Elektromagnetische update zondag 13-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18 minuten leestijd

Op deze zondag waren er weer extreem hoge x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tot 200 p/cm3 en dat is extreem hoog. De laatste weken zijn er dagelijks hoge x-ray pieken. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Als je jezelf de rust gunt om te blijven liggen als de spanning groot is, dan doe je jezelf daar een groot plezier mee. De (speciaal geopende) Hematiet die in mijn webshop te koop zijn kunnen mogelijk behulpzaam zijn om in je complete veld alles te ontladen. Ook wandelen in de natuur en er zijn nog meer manieren (zie alinea ‘Waarom deze updates?’). De intense frequenties die de laatste tijd in de nacht binnenkomen moeten verwerkt en losgelaten worden, dus neem moment ervoor om ze te ontladen. In het artikel staat ook de informatie over de x-rays van zaterdag, toen heb ik geen artikel geschreven over de elektromagnetische situatie, omdat ik de hele dag tot later in de avond aan het werk was. Dat is helaas voor de updates soms in het weekend zo.

Er kwam een nieuwe zonnewind aan op Aarde rond 19:00 uur. De zonnewind dichtheid liep op naar 25 p/cm3 en dat kun je mogelijk ervaren als een stroom deeltjes die door je heel raast en dit kan ook mogelijk andere ascentiesymptomen geven, vooral als je niet zo lekker in je vel zit, dan kun je de plasma deeltjes niet goed verwerken. De hoogste piek was tussen 19:00 en 19:30, maar ook daarna nog licht verhoogd (13 p/cm3) Lees meer in het artikel over de symptomen.

De elektronen zijn al een paar dagen aan het afnemen en uit de lange periode met elektronenstorm aan het komen. De golf is steeds minder extreem en kwam op deze zondag pas eind van de middag weer op het elektronenstorm niveau. De elektrische energie is dan krachtiger aanwezig rondom de Aarde en dat merken wij ook, doordat de lichtfrequentie dan weer hoger is en het moeizamer is om goed te aarden. Maar de elektronen waren de de hele dag wel aan de hoge kant, bijna op stormlevel, maar pas eind van de dag mocht het ook echt elektronenstorm heten. Apparatuur kan haperen en last ondervinden als de elektronen op stormniveau komen.

Er was een korte periode met een kosmische stralingsalert, de symptomen kunnen daarvan soms hard aankomen, het was een korte periode, dus waarschijnlijk voor de meeste mensen ook mild. Er was ook een zonnevlam die startte rond 13:30 die plasma spoot op de rand van de Zon, maar de plasma die gespuwd werd kwam dus niet op Aarde. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en licht ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen in het complete artikel.

Sinds 3:00 uur op deze zondag is de magnetische verbinding met de polen van de Zon weer los. Dit kan een vreemd gevoel geven voor je aarding. Het magnetisch veld reageert sterk op de switch van magnetische verbinding met de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). We gaan nu weer over naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon, dus deze symptomen zijn dan weer voorbij: verdoofde en slapende handen en voeten en de aarding die vreemd aanvoelt. Lees het hele artikel online met uitleg onder de afbeeldingen en uitgebreide uitleg van de ascentiesymptomen.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er waren zoals bijna iedere nacht de afgelopen weken grote x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken tot ongeveer 200 p/cm3 en dat zijn enorm hoge pieken. Er was er eentje rond 4:00 uur van ongeveer 110 p/cm3. en opnieuw rond 6:00 uur van ongeveer 200 p/cm3 en die laatste is echt extreem hoog. En er was nog kleine zonnewind die een piek liet zien rond 20:00 (25p/cm3). Er waren opnieuw weer twee periode voor en na de x-ray pieken waarin er geen data beschikbaar was van de ACE satelliet. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat er in die periode nog meer van deze hoge x-ray pieken hebben plaats gevonden. Vooral tussen 4:00 en 6:00 uur Europese tijd. Op zaterdag 12-9 waren en ook x-ray pieken rond 4:00uur van rond de 200 p/cm3. Zie beschrijving hierboven bij zondag.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog weer. Er is ook nog een kans dat het manmade is. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Rond 17:00 kwam er een zonnewind binnen op Aarde. De zonnewind dichtheid liep op naar 25 p/cm3 en dat kun je mogelijk ervaren als een stroom deeltjes die door je heel raast en dit kan ook mogelijk andere ascentiesymptomen geven, vooral als je niet zo lekker in je vel zit, dan kun je de plasma deeltjes niet goed verwerken. De hoogste piek was tussen 19:00 en 19:30, maar ook daarna nog licht verhoogd (13 p/cm3) Lees meer in het artikel over de symptomen.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Hier zien we de druk op de beschermende magnetosfeer die tussen de Zon en de Aarde staat. Als er nieuwe zonnewind binnenkomt dat zien we deze beschermende magnetosfeer rood worden. Dan neemt de druk toe en ook de kracht van het magnetisch veld als een beschermende reactie op de zonnewind die binnenkomt.
Er was een korte periode met een kosmische stralingsalert, de symptomen kunnen daarvan soms hard aankomen, het was een korte periode, dus waarschijnlijk voor de meeste mensen ook mild. De kosmische stralingsalert was actief tussen 14:00 en 17: 00 uur Europese tijd. Op zaterdag 12-9 was er een korte periode met een kosmische stralingsalert tussen 14:00 en17:00 uur. De zonnewind is sinds zaterdag erg wisselend en onrustig. Dit geeft ook klappen op de beschermende magentosfeer en in het magnetische veld. Deze onrust kun je dan mogelijk zelf ook ervaren via de aardeverbinding.

