Elektromagnetische update maandag 14-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,9 minuten leestijd

Er was een kleine A-Klasse x-ray zonnevlam die gemeten werd rond de Aarde door de satelliet, maar aan de zijkant van de Zon was de zonnevlam die zondag rond 13:30 actief werd nog steeds deze hele maandag onverminderd actief. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en lichte ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen in het complete artikel.

In de nacht gingen we van een hoogfrequente elektronenstorm naar een elektronencrash. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde sterk verminderd. De symptomen hiervan zijn dat je de diepte in getrokken wordt, zowel psychisch als lichamelijk is er zwaarte. Dit kan een confronterende periode zijn waarin de schaduwkanten van jezelf aangekeken mogen worden. Lichamelijk kan het hele onderlichaam pijnlijk zijn, zoals voeten en heupen enz.

De zonnewind dichtheid was in het begin van de nacht wat verhoogd. Je kunt bij verhoogde zonnewind deeltjes door je heen voelen razen. De beschermende magnetosfeer liet bijna de hele dag wat lichte spanning zien (Kp-index 3). En er was een gat in de corona die op de Aarde gericht stond. De symptomen daarvan zijn fluit/ruis tonen in oren en het hoofd. Voor sommige mensen is het horen van de plasma die onderweg is naar de Aarde oorverdovend.

En weer heel hoge x-ray pieken in de nacht die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tot 105 p/cm3 en dat is hoog. De laatste weken zijn er dagelijks hoge x-ray pieken. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Als je jezelf de rust gunt om te blijven liggen als de spanning groot is, dan doe je jezelf daar een groot plezier mee. De (speciaal geopende) Hematiet die in mijn webshop te koop zijn kunnen mogelijk behulpzaam zijn om in je complete veld alles te ontladen. Ook wandelen in de natuur en er zijn nog meer manieren (zie alinea ‘Waarom deze updates?’). De intense frequenties die de laatste tijd in de nacht binnenkomen moeten verwerkt en losgelaten worden, dus neem moment ervoor om ze te ontladen.

Het magnetisch veld liet een paar flinke verstoringen zien tot in de lage breedte graden in Europa en dit betekent dat er ook noorderlicht op de lagere breedte graden te zien. In Canada en Zweden en Noorwegen was er een prachtige groen gloed in de hemel. Dit kwam door een scheur in de beschermende magnetosfeer. Daardoor komen kosmische invloeden dan ook dieper binnen in de aardse atmosfeer en is de intensiteit van de ascentiesymptomen mogelijk ook intenser.

Sinds zondag 3:00 uur is de magnetische verbinding met de polen van de Zon weer los. Dit kan een vreemd gevoel geven voor je aarding. Het magnetisch veld reageert sterk op de switch van magnetische verbinding met de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). We gaan nu weer over naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon, dus deze symptomen zijn dan weer voorbij: verdoofde en slapende handen en voeten en de aarding die vreemd aanvoelt. Lees het hele artikel online met uitleg onder de afbeeldingen en uitgebreide uitleg van de ascentiesymptomen. Het hele artikel staat rond 21:00 uur online.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er was een kleine A-Klasse x-ray zonnevlam rond 2:30 uur die gemeten werd rond de Aarde door de satelliet, maar aan de zijkant van de Zon was de zonnevlam die zondag rond 13:30 actief werd nog steeds deze hele maandag onverminderd actief. Hooggevoelige mensen kunnen wel een gevoeligheid ervaren van het zenuwstelsel en lichte ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. Je kunt er meer over lezen in het complete artikel.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Aan de zijkant van de Zon was de zonnevlam die zondag rond 13:30 actief werd nog steeds deze hele maandag onverminderd actief. Deze was dus niet op de Aarde gericht, maar kan wel lichte ascentiesymptomen geven.
En weer heel hoge x-ray pieken in de nacht rond 4: 00 uur Europese tijd die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tot 105 p/cm3 en dat is hoog. De laatste weken zijn er dagelijks hoge x-ray pieken. Er waren opnieuw weer twee periode voor en na de x-ray pieken waarin er geen data beschikbaar was van de ACE satelliet. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat er in die periode nog meer van deze hoge x-ray pieken hebben plaats gevonden.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog weer. Er is ook nog een kans dat het manmade is. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

