Elektromagnetische update woensdag 16-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,2 minuten leestijd

Op deze woensdag 16-9 was er een kosmische stralingsalert tussen 2:00 en 5:00 en ook nog tussen 14:00 en 17:00 uur. Tijdens een kosmische stralingsalert is de beschermende magnetosfeer heel zwak en komen kosmische invloeden dieper binnen in onze atmosfeer. Lees was de symptomen zijn in de tekst van de regenboogafbeelding onderaan dit artikel.

De elektronencrash was minder diep dat die van dinsdag 15-9. maar tussen 6:30 en 10:30 het diepste. Tussen 10:30 en 19:00 uur waren de dippen niet zo diep en na 19:00 was het helemaal voorbij. Dit betekent dat er weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is dus heel zwak en daardoor is het magnetische sterker en dat ervaren we dan alsof je als het ware de energetisch de Aarde wordt in getrokken. Je benen kunnen dan als lood voelen en het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Voor de psyche kan het confronterend zijn, omdat je de zwarte krachten in jezelf extra te voelen krijgt. Een periode van grote innerlijke groei, omdat deze lagen openen en dan kan er licht bij komen om het te helen en op te lossen.

Er was een klein gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen kunnen het plasma uit het gat horen dat onderweg is naar de Aarde te herkennen aan de ruis/fluittonen in oren en hoofd. De ACE satelliet die de x-ray pieken laat zien valt steeds meer uit en een groot deel van de data in de nacht is niet beschikbaar, dus officieel kan ik er weinig over zeggen. Alleen rond 9:00 uur was er een x-ray piek van ongeveer 50 p/cm3 en dat is een redelijk milde, maar wel goed voelbaar. Maar er zijn andere indicatoren die laten zien dat er wel pieken zijn geweest in de nacht. Dus ik denk dat we de ervaringen van de afgelopen dagen wel kunnen doortrekken naar afgelopen nacht.

Er was een zonnevlam aan de oostzijde van de Zon, die was dus niet op de Aarde gericht. . Er was een zonnevlam aan de oostzijde van de Zon die begon rond 6:00 uur en was de hele dag actief, maar deze was dus niet op de Aarde gericht. Rond 16:00 uur Europese tijd was er nog een extra uitbarsting van dezelfde vlam. Deze vlam heeft flink wat plasma uitgestoten. De satelliet gaf een storing rond die tijd (tussen 6:00 en 7:30 offline) dat deze zonnevlam begon, dus ik kon niet zien of het x-ray licht ook op Aarde aankwam. Gezien de grootte van de zonnevlam is het heel goed mogelijk dat dit wel het geval was. Dus ga voor jezelf na of je de ascentiesymptomen herkent. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en licht ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen over de ascentiesymptomen in het artikel onder de afbeeldingen van de zonnevlam.

Het magnetisch veld is nog steeds onrustig. Deze dag was vol met verschillende elektromagnetische verstoringen. Opvallend is dat wat mogelijk grote verstoringen kon geven niet zichtbaar kon worden op de satelliet grafieken en de rest van de verstoringen was mild. Dus ik wil je uitnodigen om jouw ervaring onder de loep te nemen en mogelijk te delen of jij de symptomen van de zonnevlammen hebt ervaren vandaag en die van de x-ray pieken in de nacht.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op deze woensdag 16-9 was er een kosmische stralingsalert tussen 2:00 en 5:00 en ook nog tussen 14:00 en 17:00 uur. Tijdens een kosmische stralingsalert is de beschermende magnetosfeer heel zwak en komen kosmische invloeden dieper binnen in onze atmosfeer. Lees was de symptomen zijn in de tekst van de regenboogafbeelding onderaan dit artikel.

Kosmische stralingsalert

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

De elektronencrash was minder diep dat die van dinsdag 15-9. maar tussen 6:30 en 10:30 het diepste. Tussen 10:30 en 19:00 uur waren de dippen niet zo diep en na 19:00 was het helemaal voorbij. Dit betekent dat er weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is dus heel zwak en daardoor is het magnetische sterker en dat ervaren we dan alsof je als het ware de energetisch de Aarde wordt in getrokken. Je benen kunnen dan als lood voelen en het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Voor de psyche kan het confronterend zijn, omdat je de zwarte krachten in jezelf extra te voelen krijgt. Een periode van grote innerlijke groei, omdat deze lagen openen en dan kan er licht bij komen om het te helen en op te lossen.
Er was een klein gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen kunnen het plasma uit het gat horen dat onderweg is naar de Aarde te herkennen aan de ruis/fluittonen in oren en hoofd. Het kruisje geeft het gat in de corona aan die nog enigszins op de Aarde gericht stond op deze woensdag 16-9.
De ACE satelliet die de x-ray pieken laat zien valt steeds meer uit en een groot deel van de data in de nacht is niet beschikbaar, dus officieel kan ik er weinig over zeggen. Alleen rond 9:00 uur was er een x-ray piek van ongeveer 50 p/cm3 en dat is een redelijk milde, maar wel goed voelbaar. Maar ik vermoed dat er wel pieken zijn geweest in de nacht. Dus ik denk dat we de ervaringen van de afgelopen dagen wel kunnen doortrekken naar afgelopen nacht.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog weer. Er is ook nog een kans dat het manmade is. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Dit is een andere weergave van de zonnevlam. Als het ook op deze te zien is, dan is het echt een flinke uitbarsting.
Er was een zonnevlam aan de oostzijde van de Zon die begon rond 6:00 uur en was de hele dag actief, maar deze was dus niet op de Aarde gericht. Rond 16:00 uur Europese tijd was er nog een extra uitbarsting van dezelfde vlam. Deze vlam heeft flink wat plasma uitgestoten. De satelliet gaf een storing rond die tijd (tussen 6:00 en 7:30 offline) dat deze zonnevlam begon, dus ik kon niet zien of het x-ray licht ook op Aarde aankwam. Gezien de grootte van de zonnevlam is het heel goed mogelijk dat dit wel het geval was. Dus ga voor jezelf na of je de ascentiesymptomen herkent. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en licht ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen over de ascentiesymptomen in het artikel onder de afbeeldingen van de zonnevlam.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

We zien nog steeds een onrustig magnetisch veld. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag 16-9 tussen 13:45 en 14:40 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454

Verstoringen magnetisch veld van der Aarde

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. De verstoring voor Noord-Europa was rond 11:00 uur Europese tijd.
We zien nog steeds een onrustig magnetisch veld. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 14-9 tussen 15:30 en 16:20 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454
Er was een klein gaatje in de corona van de Zon op de Aarde gericht (zie informatie boven bij alinea gat in de corona van de Zon.) Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 15-9
Elektromagnetische update donderdag 17-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 16-9

Plaats een reactie