Elektromagnetische update woensdag 2-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,6 minuten leestijd

Gelukkig begint de hoge zonnewind zich weer te normaliseren. De zonnewind zakte geleidelijk aan af van de hoge 620 naar 500 km/sec. en is nog steeds dalende. Dat is nog wel verhoogd, maar niet meer zo extreem, dus de symptomen die hier bij horen: het ervaren van razen van deeltjes door je heen neemt ook geleidelijk af in intensiteit. Er is wel een klein gat in de corona die nu op de Aarde gericht staat en dit geeft hoge fluittonen en/pf ruis in de oren en het hoofd. Er staat ook een officiële actieve regio die mogelijk zonnevlammen kan produceren op de Aarde gericht, maar de magnetische polarisatie is zwak, maar met de Zon die nu echt aan het ontwaken is uit het zonneminimum kan dat zomaar ineens uit of de blue veranderen. We zagen vorige week ook enorme zonnevlammen die geen basis hadden in een zonnevlek, plotseling uit het niets enorme wolken plasma spuien. Dat was toen gelukkig niet vol op de Aarde gericht. De x-ray lichtfrequentie is geleidelijk aan opgelopen naar een constante hoge A-Klasse. Dit betekent dat er continu een hoge lichtfrequentie aanwezig is rond en op Aarde, waardoor het zenuwstelsel het zwaar heeft om al dat licht te verwerken en als je kosmische verbinding of aarding niet goed is, dan kun je dit licht ook niet verwerken en kun je hoofdpijn ervaren of andere ascentiesymptomen. Ook kun je weer meer hitte aanvallen ervaren of veel vuur ervaren in je lichaam. De elektronen zijn ook nog steeds in een elektronenstorm actief en dit maakt dat de elektrische pool van het elektromagnetische spectrum heftig hoog is. De kosmische verbinding en de hoogfrequentie energieën zijn dus dominant op deze woensdag. Daardoor kan het zijn dat je meer moeite hebt om te aarden dan normaal. Waarschijnlijk is er vanavond of in de nacht een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en dat geeft klappen voor de beschermende magnetosfeer en het magnetisch veld, omdat de Aarde van een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool naar een negatief geladen zuidpool gaat. Dit kan extra onrust geven in het magnetisch veld en mogelijk ook aardbevingen veroorzaken en voor ons mensen moeite met je aarding hebben en ook innerlijke onrust en mogelijk ascentiesymtpomen. Zorg dus goed voor je aarding op deze woensdagavond. Je kunt vanavond ook met mijn meditatie-webinar meedoen, om deze overgang en de hoge lichtfrequenties met meer gemak in evenwicht te brengen in jezelf. Lees hieronder de uitleg bij de grafieken en over de mogelijke ascentiesymptomen.

De zonnewind snelheid neemt geleidelijk aan gedurende de dag af naar meer normale waarden rond de 500 km/sec.

Verhoogde zonnewind en symptomen

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Maar op deze dinsdag was er net geen zonnestorm, dus deze super hoge intensiteit van een zonnestorm bleef gelukkig achterwegen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een technische tekening van de Zon die de gaten in de corona van de Zon laat zien en de actieve regio’s op de Zon. Er is een gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Zie rode pijl in het midden van de Zon. Deze staat op de Aarde gericht en kan je ascentiesymptomen geven, maar de symptomen zijn vooral hoge fluittonen en -ruis in de oren en het hoofd. De rode vlekken aan de rand zijn actieve zonnevlekken, die mogelijk ook plasma spuien en in iedergeval x-rays uitzenden.

