Elektromagnetische update dinsdag 15-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

12,7 minuten leestijd

Op deze dinsdag was er weer een elektronencrash net als maandag. Dit betekent dat er weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is dus heel zwak en daardoor is het magnetische sterker en dat ervaren we dan alsof je als het ware de energetisch de Aarde wordt in getrokken. Je benen kunnen dan als lood voelen en het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Voor de psyche kan het confronterend zijn, omdat je de zwarte krachten in jezelf extra te voelen krijgt. Een periode van grote innerlijke groei, omdat deze lagen openen en dan kan er licht bij komen om het te helen en op te lossen.

Het gat in de corona van de Zon is inmiddels niet meer op de Aarde gericht en kleiner geworden, maar hooggevoelige mensen kunnen dus nog steeds de plasma uit het gat horen met ruis/fluittonen in oren en hoofd. De ACE satelliet die de x-ray pieken laat zien valt steeds meer uit en nu is alle data in de nacht niet beschikbaar, dus officieel kan ik er niets over zeggen. Maar er zijn andere indicatoren die laten zien dat er wel pieken zijn geweest in de nacht. Dus ik denk dat we de ervaringen van de afgelopen dagen wel kunnen doortrekken naar afgelopen nacht.

Het magnetisch veld was erg onrustig en er was op grond niveau een magnetische puls die ook over Nederland kwam deze startte in Oost-Afrika rond 15:00 en was rond 16:00 in Nederland voelbaar voor de hooggevoelige onder ons. Onrust in het magnetisch veld kan verstoring geven van het geheugen en steeds wisselend geaard en niet geaard gevoel geven. Of soms plotseling te zwaar op de hand zijn.

De magnetische verbinding van de Aarde met de Zon is weer verbonden met de negatief geladen zuidpool van de Zon en dat is onze normale magnetische verbinding. Meestal wordt het magnetisch veld dat rustiger, maar dat is nu niet het geval. Er was ook nog wereldwijde een lichte seismische activiteit. Op deze dinsdag dus niet heel grote verstoringen en dus milde ascentiesymptomen voor de meeste mensen, maar wel confronterend met de elektronencrash. Het hele uitgebreide artikel staat rond 20:30 online hieronder.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op deze dinsdag was er weer een elektronencrash net als maandag. Deze was actief tussen 8:00 en 18:00 uur Europese tijd. En na een uitzonderlijk lange periode van bijna 2 maanden hoogfrequente elektronenstorm is dat een grote omslag. Dit betekent dat er weinig elektronen in de ionensfeer van de Aarde zijn. De elektrische kant van het elektromagnetische spectrum is dus heel zwak en daardoor is het magnetische sterker en dat ervaren we dan alsof je als het ware de energetisch de Aarde wordt in getrokken. Je benen kunnen dan als lood voelen en het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Voor de psyche kan het confronterend zijn, omdat je de zwarte krachten in jezelf extra te voelen krijgt. Een periode van grote innerlijke groei, omdat deze lagen openen en dan kan er licht bij komen om het te helen en op te lossen.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Het gat in de corona van de Zon is inmiddels niet meer op de Aarde gericht en kleiner geworden, maar hooggevoelige mensen kunnen dus nog steeds de plasma uit het gat horen met ruis/fluittonen in oren en hoofd. Het gat in de corona van de Zon staat bij het kruisje.

Gat in de corona van de Zon symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De ACE satelliet die de x-ray pieken laat zien valt steeds meer uit en nu is alle data in de nacht niet beschikbaar, dus officieel kan ik er niets over zeggen. Maar er zijn andere indicatoren (rode puntjes in de grafiek) die laten zien dat er wel pieken zijn geweest in de nacht. Dus ik denk dat we de ervaringen van de afgelopen dagen wel kunnen doortrekken naar afgelopen nacht.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog weer. Er is ook nog een kans dat het manmade is. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

.

We zijn sinds 3:00 uur op deze zondag 13-9 weer bezig met het shiften van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. De Aarde is nu weer onderweg naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon. Opnieuw was er op deze maandag, net als zondag de hele dag geen magnetische verbinding met de polen van de Zon en dat kan mogelijk een vreemde ervaring geven van je aarde verbinding. De Aarde kreeg na 2 dagen zonder magnetische verbinding met de polen van de Zon, weer een magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon rond 1:00 uur. Dit is de normale magnetische verbinding. Dus het aarden wordt weer makkelijker. Samen met de elektronencrash kan de aardende energie nu weer wat te sterk zijn, waardoor alles weer te zwaar kan aanvoelen en bijvoorbeeld hardlopen heel zwaar is. Het magnetisch veld was de hele dag best flink verstoord.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) We bewegen nu weer naar de normale magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon en de symptomen van opgezette en slapende handen en voeten is dus niet meer aan de orde door de HCC).

Het magnetisch veld was erg onrustig en er was op grond niveau een magnetische puls die ook over Nederland kwam deze startte in Oost-Afrika rond 15:00 en was rond 16:00 in Nederland voelbaar voor de hooggevoelige onder ons.

Verstoringen magnetisch veld van der Aarde

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. De verstoring voor Noord-Europa was russen 00:00 en 4:00 uur.
We zien nog steeds een onrustig magnetisch veld. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 14-9 tussen 15:30 en 16:20 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454
Er was een gat in de corona van de Zon maar niet meer direct op de Aarde gericht. (zie informatie boven.) Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel. En ook geen zonnevlammen. Er was een lichte plasma uitstoot aan de oostelijke rand van de Zon, maar dus niet op de Aarde gericht en mild.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 14-9
Elektromagnetische update woensdag 16-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 15-9

Plaats een reactie