Kosmische stralingsalert

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

De elektronen zijn al een paar dagen aan het afnemen en uit de lange periode met elektronenstorm aan het komen. De golf is steeds minder extreem en kwam op deze zondag pas eind van de middag rond 16:30 uur Europese tijd weer op het elektronenstorm niveau. De elektrische energie is dan krachtiger aanwezig rondom de Aarde en dat merken wij ook, doordat de lichtfrequentie dan weer hoger is en het moeizamer is om goed te aarden. Maar de elektronen waren de de hele dag wel aan de hoge kant, bijna op stormlevel, maar pas eind van de dag mocht het ook echt elektronenstorm heten. Apparatuur kan haperen en last ondervinden als de elektronen op stormniveau komen. Op zaterdag 12-9 was tot 18:00 uur het niveau van de elektronen laag, daarna kwam deze weer rondom het elektronenstorm niveau dat nu al een paar weken bijna continu actief is.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen

Er was ook een zonnevlam die startte rond 13:30 die plasma spoot op de rand van de Zon, maar de plasma die gespuwd werd kwam dus niet op Aarde. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en licht ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen in het complete artikel.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Rond 19:00 op maandag 7-9 kwam de Aarde weer in een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. (HCC) Dit betekent dat we weer het magnetisch veld weer onrustiger is in deze periode en dat wij symptomen kunnen ervaren van opgezette en slapende handen en voeten. We zijn sinds 3:00 uur op deze zondag weer bezig met het shiften van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. De Aarde is nu weer onderweg naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon. De hele dag was er geen magnetische verbinding met de polen van de Zon en dat kan mogelijk een vreemde ervaring geven van je aarde verbinding. Als er weer een magnetische verbinding tot stand komt dat kan dat magnetisch een flinke reactie geven, dus het magnetisch veld blijft nog wel even onrustig.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Deze afbeelding laat de magnetische verbinding zien van de Aarde met de Zon. En zoals je ziet is deze verbinding er aan het einde van de dag nog steeds niet. Dat kan een vreemd gevoel geven voor je aardeverbinding.
Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Omdat de lijnen tot laag in de grafieken komen laat dit zien dat er toch enorme verstoringen waren tot op de lage breedte graden. Hierdoor is het ook mogelijk dat er noorderlicht zichtbaar was op lagere breedte graden in Europa.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

We zien een onrustig magnetisch veld. Rond 17:00 was er een reactie en toename van het magnetisch veld, ik vermoed door de zonnewind die toen binnen kwam.
Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Bevrijden van je Wezenlijke Zelf
Elektromagnetische update maandag 14-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 13-9

2 Gedachten

  1. Inge zaterdag 26 september 2020 om 14:44- Beantwoorden

    Hoi Manuela,

    Dankjewel voor deze informatie. Van dinsdag 22-9 op woensdag 23-9 en van woensdag 23-9op donderdag 24-9 heb ik ontzettend onrustig geslapen. Nou slaap ik wel vaker niet door maar dit keer was de onrust van dien aard dat ik mijn bed uit ben gestapt om even door het huis te wandelen om vervolgens weer mijn bed in te duiken. Vrijdag hoorde ik van een kennis dat zij precies hetzelfde ervaren heeft en dat het haar op was gevallen dat ze en passant van meer mensen hoorde dat ze die nachten erg slecht geslapen hadden. Is daar wellicht een verklaring voor wat te maken kan hebben met bovenstaande informatie?

    • Manuela van der Knaap zondag 27 september 2020 om 20:18- Beantwoorden

      Dat waren zeer intense dagen en nachten die jij benoemd, dus dat is zeer zeker te ervaren als je slaapt. Zoals je in het artikel van woensdag 23-9 kunt lezen was het magnetisch veld heel erg verstoord. In het elektromagnetische update artikel van woensdag 23-9 kun je uitgebreid lezen wat er met het magnetisch veld aan de hand is en waardoor waarschijnlijk heel veel walvissen zijn aangespoeld in Tasmanië Australië.

Plaats een reactie