Symptomen gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Er is een nieuwe zonnevlek actief op de Zon nr. 2748. Deze staat op de Aarde gericht en is zwak. Deze officiële actieve regio kan mogelijk zonnevlammen produceren die op de Aarde gericht zijn, maar de magnetische polarisatie is zwak, maar met de Zon die nu echt aan het ontwaken is uit het zonneminimum kan dat zomaar ineens uit of de blue veranderen. We zagen vorige week ook enorme zonnevlammen die geen basis hadden in een zonnevlek, plotseling uit het niets enorme wolken plasma spuien. Dat was toen gelukkig niet vol op de Aarde gericht.
De x-ray lichtfrequentie is geleidelijk aan opgelopen naar een constante hoge A-Klasse. Dit betekent dat er continu een hoge lichtfrequentie aanwezig is rond en op Aarde, waardoor het zenuwstelsel het zwaar heeft om al dat licht te verwerken en als je kosmische verbinding of aarding niet goed is, dan kun je dit licht ook niet verwerken en kun je hoofdpijn ervaren of andere ascentiesymptomen. Ook is het mogelijk dat je weer meer hitte aanvallen ervaart in je lichaam of het innerlijk vuur weer heel intens is.
De elektronen zijn ook nog steeds in een elektronenstorm actief en dit maakt dat de elektrische pool van het elektromagnetische spectrum heftig hoog is. De kosmische verbinding en de hoogfrequentie energieën zijn dus dominant op deze woensdag. Daardoor kan het zijn dat je meer moeite hebt om te aarden dan normaal.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Het magnetisch veld als spiegel van de elektronen was ook flink verstoord.

Verstoringen magnetisch veld van der Aarde

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De magnetometers in Noord-Europa laten de hele dag flinke verstoringen zien van het magnetisch veld. Dit kan mogelijk ook prachtige taferelen hebben laten zien met noorderlicht in lagere breedte graden in Europa.
Er was wereldwijd seismische activiteit. De kern daarvan lag tussen 22:00 en 3:00 uur. Dit kan mogelijk onrust geven tijdens je slaap.
We zijn nog steeds in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen). We staan weer voor een sprong naar de normale magnetische verbinding met de Zon. IK VERWACHT DAT DEZE MAGNETISCHE SWITCH VANAVOND (WOENSDAG) OF IN DE NACHT ZAL PLAATS HEBBEN. En tot die tijd blijft de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft (Magnetische verbinding van de Aarde met de positief geladen noordpool van de Zon.). Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen. Maar als er plotseling een actieve zonnevlek op de Zon komt, kan het tijdens het zonneminimum zomaar weer omslaan en dat we toch nog langer in de ongewone magnetisch verbinding blijven met de Zon.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

De Zon en de Aarde zijn al weken (vanaf de 15de augustus) in deze magnetische dans verwikkeld. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd. Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld van de Aarde is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

Symptomen HCC

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen. We krijgen in de avond of nacht een HCC switch. De Aarde gaat dus weer terug naar haar normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Dat voelt dan weer als een normale aardeverbinding en dan kun je ook met meer gemak weer aarden. De symptomen van slapende en opgezetten voeten en handen is dan ook niet meer aan de orde. Tijdens die wisseling van magnetische verbinding van de Aarde met de Zon is de beschermende magnetosfeer en het magnetisch veld enorm verstoord en dit kan best goed voelbaar zijn met verstoringen van je energiesysteem en mogelijke ascentiesymptomen. Lees meer over de ascentiesymptomen in de alinea onderaan dit artikel “Waarom deze updates?’.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld als spiegel van de elektronen liet ook enorme verstoringen zien op deze woensdag. Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

De donkere gaten bovenin en in het midden zijn de gaten in de corona van de Zon. Er staat nu een klein gat op de Aarde gericht met mogelijk ascentiesymptomen fluit/ruis in hoofd en oren.

Overige elektromagnetische nieuws

Er waren geen x-ray pieken en actieve zonnevlammen die direct op de Aarde gericht waren, maar de x-ray lichtfrequentie liep wel enorm op en is nu een hoge A-klasse en dat is veel licht om constant te moeten verwerken. DIt kan betekenen dat het moeilijker is om goed verbonden te zijn met de Aarde. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Er is nog ruimte op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Lees meer…

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 1-9
Elektromagnetische update donderdag 3-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 2-9

Plaats een reactie