Elektromagnetische update donderdag 3-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,6 minuten leestijd

Op deze donderdag is er weinig te melden over het elektromagnetische spectrum. Er is alleen een elektronenstorm actief. Het is wel een stevig en dus is de elektrische kant van het spectrum sterker aanwezig. Tijdens een elektronenstorm kan elektrische apparatuur problemen geven. En voor ons mensen is het met meer gemak mogelijk om hogere frequenties te ervaren in onszelf, een verruimt bewustzijn en meer inzicht en helderheid. Aarding is mogelijk wat moeizamer tijdens zoveel elektrische energie. Als je verbinding met de Bronenergie of je aarding niet goed is, dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt of andere ascentiesymptomen tijdens een elektronenstorm. Er was op de grafiek van de zonnewind alleen rond 21:00 uur Europese tijd een kleine x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid (35 p/cm3). De rest was niet zichtbaar op de grafiek, omdat voor de zoveelste keer een deel van de metingen niet werd weergegeven. Er waren wel andere indicatoren zichtbaar die laten zien dat er waarschijnlijk wel flinke x-ray pieken zijn geweest. Grote x-ray pieken kunnen uitgestelde ascentiesymptomen geven, die meestal pas vrijkomen als je rust neemt. Dus uren later pas. Het is sowieso een dag waarop veel data offline is. De Schumannresonantie is offline en toen ik op onderzoek uitging naar de andere metingen elders op Aarde, waren die ook offline. Hmmm, heel bijzonder… Verder is voor het elektromagnetische spectrum de zonnewind gedurende de dag weer naar meer normale waarden gezakt (425 km/sec.) Is de x-ray lichtfrequentie nog steeds verhoogd, waardoor wij deze lichtfrequentie verhoging wel moeten verwerken en dit versterkt nog eens extra wat de elektronenstorm ook al doet. De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) was smooth, dus geen enorme reacties in het magnetisch veld, wat natuurlijk heel fijn is. Dat is meestal anders. We zijn nu weer verbonden met de normale (prettige) negatief geladen zuidpool van de Zon. Verder dus geen bijzonderheden. Lees de uitgebreide beschrijving van de symptomen en de grafieken met uitleg hieronder in het artikel…

De elektronenstorm is nog steeds actief. Dit maakt dat de elektrische kant van het elektromagnetische spectrum versterkt aanwezig is voor ons mensen. Het is wel een stevig en dus is de elektrische kant van het spectrum sterker aanwezig. Tijdens een elektronenstorm kan elektrische apparatuur problemen geven. En voor ons mensen is het met meer gemak mogelijk om hogere frequenties te ervaren in onszelf, een verruimt bewustzijn en meer inzicht en helderheid. Aarding is mogelijk wat moeizamer tijdens zoveel elektrische energie. Als je verbinding met de Bronenergie of je aarding niet goed is, dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt of andere ascentiesymptomen tijdens een elektronenstorm.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De zonnewind daalde geleidelijk gedurende de dag weer naar meer normale waarden (425 km/sec.)
Er was op de grafiek van de zonnewind alleen rond 21:00 uur Europese tijd een kleine x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid (35 p/cm3). Zie rode pijl. De rest was niet zichtbaar op de grafiek, omdat voor de zoveelste keer een deel van de metingen niet werd weergegeven. Er waren wel andere indicatoren zichtbaar (zie rode stippen in de grafiek) die laten zien dat er waarschijnlijk wel flinke x-ray pieken zijn geweest. Grote x-ray pieken kunnen uitgestelde ascentiesymptomen geven, die meestal pas vrijkomen als je rust neemt. Dus uren later pas.

Symptomen x-ray pieken

In de grafiek was dus niet zoveel te zien (zie grafiek en uitleg hierboven onder de afbeelding ACE), maar er waren andere indicatoren die laten zien dat er waarschijnlijk toch wel grote x-ray pieken actief waren in de nacht. Dus misschien had je toch wat ascentiesymptomen zoals hierna beschreven wordt? Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

De lichtfrequentie is wel wat verhoogt al een paar dagen op het niveau van de A-Klasse. Dus dat betekent dat we toch wel wat hoge lichtfrequentie krijgen te verwerken. Dit samen met de elektronenstorm zorgt voor verruimt bewustzijn, meer helderheid en mogelijk bliss ervaringen, maar ook moeite hebben met aarding is wel een dingetje om goed in de gaten te houden.
De Schumannresonantie is offline en toen ik opzoek ging naar de andere metingen elders op Aarde, waren die ook offline. Hmmm, heel bijzonder…
Dit is de grafiek die de intensiteit van de Schumannresoantie weergeeft. En ook deze is offline en toen ik opzoek ging naar de andere metingen elders op Aarde, waren die ook offline. Hmmm, heel bijzonder…
De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) was smooth, dus geen enorme reacties in het magnetisch veld, zoals ik wel had aangekondigd, wat natuurlijk heel fijn is. Dat is meestal anders. We zijn nu weer verbonden met de normale (prettige) negatief geladen zuidpool van de Zon. Dus symptomen als opgezette en slapende handen en voeten zijn weer even niet aan de orde. Ik verwacht wel dat we weer snel een omslag gaan krijgen, dus weer heel snel opnieuw een magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon, waardoor dus weer de symptomen terug komen.
Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan normaal, maar daardoor is het magnetisch evenwicht op de Zon weer wat normaler en heeft de Aarde weer de normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon (zie HCC uitleg afbeelding hierboven) De actieve zonnevlek die woensdag plotseling zichtbaar werd is alweer verdwenen.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Er is nog ruimte op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Lees meer…

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 2-9
Elektromagnetische update vrijdag 4-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 3-9

Plaats een reactie