In de nacht rond 4: 00 uur Europese tijd gingen we van een hoogfrequente elektronenstorm naar een elektronencrash. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde sterk verminderd. De symptomen hiervan zijn dat je de diepte in getrokken wordt, zowel psychisch als lichamelijk is er zwaarte. Dit kan een confronterende periode zijn waarin de schaduwkanten van jezelf aangekeken mogen worden. Lichamelijk kan het hele onderlichaam pijnlijk zijn, zoals voeten en heupen enz.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De zonnewind dichtheid was in het begin van de nacht wat verhoogd tot 2:30 uur Europese tijd. En opnieuw tussen 4:00 en 5:00 uur. Je kunt bij verhoogde zonnewind deeltjes door je heen voelen razen.

Verhoogde zonnewind symptomen

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De beschermende magnetosfeer liet bijna de hele dag wat lichte spanning zien (Kp-index 3). Dit geeft geen extra ascentiesymptomen en is een normaal beeld. Zelfs wenselijk, want het houdt kosmische straling buiten de deur.
En er was een gat in de corona die op de Aarde gericht stond. De symptomen daarvan zijn fluit/ruis tonen in oren en het hoofd. Voor sommige mensen is het horen van de plasma die onderweg is naar de Aarde oorverdovend. Bij het rode kruisje zie je het gat in de corona van de Zon. De rode pijl aan de linker kant is waarschijnlijk de actieve regio die de zonnevlammen die sinds zondag bezig is plasma te spuien. Dit is niet op de Aarde gericht en daardoor zijn de ascentiesymptomen mild.

Gat in de corona van de Zon symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

.

Rond 19:00 op maandag 7-9 kwam de Aarde weer in een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. (HCC) Dit betekent dat we weer het magnetisch veld weer onrustiger is in deze periode en dat wij symptomen kunnen ervaren van opgezette en slapende handen en voeten. We zijn sinds 3:00 uur op deze zondag 13-9 weer bezig met het shiften van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. De Aarde is nu weer onderweg naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon. Opnieuw was er op deze maandag, net als zondag de hele dag geen magnetische verbinding met de polen van de Zon en dat kan mogelijk een vreemde ervaring geven van je aarde verbinding. Als er weer een magnetische verbinding tot stand komt dat kan dat magnetisch een flinke reactie geven, dus het magnetisch veld blijft nog wel even onrustig. Er was even kort een magnetische verbinding tussen de Aarde en de noordpool van de Zon rond 3: 00 uur en opnieuw kort rond 16:00 uur Europese tijd. Het magnetisch veld was in de nacht best flink verstoord.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Deze afbeelding laat normaal de magnetische verbinding zien van de Aarde met de Zon. En zoals je ziet is deze verbinding er aan het einde van de dag nog steeds niet, net zoals de hele zondag. Het magnetisch veld van de Aarde laat onrust zien in deze periode. Dat kan een vreemd gevoel geven voor je aardeverbinding.
Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Omdat de lijnen tot laag in de grafieken komen laat dit zien dat er toch enorme verstoringen waren tot op de lage breedte graden. Op deze maandag 14-9 wel heel extreem, dat heb ik nog niet eerder zo gezien. Meestal komt de verstoring in een soort treintje naar de onderste lijnen, maar dat is nu niet het geval. Dus ik heb geen idee waarom deze breedte graad zo’n grote verstoring laat zien. Dit was tussen 4:30 en 8:00 uur E.t. Hierdoor is er noorderlicht zichtbaar was op lagere breedte graden in Noord-Europa en Canada. Deze grote verstoring kwam door een scheur in de beschermende magnetosfeer van de Aarde (kosmische verstoringen komen dieper binnen in de aardse atmosfeer en daardoor kunnen ascentiesymptomen intenser zijn dan normaal. De overal grote verstoring was vooral in de nacht tussen 00:00 en 7:00 uur. Ik vermoed van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC), die in de nacht weer even magnetische verbinding maakte met de noordpool van de Zon.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

We zien een onrustig magnetisch veld. Vanaf 1:00 uur Europese tijd tot 10:00 uur was zeer onrustig. We zien een vreemde curve bij de rode pijlen. De Arcjet gele tekst in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer tussen 15:30 en 16:20 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454

Er was een gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht op deze maandag. (zie informatie boven.) Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 13-9
Elektromagnetische update dinsdag 15-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 14-9

Plaats een reactie