoot ervaren met ascentiesymptomen, zoals plotseling hoofdpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid enz. en het kan ook net zo snel weer verdwenen zijn. Het magnetisch veld is onrustig, maar minder heftig dan de afgelopen dagen. Verder was er niet veel te melden voor het elektromagnetische spectrum. De lichtfrequentie is dus wel verhoogd en dat kan een uitdaging geven voor het aarden en het licht maakt ook lagere frequentie wakker die dan aangekeken mogen worden. Lees de uitgebreide uitleg met afbeeldingen en uitleg van de ascentiesymptomen hier in het artikel rond 20:00 uur.

Ook op deze vrijdag nog steeds een elektronenstorm actief. Dit maakt dat de elektrische kant van het elektromagnetische spectrum versterkt aanwezig is voor ons mensen. Het is wel een stevig en dus is de elektrische kant van het spectrum sterker aanwezig. Tijdens een elektronenstorm kan elektrische apparatuur problemen geven. En voor ons mensen is het met meer gemak mogelijk om hogere frequenties te ervaren in onszelf, een verruimt bewustzijn en meer inzicht en helderheid. Aarding is mogelijk wat moeizamer tijdens zoveel elektrische energie. Als je verbinding met de Bronenergie of je aarding niet goed is, dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt of andere ascentiesymptomen tijdens een elektronenstorm.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Er was op de grafiek van de zonnewind rond 5:00 uur Europese tijd een kleine x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid (30/35 p/cm3). En ook nog een kleine rond 11:30 van ongeveer 20 p/cm3 en dat is heel erg klein. Zie rode pijlen. De rest was niet zichtbaar op de grafiek, omdat voor de zoveelste keer een deel van de metingen niet werd weergegeven. Er waren wel andere indicatoren zichtbaar (zie rode stippen in de grafiek) die laten zien dat er waarschijnlijk wel flinke x-ray pieken zijn geweest. Grote x-ray pieken kunnen uitgestelde ascentiesymptomen geven, die meestal pas vrijkomen als je rust neemt. Dus uren later pas.

Symptomen x-ray pieken

In de grafiek was dus niet zoveel te zien (zie grafiek en uitleg hierboven onder de afbeelding ACE), maar er waren andere indicatoren die laten zien dat er waarschijnlijk toch wel grote x-ray pieken actief waren in de nacht. Dus misschien had je toch wat ascentiesymptomen zoals hierna beschreven wordt? Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is een weergave van de zonnevlammen op de Zon die plasma uitspuwen. Aan de achterkant van de Zon begon dat rond 00:30 en aan onze kant van het zonnestelsel rond 10:00 uur. Dit raakte de Aarde niet, maar stond wel de hele dag te spuien en hooggevoelige mensen voelen de ascentie-symptomen toch zeker wel.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

We zien een onrustige magnetosfeer en kp-index.

Wilde verhalen over drukgolven

Er gaan op internet weer indianenverhalen rond dat er vreemde drukgolven op de Aarde komen vanaf de kant die niet op de Zon gericht is, dus de kant van de staart van de beschermende magnetosfeer. Dit is niet super bijzonder. Wat er gebeurd is dat bij zeer wisselende zonnewind snelheid en dichtheid, wat het geval was de afgelopen dagen, dat er dan achter de Aarde in de staart (rechts van het plaatje hieronder) van de magnetosfeer klappen ontstaan die drukgolven terug schieten naar de Aarde toe. Daardoor is de druk vanaf de achterkant zo hoog en zien we de rode gebieden met hoge druk aan die kant van de Aarde. Het magnetisch veld is daardoor ook enorm onrustig en uit evenwicht. Onder deze omstandigheden gaat de Aarde via de polen ook nog een soort van hoogfrequente energie laden (elektronenstorm) en dat geeft ook nog eens extra onrust. De kans op aardbevingen is in deze situatie ook groter dan normaal.

Hier kun je de druk zien aan de andere kant van de Aarde. Ik geef straks uitleg wat hier aan de hand is en wat dit voor gevolgen heeft voor ons met symptomen.
Schumannresonantie is vast geslagen. Dat is anders dan dat de data offline is. Dan zijn er geen metingen. Maar er waren nu wel metingen.

Wilde verhalen rondom de Schumannresonantie

De afgelopen dagen was de Schumannresonantie verstoord en was de data niet af te lezen. Normaal gesproken zie je dan de situatie zoals die vandaag online stond (zie afbeelding hieronder). En die was vanochtend gecorrigeerd naar een offline situatie, met een groot zwart gat in de data. Maar de afbeelding van de afgelopen dagen was een hele vreemde. Waarschijnlijk was er een schok waardoor de apparatuur in een ongewone situatie kwam. Er is de afgelopen dagen een flinke elektronenstorm bezig en dat kan storing geven van apparatuur. En ook een pittige zonnestorm en hoge zonnewind waren actief. Dit alles bij elkaar kan storing geven op apparatuur. Sinds 5:00 uur Europese tijd is de Schumannresonantie weer online.

De Schumannresonantie metingen waren rond 5:00 uur Europese tijd weer in orde.
We zijn nu weer magnetisch verbonden met de normale (prettige) negatief geladen zuidpool van de Zon. Dus symptomen als opgezette en slapende handen en voeten zijn weer even niet aan de orde. Ik verwacht wel dat we weer snel een omslag gaan krijgen, dus weer heel snel opnieuw een magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon, waardoor dus weer de symptomen terug komen.
Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan de afgelopen dagen, maar daardoor is het magnetisch evenwicht op de Zon weer wat normaler en heeft de Aarde weer de normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon (zie HCC uitleg afbeelding hierboven) De actieve zonnevlek die woensdag plotseling zichtbaar werd is alweer verdwenen.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Er is nog ruimte op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Lees meer…

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 3-9
Elektromagnetische update zaterdag 5-9

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 4-9

2 Gedachten

 1. Wiesje vrijdag 4 september 2020 om 23:15- Beantwoorden

  Wat een herkenning.
  De afgelopen dagen moe, emotioneel en vannacht intense dromen.
  Vanmorgen hoofdpijn en ik begreep het niet.
  Nu is het duidelijk en als ik het kan plaatsen is het gemakkelijker te hanteren!
  Dank je wel, ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief!
  Hartegroet
  Wiesje

  • Manuela van der Knaap zaterdag 5 september 2020 om 11:56- Beantwoorden

   Graag gedaan Wiesje. De nieuwsbrief wordt eind september voor de eerste keer verstuurd. Het streven is rond de nieuwe Maan van 17 september.

Plaats een reactie